کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9151 | مشاهده و دانلود: 734093481 | آخرین بروزرسانی: 1403/01/31 | اعضاء: 316151 | نظرات: 37879
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت امیرالمومنین علی ابن ابی طالب علیه السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

اطلاعات پزشکی دستیاران هوشمند صوتی چه‌قدر است؟

به گزارش سافت گذر، بر اساس تحقیقات انجام شده، دستیاران هوشمند اپل، گوگل و آمازون اطلاعات نسبتاً کاملی در زمینه‌های مختلف دارند اما در علم پزشکی هنوز باید اقدامات زیادی صورت پذیرد ولی با این وجود باز هم گوگل اسیستنت نسبت به دو رقیب خود یک گام جلوتر است.

گوگل گوگل اسیستنت اپل سیری آمازون الکسا دستیار هوشمند دستیار صوتی

اولین قدم برای اینکه دستیاران صوتی بتوانند به کاربران در زمینه پزشکی کمک کنند، این است که متوجه شوند آنها چه می‌گویند. متأسفانه در مطالعات اخیر، مشخص شده که سیری و الکسا هنوز نمی‌توانند بدرستی نام داروهای مختلف را تشخیص دهند.

با این حساب، دستیار صوتی اپل از نظر دقت تشخیص نام داروها 58.5 درصد دقت دارد و 51.2 درصد مواقع نیز اسم تقریبی یک دارو را متوجه می‌شود. حالا اگرچه این یعنی سیری از هر دو بار، یک مرتبه نام یک دارو را درست می‌شنود ولی به صورت میانگین برای نرم‌افزاری که هشت سال از عمر آن می‌گذرد، این نتایج اصلاً خوب نیست.

همین قضیه برای الکسا (دستیار صوتی آمازون) هم صدق می‌کند بنابراین دقت و تشخیص اسامی تقریبی داروها برای این دستیار هوشمند به ترتیب 54.6 و 45.5 درصد است. در سمت دیگر، گوگل اسیستنت 84.3 درصد برای تشخیص داروها دقت دارد و 91.8 درصد اوقات می‌تواند اسامی برندها را بشناسد. البته این اعداد و ارقام مطمئناً عالی نیست ولی برای دستیار صوتی گوگل باز هم موفقیتی بزرگ به شمار می‌رود.

در پایان اشاره کنیم که بارها و بارها گوگل توانایی‌های هوش مصنوعی خود را به رخ رقبا کشیده و این‌بار هم اصلاً جای تعجب ندارد ولی به هر ترتیب بهتر است هنوز هم در صورت اینکه اطلاعات پزشکی می‌خواهید، ابتدا سراغ این دستیاران صوتی نروید.


منبع: androidpit.com
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 44853 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: سافت گذر تاریخ خبر: 1398/04/01 تعداد مشاهده: 3560
سافت گذر