کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9461 | مشاهده و دانلود: 766621745 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/20 | اعضاء: 319467 | نظرات: 38039
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
 
[مشاهده نتایج]

۶ نکته مهم که باید برای افزایش قدرت یادگیری مغز خود بدانید

آیا به دنبال یادگیری زبان جدیدی هستید؟ می خواهید روش های آشپزی و یا کار با آلات موسیقی را بیاموزید؟ و یا اینکه درک بهتری از کتابی که می خوانید داشته باشید؟ برای اینکه بتوانید به این مهم دست یابید ابتداً باید بدانید که مغزتان به چه شیوه ای کار می کند؟ همچنین خوب است که به شما یادآور شوم که شیوه یادگیری در انسانهای مختلف، کمی متفاوت است با این حال می توان با تکیه بر شباهت های موجود استراتژی کار آمدی را برای بهبود عملکرد مغز بکار گرفت. در ادامه مطلب، گجت نیوز ۶ نکته مهم در این باره را با شما به اشتراک می گذارد که شما را به مطالعه آنها دعوت می کنیم فقط سوال اصلی این است که آماده جهش در میزان یادگیریتان هستید یا نه؟!

brain-learns

۱- اطلاعات را زمانی که دیداری باشد بهتر یاد می گیریم

به گزارش سافت گذر به نقل ازگجت نیوز؛ چند لحظه ای به این فکر کنید: نیمی از قدرت مغز شما به چشمانتان و پردازش اطلاعاتی که دیده اید صرف می شود. نیم دیگر آن نیز مسئولیت کنترل عملکردهای بدن شما را بر عهده می گیرد. مشاهده این قابلیت را دارد تا تمام حس های مختلف ما در در حین دریافت اطلاعات، بکار وا دارد، در واقع مغز ما قادر است که نظر مان نسبت به یک اتفاق از خوردن تا رانندگی و …. را تغییر دهد. از دیگر یافته های شگفت آور در مورد مشاهده این است که مغز نوشته ها را همچون عکس در مغز ثبت می کند. در واقع زمانی که شما این پاراگراف را می خوانید مغزتان تما مطالب را به عنوان عکسی ذخیره می کند و اطلاعات را به این شیوه کسب می کند. پس حال می دانیم  مغز ما اطلاعات دریافتی را به عکس تبدیل می کند حال می توان به راحتی تصور کرد که چگونه مغزمان می تواند راحتر و ساده تر عکس ها را به عنوان اطلاعات دریافت کند به این معنا که به جای تبدیل، مستقیماً عکس ها را به خورد مغزمان دهیم. علاوه بر اینها مغز ما نسبت به آن چیزهایی که حرکت می کنند نیز توجه بیشتری می کند لذا می توان انیمیشن را موثرتر از عکس دانست، در کل می توان تایید کرد که  عکس ها و انیمیشن ها بهترین دوستان مغز در زمینه یادگیری هستند.

اقدام عملی: بهتر است فلش کارت هایی را خریداری و یا بسازید و عکس ها و تصاویر مرتبط با موضوعی که قصد یادگیری آن را دارید روی آن قرار دهید. استفاده از رنگ های متفاوت و نمودار می تواند بر یادگیری سریعتر شما تاثیر بگذارد.

visual-brain-1

۲- عکس های بزرگ بهتر از جزئیات در ذهن ما باقی می ماند – ارتباط بین موضوعات یادگیری انها را ساده می کند

وقتی قرار است اطلاعات و مفاهیم جدید بی شماری را یاد بگیرید قطعاً در حجم گسترده ی جزئیات آنها غرق خواهید شد. یکی از راه های موثر در جلوگیری از فرو رفتن در چنین باتلاقی می تواند بکارگیری عکس های بزرگ به عنوان مرجع اصلی یادگیری جزئیات باشد. زمانی که به دنبال یادگیری مفاهیم جدید هستید استفاده از عکس های بزرگ احتمالاً می تواند توان یادگیری مغز شما را چندین برابر کند چرا که مغز ما در یادگیری مفاهیم جدید، تمایل بالایی در دریافت جان کلام و مساله اساسی به جای جزئیات دارد پس طبیعی تر این است که طبق روش مغزمان بازی را ادامه دهیم. از طرفی زمانی که مغز اطلاعات جدید را دریافت می کند، اگر سابقه ای هر چند جزئی در ارتباط با موضوع جدید بداند، بهتر می تواند آن را یاد بگبرد. پس اینجاست که جان کلام ارزش بیشتری پیدا می کند در واقع اگر قبل از یادگیری موضوعات جدید، هسته ی اصلی آن موضوع را بیاموزید بهتر می توانید در آینده بر روی جزئیات آن تمرکز کنید چرا که مغز می تواند جزئیات جدید را به هسته اصلی موضوع ارتباط دهد و آن را بهتر بیاموزد. در کل می توان گفت ذهن ما موضوعات مرتبط به هم را بهتر در خود نگه می دارد.

اقدام عملی: دیاگرام بزرگ و یا صفحه ای از دست نوشته هایی که عکس بزرگ را که قبلا دیده اید توصیف می کند تهیه کنید. و در طول یادگیری های خود جزئیات را به آن اضافه کنید. این عمل جزئیات را به موضوع اصلی مرتبط می کند و می تواند جزئیات را بهتر به شما بیاموزاند.

۳- تاثیر خواب بر یادگیری غیر قابل انکار است

مطالعات نشان می دهد خواب شبانه در خلال یادگیری مطالب جدید می تواند تاثیر بسزایی در یادگیری آن موضوع، داشته باشد. در مطالعه انجام شده کسانی که مهارت جدیدی را آموخته اند پس از ۱۲ ساعت و خواب شبانه مناسب، تا ۲۰٫۵ درصد عملکرد بهتری در به یاد آوری موضوعات داشتند این در حالی است که کاربرانی که نخوابیده اند و پس از چهار ساعت مورد تست قرار گرفتند تنها ۳٫۹ درصد از مطالب را توانسته اند به یاد بیاورند. چرت زدن های گاه و بی گاه روزانه نیز می تواند به مانند خواب شبانه در یادگیری تاثیر گذار باشد، مطالعه انجام شده در دانشگاه کالیفرنیا، نشان داد که شرکت کنندگانی که پس از اتمام یک کار چالشی، چرت زده اند بسیار بهتر از کسانی که این خواب کوتاه را نداشته اند، توانسته اند آن کار چالشی را مجدداً،  بهتر و سریعتر انجام دهند. خواب قبل از آموختن و یادگیری نیز به همان میزان می تواند مفید واقع گردد. دکتر متی واکر محقق و استاد دانشگاه کالیفرنیا در این باره تاکید دارد که خواب مغز ما را به مانند یک اسفنج خشک که آماده دریافت آب است، برای یادگیری موضوعات جدید آماده می کند.

اقدام عملی: بهتر از مطالبی که قصد آموختن آنها را دارید را قبل از خواب و چرت زدن بیاموزید. پس از بیدار شدن از خواب هر آنچه را که از موضوع بیادتان مانده بنویسید.

۴- کمبود خواب به طور قابل توجهی توانایی مغز در یادگیری را کاهش می دهد

محرومیت از خواب چیزی ترسناک است چرا که ما هدف کلی از خواب را نمی دانیم و تنها زمانی که به آن نیاز داریم آن را اجابت می کنیم! اگرچه نمی توان صراحتاً گفت خواب چه تاثیری بر روی ما و زندگیمان می گذارد با این حال می توان گفت که کمبود آن چه ضررهایی به بدن و مغز ما وارد می کند. محرومیت از خواب باعث می شود تا ما در مسیر امن حرکت کنیم در واقع ما را از انجام هر گونه ریسکی باز می دارد و ما را وادار می کند که در مسیر عادت هایمان رفتار و عمل کنیم. بی خوابی منجر به ضرر جسمی به ما نیز می شود چرا که بی خوابی عاملی تاثر گذار در پایین آوردن سطح عملکرد اجزای بدن است. طبق تحقیقات انجام شده محرومیت از خواب تا ۴۰ درصد از توانایی مغز در یادگیری نسبت به زمانی که خوب خوابیده ایم می گذارد. عکس زیر تاثیرات بی خوابی بر روی قسمت های مختلف بدن را نشان می دهد:

1200px-Effects_of_sleep_dep

مطالعات دانشگاه پزشکی هاروارد نشان می دهد که تا ۳۰ ساعت بعد از یادگیری مفهوم تازه بسیار حیاتی است چرا که بی خوابی در این بازه می تواند تمام آن چیزی را که یاد گرفته ایم به باد هوا دهد.

اقدام عملی: شب زنده داری مداوم را بی خیال شوید! مطالعات خود را به روز منتقل نمایید و سعی کنید خواب روزانه و شبانه کافی و منظم داشته باشید. دقت کنید که بی خوابی بعد از یادگیری نیز باعث می شود هر آنچه که آموخته اید به راحتی فراموش کنید.

 ۵-  تاثیر آموزش توسط دیگران بر روی یادگیری

مغز ما در یادگیری موضوعاتی که توسط دیگران به ما آموزش داده می شود عملکرد بهتر از خود نشان می دهد و نگاه و تمرکز بهتری بر اطلاعات جدیدی دریافتی می گذارد. در واقع ما مطالب جدید را بهتر سازماندهی می کنیم و به شکل بهتری آن را به یاد خواهیم آورد بویژه در بیاد آوری قسمت های مهم آن، عملکرد بهتری از خود نشان خواهیم داد. در مطالعه انجام شده بین دو گروه: خود خوان و دیگری یعنی مورد آموزش قرار گرفته مشخص گردید کسانی که توسط فرد دیگری آموزش دیده بودند مهارت بالاتری در به یاد آوری و یادگیری از خود نشان داده اند. بالعکس ان نیز صادق است و شما می توانید موضوعات تازه یاد گرفته شده را با آموزش به دیگران بهتر درک و به خاطر بسپارید.

اقدام عملی: آنچه را که یاد گرفته اید در لپ تاپ و یا وبلاگ خود بنویسید. نوشتن در مورد آنچه که یاد گرفته اید علاوه بر اینکه به دیگران کمک می کند تا چیزی یاد بگیرند، به شما نیز کمک می کند تا مطالب را به یاد بسپارید.

۶- مطالب مختلط و در هم آمیخته بهتر در ذهن ما جای می گیرند
وقتی شما با تمرین و فوکس بر موضوعی به دنبال یادگیری آن با یک روش خاص هستید هستید باید بدانید که در مسیر غلطی حرکت می کنید که به گفته پرفسور UCLA دیک اشمیت آن را می توان حالت بلوک پراکتیس نامید. (block practice) به عنوان مثال فرض کنید که برای چند ساعت مداوم، تاریخ مطالعه می کنید و یا تمرینات تنیس انجام می دهید. اشمیت به این شیوه عملکرد اعتقادی ندارد لذا روش دیگری موسوم به اینترلیو (interleave) یا میکس را معرفی می کند که اقدام به اختلاط اطلاعات و مهارت های مختلف، که به دنبال یادگیری آنها هستید، می کند؟! محقق دیگر UCLA باب جورج این روش را در آزمایشهایی مطالعه کرده است. یکی از تست ای او در مورد آموزش فن های هنری با نمایش یک سری عکس و تصویر بر روی صحنه نمایش بود. ابتدا عده ای را با نمایش ۶ عکس از یک استایل خاص نقاشی مورد آزمایش قرار داد و این شیوه را برای استایل بعدی نیز ادامه داد این روش همان روش بلوک پراکتیس است. با این حال به گروه دیگری عکس هایی در بردارنده استایل متفاوت را نشان داد که با هم مخلوط شده بودند سپس آن دو گروه مورد امتحان قرار گرفتند که در تشخیص استایل و سبک نقاشی ها، گروه اینترلیو نمرات در حدود ۶۰ درصد را تصاحب کردند در حالی که گروه بلوک پراکتیس چیزی بیشتر از ۳۰ درصد امتیاز کسب ننمودند.

جالب است بدانید که ۷۰ درصد از شرکت کنندگان روش بلوک پراکتیس تاکید کرده بودند که این روش در یادگیری آنها بسیار موثر بوده است! عجیب نیست که ما همه کار خواهیم کرد تا روشی که به فهم سریعتر ما کمک کند، برگزینیم از همینرو بهتر است بدانید که محققان UCLA معتقدند که روش مخلوط سازی اطلاعات می تواند توانایی طبیعی ما را برای تشخیص الگوها به بازی وارد کند. پس باید چه کار کرد؟

اقدام عملی: همانطور که گفته شده تمرینات خود را به صورت میکس و مخلوط شده دنبال کنید. فرض کنید می خواهید زبان خارجی جدیدی را یاد بگیرید بهترین کار این است که خود را در مراحل مخلوط شده: گوشی دادن (لیسینسگ)، خواندن (ریدینگ)، نوشتن (رایتینگ) قرار دهید و از اصرار بر تمرین یک مورد خاص به طور مستمر اجتناب کنید. همچنین اگر قصد یادگیری تنیس دارید به جای کار بر روی یک تمرین خاص چنذین حالت مثلا بکهند، فورهند و.. را دنبال کنید.

با به کارگیری روش های فوق می توان امیداوار بود که مغزمان بهتر از گذشته در یادگیری مطالب عمل کند. در .اقع اگر بدانیم چطور مطالعاتمان را مدیریت کنیم می توانیم بگوییم که نصف راه یادگیری را طی کرده ایم.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 25205 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: گجت نیوز تاریخ خبر: 1393/11/27 تعداد مشاهده: 1626
کلید واژه ها: , , ,
سافت گذر