کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9161 | مشاهده و دانلود: 735293501 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/06 | اعضاء: 316268 | نظرات: 37883
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

آموزش: چگونه بر روی فلش‌درایو USB خود پسورد بگذاریم؟

این روزها درایوهای USB توانایی ذخیره حجم زیادی از اطلاعات را حتی تا ۱ ترابایت دارا هستند. با دسترسی به چنین گنجایشی، ترجیح می‌دهیم که تمام اطلاعات مهم را روی آن‌ها بریزیم و با خود به اطراف ببریم.


pen-drive-shutterstock-011013

به گزارش سافت گذر به نقل ازفارنت؛ بااین‌حال، قابلیت حمل اطلاعات مهم باعث افزایش نگرانی‌هایی در خصوص وضعیت امنیت این اطلاعات می‌شود. درایوهای USB اندازه کوچکی دارند و سازندگان آن‌ها در هر مرحله تکامل، کوچک‌تر شدن اندازه این درایوها را هم هدف گرفته‌اند. این مسیر تحول باعث می‌شود احتمال اینکه حجم زیادی از اطلاعات را در مدت‌زمانی کوتاه از دست بدهیم بالا برود.

اگر نحوه دسترسی به اطلاعات شما عاری از امنیت باشد، هرکسی می‌تواند از آن‌ها برای اهداف خود استفاده کند. پس رمزگذاری درایو USB یا بخشی از آن که از اهمیت بالایی برخوردار است، راه عاقلانه‌ای به نظر می‌رسد و دسترسی به اطلاعات درون آن دشوار خواهد شد. بااین‌حال، همیشه رمزگذاری کل درایو راه خوبی برای محافظت از اطلاعات در درایو USB نیست. شاید یک سند یا تنها چند مگابایت اطلاعات در آن دارید که نیازمند محافظت هستند. پس چرا تمام پروسه رمزگذاری دیسک را طی کنید؟

در این آموزش، می‌خواهیم چند روش ساده تا پیچیده‌ای را برای رمزگذاری درایو USB، به شما آموزش دهیم. می‌توانید از موردی که بیش از بقیه مناسب شرایط می‌دانید، استفاده کنید.

روش اول: رمزگذاری قسمتی از اطلاعات

اگر اطلاعات موردنظر چندان حساس نیست و تنها می‌خواهید افراد معمولی به آن دسترسی نداشته باشند، نیازی به رمزگذاری کل درایو نیست. برای این کار می‌توانید از قابلیت داخلی دستگاه (در صورت وجود) یا ابزار واسط دیگری استفاده کنید. بسیاری از برنامه‌ها مثل Adobe Acrobat Reader یا مایکروسافت آفیس، قابلیتی برای محافظت با پسورد درون خود گنجانده‌اند.

همچنین می‌توانید از ابزارهای واسط برای رمزگذاری فایل‌ها و فولدرهای درون ویندوز استفاده کنید. برنامه‌ای نظیر Folder Lock عالی عمل می‌کند. نسخه پرتابل هم دارد که بدون نصب اجرا خواهد شد.

روش دوم: رمزگذاری قسمتی از USB

اگر اطلاعات حساسی دارید که استفاده از پسوردی ساده کافی نخواهد بود، می‌توانید پارتیشنی جداگانه ساخته، آن را رمزگذاری کرده و تمام اطلاعات حساس را به آن منتقل کنید. به‌این‌ترتیب می‌توانید در صورت نیاز، به اطلاعاتی که رمزگذاری نشده‌اند سریعاً دسترسی پیدا کنید و باقی با ارائه پسورد باز می‌شوند.

برای این منظور، می‌توانید از برنامه Rohos Mini Drive استفاده کنید. نسخه رایگان و پولی دارد که به کمک نسخه رایگان آن، می‌توان تا ۸ گیگابایت اطلاعات درون پارتیشن را رمزگذاری کرد. ۸ گیگابایت برای اکثر افراد بیش‌ازحد نیاز خواهد بود؛ اما اگر حجم بیشتری را لازم دارید، باید هزینه‌ای را هم پرداخت کنید. این برنامه را دانلود، نصب و اجرا کرده، در منوی اصلی بر Encrypt USB Drive کلیک کنید.

password_protect_usb_drive-1

پنجره‌ای جدید باز می‌شود که در آن تمام تنظیمات پارتیشن جدید را می‌توانید مشاهده کنید. برای تغییر دادن آن‌ها، بر Change کلیک کنید و گزینه‌های سفارشی‌سازی در پنجره دیگری برایتان نمایش داده خواهد شد.

password_protect_usb_drive-2

در اینجا می‌توانید حرف درایو، میزان فضا و نحوه رمزگذاری را مشخص کنید. بهتر است که چیزی را به‌جز میزان فضا و حرف درایو تغییر ندهید. حجم درایو با مگابایت مشخص می‌شود (فراموش نکنید که ۱ گیگابایت برابر با ۱۰۰۰ مگابایت است). در نسخه رایگان تا ۸ گیگابایت فضا را می‌توانید برای هر درایو تعیین کنید و ماکزیمم، تا نصف حجم USB را می‌توان به هر پارتیشن اختصاص داد. پس برای اینکه از این برنامه که محدودیت ۸ گیگابایتی دارد بیشترین بهره را ببرید، به درایو USB با حداقل فضای ۱۶ گیگابایت نیاز دارید.

password_protect_usb_drive-3

وقتی‌که کارتان با تغییر گزینه‌های تنظیمات تمام شد، دو فیلد خالی را می‌بینید که در آن‌ها باید پسورد موردنظر را تعیین کنید. مطمئن شوید که پسورد نیرومندی انتخاب می‌کنید (که شامل اعداد، حروف کوچک و بزرگ، کاراکترهای خاص بوده و حداقل ۱۵ کاراکتر باشد) تا اطلاعات حساس شما از امنیت مناسبی برخوردار شوند. وقتی کارتان به اتمام رسید، بر Create disk کلیک کنید و پروسه، آغاز به کار خواهد کرد. برای پارتیشنی به حجم ۵۰۰ مگابایت در حدود ۱۰ تا ۲۰ دقیقه زمان نیاز است و برای پارتیشن‌های بزرگ‌تر، ممکن است تا ساعت‌ها به طول بینجامد.

password_protect_usb_drive-4

پس از پایان این پروسه، تنها کافی است USB را به هر کامپیوتری که تمایل دارید متصل کنید و برنامه Rohos در نوار وظیفه دیده می‌شود. برای نشان داده شدن پارتیشن جدید، بر آیکون Rohos کلیک راست کرده و Connect disk را انتخاب کنید. سپس باید پسورد را وارد کنید و بعد، درایو مذکور در کنار سایر درایوها در My Computer نمایش داده می‌شود.

password_protect_usb_drive-5

password_protect_usb_drive-61

password_protect_usb_drive-7

برای حذف کردن می‌توانید با رعایت امنیت درایو USB را جدا کنید یا بر آیکون Rohos در نوار وظیفه کلیک راست کرده و Disconnect را انتخاب کنید.

password_protect_usb_drive-8

نکته: Rohos Mini Drive نسخه‌ای پرتابل است که به هیچ برنامه اضافی برای اجراشدن نیاز ندارد، تنها کاری که باید انجام دهید وصل کردن USB و انتخاب گزینه Connect disk است.

روش سوم: رمزگذاری تمام درایو

اگر دوست دارید که کل درایو را رمزگذاری کنید، بدانید که کار ساده‌ای را باید انجام دهید. به این منظور، می‌خواهیم از ابزار DiskCryptor استفاده کنیم، برنامه‌ای متن‌باز است که رابط بسیار ساده‌ای هم دارد.

همچنین می‌توانید از ابزار BitLocker از مایکروسافت برای رمزگذاری درایو USB خود بهره ببرید، اما اندکی پیچیده است و تنها از نسخه‌های Ultimate و Enterprise ویندوز ۷ و نسخه‌های بالاتر پشتیبانی می‌کند. در اینجا نحوه استفاده از DiskCryptor را توضیح می‌دهیم، چراکه کار با آن راحت بوده و با ویندوز ۲۰۰۰ و نسخه‌های بالاتر سازگاری دارد.

DiskCryptor را دانلود و نصب کنید. بعد از اجرا، رابط نه‌چندان جذابی را می‌بینید که ساده به نظر می‌رسد. برای شروع رمزگذاری، در رابط کاربری درایو USB را انتخاب کرده و بر Encrypt کلیک کنید.

password_protect_usb_drive-9

پنجره‌ای باز می‌شود که در آن می‌توانید نحوه رمزگذاری را انتخاب کنید. بهتر است چیزی را تغییر ندهید و اگر برنامه خاصی در نظر ندارید، روی Next کلیک کنید.

password_protect_usb_drive-11

در صفحه بعدی رمز موردنظر را وارد کرده و تأیید کنید. حالا Ok را انتخاب کنید تا پروسه رمزگذاری آغاز شود. زمان موردنیاز با توجه به حجم درایو متفاوت خواهد بود و ممکن است ساعت‌ها زمان ببرد.

password_protect_usb_drive-12

پس از رمزگذاری، ویندوز قادر به شناسایی این درایو نخواهد بود و از شما می‌خواهد که آن را فرمت کنید. به این خواسته توجه نکرده و تنها DiskCryptor را باز کنید.

در اینجا بر درایو USB کلیک کرده و Mount را انتخاب کنید. از شما پسوردی که قبلاً تعیین کرده‌اید خواسته می‌شود که پس از ارائه آن، درایو برای استفاده آماده خواهد بود. به همین ترتیب می‌توانید درایو را جدا کرده یا از نوارابزار پایین صفحه (سمت راست)، دستگاه موردنظر را با رعایت امنیت حذف کنید.

توجه: کسی نمی‌تواند این اطلاعات را ببیند اما افراد هنوز هم می‌توانند آن را فرمت کنند، پس مطمئن شوید از آن‌ها در جایی بک‌آپ تهیه‌کرده‌اید.

password_protect_usb_drive-13

password_protect_usb_drive-14

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 27398 گروه خبری: اخبار آموزشی منبع خبر: farnet.ir تاریخ خبر: 1394/04/27 تعداد مشاهده: 2605
کلید واژه ها: , , ,
سافت گذر