کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهیانه فقط 2900 تومان از این امکان بهره مند شوید
عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آنلاین: 2730 نفر | تعداد برنامه ها: 5799 | مشاهده و دانلود: 396350479 | آخرین بروزرسانی: 5 ساعت و 16 دقیقه و 41 ثانیه پیش | اعضاء: 231703 | نظرات: 35049
ibshop cobal.ir سرور آپدیت نود 32
***عید فطر و پیروزی تیم های ملی ایران عزیزمان بر شما مبارک باد ***

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
  • مبل
  • مبلمان سام اکسون
  • samexxonsofa.com
سافت گذر

تقلب در بازی با ویندوز 10 ناممکن می‌شود

در نسخه به روزشده سیستم عامل ویندوز 10 برای پاییز قابلیت جدیدی در نظر گرفته شده است که سبب خواهد شد، علاقه‌مندان به تقلب در بازی‌های ویدئویی دیگر نتوانند به این شیوه مراحل مختلف بازی‌ها را طی کنند.

خبرگزاری فارس: تقلب در بازی با ویندوز 10 ناممکن می‌شود

فناوری گنجانده شده در ویندوز 10، ترو پلی نام دارد و با استفاده از آن دستکاری حافظه بازی از طریق کنترل لحظه به لحظه آن ناممکن می شود.

این سیستم مقابله با کلک و حقه بازی را هم می توان برای جلوگیری از تقلب در یک یا همه مراحل بازی یا هم برای جلوگیری از حقه زدن در بازی های ویدئویی گروهی به کار گرفت که باعث می شود پیشبرد بازی ها تنها بر پایه مهارت و توانمندی هر کاربر ممکن شود.

با استفاده از قابلیت ترو پلی – TruePlay – جلسات هر بازی، رفتارهای کاربران و نحوه پیشبرد آن بررسی می شود و هوش مصنوعی TruePlay موجب می شود تا اطلاعات این ابزار از روش های حقه بازی افزایش یابد و جلوی هرگونه سواستفاده احتمالی گرفته شود.

این فناوری تنها با سیستم عامل ویندوز سازگاری دارد و علاقمندان باید بازی های خود را به گونه ای طراحی کنند که با این قابلیت سازگاری داشته باشد.
کد خبر: 39218 گروه خبری: اخبار امنیت و ویروس منبع خبر: ایتنا تاریخ خبر: 1396/08/02 تعداد مشاهده: 1322
کلید واژه ها:

,

سافت گذر
نام و نام خانوادگی:
نظر شما:
لطفاً فارسی بنویسید
ایمیل:
نام پایتخت ایران؟
» ایمیل وارد شده نمایش داده نمی شود و فقط برای ارتباط با شما مورد استفاده قرار می گیرد.