به گزارش سافت گذر، در سال 2018 خبر رسید که مایکروسافت در حال ساخت نسخه جدیدتر و مدرن تر از ویندوز 10 با اسم رمز Polaris است. این سیستم عامل احتمالاً زیرمجموعه Windows Core OS خواهد بود که شامل Andromeda (سیستم عامل مخصوص دستگاه های تاشو) می شود. شایعه شده بود که این ورژن از پلتفرم در دست تولید، بسیاری از مشکلات ویندوز 10 فعلی را از بین خواهد برد. با همه اینها، مایکروسافت تمام برنامه های خودش برای ساخت دو پلتفرم رمزی مذکور را لغو و ویندوز 10 ایکس را جایگزین آنها کرد. حالا اما، نسخه ای از Polaris در اینترنت فاش شده است.

یکی از سایت های خبری گزارش می دهد که یک ورژن قدیمی از Polaris در اینترنت فاش شده ولی متأسفانه نمی توان اطلاعات زیادی از آن برداشت کرد. این نسخه مخصوص سال 2018 بوده و هیچ نرم افزار و برنامه ای در آن وجود ندارد. این یعنی هیچ رابط کاربری گرافیکی در آن به چشم نمی خورد و فقط یک ورژن معمولی است.
علی رغم اینکه اطلاعات بدرد بخوری از این نسخه برداشت نمی شود ولی چند نکته جالب پیرامون آن وجود دارد. مثلاً ورژنی RS3 RTM بوده و با تراشه های دارای ساختار ARM32 سازگار است بنابراین در لپ تاپ قدیمی سرفیس RT امکان استفاده از آن فراهم بوده است.
قرار بود Polaris نسخه ای مدرن از ویندوز باشد که کارایی هایش بیشتر است، در مصرف انرژی صرفه جویی می کند و عملکردش بهتر خواهد بود ولی در حال حاضر دیگر قرار نیست توسعه داده شود زیرا جای خودش را به ویندوز 10 ایکسی داده که می خواهد در ابتدای سال جدید میلادی معرفی گردد. با توجه به اینکه این نسخه ای فاش شده ای از ویندوز است و امکان دارد در آن مشکل خاصی وجود داشته باشد، به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود آن در رایانه اصلی خودتان نصب کنید.
منبع: neowin.net