به گزارش سافت گذر، با نسخه بعدی کروم گوگل می خواهد ویژگی Quick Focus Highlight را که بیشتر به درد وبگردهایی می خورد که با ابزارهای یاری رسان یا میانبرهای کیبورد به جستجو می پردازند، عرضه کند.
بر این اساس، وقتی یک نفر نشانگر ماوس را روی یک قسمت از مرورگر می برد، علامتی نمایان خواهد شد که آن بخش به صورت به خصوص در کانون توجه قرار دارد.
این علامت که برخی اوقات شبیه یک حلقه خواهد بود، به کاربر خواهد فهماند که کدام قسمت از میانبرهای کیبورد پشتیبانی می کند. ضمن اینکه چنان چه شخصی در یک فرم اینترنتی در حال جابه جایی می باشد، علامت به خصوص نشان خواهد داد که فشردن دکمه ها (مثلاً اینتر یا اسپیس) چه کاری انجام می دهد. در ادامه و به مدت 2 ثانیه، Quick Focus Highlight یک نوار سفید و آبی در قسمت مخصوص علامت گذاری شده نمایش خواهد داد.
این ویژگی همیشه فعال خواهد بود بنابراین حتی اگر سایتی آن را خاموش کرده باشد نیز در دسترس قرار خواهد داشت. به علاوه، این قابلیت انواع و اقسام روش های متمرکز شدن روی قسمت های به خصوص را فعال خواهد کرد و این یعنی فرقی نمی کند که کاربر در حال برقراری ارتباط با رایانه از طریق ماوس است یا صفحه لمسی.
رنگ هایی که استفاده می شوند نیز با توجه پس زمینه صفحه اینترنتی متغیر خواهند بود تا کنتراست کافی را داشته باشند ولی بعضی اوقات و به صورت موقتی می توان آن را غیرفعال کرد. البته گوگل یادآور می شود که در آینده گزینه ای خواهد افزود تا در صورت تمایل، خودِ کاربران آن را روشن یا خاموش نمایند.
نسخه آتی کروم همچنین، دارای یک ویژگی مخصوص توسعه دهندگان نیز خواهد بود. focus-visible نوعی انتخابگر CSS می باشد که به برنامه نویسان کمک می کند تا رنگ استفاده شده توسط مرورگر را برگزینند و مشخص نمایند که آیا باید از نشانگر مخصوص برای قسمت های مهم استفاده شود یا خیر.
کروم 86 از ماه اکتبر عرضه خواهد شد و ویژگی نامبرده را می توان از قسمت تنظیمات و سپس Advanced و بعد Accessibility و در نهایت Show a quick highlight on the focused object فعال کرد. گوگل گفته که سال های سال طول کشیده تا این قابلیت ها تولید و عرضه شوند.
این شرکت می گوید:«« Quick Focus Highlight و دیگر ویژگی مخصوص توسعه دهندگان به نام focus-visible حاصل سال ها همکاری با برنامه نویسان و دریافت بازخوردها از آنها می باشد. جا دارد در اینجا از تمام کسانی که در توسعه دادن این قابلیت ها به ما کمک کردند، تشکر کنیم»».
منبع: 9to5google.com