سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار نرم افزار

اندروید 6 یا IOS 9، کدامیک سیستم‌عامل برتر است؟

زمان زیادی از معرفی نسخه‌ نهایی اندروید 6 و iOS 9 نمی‌گذرد؛ آخرین نسخه از محبوب‌ترین سیستم‌های‌عامل مورد استفاده در تبلت‌ها و گوشی‌های هوشمند، که حالا انتخاب یکی از آن‌ها به عنوان سیستم‌عامل سخت‌تر نیز شده است. در این مقاله دو سیستم‌عامل قدرتمند بازار را با هم مقایسه می‌کنیم.


به گزارش سافت گذر به نقل ازایتنا؛ اپل و گوگل به تازگی آخرین نسخه از سیستم‌های‌عامل خود را معرفی کرده‌اند. دو سیستم‌عامل پرطرفدار که روز به روز بالغ‌تر و کاربر پسندتر می‌شوند.

طراحی ظاهری و رابط کاربری
نه اندروید 6 و نه iOS 9 هیچ کدام نسبت به نسل قبلی خود تغییر ظاهری زیادی نداشته‌اند. طراحی متریال گوگل همچنان رنگارنگ بوده و توجه کاربران را بیشتر به خود جلب خواهد کرد اما iOS به طور کلی مرتب‌تر و زیباتر است.

در نهایت زیبایی کاملا سلیقه‌ای است و به احتمال زیاد نیز شما در این زمینه انتخاب خود را کرده‌اید.


در بهترین حالت اندروید 6 دارای ظاهری آراسته و منظم با خطوط کلاسیک است. در طرف مقابل و با چشم انتقادی، آیکون‌ها در این سیستم‌عامل کارتونی به نظر می‌آید و در بخش‌های مختلف رنگ سفید بیشتر از حد معمول به چشم می‌خورد.

به طور مشابه ممکن است در نگاه اول iOS بسیار زیبا به نظر برسد، اما بعد ظاهری قدیمی و تکراری به خود می‌گیرد.

با این حال انتخاب بین ظاهر این دو سیستم‌عامل بسیار دشوار است و شاید با اجرای اپلیکیشن یکسان بر روی هر دوی آن‌ها بتوانید انتخاب راحت‌تری داشته باشید.

جایی که برتری iOS کاملا به چشم می‌خورد، در تبلت‌ها است، مثلا ویژگی‌هایی مانند چند وظیفگی خودنمایی می‌کنند.

در نقطه‌ی مقابل رابط کاربری اندروید در تبلت‌ها بسیار کشیده و نامفهوم به نظر می‌رسد و شاید یکی از دلایل عدم معرفی تبلت نکسوس نیز این مورد بوده است.


شاید مضحک باشد که سیستم‌عاملی را تنها به خاطر ظاهر آن نسبت به دیگری برتر بدانیم اما شاید این مورد یکی از تنها تفاوت‌های باقیمانده بین این دو سیستم‌عامل باشد.

بزرگ‌ترین وجوه تمایز

پس از گذشت سال‌های متمادی همچنان اندروید با اختلاف بهترین سیستم‌عامل برای علاقمندان به سفارشی‌سازی و تغییر در ظاهر است. هر چند iOS نیز به تازگی اجازه‌ اضافه کردن ویجت در بخش اعلانات را به اپلیکیشن‌ها می‌دهد اما اگر نیاز به یک تقویم در صفحه هوم خود دارید باید اندروید را انتخاب کنید.

در اندروید می‌توانید لانچری متفاوت نصب و اجرا کرده و ظاهر کل سیستم‌عامل را تغییر دهید، طوری که اصلا به هیچ عنوان ظاهری مانند قبل نداشته باشد، این قابلیت از بزرگ‌ترین ویژگی‌های اندروید است.


مورد دیگر اپلیکیشن‌های پیش‌فرض است. اگر علاقه‌ای به اپلیکیشن پیش‌فرض مانند دایالر یا پیام‌رسان اندروید نداشته باشید می‌توانید از اپلیکیشنی دیگر به راحتی استفاده کنید.

اما اپل این اجازه را به کاربر نمی‌دهد هر چند که این موضوع برای بسیاری مشکل محسوب نمی‌شود، با این حال توسعه‌دهندگان اندرویدی دسترسی بیشتری به اعماق سیستم‌عامل اندروید دارند که می‌تواند باعث بهبود تجربه‌ کاربرنیز شود.

در نقطه مقابل اپل امنیت بالای سیستم‌عامل خود را به رخ رقبا می‌کشد. برای مثال هیچ یک از اطلاعاتی که سیری از دریافت می‌کند به دیتا بیس اپل ارسال نمی‌شود و داخل خود گوشی ذخیره می‌شود.

هر چند ممکن است این عامل باعث افت دقت عملکرد سیری شود اما می‌تواند عاملی برای اعتماد بیشتر به iOS باشد.

مشکل دیگر پیوستگی در دریافت بروزرسانی‌ها است. اگر گوشی غیر از نکسوس داشته باشید ممکن است مدت‌ها برای دریافت آخرین نسخه از سیستم‌عامل اندروید منتظر بمانید.

در نقطه مقابل بروزرسانی‌های iOS به راحتی حتی در آیفون‌های قدیمی نیز قابل دریافت هستند.

اما اگر در دنیای اندروید بخواهید چنین تجربه‌ای داشته باشید باید یک گوشی از بین نکسوس‌ها انتخاب کنید.


از طرفی استفاده از آیفون یا آیپد در کنار دستگاهی که توسط اپل ساخته نشده بسیار سخت است. اما سیاست گوگل طوری است که کوچ کردن از اندروید به سیستم‌عامل کروم یا حتی iOS بسیار آسان‌تر است.

در واقع برای گوگل این موضوع که از سرویس‌های آن در گوشی‌های اپل نیز استفاده کنید، رضایت‌بخش است.

وجوه تشابه دو سیستم‌عامل

در جدیدترین نسخه از این دو سیستم‌عامل پرطرفدار، شاهد ویژگی‌هایی هستیم که هر دو از یکدیگر وام گرفته‌اند.

برای مثال اندروید ویژگی‌های مانند پشتیبانی از حسگر اثر انگشت به صورت پیش‌فرض و سیستم دگرگون شده‌ی اجازه‌ی دسترسی به بخش‌های مختلف توسط اپلیکیشن‌ها را به خود دیده است که در گذشته در iOS شاهد این ویژگی‌ها بود‌ه‌ایم.

در نقطه مقابل اپل اضافه کردن ویجت‌ها به نوار اعلانیه و ویژگی ذخیر‌ه باتری را از اندروید وام گرفته است.


این دو سیستم‌عامل تشابهات بسیاری دارند که تفاوت‌های آن‌ها را پوشش می‌دهد و حتی با اضافه شدن امکان جستجو در بخش تنظیمات به iOS شاهد کمتر شدن این تفاوت‌ها نیز هستیم.

iCloud نیز بیش از گذشته شبیه به گوگل درایو شده و اپلیکیشن جداگانه‌ای برای مرور و جستجو در خود دارد.

در عین حال هر دو سیستم‌عامل با گذشت زمان هوشمندتر شده و اپلیکیشن‌ها و مخاطبانی که شما بیشترین استفاده از آن‌ها دارید را بهتر از قبل تشخیص می‌دهند.

این هوشمندی در اندروید در بخش اپ دراور و منو اشتراک‌گذاری و در iOS در بخش جستجوی اسپات لایت و دستیار مجازی سیری بیشتر به چشم می‌آیند.

با توجه به تشابه‌های زیاد بین iOS و اندروید به نظر می‌رسد دستیار مجازی مورد استفاده در این دو سیستم‌عامل می‌تواند در آینده عامل متمایز کننده‌ آن‌ها باشد.

سیری در مقابل Google now on tap
هر دو سرویس گوگل ناو و سیری در آخرین نسخه از سیستم‌عامل خود، شاهد پیشرفت‌های زیادی بودند. Google now on tap به دستیار مجازی گوگل اجازه‌ دسترسی به محتوای برنامه‌ای که درون آن هستید را می‌دهد.

استفاده از این سرویس باعث می‌شود که به عنوان مثال اگر نام رستورانی در صفحه‌ مورد نظر شما وجود داشته باشد، گوگل آن را جستجو کرده و محل و حتی منو و اطلاعات تماس آن را در اختیار شما قرار دهد.

در بهترین حالت Google now on tap باعث می‌شود تا از چند عمل اضافی جلوگیری کرده و سریعا به خواسته‌ خود برسید.


اهداف بلند مدت سرویس گوگل ناو بسیار جذاب هستند. این سرویس به صورت نامحسوس در تلاش است تا حد ممکن در مورد شما اطلاعات جمع‌آوری کرده و نیازهای شما را از قبل پیش‌بینی کند.

از طرفی با استخراج داده از سایر اپلیکیشن‌های گوگل تلاش می‌کند تا اندروید را با توجه به علایق شما شخصی‌سازی کند.

هر چقدر تنظیمات خودکار بیشتر باشند، کاربر تجربه‌ی راحت‌تری خواهد داشت اما این ویژگی یک ایراد عمده دارد و آن نگرانی‌های امنیتی است.

گوگل ناو به طور مستقل از اندروید، برای هر دو سیستم‌عامل iOS و اندروید بروزرسانی شده است.

یکپارچه شدن بیشتر با سیستم‌عامل از اواخر سال گذشته به این سرویس افزوده شده و ویژگی‌های کوچک جدید نیز به طور منظم به آن افزوده می‌شود.

در حال حاضر این سرویس همانند سیری محدود به گوشی‌های هوشمند بوده هر چند که نسخه‌های محدود شده‌ی آن در سیستم‌عامل کروم و مرورگر کروم نیز وجود دارند.

سیری نیز بروزرسانی مشابهی را دریافت کرده و این اپلیکیشن حالا می‌تواند با توجه به محتوای موجود بر روی صفحه نمایش، درخواست شما را انجام دهد.

اپل با بروزرسانی‌های جدید، ویژگی‌هایی شبیه به گوگل ناو را به سرویس دستیار مجازی خود اضافه کرده تا این سرویس در بخش‌ها و مکان‌های مختلف اطلاعاتی را بدون این که از آن درخواست کنید، در اختیار شما قرار دهد.


هر دوی این دستیاران مجازی در گذشته خود را به اثبات رسانده‌اند و عملکرد خوبی در زمینه‌ جمع‌آوری اطلاعات از وب و جستجو در میان تنظیمات دستگاه دارند.

سیری اما در زمینه‌ استخراج اطلاعات از یک اپلیکیشن مانند اپلیکیشن موسیقی عملکرد بهتری در قیاس با گوگل ناو دارد.

گوگل ناو بیشتر سعی در جمع‌آوری اطلاعات دارد اما سیری سعی می‌کند تا کنترل صوتی بخش‌های مختلف سیستم‌عامل را در اختیار شما قرار دهد.

همان‌طور که انتظار می‌رود گوگل و اپل توانسته‌اند با گذر زمان استفاده از گوگل ناو و سیری را جذاب‌تر کنند، چراکه اپلیکیشن‌ها زمانی خود را بهتر نشان می‌دهند که در کنار این دو دستیار مجازی قرار بگیرند.

اپلیکیشن‌های پیش‌فرض و اکوسیستم

اپل و گوگل هر دو با گذر زمان سعی در بهبود اپلیکیشن‌های پیش‌فرض خود داشته‌اند. تمامی این اپلیکیشن‌ها به طور منظم بهبودهای کوچکی دریافت می‌کنند که در این مقاله فرصت کافی برای پرداختن به تمامی آن‌ها وجود ندارد اما چند ویژگی متمایز کننده‌ شاخص در بین اپلیکیشن‌های پیش‌فرض اندروید و اپلیکیشتن‌های پیش‌فرض iOS وجود دارد.


گوگل ابزار فوتوز خود را دگرگون کرده و در حال حاضر به نظر می‌رسد عملکرد بهتری در قیاس با iCloud photo library اپل دارد.

با این حال اپلیکیشن عکس گوگل برای هر دو سیستم‌عامل ارائه شده است و این مورد باعث می‌شود تا وجود این سرویس دلیلی برای انتخاب گوشی اندرویدی به جای گوشی دارای سیستم‌عامل iOS نباشد.

همان‌طور که قبلا اشاره کردیم، استفاده از iOS زمانی آسان‌تر می‌شود که ابزارهای اپل را برای کارهای مختلف خود انتخاب کرده باشید.

هیچ یک از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض اپل به جز سرویس موسیقی این شرکت، برای اندروید ارائه نخواهند شد. در حالت کلی رفتن به سمت iOS و OS X آسان‌تر از کوچ کردن از آن است.

تنوع اپلیکیشن‌ها در هر دو سیستم‌عامل بسیار زیاد است و غالب اپلیکیشن‌های پراستفاده برای هر دو سیستم‌عامل به صورت همزمان ارائه می‌شوند.

اما اپلیکیشن‌های کوچک ابتدا برای iOS عرضه می‌شوند چراکه نیازی به کدنویسی برای طیف وسیعی از گوشی‌های هوشمند در iOS وجود ندارد و تنها آیفون‌ها و آیپدها هستند که از این سیستم‌عامل بهره می‌برند.

اندروید در حالت کلی سیستم‌عاملی است که شخصی‌سازی آن بسیار آسان‌تر از iOS است اما سیستم‌عامل اپل در نقطه‌ مقابل، امنیت بیشتری را برای شما به همراه خواهد داشت.


گوگل و اپل با ارائه بروزرسانی‌ جدید برای سیستم‌عامل خود، این دو پلتفرم را بیش از پیش شبیه به یکدیگر کرده‌اند.

شاید از لحاظ ظاهری تفاوت‌های بسیاری بین این دو وجود داشته باشد اما تنها تفاوت در ظاهر نمی‌تواند دلیل برتری یک سیستم‌عامل بر دیگری باشد.

اما حالا می‌توان گفت غالب تفاوت‌ها در ظاهر است تا در کارایی دو سیستم‌عامل. به طور کلی اگر می‌خواهید آزادی عمل بیشتری داشته باشید به سمت اندروید بروید و اگر امنیت بالا مدنظر شما است، iOS 9 می‌تواند انتخاب بهتری باشد.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 29122 گروه خبری: اخبار نرم افزار منبع خبر: ایتنا تاریخ خبر: 1394/08/20 تعداد مشاهده: 2106
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
کسب درآمد از اینترنت چگونه است؟

کسب درآمد از اینترنت چگونه است؟

کسب درآمد با اینترنت

Adobe Edge Animate CC 2015 v6.0.0.400 x64

Adobe Edge Animate CC 2015 v6.0.0.400 x64

ادوبی ادج انیمت

Motoracing

Motoracing

موتورسواری در جاده

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان درمورد تاریخ تحلیلی اسلام

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان درمورد تاریخ تحلیلی اسلام

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان با موضوع تاریخ تحلیلی اسلام

مبارزه با فقر

مبارزه با فقر

برابری اجتماعی و حمایت از فقرا

Trojan Remover v6.9.4.2943 Portable

Trojan Remover v6.9.4.2943 Portable

قوی‌ترین و دقیق ترین نرم افزار شناسایی انواع تروجان

مداحی حاج محمود کریمی سال 93

مداحی حاج محمود کریمی سال 93

مداحی کریمی سال 93

11 جلسه سخنرانی دکتر رفیعی با موضوع تفسیر سوره ی لقمان

11 جلسه سخنرانی دکتر رفیعی با موضوع تفسیر سوره ی لقمان

سخنرانی تفسیر سوره ی لقمان با ناصر رفیعی

Rework - واقعیت های جدید در دنیای کسب و کار

Rework - واقعیت های جدید در دنیای کسب و کار

برای آنان که بدنبال راه اندای کسب و کار موفق هستند

AccuWeather 20.4.6 for Android +4.1

AccuWeather 20.4.6 for Android +4.1

وضعیت آب و هوا

NBA 2K17 0.0.27 / 2K16 0.0.29 / 2K15 1.0.0.58 for Android +4.2

NBA 2K17 0.0.27 / 2K16 0.0.29 / 2K15 1.0.0.58 for Android +4.2

بسکتبال زیبای NBA

Chess Fusion 2.2 for Android +2.3

Chess Fusion 2.2 for Android +2.3

بازی سه بعدی شطرنج

Adobe Capture CC 5.2 for android +4.1

Adobe Capture CC 5.2 for android +4.1

اددوب کپچر

Planetbase

Planetbase

پایگاه سیاره‌ای

9 جلسه سخنرانی دکتر رفیعی با موضوع راشدین، راکدین و اهل انحطاط

9 جلسه سخنرانی دکتر رفیعی با موضوع راشدین، راکدین و اهل انحطاط

سخنرانی راشدین و راکدین با ناصر رفیعی

Aiseesoft iPhone Unlocker 2.1.12

Aiseesoft iPhone Unlocker 2.1.12

باز کردن قفل آیفون، آیپد و آیپاد

IP Webcam Pro 1.14.37.759 for Android +2.3

IP Webcam Pro 1.14.37.759 for Android +2.3

دوربین مدار بسته با گوشی موبایل

FlippingBook Publisher Corporate 2.2.28

FlippingBook Publisher Corporate 2.2.28

تبدیل فایل PDF و عکس به فرمت اجرایی و وب یک کتاب واقعی قابل ورق خوردن

48 جلسه صرف میر

48 جلسه صرف میر

عربی 4

High-Logic Scanahand 8.0.0.320

High-Logic Scanahand 8.0.0.320

تبدیل دستخط به فونت

Dumb Ways to Die 1 v1.1.1 / 2 v5.0 for Android +2.2

Dumb Ways to Die 1 v1.1.1 / 2 v5.0 for Android +2.2

راه های احمقانه زنده ماندن

آموزش نرم افزار لینگو

آموزش نرم افزار لینگو

آشنایی با LINGO برای حل مسائل بهینه سازی در دانشگاه ، صنعت و تجارت

Pluralsight - Java Swing Development Using Netbeans

Pluralsight - Java Swing Development Using Netbeans

فیلم آموزش توسعه برنامه‌های رومیزی تحت جاوا سوینگ در محیط نرم‌افزار نِت‌بینز

Lynda - Excel 2013 Working with Dates and Times

Lynda - Excel 2013 Working with Dates and Times

فیلم آموزش کار با زمان‌ها و تاریخ‌ها در نرم‌افزار اکسِـل 2013

آموزش آشپزی رزا منتظمی

آموزش آشپزی رزا منتظمی

آموزش آشپزی

Baba Is You Build 448 + Prtable Version

Baba Is You Build 448 + Prtable Version

پازلی خلاقانه برای کامپیوتر

Mowgli: Legend of the Jungle 2018

Mowgli: Legend of the Jungle 2018

موگلی افسانه جنگل

1492 Conquest of Paradise

1492 Conquest of Paradise

موسیقی فیلم فتح بهشت

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع آداب زیارت

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع آداب زیارت

سخنرانی آداب زیارت از ولایت با ناصر رفیعی

Radiant Photo 1.3.0.385

Radiant Photo 1.3.0.385

ویرایش عکس حرفه ای

FilmConvert Nitrate OFX 3.59 (x64)

FilmConvert Nitrate OFX 3.59 (x64)

پلاگین تغییر فرمت و کیفیت فیلم

File Viewer Plus 5.1.0.10

File Viewer Plus 5.1.0.10

نمایش و ویرایش انواع فایل ها

سلسله مباحث استاد شجاعی قسمت هفتم

سلسله مباحث استاد شجاعی قسمت هفتم

ظهور امام زمان

Tricky Dwarves

Tricky Dwarves

جلوگیری از خروج توپ فلش

تفسیر نمونه

تفسیر نمونه

تفسیر 27 جلدی نمونه قابل اجرا در گوشی‌های جاوا

جعبه ابزار نسخه 6.0.2 برای اندروید 4.1+

جعبه ابزار نسخه 6.0.2 برای اندروید 4.1+

جعبه ابزار کامل و جامع اندروید

Ghost of a Tale

Ghost of a Tale

اکشن و ماجرایی

سخنرانی دکتر ناصر رفیعی با موضوع محورهای زندگی حضرت ام البنین سلام الله علیها

سخنرانی دکتر ناصر رفیعی با موضوع محورهای زندگی حضرت ام البنین سلام الله علیها

سخنرانی دکتر رفیعی با موضوع محورهای زندگی حضرت ام البنین

سوره کوثر Fatimah bint Muhammad

سوره کوثر Fatimah bint Muhammad

دلداده حق

Lantern Festival 3D 1.3 for Android

Lantern Festival 3D 1.3 for Android

جشنواره فانوس ها

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!