سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

فیسبوک و واتساپ عهد خود به کاربران را شکستند

پس از خریداری شدن واتساپ توسط فیسبوک، این دو شرکت وعده‌هایی به کاربران دادند و حالا ظاهرا به این قول‌ها عمل نکرده‌اند.

فیسبوک و واتساپ عهد خود به کاربران را شکستند

در سال ۲۰۱۴ بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی جهان یعنی فیسبوک، بزرگ‌ترین سرویس پیام‌رسان جهان یعنی واتساپ را خریداری کرد.  شایان ذکر است که این خرید برای فیسبوک ۲۲ میلیارد دلار هزینه در بر داشت. البته بسیاری از کاربران از شنیدن این خبر چندان خوشحال نشدند. حالا کم‌کم مشخص شده که نگرانی بسیاری از این افراد شاید چندان هم بی‌مورد نبوده است.

خریداری شدن واتساپ توسط فیسبوک باعث ایجاد موج عظیمی از اعتراضات شده است. به دلیل نارضایتی کاربران از این خرید، بسیاری از این افراد به سرویس‌های پیام‌رسان دیگر مهاجرت کردند. اما با وجود این شرایط، به نظر نمی‌رسد دو کمپانی مذکور صدمه‌ی زیادی دیده باشند و بالعکس هر دو شرکت در طی چند سال اخیر همچنان رشد کرده‌اند و می‌توان آن‌ها را از جمله مهم‌ترین و موفق‌ترین کمپانی‌های فناوری جهان دانست؛ حتی این موفقیت در حوزه‌ی گوشی هوشمند بیشتر قابل لمس است.

پیام‌رسان فیسبوک و واتساپ در سراسر جهان از جمله پراستفاده‌ترین سرویس‌های پیام‌رسانی هستند که کاربران از آن‌ها برای ارسال پیام به دوستان و خانواده‌ی خود بهره می‌برند. با فعالیت این دو پلتفرم زیر پرچم یک شرکت یکسان، نگرانی‌هایی به وجود آمده است؛ زیرا ارتباطات در این دو سرویس در بستر یک شرکت خصوصی انجام می‌شوند و همین موضوع دقیقا دلیل اصلی اعتراض کاربران است. اما فیسبوک در پاسخ به این اعتراض‌ها چه وا‌کنشی از خود نشان داده است؟ غول شبکه‌های اجتماعی جهان، در پاسخ به این نارضایتی‌ها، چند قول مهم به کاربران داد. این شرکت وعده داد که هیچ داده‌ای بین دو کمپانی نامبرده به اشتراک گذاشته نخواهد شد. تبلیغات به شکل بنر یا هر نوع دیگری، هیچ‌گاه در واتساپ به یک مشکل مبدل نخواهد شد. در بخشی از بیانیه‌ی واتساپ پس از رفتن به زیر پرچم فیسبوک این‌گونه توضیح داده شده است: «هیچ چیز برای کاربران ما تغییر نخواهد کرد.» اما آیا این وعده‌ها در زمان جاری همچنان پابرجا هستند؟ متأسفانه پاسخ این پرسش منفی است.

مقایسه‌ی خودکار داده بین فیسبوک و واتساپ
فیسبوک پس از خریداری واتساپ یک قول‌ مهم به کاربران داده است: اینکه هیچ‌گاه هیچ اطلاعاتی بین دو سرویس مورد بحث ردوبدل نخواهد شد. حالا سه سال از خرید واتساپ توسط فیسبوک می‌گذرد و به نظر می‌رسد بزرگ‌ترین شبکه‌ی اجتماعی جهان در مورد وعده‌های خود صادق نبوده است. فیسبوک سال گذشته دقیقا کاری را انجام داد که خلاف وعده‌ی اصلی این شرکت بود. در پی این اقدام، اعتراضات و واکنش‌های فراوانی از جانب کاربران مطرح شد و امسال نیز اتحادیه‌ی اروپا با یک مجازات قابل توجه، غول شبکه‌های اجتماعی را با مبلغ ۱۱۰ میلیون یورو یعنی اندکی کمتر از ۱۳۰ میلیون دلار، جریمه کرد.

Facebook

حال این سؤال مطرح می‌شود که آیا این جریمه به دلیل اشتراک‌گذاری داده‌ بین دو شرکت نامبرده انجام شده است یا خیر؟ در پاسخ باید گفت جریمه شدن فیسبوک ارتباط زیادی به ردوبدل کردن اطلاعات ندارد. اتحادیه‌ی اروپا تأکید کرده است که این مجازات ارتباطی با روند ادغام دو سرویس یادشده ندارد. نهایتا دلیل اصلی اعمال این جریمه‌، ارائه‌ی اطلاعات ناصحیح توسط فیسبوک در روند بازبینی خرید واتساپ اعلام شده است. هنوز دقیقا مشخص نیست که تغییرات سال گذشته بر این موضوع تأثیر داشته یا نه. دادگاه‌های ضد ترویج کنونی نیز به‌طور مستقل از این مجازات اجرا می‌شوند. مقامات اروپایی طی بیانیه‌ای اعلام کرده‌‌اند که فیسبوک در این مورد همکاری‌های لازم را انجام داده و این موضوع را پذیرفته که اطلاعات نادرستی در زمان خرید واتساپ ارائه کرده است.

وضعیت تبلیغات در واتساپ چگونه است؟
اگرچه واتساپ تأکید کرده است که هیچ‌وقت در این سرویس شاهد تبلیغات نخواهیم ‌بود؛ اما این موضوع یکی از بحث‌هایی محسوب می‌شود که همیشه به‌نوعی در مورد سرویس واتساپ وجود داشته است. مسلما با توجه به مدل‌های کسب‌وکار فیسبوک، این شرکت با هیچ نوع تبلیغاتی مخالفت نمی‌کند. البته نگرانی اصلی در این وضعیت، این است که فیسبوک با روشی متفاوت به مشکل تبلیغات در واتساپ رسیدگی کند. ظاهرا باید این مورد را به‌طور نسبی در نظر گرفت یا حداقل فیسبوک خود تصمیم گرفته است روشی برای کسب درآمد از واتساپ پیدا کند که درعین‌حال باعث ریزش کاربران این سرویس نشود. این شرکت قبلا راه‌حلی در این زمینه ارائه‌ کرده است: اپلیکیشن واتساپ برای کسب‌وکارها که قبلا شاهد انتشار آن در کشور هند بوده‌ایم. این سرویس یک اپلیکیشن مجزا است که به کسب‌وکارهای کوچک اجازه می‌دهد همیشه ارتباط خود را با مشتریانشان حفظ کنند. مشتریان برای ارتباط با شرکت‌ها باید در سرویس یادشده ثبت ‌نام کنند. جای امید است که تا به این لحظه شرکت فیسبوک هیچ نوع تبلیغات بنری آزاردهنده‌ای در اپلیکیشن معمولی واتساپ نمایش نمی‌دهد.

Whatsapp
اشتراک‌گذاری داده‌ها بین فیسبوک و واتساپ در بلندمدت نقش مهمی دراین‌بین ایفا خواهد کرد و باید این نکته را هم مد نظر داشت که انتشار نسخه‌ی مخصوص کسب‌وکارها، فعلا یک شروع آزمایشی بوده است. همچنین دور از انتظار نیست که سرویس کسب‌وکارها دیر یا زود به‌عنوان یک اپلیکیشن کاملا مجزا از اپلیکیشن اصلی واتساپ به کار خود ادامه دهد. واتساپ برای ارائه‌ی خدمات به کاربرانش فقط شماره موبایل، نام و مخاطبان آن‌ها را ثبت می‌کند؛ اما هرروز بر تعداد کاربرانی که برای فعال کردن تأیید هویت دومرحله‌ای و امن‌تر کردن حساب کاربری در فیسبوک، شماره موبایل خود را در اختیار این شبکه‌ی اجتماعی قرار می‌دهند، افزوده می‌شود. همچنین در اپلیکیشن پیام‌رسان فیسبوک، به‌محض ورود به این سرویس، کاربر باید شماره‌ی موبایل خود را ثبت کند تا بتواند به سرویس‌هایی مثل اپ ارسال پیام‌های متنی دسترسی یابد. در نظر داشته باشید که فیسبوک به‌سادگی می‌تواند این داده‌ها را با یکدیگر ترکیب و مخاطبان هر دو سرویس را با هم مرتبط کند و بدین ترتیب زمینه‌ی ارائه‌ی تبلیغاتی مناسب در واتساپ فراهم خواهد شد. بسیار شگفت‌آور خواهد بود اگر فیسبوک این ایده‌ را در سر نداشته باشد.

انتقال داده‌های واتساپ بسیار نزدیک است
یک حقیقت دیگر در اینجا وجود دارد: واتساپ اطلاعات را نگه‌داری می‌کند. البته این داده‌ها روی سرورهای خود فیسبوک ذخیره نمی‌شوند؛ بلکه انجام این کار بر عهده‌ی کمپانی سافت لایر (یکی از شرکت‌های زیرمجموعه‌ی کمپانی آی‌بی‌ام) است. این مورد به خودی خود مشکل نیست؛ اما می‌توان فرض کرد که شرکتی با این حجم زیاد داده‌، بخواهد اطلاعات را در زیر سقف خود نگه‌داری کند. البته امکان انتقال داده‌ها به سرورهای واتساپ وجود دارد؛ درست مثل کاری که فیسبوک قبلا در مورد سرویس‌هایی مثل اینستاگرام انجام داده است.

خریداری شدن واتساپ توسط فیسبوک به‌طور قابل توجهی توسط بسیاری از افراد مورد انتقاد قرار گرفت. فیسبوک در پاسخ به این اعتراضات به کاربران خود وعده‌هایی داد آن‌ها را همچنان به ماندن در سرویس‌هایش مشتاق نگه‌ دارد. امکان ماندن روی وعده‌هایی که فیسبوک داده بود، آن‌هم طی چندین سال متمادی، تقریبا غیر ممکن است. نکته‌ی جالب اینکه به نظر می‌رسد کاربران سرویس مورد بحث در کل شرایط فعلی را پذیرفته‌اند. نویسنده‌ی اندروید‌پیت در  این مورد می‌گوید: «در بین دوستان شخصی من، همکاری فیسبوک و واتساپ موضوع چندان بااهمیتی محسوب نمی‌شود؛ درحالی‌که این وضعیت باید مهم در نظر گرفته شود.»

حال باید دید سرانجام مذاکراتی که هم‌اکنون در این شرکت در حال انجام است، چه خواهد شد و آیا فیسبوک در این زمینه به نتیجه‌ی مشخصی خواهد رسید یا نه‌. برای شرکتی به بزرگی فیسبوک، پذیرفتن یک جریمه‌ی نقدی ۱۰۰ میلیون دلاری، آسان‌تر از این است که این شرکت مجبور شود جلوی اشتراک داده‌های سرویس‌هایش را بگیرد. درهرحال عدم جابه‌جایی اطلاعات می‌تواند در نهایت ضربه‌ی شدیدی به مدل تجاری مد نظر این کمپانی وارد کند.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 38411 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: زومیت تاریخ خبر: 1396/05/31 تعداد مشاهده: 2096
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Udemy - Complete MATLAB Programming +MATLAB Simulink For Engineering

Udemy - Complete MATLAB Programming +MATLAB Simulink For Engineering

دوره آموزش کامل متلب

Pop-Up Card Designer 4.0.0

Pop-Up Card Designer 4.0.0

طراحی کارت سه‌بعدی پاپ‌آپ

تلاوت مجلسی استاد شحات محمد انور سوره مبارکه کهف

تلاوت مجلسی استاد شحات محمد انور سوره مبارکه کهف

تلاوت سوره کهف شحات محمد انور

3Planesoft 3D Screensavers All in One 89

3Planesoft 3D Screensavers All in One 89

اسکرین سیورهای سه بعدی و زیبای شرکت تری پلین سافت

JetBrains WebStorm 2024.2.4 Win/Mac/Linux

JetBrains WebStorm 2024.2.4 Win/Mac/Linux

جت برینز وب استورم

سخنرانی حجت الاسلام رفیعی درباره مهربانی مادر

سخنرانی حجت الاسلام رفیعی درباره مهربانی مادر

سخنرانی استاد رفیعی

زندگی و زمانه تیمورتاش

زندگی و زمانه تیمورتاش

تیمورتاش

The Final Station

The Final Station

آخرین ایستگاه

Adobe Edge Animate CC 2015 v6.0.0.400 x64

Adobe Edge Animate CC 2015 v6.0.0.400 x64

ادوبی ادج انیمت

Reload

Reload

اکشن شوتر

SWAT 2 v1.0.7 for Android +2.3

SWAT 2 v1.0.7 for Android +2.3

بازی مبارزه با تروریست ها

نمونه سئوالات کتاب درآمدی تحلیلی بر انقلاب اسلامی ایران

نمونه سئوالات کتاب درآمدی تحلیلی بر انقلاب اسلامی ایران

نمونه سوالات انقلاب

Filmworkz Phoenix 2025.1.006

Filmworkz Phoenix 2025.1.006

ترمیم فیلم

راهنمای Google +

راهنمای Google +

راهنمای گوگل پلاس

Raid Of Dino 1.6 for Android +2.2

Raid Of Dino 1.6 for Android +2.2

بازی آنلاین و پرطرفدار برای اندروید در سبک استراتژیک

منزلت امام نزد خدا

منزلت امام نزد خدا

امام کیست؟

CyberLink PowerDirector Ultimate 2025 23.5.1811.0

CyberLink PowerDirector Ultimate 2025 23.5.1811.0

ویرایش و تدوین فیلم سایبرلینک دایرکتور

Little Nightmares Secrets of The Maw Chapter 1

Little Nightmares Secrets of The Maw Chapter 1

اکشن ماجرایی

Hunter Killer

Hunter Killer

اکشن جنگی دوبله فارسی

مباحث کاربردی رشته مهندسی سخت افزار

مباحث کاربردی رشته مهندسی سخت افزار

آشنایی با نحوه مرتبط کردن دستگاه ها با رایانه

JPEGmini Pro 4.1.3.3 (x64)

JPEGmini Pro 4.1.3.3 (x64)

تبدیل ویدئو

The Testament of Sherlock Holmes + Update 1.01

The Testament of Sherlock Holmes + Update 1.01

وصیت‌نامه‌ی شرلوک هلمز

بانک جامع اشعار مداحان جلد 1 تا 15

بانک جامع اشعار مداحان جلد 1 تا 15

اشعار مذهبی برای مداحی

The Lord of the Rings - The Battle for Middle-earth II

The Lord of the Rings - The Battle for Middle-earth II

ارباب حلقه‌ها - نبرد برای سرزمین میانه 2

Stars in Shadow

Stars in Shadow

ستاره های پنهان

Eye Color Studio 2.5 for Android +4.0

Eye Color Studio 2.5 for Android +4.0

رنگ جشمان خود را تغییر دهید

Most Popular Songs of All Time

Most Popular Songs of All Time

محبوب ترین آهنگ های تاریخ جهان

سخنرانی حجت الاسلام حکیمیان با موضوع وحدت حوزه و دانشگاه

سخنرانی حجت الاسلام حکیمیان با موضوع وحدت حوزه و دانشگاه

سخنرانی وحدت حوزه و دانشگاه با حاج آقا حکیمیان

Celtic Garden HD 2.0.1.2515 for Android +2.3

Celtic Garden HD 2.0.1.2515 for Android +2.3

باغ زیبا

Windows Essentials 2012 16.4.3528.331

Windows Essentials 2012 16.4.3528.331

ابزارهای اساسی ویندوز که در حالت عادی فعال نیستند از جمله Windows Movie Maker

7Zip (7-ZIP) 24.09 Final + Portable / Easy 7-Zip 0.1.6

7Zip (7-ZIP) 24.09 Final + Portable / Easy 7-Zip 0.1.6

7 زیپ

Music from the Motion Picture Pulp Fiction

Music from the Motion Picture Pulp Fiction

موسیقی فیلم پالپ فیکشن

تلاوت مجلسی استاد عبدالمنعم الطوخی سوره مبارکه آل عمران

تلاوت مجلسی استاد عبدالمنعم الطوخی سوره مبارکه آل عمران

تلاوت عبدالمنعم الطوخی سوره آل عمران

Tether WiFi Hotspot one click 2.0 for Android

Tether WiFi Hotspot one click 2.0 for Android

اینترنت گوشی خود را به اشتراک بگذارید!!

iMindMap Ultimate 9.0.1

iMindMap Ultimate 9.0.1

برنامه ای برای ترسیم نقشه ذهنی شما

Kodi 21.2

Kodi 21.2

مدیا پلیر کودی

The Elephant Man

The Elephant Man

مرد فیل نما

Locked Fears

Locked Fears

ترس قفل شده

مفاهیم اولیه ویژوال بیسیک 6

مفاهیم اولیه ویژوال بیسیک 6

ویژوال بیسیک 6

The Adventure Pals

The Adventure Pals

اکشن

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!