دانلود زندگی و سیره امام حسن عسکری علیه السلام
دانلود زندگی و سیره امام حسن عسکری علیه السلام از حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالله فاطمی نیا
انجام نهضت علمی و تربیت و پرورش شاگردهای مختلف توسط امام حسن عسکری(علیه السلام) با توجه به عمر کم، فشارها، فضای اختناق و زندان و بازداشت ها بخشی از خدمات حضرت است.
بخشی دیگر از خدمات حضرت، نامه های آن حضرت است که یکی از آن نامه ها که خطاب به علی بن حسین بن بابویه القمی پدر شیخ صدوق است بیان می شود. ایشان آنقدر عزیز بوده اند که امام زمانشان برایشان نامه می نویسد که در انتهای نامه حضرت بیاناتی دارد که شامل ما شده و ما را هم سهیم فرموده:
سفارش به تقوای خدا(همیشه خدا را در نظر داشته باشید)، به پا داشتن نماز(خواندن و اقامه نماز با آداب و خشوع و خضوع و حضور قلب)، سفارش به دادن زکات(زکات عبادتی که برای اهل آن باید تبیین شود)، بخشیدن گناه اطرافیان(روی گناه اطرافیان متمرکز نشوید و فراموش کنید)، فرو بردن خشم(زندگی ها گلستان می شود با فرو بردن خشم و بداخلاقی ها را از بین می برد)، صله ارحام(ارحام فراموش نشوند که بحث بزرگی دارد)، مواسات و یاری برادران(سعی و کوشش در برآوردن حوائج براردان دینی در وقت خوشی و ناراحتی در حد وسع و وظیفه که کار ساده به خاطر مشکل ساقط نمی شود)، حلیم باش(عفو و بخشش در برابر جهل و نادانی دیگران)، فهمیدن دین(دانستن و فهم وظیفه که خیلی مهم است و مقدس نباشیم)، تثبت در امور(جستجو و تفکر درباره کاری که می خواهیم انجام بدهیم. تا یک چیزی به ذهن رسید فورا عمل نکنیم)، قرائت قرآن(تلاوت روزانه قرآن و قطع نکردن رابطه)، حسن خلق(خوش خلقی)، امر به معروف و نهی از منکر(دین دین عقل است. اول باید معروف را بشناسیم تا بتوانیم امر کنیم. منکر را بشناسیم تا بتوانیم نهی کنیم. شرایط باید محیا باشد)، دوری از همه گناهان(حتی کم ندانستن برخی گناهان که این خود بدترین گناه است)، نماز شب(گاهی سبک شمردن است اما گاهی نتوانستن است. آنهایی هم که نمی توانند نزدیک نماز شب بیدار شوند و به اختصار و آسان نماز بخوانند.)، داشتن صبر و انتظار فرج(غصه خوردن و صاحب درد بودن شیعیان نسبت به دیگران به صورت پیوسته تا ظهور فرزندم که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم مژده ظهور او را داده است که زمین را پر از عدل می کند).
ای کسی که مورد اعتماد من هستی صبر کن و جمیع شیعیان را به صبر و توکل درست امر کن که خدا مولای ماست و ما را بس است.
برنامه های مشابه
-
سخنرانی حجت الاسلام حاج علی اکبری با موضوع دفاع عاشقانه از ولایت الهی درس حضرت زهرا (س) به جهانیان ...
-
سخنرانی حجت الاسلام شهید مرتضی مطهری با موضوع مبارزه همگانی در مقابل با تحریف ...
-
سخنرانی حجتالاسلام محمد باقر فرزانه با موضوع رمز پیشرفت وحدت و همگرایی بر محور ولایتر ...
-
سخنرانی دکتر رفیعی ویژگیهای عاقلان و خردمندان از نظر امام رضا (ع) ...
-
سخنرانی حجت الاسلام مرتضی دهشت با موضوع شخصیت شناسی امام رضا (ع) ...
-
سخنرانی دکتر رفیعی امام رضا (ع) و مکتب اهل بیت ...
-
عالم محضر خداست از حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل مقری ...
-
سخنرانی دکتر رفیعی اهمیت مبارزه با فساد سیاسی ...
-
سخنرانی حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد با موضوع بهشت زیر پای مادران است ...
-
سخنرانی حجت الاسلام سید مهدی واعظ موسوی با موضوع الگو گرفتن از حضرت زهرا در رفتار با همسر ...