سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار موبایل

سونی با اسمارت فون های خود به کجا می رود؟

چند سال پیش، سونی اریکسون از جمله بازیگران اصلی در صنعت موبایل دنیا به شمار می رفت و دوربین های سایبرشات و پلیرهای موسیقی واکمن آن را در هر جایی می شد پیدا کرد.

به گزارش سافت گذر به نقل ازمجله آی تی؛ اما طولی نکشید که انقلاب تلفن های هوشمند برپا شد و عرصه برای سونی اریکسون تنگ گردید. سونی می دانست که برای عقب نماندن از سامسونگ و ال جی به تغییری بزرگ نیاز دارد و همین دلیل اریکسون را خریداری کرد و با اتخاذ یک استراتژی جالب خود را در میدان مبارزه حفظ کرد.

شاید تا به امروز تصورتان این بوده که سونی رویکردی محافظه کارانه را در پیش گرفته اما حقیقت کاملا برعکس است و باید بگوییم که ظرف سال های اخیر، پرچمداران سونی بازار اسمارت فون ها را زیر و رو کردند.

ُSony Experia Z

با عرضه سری Z، قابلیت مقاومت در برابر آب و گرد و غبار به اسمارت فون های سونی افزوده شد.

Xperia Z، Xperia Z1، Xperia Z2 و Xperia Z3 همه و همه مدل هایی بودند که یکی پس از دیگری وارد بازار شدند. سونی مسیری که سامسونگ در یک پروسه ۴ سال طی کرد را در کمتر از ۲۴ ماه پیمود و رونمایی احتمالی مدل Xperia Z4 در MWC 2015 هم نشان می دهد که روند عرضه بلافاصه پرچمداران مختلف از سوی سونی به این زودی ها متوقف نخواهد شد.

اما تردیدی نیست که این فرایند تا حدودی باعث سر در گمی مصرف کنندگان شده باشد، به خصوص آنکه بسیاری از آنها بلافاصه پس از اتمام قرارداشان با اپراتورهای مخابراتی، برای یافتن جدیدترین اسمارت فون راهی بازار می شوند.

اما سوالی که در اینجا مطرح می شود آن است که: وقتی در کمتر از ۶ ماه، این تلفن های هوشمند از رده خارج می شوند، چه کسی یک مدل جدیدتر را خریداری خواهد کرد؟

مصاحبه ای با رئیس سونی موبایل در شمال غربی اروپا انجام شد تا مشخص شود که چرا این کمپانی تصور می کند با اتخاذ رویکردی متفاوت از سامسونگ و اپل، دو رقیب اصلی خود را از عرش به فرش بکشاند.

پرون در پاسخ گفت: «چالش بسیار بزرگی است اما زمانی که حرف از جایگاه یک برند و فراگیر بودن آن به میان می آید، در خواهید یافت که در زمان عرضه چند محصول به صورت پشت سر هم، بازگشت سرمایه بیشترین اهمیت را دارد.

ما همواره مطمئن می شویم که محصول دیگر (یعنی مدل قدیمی تر) در یک محدوده قیمتی متفاوت همچنان می تواند به فروش خود ادامه دهد… باقی موارد صرفا یک چالش داخلی است و خود می توانیم بر آن فائق آییم.»

دوربین های پیشرفته نخستین بار با عرضه Z1 به این سری اضافه شدند

تلفن هوشمند Z1 با یک دوربین بسیار پیشرفته عرضه شد

نوآوری نکته بسیار مهمی در رابطه با محصولات است که نادیده گرفتن آن می تواند هزینه های سنگینی را بر دوش سونی تحمیل کند.

اینکه سونی مرتبا اسمارت فون های جدیدی را رونمایی می کند به معنای آن است که مشتریان علاقمند به تلفن های هوشمند پیشرفته اغلب به جدیدترین نوآوری های ارائه شده از سوی آزمایشگاه های سونی دسترسی خواهند داشت.

اگر این کمپانی الگوی رقبایش را دنبال می کرد باید تا اسفند امسال یا فروردین ۹۴ منتظر می ماند و سپس سازگاری با PS4 Remote Play را برای اسمارت فون هایش علنی می کرد که در این صورت شانس فروش خوب کنسول خود را در زمان کریسمس که اوج تقاضا برای آن هم محسوب می شود از دست می داد.

اما اعمال پیوسته تغییرات آن هم در قالب عرضه یک اسمارت فون جدید در هر سال مزایایی دارد که سونی از آنها محروم مانده، این امر باعث داغ شدن شایعات در مورد محصولات جدید و در نهایت ایجاد هیجان در کاربران خواهد شد و این دقیقا همان کاری است که اپل و سامسونگ با آی فون و گلکسی انجام می دهند.

علت چیست؟

با این تفاصیل علت این عملکرد سونی چیست؟ چرا کمپانی مذکور صرفه جویی در منابع خود را پیشه نکرده و به ارائه یک اسمارت فون جدید در هر سال بسنده نمی کند؟

چرا سونی بازه زمانی شش ماهه را به رونمایی از محصولات میان و پایین رده خود اختصاص نمی دهد و به چه دلیل خطر سردرگم ساختن مشتریان را به جان می خرد و با عرضه محصولات جدید پرچمدار در فواصل زمانی کوتاه خشم آنها را بر می انگیزد؟

14_Xperia_Z2_Water-650-80

نمایشگر مدل Z2 بهبود بخشیده شد

پرون با بروز چنین مسأله ای مخالفت کرد و به این نکته اشاره گر شد که سونی با در پیش گرفتن این استراتژی تهاجمی کنترل سود حاصل از فروش خود را در دست خواهد گرفت و می تواند محصول تازه ای را بدون در نظر گرفتن بودجه مشتریانش به بازار ارائه کند.

او در ادامه می گوید: «این استراتژی به ما کمک خواهد کرد تا یک دیدگاه تاکتیکی را اتخاذ کرده و از افت یکباره قیمت جلوگیری نماییم. اگر تنها یک محصول داشته باشیم فروشندگان به ما خواهند گفت که برای فروش بیشتر، باید قیمت آن را پایین بیاوریم. اما سونی محصولات دیگری هم در رنج قیمتی پایین تر دارد.»

باید در نظر داشت که این گفته آقای پرون صرفا برای توجیه عرضه یک محصول جدید نیست و هر تلفن هوشمند باید نقشی را در یک محدوده قیمتی مشخص ایفا کند و سهم سونی از بازار نیز از همین طریق ایجاد می شود.»

به نظر می رسد که این استراتژی به این زودی ها ثمر بخش نباشد اما ضررهای مالی واحد اسمارت فون سونی در سه ماهه گذشته و کاهش ۱۵ درصدی شمار کارکنان آن در نهایت حرکت تهاجمی جدیدی را در سطوح بالایی بازار از سوی این برند ژاپنی رقم خواهد زد تا به این وضعیت برای همیشه خاتمه داده شود.

فردی که اسمارت فون Xperia Z را پس از رونمایی آن خریداری کند همچنان به موجب قراردادی که با اپراتور مخابراتی برای دریافت (تقریبا رایگان) آن امضا کرده مجبور به استفاده از آن است و با گذشت زمانی نه چندان طولانی باید منتظر پشتیبانی موبایلش از قابلیت های جدید کنسول پلی استیشن باقی بماند امکانی که به صورت پیش فرض بر روی نسل های جدیدتر این اسمارت فون ارائه شده است.

لازم است یادآور شویم که سونی عاقبت پشتیبانی از PS4 Play را به Xperia Z2 اضافه کرد اما تلفن های قدیمی تر همچنان به خاطر عدم پشتیبانی از این سرویس از دایره انتخاب کاربران خارج می شوند.

پرون تأیید کرده است که تلفن های جدیدتر باعث کم شدن فروش مدل های قبلی خواهند شد و در حالی که فروش گلکسی S3 از سامسونگ از دو سال پیش تا کنون همچنان ادامه دارد، دیگر نمی توان مدل Xperia Z1 را خریداری کرد.

Xperia Z3 اگر تنها شش ماه قبل رونمایی شده بود

این مسأله عقلانی به نظر می رسد، اما این گروه از مشتریان سونی باید بدانند که به آنها اهمیت داده می شود. اینکه چرخه به روز رسانی این کمپانی تا حدودی باعث سردرگمی آنها شده مساله ای است که حتی گریبانگیر کاربران دیگر تلفن های هوشمند اندرویدی دنیا نیز بوده است.

حال اگر سونی را با اپل مقایسه کنیم که جدیدترین آپدیت سیستم عامل خود (یعنی iOS 8) را برای تلفن های سه سال پیشش هم عرضه کرده، به سردرگمی مشتریانش پی خواهید برد.

مشتریان این کمپانی ژاپنی، به سان فرزندان آن می مانند که جدیدترین اسمارت فون آن را خریداری کرده و در کمتر از یک سال به دست فراموشی سپرده می شوند.

البته نباید شرط انصاف را فراموش کرد زیرا سونی در ماه های اخیر در به روز رسانی محصولاتش قدری تغییر رویه داده و آپدیت ها را تا حد زیادی سریعتر عرضه می کند: این کمپانی تمایل پیدا کرده که در عرضه به روزرسانی های نرم افزاری جدید برای کاربرانش سریع ترین عملکرد را داشته باشد و به نظر می رسد که پس از رونمایی از اندروید آب نبات چوبی حتی Xperia Z هم از آن پشتیبانی کند.

در مورد اینکه سونی چه زمانی عرضه آپدیت برای محصولات اصلی اش را آغاز خواهد کرد هم باید بگوییم که این تولید کننده اعلام کرده: « آپدیت مربوط به نسخه گوگل پلی Z Ultra به زودی عرضه خواهد شد و پس از آن کاربران باید منتظر پشتیبانی سری اسمارت فون های Xperia Z از Android 5.0 یا همان آبنبات چوبی باشند که از اوایل سال ۲۰۱۵ آغاز خواهد شد.»

با این تفاصیل چالش اصلی هواداران سونی چیست؟ خبر بد برای آنها در اینجاست که احتمالا بیشتر از ۶ ماه از اسمارت فون های جدید خود استفاده نخواهند کرد.

از طرف دیگر، اگر با این مسأله مشکلی نداشته باشند، باید بگوییم که تلفن مورد علاقه آنها در کمترین زمان ممکن قیمت خود را از دست خواهد داد. این موارد نکاتی هستند که اگر عموم با آنها مشکلی نداشته باشند استراتژی عرضه شش ماهه پرچمداران برند ژاپنی می تواند به ثمر بنشیند و در صورتی که عکس آن اتفاق بیفتد سونی از راهی که در پیش گرفته است به شدت پیشمان خواهد گشت.

آیا استراتژی سونی پایدار است؟

اگر میزان فروش این کمپانی همچنان پایین تر از اهداف تعیین شده باشد آنگاه پیش بینی اینکه استراتژی سونی چگونه ثمر بخش واقع می شود بسیار دشوار خواهد بود چراکه عرضه مداوم اسمارت فون های جدید پرچمدار در بازه زمانی کوتاه می تواند هزینه بالایی برای آن داشته باشد.

اما یک نقطه درخشان نیز در چشم انداز آتی سونی دیده می شود: در حال حاضر اسمارت فون های عرضه شده توسط این کمپانی بیش از اندازه خوب هستند. Z2 یک مدل فوق العاده با قیمتی مناسب بود.

Z3 در قیاس با مدل قبلی امکانات بیشتری نداشت (و دوربین آن هم با در نظر داشتن این مسأله که یک تیم جداگانه روی آن کار کرده بودند، آنچنان پیشرفته نبود) با این همه Z3 همچنان یکی از بهترین هاست.

آیا امسال هم حرف و حدیث ها در مورد سونی مانند سال قبل خواهد بود؟ اگر این برند همراه با یک اسمارت فون تمام عیار قدم به میعادگاه های جهانی همانند CES و یا MWC بگذارد و در کنار آن یک مدل مقرون به صرفه را هم رونمایی کند و همچنان  به همان رویکرد قبلی اش بسنده نماید می تواند موفق باشد؟ استراتژی سونی مثبت خواهد بود یا منفی؟ در مورد هیچ یک از این مسائل نمی توان قطع به یقین نظر داد و تنها گذشت زمان است که آینده ی پیش رو برای این کمپانی ژاپنی را مشخص می کند، ولی مسلماً بسیاری از هواداران دیرین آن تمایل دارند تا نامی همچون سونی همپای سایر بزرگان حضور داشته باشد و کماکان به رقابت به آنها بپردازد، رقابتی که برنده نهاییش کاربران خواهند بود.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 24471 گروه خبری: اخبار موبایل منبع خبر: mitnews.ir تاریخ خبر: 1393/10/15 تعداد مشاهده: 1877
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

نریمان جان پنل IPS در Z2 نیز وجود داشت.بالاتر بردن کلاک پردازنده یا اندکی تغییر در ظاهر گوشی نمیشه بهش آپگرید درست حسابی گفت.این استراتژی سونی ضررش رو بیشتر مشتری متحمل میشه.6 ماه زمانی نیست که بشه نوآوری کرد.علاوه بر این وقتی گوشی توی این مدت کم میخواد طراحی و به بازار عرضه بشه مطمئنا پروسه ی کاملی رو از نظر تست و بازرسی کیفی نمیگذرونه.من خودم Xperia ZR دارم که متاسفانه بعد از سه ماه بلوتوثش به علت یک اشکال سخت افزاری خراب شد.اگه گوشی مدت زمان بیشتری مورد تست و بررسی قرار میگرفت این مشکلات به وجود نمیومد.

اقا جک نگو سونی ندیدی همون ips زد 3 از سامی s5 که خیلی ها سنگشو به سینه میزنن بهتره

لطف کن قبل نظر دادن تحقیق کن تا بهت نخندن :|lay:none">prednisolon blodsocker prednisolon klysma prednisolon graviditet

به نظر من خرید گوشی های سونی اصلا منطقی به نظر نمی یاد من به شخصه یک اکسپریا Z2 را با قیمت 2100 تومان خریداری نمودم حدود 4 ماه قبل اما الان قیمت این گوشی شده 1200 و این نشون میده اصلا این برند از نظر ارزشی بسیار پایین هست و کلا خرید هر گوشی از سونی رده پایین و رده متوسط و بالا اصلا عمل درست و عقلانی نیست.
در ضمن این گوشی یعنی اکسپریا Z2 پس از ارائه Z3 دیگر آپدیت های باکیفیت به هیچ وجه دریافت نمی کند این را بر اساس بیلدهای جدید که از سمت سونی منتشر شده است ذکر می کنم شماره ساخت .167 خود بیان گر تمام موضوع است زیرا:
باتری 18 ساعت هم نگه داری ندارد در استفاده عادی و استفاده سنگین 3.5 تا 4 ساعت
مشکلات سیستم مونت کارت حافظه در 4.4.4 روی این گوشی بسیار بدتر از 4.4.2 پایه شده است.
قدرت صدا هنگام زنگ و پیام بسیار کاهش یافته است.
به دلیل وجود برخی از شکاف ها در سری اول در قسمت داک مغناطیسی کاملا زد آب بودن از بین رفته است و ...
خلاصه از خرید خود کاملا پشیمان هستم و بنده با هزینه که کردم می توانستم ال جی G3 که از نظر پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزای بسیار بالاتر بود و همچنین آن زمان 1730 بود را خرید کنم یا M8 بی نظیر که 1800 بود و الان می خواهم بگویم واقعا پشیمان هستم سونی همیشه به پشتیبانی ناقص نرم افزاری شهره خاص و عام بوده است.

Z3 پیشرفت نداشته !!!!!
صفحه نمایش IPS نسبت بهTFT پیشرفت محصوب نمیشه ؟

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
BWMeter 9.0.3 Final

BWMeter 9.0.3 Final

محاسبه ترافیک اینترنت

X-Morph Defense

X-Morph Defense

اکشن استراتژیک دفاع از قلعه

Learn 50 languages 12.3 for Android +2.3

Learn 50 languages 12.3 for Android +2.3

آموزش 50 زبان

سخنرانی حجت الاسلام شهاب مرادی با موضوع مقام امام علی(ع)

سخنرانی حجت الاسلام شهاب مرادی با موضوع مقام امام علی(ع)

سخنرانی حجت الاسلام شهاب مرادی با موضوع ماه رجب

افزایش سرعت و کارایی Windows 7 (ویرایش 1.1)

افزایش سرعت و کارایی Windows 7 (ویرایش 1.1)

افزایش سرعت ویندوز سون

آموزش نرم افزارهای چند رسانه ای

آموزش نرم افزارهای چند رسانه ای

تهیه محتوای الکترونیکی

آموزش ابتدائی تا متوسط Photoshop

آموزش ابتدائی تا متوسط Photoshop

آموزش ابتدائی تا متوسط فتوشاپ

Sniper Ghost Warrior Contracts Digital Deluxe Edition

Sniper Ghost Warrior Contracts Digital Deluxe Edition

تک تیرانداز

CBT Nuggets - IIS 8.5 - Administration of Internet Information Services

CBT Nuggets - IIS 8.5 - Administration of Internet Information Services

فیلم آموزش آی‌آی‌اِس نسخه‌ی هشت‌ونیم – مدیریت سرویس‌های اطلاعاتی اینترنتی

Pathway + Updates

Pathway + Updates

بهترین بازی استراتژیک کامپیوتر

DNS Jumper 2.3 Final

DNS Jumper 2.3 Final

دی ان اس جامپر

FortressCraft Evolved Complete Brain Pack

FortressCraft Evolved Complete Brain Pack

اکشن دفاع از قلعه

FolderInfo 2.34

FolderInfo 2.34

بهترین نرم افزار برای گزارش گیری از وضعیت و حجم فایلها و فولدرهای هارد

Windows XP x64 Professional SP2 Corporate October 2012 SATA / February 2014

Windows XP x64 Professional SP2 Corporate October 2012 SATA / February 2014

ویندوز xp ایکس پی

کاش قبل از ازدواج می دانستم

کاش قبل از ازدواج می دانستم

روانشناسی قبل از ازدواج

Winbox 3.40 Final

Winbox 3.40 Final

رابط گرافیکی رسمی و امن برای پیکربندی دستگاه‌های میکروتیک

سخنرانی حجت الاسلام سید احمد خاتمی با موضوع عبرت های نهم دی

سخنرانی حجت الاسلام سید احمد خاتمی با موضوع عبرت های نهم دی

سخنرانی سید احمد خاتمی با موضوع عبرت های نهم دی

سخنرانی محمدمهدی ماندگار با موضوع انتخاب با ملاک های آسمانی

سخنرانی محمدمهدی ماندگار با موضوع انتخاب با ملاک های آسمانی

انتخاب با ملاک های آسمانی با محمدمهدی ماندگاری

مداحی حاج سید مجید بنی فاطمه سال 97 در ماه صفر

مداحی حاج سید مجید بنی فاطمه سال 97 در ماه صفر

مداحی بنی فاطمه سال 97 صفر

Udemy - The Advanced Web Developer Bootcamp

Udemy - The Advanced Web Developer Bootcamp

آموزش کامل توسعه وب سطح پیشرفته

Glary Utilities Pro 6.28.0.32

Glary Utilities Pro 6.28.0.32

گلاری یوتیلیتی

آموزش VBA در MS office

آموزش VBA در MS office

ویژوال بیسیک در ام اس آفیس

Sleep as Android 20250606 for Android +7.0

Sleep as Android 20250606 for Android +7.0

آلارم و مدیریت خواب

Vertiginous Golf

Vertiginous Golf

شبیه‌ساز فانتزی ورزش گلف

بررسى تاریخ مکتب تشیع و گرایش‌هاى آن

بررسى تاریخ مکتب تشیع و گرایش‌هاى آن

تاریخ و گرایش‌ها، مبانى و دیدگاه‌هاى خاص مکتب تشیع

Autodesk 3ds Max 2016 x64 + SP4

Autodesk 3ds Max 2016 x64 + SP4

تری‌ دی‌ اس‌ مکس 2016

Mirillis Action! 4.45.0

Mirillis Action! 4.45.0

فیلمبرداری از دسکتاپ

SkinCrafter for VS 2005-2008-2010 v3.5.0.0 x86/x64 / 3.7.1 for VS 2005-2008

SkinCrafter for VS 2005-2008-2010 v3.5.0.0 x86/x64 / 3.7.1 for VS 2005-2008

بهترین نرم افزار برای تغییر پوسته و رابط کاربری نرم افزار شما (مخصوص برنامه نویسان)

قرآن آوای نور 9.5.5 برای اندروید 4.1+

قرآن آوای نور 9.5.5 برای اندروید 4.1+

قرآن آوای نور

Zombie Forest 2 + Updates

Zombie Forest 2 + Updates

زامبی

Dicey Dungeons + Update v1.2

Dicey Dungeons + Update v1.2

بهترین بازی های معمایی

Brilliant Bob

Brilliant Bob

بابِ زیرک

تاریخ فتوحات اسلامی

تاریخ فتوحات اسلامی

آشنایی با فتوحات اسلامی

ZWCAD Architecture 2026 26.00 / 2025 SP0

ZWCAD Architecture 2026 26.00 / 2025 SP0

طراحی دوبعدی و سه‌بعدی

PAC-MAN 10.2.1 For Android +4.1

PAC-MAN 10.2.1 For Android +4.1

جدیدترین نسخه بازی مهیج پکمن(نقطه خور)

nanoCAD 24.0.6434.4336 Build 7191

nanoCAD 24.0.6434.4336 Build 7191

نانوکد

حکمرانی ج.ا.ا در فضای مجازی

حکمرانی ج.ا.ا در فضای مجازی

حکمرانی در فضای مجازی

تفسیر صوتی سوره یس

تفسیر صوتی سوره یس

تفسیر سوره 36 از حجت الاسلام قرائتی

Nail Salon 2 1.0 for Android +2.3

Nail Salon 2 1.0 for Android +2.3

طراحی ناخن

Adobe Flash Player 32.00.465 for Internet Explorer

Adobe Flash Player 32.00.465 for Internet Explorer

فلش پلیر آی ای

www.esetupdate.ir www.esetupdate.ir
دسته بندی مشاغل
مشاهده بقیه

برنامه نویسی و شبکه

طراحـــــی و گرافیک

مهندســــی و تخصصی

تدوین و ویدیوگرافی

سه بعــــدی و CGI

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!