سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت عید غدیر، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود
wepido.ir

اخبار فناوری

هوش مصنوعی و آینده ترسناک بشر

فیلم‌های بسیاری با این مضمون ساخته شده که وقتی هوش مصنوعی از انسان باهوش‌تر شود چه می‌شود

به گزارش سافت گذر به نقل ازبرترین ها؛ بیچاره آدم‌ها! اگر حرف دانشمندان و مهندسان و هنرمندان نگرانی که روز به روز هم بیشتر می‌شوند درست باشد، کار آدم‌ها تمام است.

حتی پروفسور استیون هاوکینگ، فیزیک‌دان سرشناس بریتانیایی، هم به جمع هشداردهندگان پیوسته. می‌گوید اگر بشر وسیله‌ای بسازد، یا نرم‌افزاری بنویسد، که واقعا هوشمند باشد، معلوم نیست چه اتفاقی بیافتد. نگران است آن روز آغاز پایان کار آدمیزاد باشد.

هوش مصنوعی و آینده ترسناک بشر

یکی دو ماه پیش الون ماسک، رئیس شرکت تسلا، هم حرف‌های مشابهی زده بود. گفته بود هوش مصنوعی افسارگسیخته «بزرگ‌ترین تهدید» برای موجودیت بشر است. گفته بود نگران است عاقبت همه‌ ما له شدن زیر پاشنه موجوداتی حساب‌گر و بی‌عاطفه باشد، موجوداتی با هوش مصنوعی.

یک مورد دیگر پروفسور نیک بوستروم، استاد دانشگاه آکسفورد، است. او هم گفته ممکن است در عرض یک قرن موجوداتی با هوش مصنوعی دنیای‌ ما را به آخر برسانند.

یا نمونه دیگر، ری کورزوایل، مدیر مهندسی گوگل است. او هم نگران هوش مصنوعی است، هرچند به دلایلی پیچیده‌تر. او می‌گوید: «نوشتن الگوریتمی به‌عنوان الگوی اخلاقی که آن‌قدر محکم باشد که نرم‌افزارهای فوق-هوشمند را مقید و مهار کند، کار آسانی نیست.»

این دغدغه در سال‌های اخیر دست‌مایه فیلم‌های بسیاری هم بوده. فیلم‌هایی مثل ترمیناتور، ماتریکس، یا بلید رانر که در همه‌ آنها انسان ضعیف در برابر دشمنی هولناک با هوش مصنوعی قرار می‌گیرد.

هوش مصنوعی و آینده ترسناک بشر

از نمونه‌های جدیدتر می‌توان فیلم «او» اثر اسپایک جونز را نام برد، که رابطه عاشقانه انسان و سیستم عامل را به تصویر می‌کشد. یا اثر در دست تهیه الکس گارلند به نام "اکس ماشینا"، که به وجه انسانی یک ربات یا آندروید می‌پردازد. یا فیلم جدید از سری "انتقام‌جویان"، که در آن قهرمانان داستان با "اولتران" می‌جنگند – موجودی با هوش مصنوعی فوق‌العاده که می‌خواهد بشر را نابود کند و حتما این کار را می‌کرد اگر قهرمان‌هایی مثل "تور"، "مرد آهنی" و دیگران نبودند.

حتی در عالم واقع، همین امروز هم نشانه‌هایی می‌توان دید که هوش انسان در برابر کامپیوتری که همه توانش را روی یک مسئله مشخص می گذارد، چقدر حقیر است. برنامه‌های شطرنج کامپیوتری از بهترین شطرنج‌بازان جهان که بگذریم بقیه انسان‌ها را به سادگی می‌برند. حتی یک وسیله ابتدایی مثل موبایلی که در جیب‌تان است محاسبات پیچیده‌ را در یک چشم‌بر هم‌زدن انجام می‌دهد.

یک ابرکامپیوتر ساخت آی.بی.ام به نام "واتسون" با بهترین‌های یک مسابقه تلویزیونی آمریکایی به نام "خطر" بازی کرد و همه را برد. مثال‌هایی از این دست بسیارند. مثال‌هایی که کامپیوترها برای مسئله‌هایی در حوزه‌های مختلف راه‌حل‌های جدید و خلاقانه پیدا می‌کنند، راه‌حل‌هایی که هرگز به عقل ما آدم‌ها نرسیده بودند.

هوش مصنوعی و آینده ترسناک بشر

شکی نیست که ماشین‌ها آرام‌آرام هوشمندتر می‌شوند و کارهایی که آدم‌ها در آن بهتر باشند روز به روز کمتر می‌شود.

مرگ با هواپیمای بی‌سرنشین

اما این خطر چقدر جدی‌ است؟ روزی که بشر اولین برنامه کامپیوتری "حقیقتا" هوشمند را بنویسد، برنامه‌ای که خودش بتواند نسخه‌ای هوشمندتر از خودش تولید کند، آیا چنان روزی می‌توان گفت کار انسان تمام است؟

نیل جیکوبستین، مدیر بخش هوش مصنوعی و رباتیک دانشگاه سینگولاریتی در کالیفرنیا، می‌گوید ممکن است. می‌گوید: "به نظرم رسیدن به دستاوردهای اخلاقی از هوش مصنوعی کار آسانی نیست."

به اعتقاد او اگر از همین حالا تلاش کنیم می‌توانیم جلوی ظهور هوش مصنوعی افسارگسیخته را بگیریم. می‌گوید باید به پیامدهای کارمان وقتی چیز تازه‌ای خلق می‌کنیم بیاندیشیم، و جوامع‌ و نهادهایشان را برای تغییرات فراگیری که ممکن است پیش بیاید آماده کنیم.

به زبان خودش "بهتر است این کارها را پیش از آن‌که این فن‌آوری‌ها تکمیل شوند بکنیم. قدر مسلم نه هوش مصنوعی نه رباتیک هنوز به مرحله نهایی و تکمیل نرسیده‌اند. در کل اگر به این‌که کار کجا ممکن است خراب شود فکر نکنیم، احتمال این‌که کار خراب شود بیشتر می‌شود. من معتقدم این امکان را داریم که با جدیت به این پیش‌آمدهای منفی احتمالی فکر کنیم و تا جایی که می‌توانیم برایشان لایه‌های کنترلی بیشتر و فکرشده‌تر طراحی کنیم."

آن‌طور که ماری شاناهان، استاد رباتیک ادراکی در امپریال کالج لندن، می‌گوید، کسانی که در زمینه هوش مصنوعی کار می‌کنند، هنوز به جایی نرسیده‌اند که بخواهند برای جلوگیری از لگام‌گسیختگی ساخته‌هایشان سیستم‌های امنیتی تعبیه کنند.

او می‌گوید: "جامعه متخصصان هوش مصنوعی آن‌قدرها نگران نیست. به نظر می‌رسد مردم بیشتر نگرانند. شاید جای درست جایی وسط این دو باشد. در این لحظه قطعا جای نگرانی نیست. فکر نمی‌کنم در ۱۰-۲۰ سال آینده هم به هوش مصنوعی در سطح هوش انسان برسیم. با این حال شاید بد نباشد محققان حوزه هوش مصنوعی کم‌کم به مسائلی که استیون هاوکینگ و دیگران طرح کرده‌اند، فکر کنند."

پروفسور شاناهان معتقد است بزرگ‌ترین مانع برای ساختن ماشین‌های حقیقتا هوشمند هنوز به‌ قوت خود باقی است – این‌که هوش ماشینی را چطور ایجاد کنیم. می‌گوید: "هنوز واقعا نمی‌دانیم بهترین راه چیست. طبیعت را کپی کنیم، یا همه‌چیز را از اول شروع کنیم."

چارلز استراس، نویسنده داستان‌های علمی-تخیلی، بر این باور است که در ذات سیستم‌های با هوش مصنوعی خطری نهفته، اما این خطر صرفا به خاطر این‌که ماشین از ما بهتر فکر می‌کند، یا ناگهان می‌فهمد می‌تواند به‌جای دستور گرفتن از انسان دنبال دل خودش برود، به حقیقت نمی‌پیوندد.

هوش مصنوعی و آینده ترسناک بشر

آقای استراس می‌گوید: "هیچ‌کس ماشین هوشمندی که خودش هدفش را تعیین کند نمی‌خواهد، چون چنین ماشینی قاعدتا تصمیم می‌گیرد به جای این‌که کاری را که ما فکر می‌کنیم خوب است انجام دهد، مثل آدم‌ها با یک ظرف چیپس و کنترل تلویزیون در دست روی مبل ولو بشود."

اگر به کارهایی که در حال حاضر در حوزه هوش مصنوعی انجام می‌شود نگاه کنیم، می‌بینیم بیشترش روی سیستم‌هایی متمرکز است که به‌طور مشخص آن خودآگاهی و اختیاری را که می‌تواند برای ما آدم‌ها مشکل‌آفرین شود، ندارند.

آقای استراس معتقد است هوش مصنوعی – چه امروز، چه در آینده – می‌تواند خطرناک باشد. اما به‌خاطر آدم‌هایی که هدایتش می‌کنند.

اومی‌گوید: "از نگاه من بزرگ‌ترین خطر هوش مصنوعی برای ما از ناحیه آن (موجود) خودآگاهی‌ست که اهدافش را تعیین می‌کند."

هوش مصنوعی و آینده ترسناک بشر

این نویسنده داستان های علمی تخلیی اضافه می‌کند: "هواپیمای بی‌سرنشین آدم نمی‌کشد. آن آدمی که فرمان می‌دهد به نقطه فلان برو و فلان موشک را شلیک کن آدم می‌کشد. قصد و نیت آدم‌ها را باید به پرسش گرفت. همین حالا هم می‌شود گفت به دوران پسا-هوش مصنوعی قدم گذاشته‌ایم. با این حال هنوز نپذیرفته‌ایم که هوش مصنوعی در واقع جایگزینی برای خود ماست – ابزاری که تندتر و دقیق‌تر فکر می‌کند، اما نه ضرورتا خیرخواهانه‌تر."
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 24217 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: bartarinha.ir تاریخ خبر: 1393/09/29 تعداد مشاهده: 2323
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

پس بمب اتم چی.این بمب ها که زودتر می تونن کار رو تموم کنن.

این که بیش از حد تخیلی فکر کنید , تا حدود زیادی قرن بیستمی است .
هوش مصنوعی که ما از اون حرف می زنیم چیزی نیست جز نیرویی که خودمون ساختیم و برنامه ریزی کردیمش .
حالا ما احتمال این رو میدیم که این نیرو رو شخص یا اشخاصی بر علیه خودمون استفاده کنند حالا یا برای سود یا ...
این چیزی هست که ازش باید ترسید
سری های Resident Evil رو دیدید ؟ تقریباً یه چیزی مثل همون .lay:none">pantoprazol 1a pharma pantoprazol kur pantoprazol bolus

سلام
این محال است!
مثال می زنم:
انسان خالقی ذارد به نام خدا؛ آیا انسان (فرضا) می تواند برای خالق خود، مشکلی پدید آورد؟
مسلما نه! زیرا انسان محدود است و ذات او نامحدود!
همین امر ( با مقیاس کمتر ) برای انسان و مصنوعات دست ساز انسان! نیز برقرار است!

بسم رب الحسین ع
پیشرفت تکنولوژی اگر همراه با کفر نسبت به خدا (یعنی کارهایی مانند انکار وجود خالق جهان و انسان و موجودات ، انکار آموزه های دین الهی ، انکار فطرت الهی ، و ..) باشه نتیجه اش همین خواهد شد
قابل توجه استیون هاوکینگ، فیزیک‌دان بی دین انگلیسی و امثال او

اطمینان داشته باشید که روزی میرسه هوش مصنوعی بر علیه انسان ها شورش کنن

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
MudRunner - Old-timers + Update v20190807

MudRunner - Old-timers + Update v20190807

شبیه ساز رانندگی با کامیون

Total Recall 2.0.61 for Android +4.0

Total Recall 2.0.61 for Android +4.0

ضبط مکالمات

Tehran Nama 1.0.3 for Android +4.0

Tehran Nama 1.0.3 for Android +4.0

تهران نما برنامه اختصاصی شهرداری تهران برای شهر تهران

CorelDRAW Graphics Suite X7 v17.6.0.1021 x86/x64

CorelDRAW Graphics Suite X7 v17.6.0.1021 x86/x64

قویترین نرم افزار برای طراحی های گرافیکی

مبانی نجوم رادیویی

مبانی نجوم رادیویی

کتاب الکترونیکی نجوم رادیویی

Baba Is You Build 448 + Prtable Version

Baba Is You Build 448 + Prtable Version

پازلی خلاقانه برای کامپیوتر

Adobe Premiere Pro 2019 13.1.5.47 + Portable / macOS 13.1.5

Adobe Premiere Pro 2019 13.1.5.47 + Portable / macOS 13.1.5

ادوب پریمیر 2019

Friendship between a young boy and a Phoenix

Friendship between a young boy and a Phoenix

دیوید و ققنوس

Revo Registry Cleaner Pro 2.2.5

Revo Registry Cleaner Pro 2.2.5

پاکسازی رجیستری

Startup Manager 2.4.2 + Portable

Startup Manager 2.4.2 + Portable

مدیریت برنامه های Startup و افزایش سرعت سیستم

Easypano Tourweaver Professional 7.98.181016 / PanoWeaver 10.03.200416 / PanoWalker 2.00.111102 / ModelWeaver 3.00.090729

Easypano Tourweaver Professional 7.98.181016 / PanoWeaver 10.03.200416 / PanoWalker 2.00.111102 / ModelWeaver 3.00.090729

نرم افزار ساخت تصاویر 360 در 180 درجه و تور مجازی

IVT BlueSoleil 10.0.498.0 / 8.0.395.0

IVT BlueSoleil 10.0.498.0 / 8.0.395.0

بلوسولیل مدیریت دریافت و ارسال از طریق بلوتوث

معرفی تجهیزات آزمایشگاهی

معرفی تجهیزات آزمایشگاهی

تجهیزات ضروری آزمایشگاهی مدارس

Ultra Voice Changer 1.22 for Android +2.3

Ultra Voice Changer 1.22 for Android +2.3

افکت گذاری آسان بر روی صوت

BackgroundWorker چیست؟

BackgroundWorker چیست؟

آموزش BackgroundWorker

هم تنها و هم با دیگران برای خدا قیام کنید از زبان آیت الله مصباح یزدی

هم تنها و هم با دیگران برای خدا قیام کنید از زبان آیت الله مصباح یزدی

هم تنها و هم با دیگران برای خدا قیام کنید از زبان آیت الله مصباح یزدی

ماهیت و نقش سازمان سیا

ماهیت و نقش سازمان سیا

CIA PEOPLE

Adobe Shockwave Player 12.3.5.205 / macOS

Adobe Shockwave Player 12.3.5.205 / macOS

پخش فلش در ویندوز

بررسی زمینه‌های درونی ناامنی هستی‌شناختی رژیم صهیونیستی

بررسی زمینه‌های درونی ناامنی هستی‌شناختی رژیم صهیونیستی

بنیادهای صهیونیسم و ناامنی هستی‌شناختی اسرائیل

ImBatch 7.6.3

ImBatch 7.6.3

ویرایش عکس

Need For Speed Rivals + Update v1.4

Need For Speed Rivals + Update v1.4

نید فور اسپید ریوالز

طراحی مدارهای واسط کامپیوتری

طراحی مدارهای واسط کامپیوتری

آشنایی با طراحی مدارهای کامپیوتر

AFast Launcher PRIME 3.81 for Android +4.0

AFast Launcher PRIME 3.81 for Android +4.0

لانچر اندروید

آموزش سرعت بخشیدن به برنامه های سنگین

آموزش سرعت بخشیدن به برنامه های سنگین

افزایش سرعت اجرا در برنامه هایی که با فایل های حجیم سرو کار دارند

گلچین مداحی های امام حسن مجتبی

گلچین مداحی های امام حسن مجتبی

گلچین مداحی های شهادت

NPS Image Editor 4.4.8.8440

NPS Image Editor 4.4.8.8440

ویرایش عکس

Lynda - Spring Design Patterns

Lynda - Spring Design Patterns

آموزش اسپرینگ طراحی الگوها

Windows Manager 2.4.3

Windows Manager 2.4.3

ویندوز منیجر

The Game of Death

The Game of Death

بازی مرگ بروسلی

مداحی حاج حسین سیب سرخی سال 99

مداحی حاج حسین سیب سرخی سال 99

مداحی سیب سرخی سال 99

Autumn Tree 1.4 for Android +2.2

Autumn Tree 1.4 for Android +2.2

برگهای پاییزی

ON1 NoNoise AI 2027 v27.0.0.19336

ON1 NoNoise AI 2027 v27.0.0.19336

ویرایش عکس با هوش مصنوعی

آموزش نرم افزار Civil 3D

آموزش نرم افزار Civil 3D

سیویل 3D

Rise of Insanity

Rise of Insanity

ماجرایی معمایی پلیسی

Fall of the Titanic

Fall of the Titanic

کشتی تایتانیک

Theatre of War 2 Africa 1943

Theatre of War 2 Africa 1943

جنگ در آفریقا

Mega Man 11

Mega Man 11

مگامن

PDFgear 2.1.19

PDFgear 2.1.19

مدیریت فایل‌های پی‌دی‌اف

آموزش کاربردی لینوکس با اوبونتو  14.04

آموزش کاربردی لینوکس با اوبونتو 14.04

آشنایی با نرم افزار اوبونتو

Subtitle Edit 5.3.0 + Portable

Subtitle Edit 5.3.0 + Portable

ویرایش زیرنویس افزدون زیرنویس

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!