سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
آیکون جستجو در سایت سافت گذر
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت ماه رجب، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

فیلترینگ صدای انگلیسی‌ها را هم درآورد

اپراتورهای همراه به سانسور اینترنت در انگلستان می‌پردازند، اما افراط در این کار باعث عدم شفافیت، سردرگمی کاربران و حتی نارضایتی آنان شده است.

به گزارش سافت گذر به نقل ازظهور؛ نتایج یک بررسی در انگلیس نشان می دهد که استفاده گسترده اپراتورهای تلفن همراه از ابزار فیلترینگ، مانع دسترسی کاربران به بسیاری از وب سایت های عادی شده است.

اپراتورهای همراه از این ابزار برای سانسور اینترنت در انگلستان استفاده می کنند، اما افراط در این کار باعث عدم شفافیت، سردرگمی کاربران و حتی نارضایتی آنان شده است.

گروه Open Rights که در این زمینه مطالعاتی داشته، معتقد است بلوکه شدن بسیاری از وب سایت های اینترنتی به وسیله اپراتورهای تلفن همراه هیچ مبانی منطقی و قانونی ندارد.

در گزارش این گروه با عنوان بلوکه کردن بیش از حد و نظام مند وب سایت ها، تصریح شده که دامنه سانسور اینترنت به وب سایت های حاوی اظهارنظرهای سیاسی، وبلاگ های شخصی و حتی سایت هایی کشیده شده که به وسیله گروه های شهروندی برای بحث و تبادل نظر شکل گرفته و هیچ محتوای حساسیت برانگیزی هم ندارد.

این گروه وب سایتی را راه اندازی کرده تا شهروندان بتوانند در صورت سانسور غیرمنطقی وب سایت های اینترنتی در این مورد اطلاع رسانی کرده و شکایات خود را ثبت کنند. جالب آنکه اپراتورهای انگلیسی حتی وب سایت هایی که طریقه دور زدن فیلترینگ را به کاربران آموزش می دهند را هم مسدود کرده اند.

گزارش یاد شده در شرایطی منتشر شده که گفته می شود دولت انگلیس درصدد تشدید قوانین فیلترینگ و مجبور کردن ISP های مختلف به اجرای آن است.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 9142 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: zohur.net تاریخ خبر: 1391/02/28 تعداد مشاهده: 1701
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

خجالت هم خوب چیزیه ...
اولا فیلترینگ اونجا مربوط به شبکه های موبایل شونه ، نه کل اینترنت

ایران ای مهد فیلتر فیلترینگت برقرار رو رو برم ما داریم از فیلتر انگلستان حرف میزنیم ما خودمون این کاره ایم داداش بیخیال

یک جوری مطلبو نوشتین گفتم چی شده مگه تو ایران فیلتر نداریم؟lay:none">prednisolon blodsocker ogvitaminerfor.site prednisolon graviditet

ماس مالی نکنید تورو خودا گند خودتونو

یعنی ایرانی جماعت رو داره ... این فیلترینگ ایران کسی نمی بینه

بنویسید انگلیس بخوانید ایران!lay:none">fexofenadin kinder forskningogkaffe.site fexofenadin nebenwirkung

اینجاست که باید گفت: کل اگر طبیب بودی ! سر خود دوا نمودی..

lay:none">prednisolon blodsocker ogvitaminerfor.site prednisolon graviditet

اینجا که مطلب علمیم فیلتر... بیخیال... به فکر خودمون باشیم تا انگلیسی ها

خجالت هم خوب چیزیه ...
اولا فیلترینگ اونجا مربوط به شبکه های موبایل شونه ، نه کل اینترنت

این فیلتر کردن هم شده منبع درآمد واسه مخابرات.از این طرف سایت ها رو فیلتر میکنه،از اون طرف به روش غیر مستقیم vpn میفروشه.ای کاش باباهای ما هم مخابرات داشتن!!!!!!!!! ای خدا کل زندگی ما شده ای کاش و ای کاش و ای کاش !!

نه اینکه اینجا همه سایتا آزاده و سرعت بالاس؟

مردم انگیلیس حالا باید بیان از ایرانیا راه ها و روش های دور زدن از اینترنت رو یاد بگیرن !
اون موقعی که جیک جیک مستونشون بود ، فکر این روزها رو نمیکردن که ;)

95٪ سایت ها تو ایران فیلترن.....یه سوزن به خودتون بزنین.یه چوال دوز به دیگران.....

یه جوری میگین انگار تو خود ایران خبری از فیلترینگ نیست!!!