سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
آیکون جستجو در سایت سافت گذر
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت عید غدیر، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار موبایل

رگولاتوری: درباره ایرانسل تصمیم می گیریم

اخیرا اخباری پیرامون صدور دستور توقف واگذاری سیمکارت ایرانسل از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منتشر شده است که رئیس رگولاتوری این موضوع را نه تایید و نه تکذیب می‌کنند اما تاکید می کند اگر موضوعی باشد در جلسه ای بررسی خواهد شد.
آغاز واگذاری بسته 10 میلیونی سیمکارت های اپراتور ایرانسل با پیش شماره 0939 سبب شد تا به دلیل عدم ارائه آمار شفاف عملکرد این اپراتور از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بار دیگر این سئوال مطرح شود که سقف واگذاری سیمکارت های این اپراتور چه میزان است و ایرانسل در عرض سه سال فعالیت خود چه تعداد مشترک جذب کرده است.

تناقض در اظهارات مسئولان
 رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) اواسط تیر ماه سال جاری در نشستی خبری اعلام کرد که پروانه فعالیت اپراتور دوم تلفن همراه - ایرانسل - نیز همانند سایر اپراتورها دارای سقف مشخص در جذب مشترک است و این اپراتور طبق این پروانه نمی‌تواند بیشتر از 15 میلیون و 800 هزار مشترک جذب کند.
محمد کرم پور گفته بود طبق قانون، تمامی اپراتورها سقف مشخصی برای جذب مشترک دارند، چون بدون تعیین سقف امکان کنترل و نظارت بازار وجود ندارد. اپراتور دوم موبایل نیز با توجه به تعداد مشترکان فعال خود، فاصله زیادی تا رسیدن به سقف پروانه‌اش ندارد.
اما در همان جلسه حسن رضوانی معاون نظارت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت در پروانه اپراتور دوم موبایل صراحتا ذکر نشده است که ایرانسل می تواند چه تعداد سیمکارت فعال داشته باشد. به منظور رفع این ابهام، شورای اقتصاد در زمان واگذاری پروانه موردی را به طرح تجاری افزود که براساس آن ایرانسل می‌تواند حداکثر 15 میلیون و 800 هزار مشترک داشته باشد.
پس از این جلسه علیرضا قلمبر دزفولی مدیرعامل ایرانسل در پاسخ به اظهارات مسئولان سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد که در پروانه واگذار شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هیچ سقفی برای تعداد مشترکان این اپراتور وجود ندارد و تصریح کرد که اگر مدیران و مسئولان نسخه دیگری از پروانه ایرانسل را در اختیار دارند که ما از آن بی‌خبریم از آنها می‌خواهیم که آن را در اختیار رسانه‌ها قرار دهند.

ایرانسل سیمکارتهای غیرفعال را پس می گیرد

پس از اظهارات مسئولان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که اعلام کردند ملاک سقف پروانه اپراتورها برای جذب مشترک، سیمکارتهای فعال در شبکه خواهد بود و اپراتورهای موبایل باید برای افزایش تعداد مشترک بیش از سقف پروانه از سازمان تنظیم مقررات مجوز بگیرند، ایرانسل در 16 تیرماه سال جاری اعلام کرد که سیمکارت های اعتباری این شرکت تا پیش از 29 اسفند 1387 خریداری شده و پس از فعال سازی حداقل به مدت 90 روز متوالی یعنی تا 31 خرداد سال 88 (سه ماه اول سال 88) خاموش بوده و یا از آن هیچ استفاده ای نشده باشد به مالکیت ایرانسل بازگردانده می شود.
این اپراتور اعلام کرد که در صورت عدم فعال سازی این سیمکارتها تا پایان تیرماه جاری، سیمکارتهای مذکور به حال تعلیق دائم درآمده و به مالکیت شرکت خدمات ایرانسل بازگردانده می شود که این تعلیق شامل شماره سیمکارت مشترک خواهد بود و منظور از فعال سازی سیمکارت نیز، روشن کردن و ارسال و یا دریافت تماس، MMS، SMS یا استفاده از GPRS است.
طبق این اعلام، مشترکان ایرانسل همچنین می توانند در صورت عدم نیاز به سیمکارت، پیش از سررسید 31 تیر ماه 89 نسبت به استفاده و یا انتقال اعتبار اقدام کنند.

حرف و حدیث درباره توقف واگذاری سیمکارت های ایرانسل
با وجود اینکه سازمان تنظیم مقررات پس از نشست رسمی خود در مورد قانونی و یا غیرقانونی بودن واگذاری سیمکارت های جدید ایرانسل هیچگونه اظهارنظری نکرد و به طور شفاف نیز آماری از عملکرد این اپراتور ارائه نداد اخباری پیرامون صدور دستور توقف واگذاری سیمکارت توسط ایرانسل از سوی رگولاتوری منتشر شد.
در این اخبار اعلام شد که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در نامه‌ای رسمی به شرکت ایرانسل –خواستار توقف فروش سیمکارت‌های این اپراتور شده که البته این خبر تاکنون از سوی سازمان تنظیم مقررات تایید و یا تکذیب نشده است.
طبق این خبر اپراتور دوم موظف شده نسبت به توقف تبلیغات و فروش سیمکارت‌های خود اقدام کند و در صورت تمکین نکردن این ابلاغیه، براساس بندهای جریمه‌ای در نظر گرفته شده در پروانه، رگولاتوری با اپراتور متخلف برخورد می‌کند.
دراین نامه پرشدن سقف تعداد مشترکان ایرانسل دلیل توقف فروش سیمکارت‌های این اپراتور در بازار کشور شده و آمده است که اپراتور ایرانسل در صورت درخواست افزایش تعداد مشترکانش می‌تواند طرح توجیهی خود را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارایه کند و نهایتا کمیسیون تنظیم مقررات دراین‌باره تصمیم‌گیری می‌کند.
براساس این اخبار سازمان صدا و سیما نیز موظف است برای پخش تبلیغات اپراتورهای تلفن همراه از سازمان تنظیم مقررات تادییه دریافت کند که گفته می‌شود در صورت تمکین نکردن ایرانسل به ابلاغیه رگولاتوری، این سازمان با اتکا به قانون و اهرم های نظارتی از ادامه تبلیغات فروش سیمکارت و فروش سیمکارت‌های ایرانسل جلوگیری می‌کند.

سازمان تنظیم مقررات طفره می رود

محمد کرم پور رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در جدیدترین اظهارات خود در گفتگو با خبرنگار مهر وجود این نامه را نه تکذیب و نه تایید کرد و گفت: سازمان تنظیم مقررات تمامی تلاش خود را برای نظارت و تنظیم بازار به کار می بندد.
وی با بیان اینکه سقف واگذاری و تعداد مشترکان اپراتور مسئله پیچیده و خارق العاده ای نیست که رسانه ها اینطور به آن دامن می زنند افزود: در تمام دنیا رگولاتورها برای نظارت بازار از اهرم های مختلفی همچون جلسه، بحث و تبادل نظر و حتی اخطار به اپراتورها استفاده می کنند.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به مهر گفت: ایرانسل هیچگونه تخلفی در واگذاری سیمکارت مرتکب نشده و اگر قرار باشد سقف مشترکان آن کنترل شود به معنای حفظ رقابت پذیری و اداره کردن بازار خواهد بود.
کرم پور در این مورد که آیا ارائه نامه توقف فروش سیمکارت به ایرانسل صحت دارد یا خیر پاسخ شفافی نداد و گفت: در روزهای آینده جلسه ای برای بررسی این موضوع برگزار خواهد شد و نسبت به موارد مطروحه تصمیم گیری می شود.

عملکرد ضعیف سازمان تنظیم مقررات در اطلاع رسانی

تحلیلگران معتقدند که عملکرد ضعیف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در ارائه آمار شفاف و مشخص از وضعیت فعالیت اپراتورهای ارتباطی و مخابراتی کشور و همچنین رعایت نکردن مسائل کارشناسی در تنظیم قراردادهای پروژه های بزرگ این حوزه سبب شده تا منابع خبری هر بار به نقل از منابع غیر رسمی اخباری را منتشر کنند که حتی این سازمان نسبت به تایید و یا تکذیب آنها نیز واکنشی نشان نمی دهد.
حال با توجه به اظهارات غیر شفاف مسئولان رگولاتوری و با وجود این که اپراتور سوم موبایل نیز به زودی قرار است وارد این بازار شود، همچنان این سئوال مطرح است که با توجه به اشباع بازار از سیمکارت های همراه اول و ایرانسل آیا اپراتور سوم موبایل که قراراست سیمکارت های نسل سوم را برای اولین بار وارد کشور کند در این بازار سهمی خواهد داشت یا خیر؟
همچنین این سئوال نیز مطرح می شود آیا سازمان تنظیم مقررات بر بازار فروش سیمکارت های اپراتور اول نیز نظارت خواهد داشت و قرار است نسبت به واگذاری سیمکارت همراه اول که به زودی به سقف 38 میلیون مشترک مندرج در پروانه می رسد نیز اخطار خواهد داد؟

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 2849 گروه خبری: اخبار موبایل منبع خبر: parseek News تاریخ خبر: 1389/05/07 تعداد مشاهده: 1605
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
مجموعه لالایی های شهرهای ایران

مجموعه لالایی های شهرهای ایران

مجموعه لالایی های قدیمی ایران

Device Storage Analyzer 4.1.9 for Android +2.1

Device Storage Analyzer 4.1.9 for Android +2.1

آنالیز و مدیریت فضای گوشی

Edge

Edge

لبه

Evernote 11.4.3 For Android +9.0

Evernote 11.4.3 For Android +9.0

یادداشت برداری اورنوت

نماهنگ زیبای سیمرغ

نماهنگ زیبای سیمرغ

نماهنگ روز ارتش

Mini Motor Racing 2.0.2 for Android 2.3

Mini Motor Racing 2.0.2 for Android 2.3

ماشین سواری در Race

سخنرانی  استاد شهید مرتضی مطهری با موضوع سیری در نهج البلاغه - 3 جلسه

سخنرانی استاد شهید مرتضی مطهری با موضوع سیری در نهج البلاغه - 3 جلسه

سخنرانی سیری در نهج البلاغه با استاد مطهری

8 جلسه خانواده و تربیت مهدوی از حجت الاسلام والمسلمین حیدری کاشانی

8 جلسه خانواده و تربیت مهدوی از حجت الاسلام والمسلمین حیدری کاشانی

حاج آقا حیدری کاشانی با موضوع خانواده و تربیت مهدوی

KillApps Pro 1.57.2 for Android +6.0

KillApps Pro 1.57.2 for Android +6.0

بستن برنامه ها

Google Camera 9.1.098.570503546.23 for Android +10.0

Google Camera 9.1.098.570503546.23 for Android +10.0

نرم افزار دوربین شرکت گوگل

GiliSoft File Lock Pro 15.5.0

GiliSoft File Lock Pro 15.5.0

ژیلی سافت فایل لاک

Race On

Race On

مسابقه در پیست

سخنرانی علیرضا پناهیان با موضوع دیکتاتوری رسانه ای

سخنرانی علیرضا پناهیان با موضوع دیکتاتوری رسانه ای

سخنرانی دیکتاتوری رسانه ای با علیرضا پناهیان

Puyo Puyo Tetris

Puyo Puyo Tetris

فکری برای کامپیوتر

آموزش بایوس انواع مادربردها

آموزش بایوس انواع مادربردها

آشنایی کامل با BIOS انواع مادربردها

SIV (System Information Viewer) 5.77

SIV (System Information Viewer) 5.77

مشاهده کامل اطلاعات سخت افزاری

The Last Unicorn

The Last Unicorn

کارتون آخرین تک شاخ

JetBrains RubyMine 2025.3.2 Win/Linux/Mac

JetBrains RubyMine 2025.3.2 Win/Linux/Mac

جت برینز روبی ماین

Internet Radio 7.0.0.0 for Android

Internet Radio 7.0.0.0 for Android

رادیو اینترنتی

SQL Server 2000 4 in 1 + SP4

SQL Server 2000 4 in 1 + SP4

مجموعه تمامی نسخه های (4 عدد) نرم افزار بانک اطلاعاتی SQL Server 2000 به همراه سرویس پک 4

نهج البلاغه علی(ع)

نهج البلاغه علی(ع)

نهج البلاغه علی(ع)

کتاب همراه زائران بیت الله الحرام در ایام حج

کتاب همراه زائران بیت الله الحرام در ایام حج

ادعیه و آداب مکه مکرمه با ترجمه فاررسی

Lynda - AutoCAD 2017 Essential Training

Lynda - AutoCAD 2017 Essential Training

فیلم آموزش اتوکد لیندا

نقاط ضعف و قوت ویندوز 7 را بشناسید

نقاط ضعف و قوت ویندوز 7 را بشناسید

نقاط ضعف و قوت ویندوز سون

3Planesoft 3D Screensavers AIO 143 05.2025

3Planesoft 3D Screensavers AIO 143 05.2025

اسکرین سیورهای سه بعدی و زیبای شرکت تری پلین سافت

پشت صحنه مبارزات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

پشت صحنه مبارزات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

قدرت های مالی در آمریکا

Intel ARK 2.1.2 for Android +2.3

Intel ARK 2.1.2 for Android +2.3

اطلاعات Cpu های اینتل

سخنرانی حجت الاسلام مومنی درباره شهید زنده

سخنرانی حجت الاسلام مومنی درباره شهید زنده

شهید زنده

تهمت های کلیسا به محمد(ص)

تهمت های کلیسا به محمد(ص)

عذرخواهی به پیشگاه محمد(ص) نوشته جان دیون پورت

Balancer Launcher 1.5.4 for Android +2.2

Balancer Launcher 1.5.4 for Android +2.2

لانچر ساده، کم حجم با امکانات مناسب

آموزش XML

آموزش XML

آموزش ایکس ام ال

Autorun Virus Remover 3.3 Build 0712

Autorun Virus Remover 3.3 Build 0712

از بین بردن ویروس Autorun و اثرات آن

Virtual Farm

Virtual Farm

مدیریت مزرعه کوچک

GNS3 3.0.5 Final / Wireshark 4.6.4 / macOS

GNS3 3.0.5 Final / Wireshark 4.6.4 / macOS

شبیه سازی شبکه های کامپیوتری جی ان اس3

Risk of Rain 2: Survivors of the Void

Risk of Rain 2: Survivors of the Void

خطر بارش باران 2

Bridge Constructor 8.2 for Android +4.0

Bridge Constructor 8.2 for Android +4.0

بازی پل سازی

روش های نصب ویندوز XP

روش های نصب ویندوز XP

روش های نصب ویندوز ایکس پی

Bomb

Bomb

بمباران

سخنرانی حجت الاسلام علی نظری منفرد با موضوع جایگاه بانوان در اسلام - 2 جلسه

سخنرانی حجت الاسلام علی نظری منفرد با موضوع جایگاه بانوان در اسلام - 2 جلسه

سخنرانی جایگاه بانوان در اسلام با علی نظری منفرد

سخنرانی حجت الاسلام شهاب مرادی با موضوع مقام امام علی(ع)

سخنرانی حجت الاسلام شهاب مرادی با موضوع مقام امام علی(ع)

سخنرانی حجت الاسلام شهاب مرادی با موضوع ماه رجب

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!