به گزارش سافت گذر، از زمان عرضه بروزرسانی ویندوز 10 در سال 2017، مایکروسافت ویژگی به نام Fresh Start را در بخش Windows Security منتشر کرد که به افراد اجازه می داد همزمانی که داده های خود را دست نخورده حفظ می کنند، سیستم عامل را دوباره نصب نمایند.
البته این گزینه سعی نمی کرد تا اپلیکیشن های نصب شده را حفظ کند و این خودش اگرچه مشکلات ناسازگاری نرم افزارها با ویندوز را به وجود می آورد ولی در ادامه سیستم عاملی را در اختیار کاربران قرار می داد که شبیه همان پلتفرمی بود که برای اولین بار در لپ تاپ خود نصب کرده بودند.
در توضیحات این ویژگی نوشته شده است:«« با نصب نسخه جدید و بروز ویندوز دوباره از امکانات آن استفاده کنید. این گزینه فایل های شخصی و برخی تنظیمات فعلی را حفظ و بعضی از نرم افزارها را پاک می کند»».
بعضی اوقات ممکن است این گزینه باعث بهبود و افزایش سرعت روشن یا خاموش شدن رایانه شما گردد و دوام باتری را بیشتر کند.
این بار و با آپدیت ماه می ویندوز 10 (نسخه 2004)، این قابلیت از کار افتاده چرا که دکمه Get Start که فرآیند راه اندازی مجدد سیستم عامل را آغاز می کرد، حذف شده است.
البته گزینه اطلاعات بیشتر (Additional Information) همچنان وجود دارد و کلیک کردن روی آن نیز ما را به صفحه اینترنتی مربوطه هدایت می کند و در آنجا دکمه Get Started قرار گرفته اما ضربه زدن روی آن ما را به همان صفحه اول برمی گرداند.
HTNovo که متوجه این مشکل شد، یادآور می شود که ویندوز 10 ماه می 2020 یک گزینه به نام Cloud Download دارد ولی این آپشن دقیقاً جایگزین Fresh Start نیست چرا که اپلیکیشن های از پیش نصب شده شرکت های مختلف را همچنان حفظ می کند.
مشخص نیست آیا مایکروسافت قصد داشته Fresh Start را به کلی از بین ببرد یا یک باگ باعث به وجود آمدن این مشکل شده است. به هر ترتیب، با توجه به مدت زمان نسبتاً طولانی برای آزمایش ویندوز 10 ورژن 2004، این مشکل نشان دهنده شکستی دیگر برای مایکروسافت است.
منبع: mspoweruser.com