سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

امنیت سایبری

چه کسی رمز کارت‌های ما را دزدید؟

به گزارش سافت گذر به نقل از تابناک; در روزهایی که افت قیمت طلا و ارزان شدن دلار می توانست خوشحال کننده ترین خبر اقتصادی سال جدید باشد، لو رفتن اطلاعات حساب های بانکی اولین بحران پولی سال 91 را برای مردم رقم زد. بحرانی که حتی بارندگی سیل آسای روز گذشته تهران و نشست 1+5 و کشمکش های سیاسی در خلیج فارس هم نتوانست از داغی آن کم کند.

به گزارش سافت گذر ، ماجرا از وقتی شروع شد که فردی به نام خسرو زارع فرید در وبلاگ خود شماره کارت 3میلیون حساب را به همراه رمز عبورشان منتشر کرد تا به این بهانه توجه مدیران بانک ها را به ناامن بودن سیستم بانکی کشور جلب کند؛ کسی که اگرچه این روزها به عنوان یک هکر شناخته می شود، اما در واقع مدیر سابق نرم‌افزار شرکت انیاک است که سعی داشت اطلاعات محرمانه زمان مدیریت خود را به بانک ها بفروشد.

زارع فرید، دو سال قبل که هنوز به عنوان مدیر نرم افزار شرکت انیاک فعالیت می کرد، در بیوگرافی کوتاهی از خود نوشته بود که متولد تبریز است و با وجود 20سال سابقه کار نرم افزاری، از سال 85 در تهران مشغول به کار شده و با بیست کارمند، واحد نرم افزاری شرکت انیاک را مدیریت می کند.

شرکت فنآوران انیاک، یکی از شرکتهای طرف قرارداد بانک مرکزی برای تامین دستگاه‌های خودپرداز کشور است که در سال 84 موافقت نامه دائم P.S.Pرا از بانک مرکزی دریافت کرد تا تنها متولی بازاریابی، نصب و پشتیبانی دستگاه های خودپرداز بانکی در کشور باشد. این شرکت در جشنواره صنعت و فناوری اطلاعات سال 89 تندیس شرکت برتر در حوزه بانکداری الکترونیک را هم دریافت کرد اما در کمتر از دو سال بعد، افشای اطلاعات محرمانه آن باعث شد تا بحرانی ترین اتفاق بانکی سال رقم بخورد.

شهرت در سومین وبلاگ
از خسرو زارع فرید، تا چند هفته قبل، تنها می توانستید یک بیوگرافی کوتاه در اینترنت پیدا کنید و دو وبلاگی که یکی از آنها به عکاسی هایش اختصاص داشت و دیگری تنها یک پست از سال 2005 را نمایش می داد. اما سومین وبلاگی که زارع فرید در فروردین ماه امسال ساخت، او را به جنجالی ترین چهره فروردین ماه 91 تبدیل کرد.

به گزارش سافت گذر او سه شنبه هفته قبل در وبلاگ جدید خود مطلبی نوشت و از اتفاقات یک سال گذشته و رایزنی هایی که با مدیران بانکی داشته گفت. او مدعی بود که در تیرماه سال گذشته، به مدیران تمام بانک های کشور ایمیل فرستاده نواقص موجود در سیستم امنیتی کارت بانک ها را هشدار داده و اعلام آمادگی کرده است که در ازای یک قرارداد کاری، این نواقص را برطرف کند. اما در این بین تنها مدیری که نسبت به این هشدار واکنش نشان داده، خاوری، مدیر عامل سابق بانک ملی بود؛ کسی که دو ماه بعد به اتهام دست داشتن در بزرگترین فساد مالی کشور فرار کرد و به کانادا پناه برد.

در نتیجه زارع فرید با افشای شماره حساب و رمز عبور 3 میلیون حساب بانکی این هشدار را به یک بحران بانکی در فروردین ماه 91 تبدیل کرد.

او، در وبلاگ خود دلیل این افشاگری را این طور توضیح می دهد: «جوابی که از بانک ملی و بانک ملت دریافت نمودم تقریبا مشابه بود. آنها اعلام آمادگی کرده بودند که با عقد قرارداد نفوذ اخلاقی با اینجانب، محل نشت اطلاعات را شناسائی و از بین ببرند. و من نیز سوال نمودم که به ازای هر کارت بانکی که اطلاعاتش را در اختیار بانک قرار میدهم آماده هزینه کردن چه مبلغی هستند؟ این سوال به هیچ عنوان پاسخ داده نشد... برعکس ارتش سایبری مامور پیدا کردن من گردید... مجبور شدم به جای همکاری جهت اصلاح ایرادات، مقدمات فرار خودم را از ایران فراهم کنم و گریختم. هم اکنون نیز نیاز به کمک محافل حقوق بشری و سازمان های بین الملی دارم تا با حمایت خود مرا از آزار و اذیت این مدیران در امان نگه دارند.»

آقای هکر رونمایی شد
خسرو زارع فرید که مدتی قبل از انتشار اطلاعات حساب ها از کشور خارج شد، در اولین حضور تلویزیونی اش، با بی بی سی فارسی گفتگو کرد تا مردم و رسانه ها اولین بار چهره او را در این شبکه ببینند. او گفت: «تغییر رمز عبور کارت ها هم مشکلی را حل نمی کند، هر وقت کارت را با رمز جدید روی POSشرکت انیاک کشیدید، هم رمز شما و هم اطلاعات کارت شما یک جایی ثبت می شود، پس تنها تغییر رمز عبور، مشکلی را حل نمی کند. اگر بانک مرکزی بخواهد مشکل را به صورت اساسی حل کند، باید مسائل و استاندارد های امنیتی را با نظارت دقیق کنترل کند و ببیند آیا شرکت ها آنها را رعایت می کنند یا نه.»

زارع فرید اگرچه مدعی است که «تنها گناه من سعی در رفع یک خطر بزرگ برای حساب های بانکی هموطنان خودم می باشد. و حتی به خاطر این گناه از تمامی حقوق خویش در مقابل نرم افزارهائی که تولید کردم و تحویل انیاک دادم محروم شدم.» اما ماجرای افشای رمز کارت بانک ها بیشتر از خیرخواهی، یک خصومت شخصی با مدیران شرکت انیاک به نظر می رسد. زارع فرید در توضیحات وبلاگ خود نوشته است: «اطلاعات سه میلیون کارت بانکی در این وبلاگ پخش می شود. تنها چاره اطلاع رسانی به مردم و دارندگان کارت هاست. کدام مدیران انفورماتیک بانکها با دریافت رشوه چشم بر کج روی ها بستند؟ مدیریت ناشایست شرکت انیاک توسط دو برادر مالک آن ..... چنان غرق در تجهیز املاک و دارائی های خود در آن سوی مرزها شدند که تمامی هزینه های مربوط به تامین امنیت لازم برای سرویس دهی به دارندگان کارت های بانکی را فراموش کردند.»

در جستجوی کلاه سفید
زارع فرید 7سال قبل در اولین پست از وبلاگ شخصی اش نوشته بود: «داشتن امکان سخن و تبادل افکار با دیگران نعمتی است و امیدوارم این دفتر شروع مناسبی باشد برای یافتن همفکرانی که در گوشه و کنار این دنیای پهناور دغدغه های فکری مشابهی دارند. به امید روزی که بتوانیم رو در رو سخن بگوییم، تحمل حرف های همدیگر را داشته باشیم و از تبادل نظرات و اندیشه ها، دنیای بهتری برای خود و دیگران فراهم نمائیم.» جمله هایی که با چهره امروزی زارع فرید در رسانه ها سنخیت چندانی ندارند؛ مردی که دوست داشت یک هکر کلاه سفید باشد اما حالا به جرم افشای اسرار محرمانه سه میلیون ایرانی تحت تعقیب ماموران اینترپل و پلیس سایبری ایران قرار گرفته است.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 8644 گروه خبری: امنیت سایبری منبع خبر: tabnak.ir تاریخ خبر: 1391/01/29 تعداد مشاهده: 2678
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

سلام.
من صحبت های آقای زارع فرید در شبکه بی بی سی رو دانلود کردم و شنیدم.
من حق رو به ایشون میدم. اگه قصد کلاه برداری داشت خیلی آروم و بی سرو صدا میتونست انجام بده. تازه باید ازش ممنونم بود که یه تلنگری به سیستم امنیتی بانک ها زده تا مسئولان به فکر چاره باشن. نه مثل خیلی ها اختلاص کنند و آخرش هیچی ...

به نظر این کار باعث شد.که ما وخصوصا مسئولین مربوطه.به این موضوع که امنیت شبکه های بانکی کشور دچار ضعفهای اساسی.پی ببریم. و کارهایی را که در گذشته باید انجام میشده و نشده را باید انجام داد.عامل اصلی در کوتاهی را مجازات کرد.تا درس عبرتی برای بقیه باشد.

ایشون هیچ هنری انجام ندادند (هک) .هک یک هنر هستش...!!!
ایشون از پستی که داشتن سوءاستفاده کردن!!!
که این نقضی هست که در کادر مسؤلان هستش!!!.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>!!!به امید روزهای امن!!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

سلام
بنظرم کارش کار بدی نبوده.چون فقط میخواسته به مسئولا بفهمونه که امنیت به اندازه کافی ندارین.اگر قصد کلاه برداری داشت بی سر و صدا از هر حسابی یه کم پول برداشت میکرد و هیچکسی هم خبردار نمیشد.بنظر اینطورا هم که میگین آدم بدی نمیتونه باشه

دمش گرم
البته بعید میدونم باز هم با این لهک شدنا و کلاهبرداری ها{3000میلیارد} چیزی درست شه.

با سلام به نظرم اینکه مردم را از ناامن کردن این سامانه با خبر کرده اند خیلی خوب است چرا که مردم بعد از این بیشتر مواظب باشند چاره درد این است که مسؤ لان فکری بکنند وحسابهای مردم را ایمن نگه دارند تا خدای نا کرده ...........

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
یاد یار غریب؛ نورانی‌شدن دل

یاد یار غریب؛ نورانی‌شدن دل

یاد غریب: به یاد امام زمان خویش باشیم

Marine Miracle 1.5.7 for Android

Marine Miracle 1.5.7 for Android

لایو والپیپر دریای کاغذی

Runtime GetDataBack Pro 5.76 / 3.13 + Portable

Runtime GetDataBack Pro 5.76 / 3.13 + Portable

بازیابی اطلاعات

آثار نامطلوب همسایه آزاری

آثار نامطلوب همسایه آزاری

بایدها و نبایدهای آپارتمان نشینی

XYplorer 27.10.0800 + Portable

XYplorer 27.10.0800 + Portable

مدیریت فایل ایکس وای پلورر

Total Recall 2.0.61 for Android +4.0

Total Recall 2.0.61 for Android +4.0

ضبط مکالمات

Pidgin 2.14.14

Pidgin 2.14.14

پیام رسان پیجین

Debian GNU / Linux 12.11.0 Bookworm / 13.1.0 Trixie Full DVD

Debian GNU / Linux 12.11.0 Bookworm / 13.1.0 Trixie Full DVD

لینوکس دبیان

Farm Frenzy Pizza Party

Farm Frenzy Pizza Party

فارم فرنزی

متن سخنرانی‌ برتراند راسل در ۶ مارس ۱۹۲۷

متن سخنرانی‌ برتراند راسل در ۶ مارس ۱۹۲۷

چرا مسیحی نیستم

مکمل های درمانی با میوه ها

مکمل های درمانی با میوه ها

خواص میوه ها

آشنایی با حکومت بنی عباس

آشنایی با حکومت بنی عباس

مناظرات تاریخی امام رضا نوشته آیت الله مکارم شیرازی

Jurassic World: Fallen Kingdom 2018

Jurassic World: Fallen Kingdom 2018

دنیای ژوراسیک سقوط پادشاهی

The Swords of Ditto: Mormo's Curse + Updates

The Swords of Ditto: Mormo's Curse + Updates

اکشن برای کامپیوتر

On The Road

On The Road

شبیه‌ساز رانندگی با کامیون برای کامپیوتر

تفسیر صوتی سوره بلد

تفسیر صوتی سوره بلد

تفسیر سوره 90 از حجت الاسلام قرائتی

StreamFab 6.2.0.1

StreamFab 6.2.0.1

دانلود ویدئوها با سرعت بالا از ۱۰۰۰ سایت مختلف

Assetto Corsa Competizione v1.10.3 H1

Assetto Corsa Competizione v1.10.3 H1

استو کورسا

The LEGO Movie 2 Videogame

The LEGO Movie 2 Videogame

لگو

سخنرانی آیت الله محمد علی ناصری درباره نشانه های مؤمن در زیارت اربعین

سخنرانی آیت الله محمد علی ناصری درباره نشانه های مؤمن در زیارت اربعین

سخنرانی آیت الله ناصری درباره نشانه های مؤمن در زیارت اربعین

My Friend Pedro + Updates

My Friend Pedro + Updates

اکشن برای کامپیوتر

Meego Multi 1.1.0 for Android +3.1

Meego Multi 1.1.0 for Android +3.1

1300 آیکون با کیفیت 144*144

سخنرانی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب اول

سخنرانی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب اول

سخنرانی اول محرم - 96

کتاب Mobile Phone

کتاب Mobile Phone

کتاب موبایل فون

Wallmax 3.1 for Android +4.0

Wallmax 3.1 for Android +4.0

کلکسیونی از تصویر زمینه با کیفیت بالا

تواشیح های میلاد امام محمد باقر علیه السلام

تواشیح های میلاد امام محمد باقر علیه السلام

تواشیح ای نعمت ولایت تو بهترین نِعَم

FileVoyager 25.2.4 Full

FileVoyager 25.2.4 Full

مدیریت فایل‌ها و پوشه‌ها در ویندوز

داستانی از روز قیامت

داستانی از روز قیامت

شرح حال افراد مختلف در روز قیامت

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان درباره دعای ندبه و گریه کردن

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان درباره دعای ندبه و گریه کردن

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان با موضوع دعای ندبه

The Treasures of Montezuma 2

The Treasures of Montezuma 2

جواهرات مونته زوما 2

پیام رسان ایتا eitaa نسخه 6.6.10 برای اندروید

پیام رسان ایتا eitaa نسخه 6.6.10 برای اندروید

ایتا

RDS - The Official Drift Videogame

RDS - The Official Drift Videogame

بهترین بازی دریفت برای کامپیوتر

Minecraft Pocket Edition 1.21.101.1 for Android +8.0

Minecraft Pocket Edition 1.21.101.1 for Android +8.0

بازی ماینکرفت

کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر

کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر

نمونه سوالات کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر

Farming Simulator 15 - HOLMER

Farming Simulator 15 - HOLMER

شبیه‌ساز کشاورزی 2015 - نسخه‌ی کامل دارای تمامی آپدیت‌ها و دی‌ال‌سی‌ها

Dawn of Andromeda

Dawn of Andromeda

شبیه ساز

Nokia Suite 3.8.54 / PC Suite 7.1.180.94

Nokia Suite 3.8.54 / PC Suite 7.1.180.94

نسخه تغییر نام یافته نرم افزار Nokia Ovi Suite برای مدیریت گوشی های نوکیا

دراسه فی علامات الظهور ، الجزیره الخضراء

دراسه فی علامات الظهور ، الجزیره الخضراء

الجزیره الخضراء

فیلم آموزش ترفند حذف دوطرفه پیام‌های قدیمی در واتس‌اپ - به زبان فارسی

فیلم آموزش ترفند حذف دوطرفه پیام‌های قدیمی در واتس‌اپ - به زبان فارسی

آموزش ترفند حذف دوطرفه پیام قدیمی در واتساپ

LibreCAD 2.2.1.2

LibreCAD 2.2.1.2

طراحی مهندسی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!