سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

پر بازدیدترین سایت‌های ایرانی و خارجی در سال 2011

سال 2011 هم با تمام وقایع خوب وبدش در دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات به پایان رسید. قرار نیست در این گزارش به محصولات رونمایی شده در سال گذشته میلادی یا درگذشتگان این سال بپردازیم، بلکه مي‌خواهیم از دید آمارهای ارائه شده از سوی سایت آلکسا (Alexa.com) با پر بازدیدترین سایت‌هاي جهانی و فارسی زبان در یک سال گذشته آشنا شویم.


10 سایت پربازدید جهانی
بر اساس روال معمول، موتور جست‌وجوی گوگل همچنان پربازدیدترین سایت جهانی است. Google.com سالیان سال است که رتبه اول پربازدیدترین سایت جهان را به خود اختصاص داده است. اما این سایت با دامنه دات‌کام آن تنها در چهار کشور ایالات متحده آمریکا، ایران، الجزایر و بنگلادش رتبه اول بازدید را دارد دلیل آن هم شاید این موضوع باشد که گوگل در کشورهای مختلف با تابعیت از دامنه رسمی همان کشور فعالیت کرده یا کاربران آن کشورها ممکن است از گوگل با دامنه انحصاری همان کشور استفاده کنند.
بعد از گوگل جایگاه دومین سایت پربازدید جهان به شبکه اجتماعی فیس‌بوک تعلق دارد. این سایت که هم اکنون بالغ بر 800 میلیون کاربر دارد در هشت کشور رتبه اول سایت‌هاي پربازدید را به خود اختصاص داده است. اندونزی، ترکیه، آرژانتین، مصر، مالزی، کلمبیا، نیجریه و مالزی، کشورهایی هستند که فیس‌بوک در آنها حرف اول را مي‌زند.

فیس‌بوک در 27 کشور دومین سایت پربازدید و در سه کشور هم سومین سایت پربازدید محسوب مي‌شود.
یوتیوب به عنوان سایت اشتراک‌گذاری تصاویر ویدئویی، سومین سایت پربازدید 2011 بود. این سایت در هیچ کشوری نتوانسته است رتبه اول بازدید را به خود اختصاص دهد، اما به هر حال در دو کشور عربستان سعودی و لهستان، یوتیوب جزو دومین سایت پربازدید محسوب مي‌شود. در 21 کشور رتبه سوم و در 16 کشور نیز چهارمین سایت پربازدید محسوب مي‌شود.
در بین 10 سایت پربازدید جهان، رتبه چهارم به سایت یاهو تعلق دارد. یاهو در دو کشور تایوان و هنگ‌کنگ پربازدیدترین سایت است. در ایران و نیجریه دومین سایت پربازدید محسوب شده و در آمریکا و بنگلادش نیز چهارمین سایت پربازدید به حساب مي‌آید و در 12 کشور جایگاه پنجمین سایت پربازدید را به خود اختصاص داده است. البته یاهو نیز همانند گوگل از دامنه‌هاي خاص مربوط به هر منطقه استفاده مي‌کند.
بایدو پنجمین سایت پربازدید جهان است. نکته قابل توجه در مورد این سایت بین‌المللی نبودن آن است. این سایت یک موتور جست‌وجوی اینترنتی چینی است. البته شاید بهتر باشد آن را به عنوان موتورجست‌وجوی ملی چین نام گذاری کنیم. اما به هر حال جمعیت سرسام آور کاربران چینی در شبکه اینترنت باعث شده تا این سایت پنجمین سایت پربازدید جهان از دید الکسا در سالی که گذشت، لقب بگیرد.
دايره‌المعارف ویکی پدیا ششمین سایت پربازدید جهان است. این سایت تنها در سوئیس توانسته رتبه پنجم را به خود اختصاص دهد و بعد از آن در چهار کشور رتبه ششم و در مابقی کشورها عموما رتبه‌هایی بین هفت تا 9 را به خود اختصاص داده است.
ویندوز لایو، سرویس ارائه‌دهنده خدمات وبلاگی بلاگ اسپات، آمازون و تویتر هم به ترتیب رتبه‌هاي هفتم تا دهم جدول پربازدیدترین سایت‌هاي جهان در الکسا را به خود اختصاص داده‌اند.
پربازدید‌هاي ایرانی
اما در ایران اولین سایت پربازدید بدون تردید همان موتور جست‌وجوی معروف است. گوگل رتبه اولین سایت پربازدید ایرانی را داراست. هرچند که بر اساس اطلاعات موجود در تارنمای فیزیک نظری این سایت دامنه دات آی آر را هم برای خود گرفته است، اما در ایران همچنان با دات کام فعالیت مي‌کند. براساس آمار الکسا، سرویس‌هاي جیمیل، موتور جست‌وجو، سرویس ترجمه و در نهایت گوگل مپ جزو سرویس‌هاي پرطرفدار ایرانی هستند.
بعد از گوگل، دومین سایت پرطرفدار در ایران یاهو است. این سایت به رغم آنکه سرویس‌هایی مشابه به گوگل را برای کاربران ارائه مي‌کند، اما در ایران بیشتر از بخش ایمیل آن استفاده مي‌شود. البته موتور جست‌وجوی آن هم طرفدار دارد، اما نه به اندازه گوگل.
بعد از این دوسایت مطرح جهانی، سومین سایت پربازدید در ایران همانند گذشته سایت بلاگفا است. این سایت که یکی از ارائه‌دهندگان خدمات رایگان برای وبلاگ‌نویسان است چند سالی است که رتبه سومین سایت پربازدید ایرانی را به خود اختصاص داده است. هر چند که پیش از این در رقابت بین سرویس‌هاي ارائه‌دهنده خدمات وبلاگ در ایران فاصله زیادی وجود داشت، اما به هر حال هم اکنون به نظر مي‌رسد که رقابت تنگاتنگی بین این برندها در وب فارسی وجود دارد.
چهارمین سایت پربازدید ایرانی سایت تارنماهای مفید ایرانی است. این سایت در حقیقت کاربران را با انبوهی از سایت‌هاي مرتبط با موضوعات مختلف آشنا مي‌کند و به نوعی یک لینکدونی نیز محسوب مي‌شود. البته بر اساس آمار موجود این سایت طی دو سال گذشته در رده‌بندی سایت‌هاي ایرانی توانسته دو تا سه پله صعود داشته باشد. اين سايت همان صفحه معروف فيلترينگ است.رتبه پنجم در بین سایت‌هاي پربازدید ایرانی به میهن‌بلاگ و رتبه ششم به پرشین بلاگ اختصاص پیدا کرده است. در نتيجه به نظر مي‌رسد که رقابت بین سه سرویس ارائه‌دهنده خدمات وبلاگ (بلاگفا، میهن‌بلاگ و پرشین بلاگ) حساس شده باشد.
ورزش سه، هفتمین سایت پربازدید ایرانی است. این سایت که به ارائه اطلاعاتی درباره لیگ‌هاي فوتبال ایران مي‌پردازد طی یک سال گذشته رشد بسیار خیره‌کننده‌ای داشته است. از آنجایی که این سایت در زمان پخش مسابقات فوتبال به ارائه نتیجه بازی‌ها به شکل زنده مي‌پردازد همین امر بر تعداد بازدیدکنندگان آن افزوده است.
دانشنامه ویکی‌پدیا، هشتمین سایت پربازدید ایرانی است که بعد از آن و در رده نهم سایت تابناک قرار گرفته است. تابناک تنها پایگاه اطلاع‌رسانی خبری تحلیلی است که طی چند سال گذشته از دید الکسا به عنوان یکی از 10 سایت پربازدید ایرانی معرفی مي‌شود.
رتبه دهم در بین سایت‌هاي پربازدید در ایران به یک شبکه اجتماعی تعلق دارد. شبکه اجتماعی فارسی‌زبانان با عنوان کلوب توانسته که دهمین سایت پربازدید ایران باشد. البته ناگفته نماند که فیس‌بوک نیز به عنوان یک شبکه اجتماعی رتبه یازدهمین سایت پر بازدید را در بین کاربران ایرانی به خود اختصاص داده است.
اطلاع‌رسانی، تجارت الکترونیک و آموزشی
اما به جز سایت تابناک که نهمین سایت پربازدید ایرانی است در بین صد سایت پربازدید ایرانی از دید الکسا، خبرگزاری فارس رتبه 25، خبرآنلاین رتبه 32، عصر ایران رتبه 34، خبرگزاری مهر رتبه 66، صدا و سیما رتبه 76، فردا نیوز رتبه 82، جهان نیوز رتبه 85، همشهری آنلاین رتبه 89، رجا نیوز رتبه 93، ایرنا رتبه 96، ایسنا رتبه 98 و دنیای‌اقتصاد در رتبه صد قرار دارد.
در حالی که تا همین چند سال پیش در بین صد سایت پربازدید ایرانی عموما سایت‌هاي سرگرمی دیده مي‌شد، اما این بار به نظر مي‌رسد که سایت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات الکترونیکی از یک سو و سایت‌هاي ارائه‌دهنده محتواهای تخصصی در زمینه‌هاي متفاوت توانسته‌اند در بین کاربران ایرانی از اقبال بالایی برخوردار باشند. در شاخه تجارت الکترونیکی و فروش آنلاین، بانک ملت رتبه 17، بانک ملی رتبه 20، دی جی کالا رتبه 45 و بانک سامان رتبه 98 را به خود اختصاص داده است. همراه اول رتبه 31 و ایرانسل رتبه 61 را به خود اختصاص داده است.سایت‌هایی که در این بین تنها به اطلاع‌رسانی برای مخاطب خاص مي‌پردازند نیز در رده‌بندی صد سایت پربازدید ایرانی قرار دارند. به عنوان مثال دو سایت مثقال دات کام و طلا دات آی آر، که هر دو به ارائه قیمت روز ارز و طلا در بازار ایران مي‌پردازند با یک پله اختلاف از هم در جایگاه‌هاي 40 و 41 قرار دارند.
در کنار این پایگاه‌ها، سایت‌هاي آموزشی هم در این رده‌بندی حضور دارند. سایت سازمان سنجش که سالانه اخبار و اطلاعیه‌هاي مربوط به کنکور در آن درج مي‌شود در پله 27، شبکه ملی دانش‌آموزان رشد در جایگاه 60 و سایت دانشگاه پیام نور در رده 70 سایت‌هاي پربازدید قرار دارند.
موتورهای جست‌وجوی اینترنتی معمولا یکی از پر بیننده‌ترین وب‌سایت‌های اینترنتی در سرتاسر جهان به حساب می‌آیند. در این میان، وقتی قرار باشد درباره غول موتور جست‌وجوی اینترنتی یعنی Google صحبت کنیم، قطعا می‌تواند پر بیننده‌ترین وب‌سایت اینترنتی باشد.
با این اوصاف چندان هم بعید به نظر نمی‌رسد که حالا براساس آخرین تحقیقات انجام شده Google در جایگاه اول فهرست پر بیننده‌ترین وب‌سایت‌ها قرار بگیرد.
موسسه تحقیقاتی Nielsen در اولین روز این هفته اعلام کرد که دست به بررسی و انتخاب پربيننده‌ترين وب‌سایت‌های اینترنتی زده و در نهایت یک فهرست 10تایی از این وب‌سایت‌ها را منتشر کرده است. در واقع این موسسه ده برند وب را در ایالات متحده آمریکا معرفی کرده است. بر اساس این تحقیق در فاصله ماه‌های ژانویه تا پایان اکتبر سال 2011 به طور متوسط 153 میلیون و 441 هزار نفر در ماه از وب سایت Google بازدید کرده‌اند. این در حالی است که این موتور جست‌وجو 71/61 درصد از سهم بازار جهانی جست‌وجوی اینترنتی را در اختیار دارد. از طرفی Facebook با 137 میلیون و 644 هزار بازدید در ماه جایگاه دوم را در این فهرست به خودش اختصاص داده است. بعد از آن هم Yahoo با 130 میلیون و 121 هزار رتبه سوم را در اختیار دارد.
Facebook محبوب کاربران جهانی
با این همه، وقتی این بررسی به سطح جهانی می‌رسد، شبکه اجتماعی محبوب Facebook جایگاه اول را به عنوان پربیننده‌ترین وب سایت اینترنتی در اختیار می‌گیرد.
این موضوعی است که موسسه تحقیقاتی Experian Hitwise آن را بررسی و اعلام کرده است. با این اوصاف تمایل کاربران جهانی به استفاده و کار با شبکه‌های اجتماعی بیشتر از کار با موتورهای جست‌وجو مانند سال‌های گذشته است. در واقع عبارت شبکه‌های اجتماعی و نام آنها هم یکی از پر طرفدارترین موضوع‌های جست‌وجوهای اینترنتی بوده‌اند تا جایی که از میان 50 عبارت پر جست‌وجو اینترنتی، سهم 18/4 درصدی را به خودشان اختصاص داده‌اند. این در حالی که است که سهم کلمه Facebook از پر جست‌وجوترین کلمات و عبارات برابر 48/3 از 50 عبارت است.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 7064 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: آی تی ایران تاریخ خبر: 1390/10/13 تعداد مشاهده: 1861
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
FEZ v1.11

FEZ v1.11

کلاه قرمز

Hi Locker Pro 2.0.9 for Android +4.1

Hi Locker Pro 2.0.9 for Android +4.1

قفل صفحه

World Ship Simulator

World Ship Simulator

شبیه ساز کشتیرانی جهانی

Shutter

Shutter

شاتِر

Big Font Pro 3.26 for Android +4.1

Big Font Pro 3.26 for Android +4.1

تغییر سایز فونت

یادگیری در محیط مجازی و اینترنتی

یادگیری در محیط مجازی و اینترنتی

فضای ریزوماتیک

Virtua Tennis Challenge 4.5.4 for Android

Virtua Tennis Challenge 4.5.4 for Android

بازی تنیس

سخنرانی حجت الاسلام سید حسین مومنی با موضوع نشانه های قلب سلیم

سخنرانی حجت الاسلام سید حسین مومنی با موضوع نشانه های قلب سلیم

سخنرانی نشانه های قلب سلیم با سید حسین مومنی

SiSoftware Sandra Business / Personal / Tech Support (Engineer) 2016.03.22.20

SiSoftware Sandra Business / Personal / Tech Support (Engineer) 2016.03.22.20

بهترین برنامه برای بدست آوردن مشخصات دقیق سیستم و تست قطعات و مقایسه با نتایج استاندارد

10 جلسه پیوند ابدی شیعیان و اهل بیت علیهم السّلام از حجت الاسلام والمسلمین انصاریان

10 جلسه پیوند ابدی شیعیان و اهل بیت علیهم السّلام از حجت الاسلام والمسلمین انصاریان

حاج آقا انصاریان با موضوع پیوند ابدی شیعیان و اهل بیت

سخنرانی های آیت الله شهید مطهری بخش دوم

سخنرانی های آیت الله شهید مطهری بخش دوم

سخنرانی مرتضی مطهری

Flatastico 5.4 for Android +4.0

Flatastico 5.4 for Android +4.0

1300 آیکون

آشنایی با سیستم عامل های BSD

آشنایی با سیستم عامل های BSD

آشنایی با سیستم عامل های بی اس دی

مداحی حسن عطایی سال 98

مداحی حسن عطایی سال 98

دهه محرم عطایی

اسارت سوگلی شاه

اسارت سوگلی شاه

سرگذشت دو زن اسیر ایرانی در دربار عثمانی

Infinity Runner

Infinity Runner

گرگ‌نماها در سفینه‌ - نسخه‌ی جدید و ارتقا یافته

Adobe InDesign CC 9.0 / 2014 v10.0.0.70 x86/x64

Adobe InDesign CC 9.0 / 2014 v10.0.0.70 x86/x64

نسخه 10 و نهایی قویترین نرم افزار نشر دیجیتال شرکت ادوب

AquaSoft Video Vision 2025 16.1.02

AquaSoft Video Vision 2025 16.1.02

ویرایش ویدئو

یکی از کتاب های پرطرفدار و محبوب برای زنان

یکی از کتاب های پرطرفدار و محبوب برای زنان

توصیه هایی برای زنان

ESET Endpoint Antivirus 5.0.2272.7 x86/x64

ESET Endpoint Antivirus 5.0.2272.7 x86/x64

نود 32 اندپوینت آنتی ویروس 5

Friendship between a young boy and a Phoenix

Friendship between a young boy and a Phoenix

دیوید و ققنوس

Steganos Privacy Suite 21.1.0 Rev 12679

Steganos Privacy Suite 21.1.0 Rev 12679

محافظت از اطلاعات ویندوز

RStudio v2023.03.1 Build 446

RStudio v2023.03.1 Build 446

محیط توسعه زبان R

Gun Strike 1 v1.5.2 / 2 v1.2.7 for Android +2.3

Gun Strike 1 v1.5.2 / 2 v1.2.7 for Android +2.3

بازی تیراندازی با تفنگ های گوناگون

RedFox AnyDVD HD 8.1.7.0

RedFox AnyDVD HD 8.1.7.0

رایت سی دی و رایت دی وی دی

شبهات ولایت امام علی

شبهات ولایت امام علی

شهاب ثاقب نوشته مرحوم ملا مهدی نراقی

دکلمه زیبای سید جواد هاشمی و صابر خراسانی

دکلمه زیبای سید جواد هاشمی و صابر خراسانی

نماهنگ امام رضا

Stickman Soccer 2018 2.3.3 for Andrid +2.3

Stickman Soccer 2018 2.3.3 for Andrid +2.3

فوتبال آدمک ها

A brilliant fantasy beyond conventional thought

A brilliant fantasy beyond conventional thought

ماشین زمان

ChatGPT v1.1.0 Desktop Application

ChatGPT v1.1.0 Desktop Application

اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی برای ویندوز

آموزش زبان برنامه نویسی D

آموزش زبان برنامه نویسی D

آموزش زبان دی

Sakura Day Mahjong

Sakura Day Mahjong

ماهجونگ ساکورا دِی

تأثیر شگرف دعا در زندگی از حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد

تأثیر شگرف دعا در زندگی از حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد

حاج آقا علی نظری منفرد با موضوع تأثیر شگرف دعا در زندگی

کسب و کار و موفقیت

کسب و کار و موفقیت

با این ۵ راهکار به عنوان یک کارآفرین با انگیزه بمانید

Simple Gallery Pro 6.26.4 Paid Android +5.0

Simple Gallery Pro 6.26.4 Paid Android +5.0

گالری ساده اندروید

سلمان محمدی

سلمان محمدی

مهم ترین انتخاب زندگی‌ام

My WIFI Router 3.0.64

My WIFI Router 3.0.64

نرم افزار ساخت شبکه وایرلس و اشتراک اینترنت

Viking Squad

Viking Squad

جوخه وایکینگ ها

کاربرد رایانه در حسابداری

کاربرد رایانه در حسابداری

رایانه و حسابداری

Anvsoft SynciOS Professional 6.7.4 / Mobile Manager 7.0.7 / Data Recovery 3.2.2 / Data Transfer 3.3.3 / WhatsApp Transfer 2.3.6 / iOS Eraser Pro 1.1.2

Anvsoft SynciOS Professional 6.7.4 / Mobile Manager 7.0.7 / Data Recovery 3.2.2 / Data Transfer 3.3.3 / WhatsApp Transfer 2.3.6 / iOS Eraser Pro 1.1.2

سینک ای او اس

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!