سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار مناسبت ها

به مناسبت شهادت امام حسن عسکری علیه السلام

امام حسن عسکری علیه السلام ذهن‌ها را می‌خواند!

امام حسن عسگری


آگاهی اهل بیت پیامبر علیهم السلام از درون انسانها بر آنان که معتقد به امامت ایشانند جای هیچ شکی نیست. از آنجا که حضرات معصومین حجت و خلیفه خداینددارای این فضیلتند که از آنچه در دلها می گذرد آگاهند.این است که می دانند چه در ذهنها خطور می کند و حاجت نگفته را برآورده می نمایند. در این گفتار به نمونه هایی از ذهن خوانی افراد از سوی امام یازدهم شیعیان اشاره می شود.


وَ أَسِرُّوا قَوْلَكُمْ أَوِ اجْهَرُوا بِهِ إِنَّهُ عَلیمٌ بِذاتِ الصُّدُورِ (سوره ملک،آیه13)

گفتار خود را پنهان كنید یا آشكار(تفاوتى نمى‏كند)، او به آنچه در سینه‏ هاست آگاه است!

آگاهی اهل بیت پیامبر علیهم السلام از درون انسانها بر آنان که معتقد به امامت ایشانند جای هیچ شکی نیست. از آنجا که حضرات معصومین حجت و خلیفه خداینددارای این فضیلتند که از آنچه در دلها می گذرد آگاهند.این است که می دانند چه در ذهنها خطور می کند و حاجت نگفته را برآورده می نمایند. در این گفتار به نمونه هایی از ذهن خوانی افراد از سوی امام یازدهم شیعیان اشاره می شود.

1.محمّد بن ابراهیم مى‏گوید: فقر بر من و بر پسرم غلبه كرد، برخاسته روى به راه آوردیم، در راه من گفتم: چه خوش باشد كه آن حضرت پانصد درهم به من دهد تا چندى به جهت كسوت خود و چندى به جهت عیال و چندى به جهت طعام و ادام و نفقه صرف كنم. پسرم گفت: اگر مرا سیصد درهم دهد تا چندى را درازگوش گوش بخرم و چندى به قرض دهم و چندى را كسوت كنم، مرادم حاصل است.

چون به در خانه امام عسکری علیه السلام رسیدیم بى‏آنكه حلقه بر در زنیم یا كسى را آگاه كنیم یكى بیرون آمد و گفت: امام- علیه السلام- پدر و پسر را مى‏طلبد. خادم آمد و پانصد دینار به من و سیصد دینار به پسرم داد و فرمود: اى موالى! پانصد دینار را خرج كن به آن دستور كه در راه گفته بودى و پسرم را نیز فرمود: سیصد دینار به موجب مذكور صرف كن. گفتم كه هیچ شبهه ای نیست كه ایشان حجت خدا است كه مراد ما برآورد و مقصود ما را می‌دانست.(1)

2. ابو هاشم مى‏گوید: به خدمت آن حضرت رفتم و در دل گذرانیدم كه از وى خاتمى طلب كنم و آن را تیمن و تبرك نگاه دارم. شرم داشتم كه از او سؤال كنم. مرا فرمود كه این خاتم به تو دادم كه در دل داشتى و این نگین بر آن افزودم.

3. على بن زید مى‏گوید كه از خانه بیرون آمدم و عزیمت صحبت آن حضرت نمودم و مرا صد دینار بود، بر چیزى بسته در راه افكندم و بعد از آنكه به شرف صحبت آن حضرت مشرف گردیدم یادم آمد كه زر گم گشته، در دل اضطراب كردم اما به زبان نیاوردم. آن حضرت فرمود: خاطر جمع دار كه زر تو را برادرت یافته و به خانه برده. چون به خانه آمدم آن چنان بود كه آن حضرت فرموده بود. (2)

شیخ طوسى در الغیبة به سند خود از ابو هاشم جعفرى در ضمن حدیثى نقل كرده است كه گفت: تنگدست شده بودم و مى‏خواستم چند دینار از ابو محمد(علیه السلام) طلب كنم اما شرم داشتم. چون به خانه‏ام رسیدم صد دینار برایم فرستاده شد و این پیغام نیز همراه آن نوشته شده بود كه اگر حاجتى داشتى شرم مكن و بیم نداشته باش و طلب كن كه آنچه دوست دارى خواهى دید ان شاء الله

4. از ابو هاشم روایت شده كه گفت: از امام حسن عسكرى علیه السّلام شنیدم می فرمود: یكى از گناهانى كه آمرزیده نخواهد شد اینست كه انسان بگوید: اى كاش من مؤاخذه نمی شدم مگر به این (یك گناه؟)- راوى گوید: من با خودم گفتم: این مقاله از علوم دقیق است، سزاوار است كه انسان هر چیزى را از نفس خود جستجو كند. ناگاه دیدم امام عسكرى علیه السّلام متوجه من شد و فرمود: راست گفتى، آنچه را كه نفس تو به تو دستور داد عمل كن! زیرا كه شرك آوردن از جنبش مورچه در شب تاریك بر (كوه) صفا و بر لباس سیاه پوشیده‏تر است.(3)

5. شیخ طوسى در الغیبة به سند خود از ابو هاشم جعفرى در ضمن حدیثى نقل كرده است كه گفت: تنگدست شده بودم و مى‏خواستم چند دینار از ابو محمد(علیه السلام) طلب كنم اما شرم داشتم. چون به خانه‏ام رسیدم صد دینار برایم فرستاده شد و این پیغام نیز همراه آن نوشته شده بود كه اگر حاجتى داشتى شرم مكن و بیم نداشته باش و طلب كن كه آنچه دوست دارى خواهى دید ان شاء الله.(4)

اما محسن عسگری

6. از محمّد بن عبد العزیز بلخى روایت شده كه گفت: یك روزى من در بازار غنم نشسته بودم، ناگاه دیدم كه امام حسن عسكرى علیه السّلام آمد، قصد باب عامه سرّمن‏رأى را داشت. من با خود گفتم: اگر صدا بزنم: آى مردم این آقا حجّت خدا است، او را بشناسید مرا خواهند كشت؟ همین‏كه آن بزرگوار نزدیك من آمد و بآن حضرت نگاه كردم انگشت سبابه خود را درب دهان خود نهاد و اشاره كرد: ساكت باش من بجانب حضرتش شتافتم، پاى مباركش را بوسیدم. فرمود: آیا نه چنین است كه اگر تو آن صدا را مى‏زدى كشته میشدى؟ در آن شب شنیدم كه میفرمود: یا تقیه یا قتل، پس تقیه كنید و نفسهاى خود را نگاه دارید!. (5)

7.نصیر خادم گوید: من مكرر از حضرت عسكرى علیه السّلام شنیدم كه با غلامان رومى و ترك و صقالبه بزبان آنان سخن میگفت، و از این موضوع در شگفت بودم زیرا وى در مدینه متولد شده و تا كنون كسى ندیده بود كه او با این زبان‏ها تكلّم كند، من در این گونه افكار بودم كه ناگهان متوجه من شد و فرمود: خداوند تبارك و تعالى حجت خود را از سایر مردم تمیز میدهد و معرفت هر چیزى را بوى مرحمت میكند، حجت پروردگار كلیه لغات و انساب و آجال و حوادث را میداند و اگر این چنین نبود او و سایر مردم فرقى نداشتند.(6)

چون به در خانه امام عسکری علیه السلام رسیدیم بى‏آنكه حلقه بر در زنیم یا كسى را آگاه كنیم یكى بیرون آمد و گفت: امام- علیه السلام- پدر و پسر را مى‏طلبد. خادم آمد و پانصد دینار به من و سیصد دینار به پسرم داد و فرمود: اى موالى! پانصد دینار را خرج كن به آن دستور كه در راه گفته بودى و پسرم را نیز فرمود: سیصد دینار به موجب مذكور صرف كن. گفتم كه هیچ شبهه ای نیست كه ایشان حجت خدا است كه مراد ما برآورد و مقصود ما را می‌دانست

8. حسن بن ظریف گوید: دو مسأله بنظرم رسید و اراده كردم آنها را از حضرت ابو محمد بپرسم، از آن جناب پرسیدم هنگامى كه قائم قیام میكند چگونه حكم میكند و در كجا براى اقامه حكم خواهد نشست؟ و نیز در نظر داشتم از وى بپرسم در باره تب هم چیزى مرقوم بفرمایند، و لیكن در هنگام نوشتن موضوع تب را فراموش كردم.

پس از چندى جواب رسید كه قائم هنگامى كه قیام كند در بین مردم بعلم خودش حكم خواهد كرد همان طور كه داود به حكم خودش بین مردم حكم مینمود، و از كسى بینه نخواهد خواست، و تو قصد داشتى در باره تب چیزى بپرسى و لیكن فراموش كردى، اكنون متوجه باش و آیه شریفه‏ یا نارُ كُونِی بَرْداً وَ سَلاماً را بر ورقه‏اى بنویس و بر مریض آویزان كن، راوى گوید: من طبق دستور امام علیه السّلام عمل كردم و مریض ما خوب شد.(7)

9. از على بن محمد بن حسن روایت شده كه گفت: پادشاه بجانب بصره خارج شد، امام عسكرى علیه السّلام با شیعیان خود با سلطان خارج شد، ما عده‏اى بودیم كه بین دو دیوار نشسته بودیم و در انتظار مراجعت آن حضرت بودیم، وقتى كه آن بزرگوار برگشت و مقابل ما رسید نزد ما توقف كرد، با یك دست كلاى خود را از سر خود برداشت و دست دیگر را بالاى سر خود نهاد و در صورت یكى از رفقاى ما خندید. آن مرد فورا گفت: شهادت میدهم كه تو حجّت و برگزیده خدا هستى. ما جریان را از آن شخص پرسش كردیم؟! گفت: من در باره امامت امام عسكرى شك داشتم، با خود گفتم: اگر آن حضرت برگردد و كلاى خود را از سر خود بر دارد من به امامت او معتقد مى‏شوم.(8)

 

پی نوشت:

1. آثار الأحمدى،استرآبادى‏،ص:548، ناشر: میراث مكتوب‏ تهران‏،سال چاپ: 1374 ش‏

2. همان، ص 549   

3. ترجمه إثبات الوصیة، ص 468 ،مسعودى/مترجم محمدجواد نجفى‏،ناشر: اسلامیة تهران‏ چاپ: دوم‏1362 ش‏

4. سیره معصومان،سید محسن امین/مترجم حجتى كرمانى‏، ج‏6 ،ص : 250،ناشرسروش‏،چاپ: دوم‏ 1376 ش‏

 5. ترجمه إثبات الوصیة ، ص471    

6. زندگانى چهارده معصوم علیهم السلام/ ترجمه إعلام الورى طبرسى،عزیز الله عطاردى‏،ص494،ناشر: اسلامیة تهران‏ 1390 ق‏ 

7.همان، ص495    

8. ترجمه إثبات الوصیة،ص476   

سید روح الله علوی

بخش تاریخ و سیره معصومین تبیان

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 7526 گروه خبری: اخبار مناسبت ها منبع خبر: tebyan.com تاریخ خبر: 1390/11/12 تعداد مشاهده: 1471
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Do It Later 4.4.2 for Android +4.4

Do It Later 4.4.2 for Android +4.4

بعدا انجام بده

پلاگین AutoRebar در اتوکد

پلاگین AutoRebar در اتوکد

AutoRebar در اتوکد

IBM SPSS Statistics 27.0.1 IF026 / 26.0 IF009 / 25.0 HF001

IBM SPSS Statistics 27.0.1 IF026 / 26.0 IF009 / 25.0 HF001

نسخه جدید نرم افزار تحلیل آماری SPSS

تفسیر صوتی سوره البینه

تفسیر صوتی سوره البینه

تفسیر سوره 100 از حجت الاسلام قرائتی

عکاسی آتلیه و مراسم

عکاسی آتلیه و مراسم

عکاسی مراسم

Dodol File Explorer 1.30 for Android

Dodol File Explorer 1.30 for Android

مدیریت فایل

مجله تخصصی برای علاقه مندان به آشپزی

مجله تخصصی برای علاقه مندان به آشپزی

مجله Easy Food Ireland آوریل 2010

IObit Uninstaller Pro 13.6.0.5

IObit Uninstaller Pro 13.6.0.5

حذف نرم افزار

Security Master VIP 5.1.8 for Android +6.0

Security Master VIP 5.1.8 for Android +6.0

امنیت گوشی سی ام

PDFsam Pro+OCR Enhanced 7.0.76.15222

PDFsam Pro+OCR Enhanced 7.0.76.15222

ویرایشگر پیشرفته فایل های PDF

Violett

Violett

بنفش

SnapTime Camera 3.23 For Android +4.4

SnapTime Camera 3.23 For Android +4.4

دوربین شگفت انگیز

بازاریابی چریکی

بازاریابی چریکی

فتح ذهن مشتری با بازاریابی خلاق

اهمیت نبرد در میان مسلمانان

اهمیت نبرد در میان مسلمانان

جهاد اسلامی

CrystalDiskInfo 9.6.3 + Portable

CrystalDiskInfo 9.6.3 + Portable

کریستال دیسک اینفو

5 جلسه شرح و تفسیر دعای مکارم الاخلاق از حجت الاسلام والمسلمین پناهیان

5 جلسه شرح و تفسیر دعای مکارم الاخلاق از حجت الاسلام والمسلمین پناهیان

حاج آقا پناهیان با موضوع شرح و تفسیر دعای مکارم الاخلاق

BingGPT 0.3.7 Win/Mac/linux + Portable

BingGPT 0.3.7 Win/Mac/linux + Portable

بینگ جی پی تی

Pluralsight - iOS7 Fundamentals

Pluralsight - iOS7 Fundamentals

فیلم آموزش مهارت‌های بنیادی iOS7

City Car Driving

City Car Driving

سیتی کار درایوینگ

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع امام حسن عسگری(علیه السلام)، ویژه ی ولادت

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع امام حسن عسگری(علیه السلام)، ویژه ی ولادت

سخنرانی امام حسن عسگری(علیه السلام) با ناصر رفیعی

MX Player Pro 1.95.2 for Android +5.0

MX Player Pro 1.95.2 for Android +5.0

ام ایکس پلیر

Easy Anatomy 3D 5.0 for Android

Easy Anatomy 3D 5.0 for Android

آناتومی سه بعدی و کامل بدن

CM Data Manager 2.9.2 for Android +4.0

CM Data Manager 2.9.2 for Android +4.0

مانتیور ترافیک و تست سرعت اینترنت

آموزش نصب سیستم عامل Ubuntu 12.10

آموزش نصب سیستم عامل Ubuntu 12.10

آموزش نصب ابونتو

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع ماه مبارک رمضان، ماه پرواز روح

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع ماه مبارک رمضان، ماه پرواز روح

سخنرانی ماه مبارک رمضان، ماه پرواز روح با ناصر رفیعی

خاصیت دارویی عناب

خاصیت دارویی عناب

درخت عناب

سخنرانی حجت الاسلام مومنی با موضوع بالاترین بلا برای بنده

سخنرانی حجت الاسلام مومنی با موضوع بالاترین بلا برای بنده

سخنرانی حجت الاسلام مومنی با موضوع اگه کسی نماز و سبک بشماره

Knights of Honor II: Sovereign

Knights of Honor II: Sovereign

استراتژیک قرون وسطایی برای کامپیوتر

گلچین سخنرانی وفات حضرت خدیجه (سلام الله علیها)

گلچین سخنرانی وفات حضرت خدیجه (سلام الله علیها)

گلچین سخنرانی پیرامون حضرت خدیجه

Dunkirk

Dunkirk

دانکرک

Clean Master 7.5.3 for Android +4.2

Clean Master 7.5.3 for Android +4.2

حذف اطلاعات کلین مستر

راهنمای انتخاب لباس عروس برای خانم های دم بخت

راهنمای انتخاب لباس عروس برای خانم های دم بخت

لباس عروس

کامل ترین دانشنامه عاشورایی

کامل ترین دانشنامه عاشورایی

زندگینامه امام حسین(ع)

Avira Antivirus Security 7.28.0 For Android +9.0

Avira Antivirus Security 7.28.0 For Android +9.0

آنتی ویروس آویرا

Nemus Launcher 1.6.5 for Android +2.1

Nemus Launcher 1.6.5 for Android +2.1

لانچر با قابلیت رمزگذاری

ShareX v14.0.1

ShareX v14.0.1

گرفتن عکس و فیلم از صفحه کامپیوتر

True Weather 6.05 for Android

True Weather 6.05 for Android

والپیپر زنده نمایش آب و هوا

Super Keyboard Pro 1.7.1 for Android

Super Keyboard Pro 1.7.1 for Android

کیبرد با پشتیبانی از زبان فارسی

Display Driver Uninstaller 18.1.1.4

Display Driver Uninstaller 18.1.1.4

آنیستالر و حذف درایور کارت گرافیک

رمزبان بانک ملی نسخه 2.1.1 برای اندروید 4.2+

رمزبان بانک ملی نسخه 2.1.1 برای اندروید 4.2+

رمز بان

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!