سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار آموزشی

ده ابزار مفید سیستمی در ویندوز که شاید از آن‌ها بی‌خبر باشید

ویندوز دارای ابزارهای مفید بسیاری است که تقریباً در لایه‌های زیرین آن مخفی شده‌اند. برخی از آن‌ها از طریق منوی استارت قابل دسترسی هستند، درحالی‌که برخی دیگر را فقط می‌توان با اجرای دستوراتی خاص پیدا کرد.


اگر نام این ابزارها را بدانید، می‌توانید به‌سادگی و از طریق جست‌و‌جو در منوی استارت اکثر آن‌ها را پیدا کنید. جدای از این‌که از چه طریقی این ابزارها را اجرا می‌کنید، آن‌ها می‌توانند به شما در حل بسیاری از مشکلات ویندوز کمک کنند؛ از عیب‌یابی گرفته تا بررسی عملکرد سیستم برای بهبود امنیت آن.

۱- Windows Memory Diagnostic


ویندوز شامل ابزاری برای عیب‌یابی حافظه‌ی RAM است که ابتدا برای اطمینان از خالی‌بودن حافظه، سیستم را ری‌استارت می‌کند و سپس به دنبال عیب‌های موجود در حافظه می‌گردد. البته اپلیکیشن معروف MemTest86 هم تقریباً همین‌گونه عمل می‌کند؛ اما بهتر است برای رفع اشکالات سیستم از ابزار موجود در خودش استفاده کنید. پس برای چک کردن حافظه‌ی سیستم خود کافی‌ست در منوی استارت عبارت Windows Memory Diagnostic را جست‌وجو کنید.

۲- Resource Monitor


این ابزار به کاربر امکان مشاهده‌ی جزئیات مربوط به منابع سیستمی را می‌دهد. می‌توان در آن استفاده‌ی لحظه‌ای سی‌پی‌یو، دیسک، شبکه و حافظه‌ی RAM را در قالب نمودارهایی مشاهده کرد. حتی می‌توان هریک از این بخش‌ها را با جزئیات بیش‌تر و به‌همراه processهای آن‌ها دید.

از طریق Resource Monitor می‌توانید پردازش‌هایی را که در حال استفاده‌ی سنگین از منابع سیستم‌تان هستند را شناسایی کنید که البته این ابزار اطلاعات بسیار دقیق‌تر و جزئی‌تری را از Task Manager در اختیارتان قرار می‌دهد.

برای بازکردن این ابزار می‌توانید ابتدا Task Manager را باز کنید و سپس با مراجعه به تب Performance، گزینه‌ی Resouce Monitor را انتخاب کنید. راه ساده‌تر این است که در منوی استارت عبارت Resource Monitor را جست‌وجو کنید.

۳- Performance Monitor


این ابزار می‌تواند اطلاعات عملکردی از منابع مختلف را جمع‌آوری کرده و نموداری از آن‌ها را در طول زمان برای شما رسم کند. دیدن این نمودارها می‌تواند به شما کمک کند تا تشخیص دهید تغییراتی که در سیستم به‌وجود آورده‌اید، چه تأثیری بر عملکرد کلی آن داشته است. استفاده‌ی دیگر آن در مشاهده‌ی اطلاعات لحظه‌ای سیستم دیگری است که از راه دور به آن متصل شده‌اید.

۴- Computer Management و Administrative Tools


ابزار قبلی درواقع یکی از ابزارهای زیرشاخه‌ای Micorsoft Management Console است. خیلی از این ابزارها را می‌توان در فولدر Administrative Tools واقع در کنترل پنل مشاهده کرد، اما راه دیگری هم برای پیداکردن آن‌ها وجود دارد. کافی‌ست عبارت Computer Management را جست‌وجو کنید تا در پنجره‌ی بازشده، ابزارهای مفیدی را در ستون سمت چپ مشاهده کنید که از این قبیل‌اند:

Task Scheduler: با بهره‌گیری از این ابزار می‌توانید عملیات مختلف را زمان‌بندی کنید و لیستی از زمان‌بندی‌های پیش‌فرض سیستمی را نیز مشاهده کنید.
Event Viewer: مکانی برای مشاهده‌ی رویدادهای سیستمی است؛ تاریخچه‌ای از نصب اپلیکیشن‌های مختلف گرفته تا پدیدارشدن صفحه‌ی آبی را می‌توانید در این صفحه مشاهده کنید.
Shared Folders: این ابزار فولدرهایی را نشان می‌دهد که در شبکه با دیگران به‌اشتراک گذاشته شده‌اند.
Device Manager: یکی از مفیدترین و پرکاربردترین ابزارها همین Device Manager است. از طریق آن می‌توانید دستگاه‌های متصل به کامپیوتر را مشاهده کرده و حتی آن‌ها را غیرفعال کنید. این بخش برای مدیریت درایورهای دستگاه‌های متصل نیز بسیار مفید است.
Disk Management: این بخش Partition Manager داخلی ویندوز است که بدون استفاده از ابزارهای ثالث و با آن می‌توان کارهای مختلفی را روی دیسک انجام داد.
Services: جایی برای مشاهده‌ی سرویس‌هایی است که درحال اجرا در Background هستند.

۵- ابزار پیشرفته‌ی کنترل دسترسی کاربرها


مانند همه‌ی ابزارهای دیگری که معرفی کردیم، قابلیت‌هایی در User Accounts وجود دارد که در تنظیمات استاندارد ویندوز موجود نیست. برای دسترسی به این بخش کافی‌ست پنجره‌ی Run را از طریق منوی استارت اجرا کنید و سپس دستور netplwiz یا control userpasswords2 را در آن وارد کنید. در آخر نیز Enter را بفشارید. از طریق پنجره‌ی بازشده می‌توانید به بخش Local Users and Groups هم دسترسی پیدا کنید تا ابزارهای پیشرفته‌تری در اختیارتان قرار بگیرد. لازم‌به‌ذکر است که این بخش در نسخه‌ی Home ویندوز در دسترس نیست.

۶- Disk Cleanup


این بخش شاید برخلاف دیگر ابزارها چندان مخفی نباشد، اما با این حال خیلی از افراد یا از وجود آن بی‌اطلاعند یا نمی‌توانند از تمام پتانسیل موجود در آن استفاده کنند. این ابزار سیستم شما را اسکن می‌کند و هر فایلی که موردنیاز سیستم نباشد و بتوان آن را پاک کرد، پیدا می‌کند؛ فایل‌هایی مثل کش مرورگر، باقی‌مانده‌ی آپدیت‌هایی که نصب شده‌اند، فایل‌های گزارشی و….

برای دسترسی به این بخش باید عبارت Disk Cleanup را در منوی استارت جست‌وجو کنید. می‌توان این ابزار را مشابه نرم‌افزارهای ثالث PC Cleaning دانست که البته به‌رایگان در اختیار کاربران ویندوز قرار دارد. اگر به‌دنبال تنظیمات پیشرفته‌تر هستید، بد نیست تا CCleaner را هم امتحان کنید.

۷- Local Group Policy Editor


ابزاری است که فقط در نسخه‌های Professional یا Ultimate ویندوز قابل دسترسی است. این بخش شامل مجموعه‌ای از تنظیماتی است که از طریق آن‌ها می‌توان محدودیت‌هایی را برای دیگر کامپیوترهای موجود در شبکه اعمال کرد. البته استفاده‌هایی برای کاربران معمولی نیز می‌تواند داشته باشد. برای مثال می‌توانید از طریق آن در ویندوز ۱۰ اطلاعات شخصی خود را در صفحه‌ی ورود مخفی کنید.

برای دیدن این بخش می‌توانید پنجره‌ی Run را اجرا کرده و سپس عبارت gpedit.msc را در آن تایپ کنید.

۸- Registry Editor


تقریباً همه‌ی کاربران با این قسمت آشنا هستند، اما با این حال باز هم راه مستقیمی از طریق منوها برای دسترسی به آن وجود ندارد و باید در منوی استارت عبارت regedit را تایپ کرد.

اگر از کاربران نسخه‌های Professional یا Ultimate ویندوز نیستید، می‌توانید از طریق رجیستری همان کارهایی را بکنید که می‌توان در Local Group Policy Editor انجام داد. برای مثال کاربران نسخه‌ی Home نمی‌توانند از طریق Local Group Policy Editor کاربری را از خاموش کردن سیستم منع کنند، اما این کار با چند تغییر در رجیستری امکان‌پذیر است.

با این حال باید هشدار جدی ما را در نظر داشته باشید: تنظیمات رجیستری بخشی بسیار قدرتمند و پیچیده است. گاهی با یک تغییر کوچک ممکن است ویندوز خود را به کلی از کار بیندازید و دیگر قابلیت بازگشت نداشته باشید. پس اگر تابه‌حال از Registry Editor استفاده نکرده‌اید، با احتیاط کامل و از روی دستورالعمل‌ها اقدام به ایجاد تغییرات در آن کنید. پیش از شروع تغییرات نیز می‌توانید از تنظیمات آن نسخه‌ای پشتیبان تهیه کنید.

۹- System Configuration


این ابزار نیز بخش قدرتمندی است که بسیاری با آن آشنا نیستند. پیش از انتشار ویندوزهای ۸ و ۱۰ و اضافه‌شدن بخش مدیریت اپلیکیشن‌های زمان بالاآمدن ویندوز به Task Manager، این بخش تنها قسمتی بود که کاربران می‌توانستند از طریق آن اقدام به کنترل Startup کنند. اگر هم چند نسخه‌ی ویندوز روی سیستم خود نصب داشته باشید، می‌توانید از این بخش تنظیمات بوت سیستم خود را کنترل نمایید.

برای دسترسی به این ابزار باید عبارت msconfig را در منوی استارت وارد نمایید.

۱۰- System Information


این قسمت هرنوع اطلاعاتی را درباره‌ی کامپیوتر شما به نمایش می‌گذارد. از طریق آن می‌توانید نسخه‌ی دقیق ویندوز خود، اطلاعاتی درباره‌ی مادربرد کامپیوتر خود، نوع و میزان حافظه‌ی RAM، مشخصات دقیق کارت گرافیک و… را مشاهده کنید.

System Information شاید رابط کاربری خوبی نداشته باشد، همه‌ی اطلاعات را نشان ندهد و به کاملی ابزارهایی مانند Speccy نباشد، اما با این حال می‌تواند پاسخ‌گوی بسیاری از نیازها باشد.

برای اجرای آن کافی‌ست System Information را در منوی استارت جست‌وجو کنید.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 38170 گروه خبری: اخبار آموزشی منبع خبر: فارنت تاریخ خبر: 1396/05/12 تعداد مشاهده: 2535
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Pan-Pan

Pan-Pan

پن پن

Emoji Keyboard 7.5.3 for Android +4.0

Emoji Keyboard 7.5.3 for Android +4.0

ایموجی

تعریف شکاف دیجیتالی و مصداق‌های آن

تعریف شکاف دیجیتالی و مصداق‌های آن

شکاف دیجیتالی چیست؟

سخنرانی حجت الاسلام همتی  با موضوع چگونه فرزندان خود را عاقل تربیت کنیم؟

سخنرانی حجت الاسلام همتی با موضوع چگونه فرزندان خود را عاقل تربیت کنیم؟

سخنرانی چگونه فرزندان خود را عاقل تربیت کنیم؟ با حاج آقا همتی

Rename Master 3.18

Rename Master 3.18

تغییر نام گروهی فایل‌ها

Men of War Red Tide

Men of War Red Tide

ناو جنگی نسخه اتفاق قرمز

MatchWare MindView 9.0.41114

MatchWare MindView 9.0.41114

نقشه ذهنی

Fotor Photo Editor 7.7.6.2 for Android +7.0

Fotor Photo Editor 7.7.6.2 for Android +7.0

ویرایش عکس فوتور

NHV BOOT 2025 V2000 WinPE EXTREME

NHV BOOT 2025 V2000 WinPE EXTREME

دیسک نجات

Wise System Monitor 1.5.3.127

Wise System Monitor 1.5.3.127

مانیتورینگ ویندوز

آموزش قدم به قدم تصویری SkyDrive

آموزش قدم به قدم تصویری SkyDrive

اسکای درایو

عزیز زهرا ( همخوانی و سرود برای امام زمان ) - بخش اول

عزیز زهرا ( همخوانی و سرود برای امام زمان ) - بخش اول

نواهایی برای امام زمان

JSON Buddy 7.4.4

JSON Buddy 7.4.4

ساخت، ویرایش و مدیریت فایل های جیسون

بررسی تفسیری آیات سوره نور

بررسی تفسیری آیات سوره نور

تفسیر قرآن کریم

WinCatalog 2024.12.0.614

WinCatalog 2024.12.0.614

تهیه لیست از فایل ها و پوشه ها

Shadowgate 2014

Shadowgate 2014

دروازه‌ی پنهان

Overcooked! 2 + Update v2018.09.04

Overcooked! 2 + Update v2018.09.04

آشپزی

Grow Home

Grow Home

بسوی خانه‌ی سبز

Rise & Shine

Rise & Shine

رایز اند شاین

AVG AntiVirus 25.11.0 for Android +9.0

AVG AntiVirus 25.11.0 for Android +9.0

آنتی ویروس ای وی جی

SpeedConnect Internet Accelerator 8.0

SpeedConnect Internet Accelerator 8.0

نرم افزار افزایش سرعت اینترنت

PC Building Simulator 2 v1.5.20

PC Building Simulator 2 v1.5.20

شبیه ساز ساخت کامپیوتر

Web PC Suite 3.2.3 for Android +2.2

Web PC Suite 3.2.3 for Android +2.2

وب پی سی سوئیت

Wild Killer Shots Lion Stalke

Wild Killer Shots Lion Stalke

مستند زندگی و شکار شیرها

Adobe Captivate 12.6.0.63 / 2017 + macOS

Adobe Captivate 12.6.0.63 / 2017 + macOS

ادوب کپتیویت

EPLAN Electric P8 2023.0 Build 19351 / 2022 / 2.7

EPLAN Electric P8 2023.0 Build 19351 / 2022 / 2.7

ایپلن الکتریک

مولودی  ولادت امام جعفر صادق(ع) از بنی فاطمه

مولودی ولادت امام جعفر صادق(ع) از بنی فاطمه

مولودی بنی فاطمه 97

احیای فکر دینی

احیای فکر دینی

سخنرانی های استاد مطهری

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع روابط و رفتارهای حضرت زهرا (س) در خانواده

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع روابط و رفتارهای حضرت زهرا (س) در خانواده

سخنرانی روابط و رفتارهای حضرت زهرا (س) در خانواده با ناصر رفیعی

Fieldrunners 2 1.8 for Android

Fieldrunners 2 1.8 for Android

بازی جذاب و معروف دونده میدان ها نسخه 2

HTTP Debugger Pro 9.12

HTTP Debugger Pro 9.12

مدیریت اینترنت و پروتکل HTTP

آموزش نرم افزار Adobe Acrobat

آموزش نرم افزار Adobe Acrobat

آموزش ادوب اکروبات

منطق فازی

منطق فازی

آشنایی با منطق و مدیریت فازی

HoverChat 2.2.3 for Android +2.2

HoverChat 2.2.3 for Android +2.2

مدیریت پیام کوتاه با محیطی متفاوت

احادیث سلامت

احادیث سلامت

زندگی سالم یک فرد مسلمان

روایتی دیگر از انقلاب مشروطه ایران

روایتی دیگر از انقلاب مشروطه ایران

تکاپو برای آزادی

Startup Manager 2.4.2 + Portable

Startup Manager 2.4.2 + Portable

مدیریت برنامه های Startup و افزایش سرعت سیستم

Kingdom Rush HD v2.1

Kingdom Rush HD v2.1

دفاع از قلمرو

Halfway v1.1.4c

Halfway v1.1.4c

نیمه‌راه

سخنرانی های کوتاه اساتید: رفیعی ، مومنی و فرحزاد در ماه مبارک رمضان

سخنرانی های کوتاه اساتید: رفیعی ، مومنی و فرحزاد در ماه مبارک رمضان

سخنرانی در رمضان

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!