سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود
دورهٔ آموزش برنامه‌نویسی اندروید و ساخت اپلیکیشن‌های اندرویدی به زبان فارسی – سطح مقدماتی

دانلود دورهٔ آموزش برنامه‌نویسی اندروید و ساخت اپلیکیشن‌های اندرویدی به زبان فارسی – سطح مقدماتی - دانلود آموزش برنامه نویسی اندروید

دانلود مجموعه فیلم‌های آموزشی برنامه‌نویسی اندروید به زبان فارسی

توضیحات بیشتر

دانـلـود کـنـیـد

www.esetupdate.ir www.esetupdate.ir
دانلود دورهٔ آموزش برنامه‌نویسی اندروید و ساخت اپلیکیشن‌های اندرویدی به زبان فارسی – سطح مقدماتی مشاهده تصاویر بیشتر ...
مشاهده تصاویر بیشتر ...
تعداد مشاهده

194161مشاهده |

2432رأی |

امتیاز :2.4

مدت زمان:

00:7:00

زبان / قیمت(تومان):

رایگان برای اعضای ویژه فارسی / رایگان برای اعضای ویژه

فرمت / حجم فایل:

2/08 GB / mp4

آخرین بروزرسانی:

دسته بندی:

| در ابتدای همین ویدئویی که به‌عنوان نمونه در پلیر موجود در این صفحه قابل مشاهده است، تمامی سرفصل‌های آموزشی توسط مدرس دوره معرفی می‌شوند |‌

| بروزرسانی شد |
 
 
 با استفاده از این دورهٔ آموزشی ویدئویی، می‌توانید برنامه‌نویسی اندروید و نحوهٔ ساخت اپلیکیشن‌های اندرویدی را یاد بگیرید؛ این آموزش تصویری، کاملاً به زبان فارسی تدریس شده است. سطح مهارت کاربران در این دورهٔ آموزشی، «مبتدی مطلق» و در حد صفر در نظر گرفته شده است؛ به‌طوری که برای استفاده از این مجموعهٔ آموزشی، نیازی به هیچ‌گونه آشنایی قبلی با برنامه‌نویسی اندروید (و سایر مهارت‌های مربوط به هرگونه برنامه‌نویسی) نخواهید داشت. در پلیر موجود در همین صفحه، امکان تماشای حدود دو ساعت از این آموزش تصویری به‌صورت آنلاین وجود دارد. تمامی ویدئوهای آموزشی مربوط به این دوره، به‌طور کامل در یک فایل فشرده به‌صورت یکجا قابل دانلود هستند.
 
محصولی از «ویا دولوپرز»
WiaDevelopers.com

 
از «اندروید» بیشتر بدانیم
______________________________
 
اَندروید - مأخوذ از زبانم یونانی و به‌معنای مرد، انسان، شبه‌آدم، رُبات یا آدم‌آهنی - (به انگلیسی: Android) یک سیستم‌عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌کند و با همکاری ده‌ها شرکت بر روی دستگاه‌های مبتنی بر اندروید قرار می‌دهد. اندروید بر پایهٔ هسته لینوکس ساخته شده‌است و در بین سیستم‌عامل‌های همراه بیشترین استفاده را دارد.

تاریخچه
در اوت ۲۰۰۵، گوگل شرکت اندروید واقع در پالو آلتو، کالیفرنیا را خرید. شرکت کوچک اندروید که توسط اندی رابین، ریچ ماینرز، نیک سیرز و کریس وایت پایه‌گذاری شده بود، در زمینه تولید نرم‌افزار و برنامه‌های کاربردی برای تلفن‌های همراه فعالیت می‌کرد. اندی رابین مدیر عامل اجرایی این شرکت پس از پیوستن اندروید به گوگل به سمت قائم‌مقام مدیریت مهندسی این شرکت و مسئول پروژه اندروید در گوگل منصوب شد. تیم اندروید به رهبری رابین فعالیت خود را برای تولید سکوی تلفن همراه مبتنی بر هسته لینوکس آغاز کردند و نتیجه اولیه این پروژه در نشست خبری شرکت گوگل در ۵ نوامبر سال ۲۰۰۷، مطرح کردن اتحادیه گوشی باز بود. ۳۴ شرکت فعال در زمینه تولید نرم‌افزار، تولید تلفن‌های همراه، اپراتور تلفن همراه و تولیدکننده نیمه رساناها و پردازنده‌های تلفن همراه اعضای بنیان‌گذار این اتحادیه بودند. در میان نام‌های مشهور در بین اعضای مؤسس، شرکت‌هایی چون سامسونگ، ال‌جی الکترونیکس، موتورولا، اچ‌تی‌سی، تی-موبایل، ان‌تی‌تی دوکومو، اینتل، انویدیا، تگزاس اینسترومنتس، کوالکام، برودکام، تلفونیکا، اسپرینت، ای‌بی و البته گوگل به چشم می‌خوردند. اریک اشمیت مدیر ارشد اجرایی گوگل در این مراسم گفت: «اعلام امروز بسیار جاه‌طلبانه‌تر از معرفی تنها یک تلفن گوگلی است که در چند هفته اخیر توسط رسانه‌ها پیش‌بینی شده بود. از دیدگاه ما سکویی که ما ارائه کرده‌ایم، هزاران تلفن گوناگون را به بازار روانه خواهد کرد.» نخستین گوشی مبتنی بر اندروید توسط شرکت اچ‌تی‌سی با همکاری تی-موبایل تولید شد. این گوشی که به فاصله کمتر از یک سال از تشکیل اتحادیه گوشی باز یعنی در ۲۲ اکتبر ۲۰۰۸ تولید شد، در بازارهای مختلف به نام‌های اچ‌تی‌سی دریم، تی-موبایل جی۱ و ارا جی۱ به بازار عرضه گردید.

۹ دسامبر ۲۰۰۸ چهارده عضو جدید از شرکت‌های صنعت تلفن همراه جهان به اتحادیه گوشی باز پیوستند. در بین این نام‌ها باید به سونی اریکسون، اریکسون، توشیبا، ایسوز، گارمین، هواوی، آرم هولدینگز و ایسراشاره کرد. روند پیوستن شرکت‌های بزرگ به اتحادیه تا به امروز نیز ادامه داشته‌است و شرکت‌هایی چون ایسر، آلکاتل، لنوو، شارپ، فاکس‌کان، ان‌ای‌سی، کیوسرا، ان‌ایکس‌پی، اس‌تی-اریکسون، مارول، زدتی‌ئی و دل نیز از جمله شرکت‌هایی بوده‌اند که به جمع پشتیبانی‌کنندگان اندروید پیوسته‌اند.

در ۳ سپتامبر ۲۰۱۳ توسعه‌دهندگان اندروید به‌طور رسمی اعلام کردند که با شرکت نستله، که از شرکت‌های مطرح صنعت شکلات‌سازی جهان می‌باشد، همکاری خواهند کرد. در همین راستا نگارش ۴٫۴ سیستم‌عامل اندروید، کیت‌کت نام گرفت. کیت کت از مارک‌های معروف شکلات است که توسط شرکت نستله تولید می‌شود.

اندروید آب‌نبات چوبی یا اندروید لالی پاپ (به انگلیسی: Android Lollipop)، (به معنای آبنبات‌چوبی) یا اندروید ۵ یا اندروید L یکی از نسخه‌های سیستم عامل اندروید است که توسط گوگل در ۱۵ اکتبر ۲۰۱۴ ارائه گردید. اندروید L که مخفف این نسخه از اندروید می‌باشد و براساس گفته رئیس بخش اندروید گوگل سوندار پیچای بزرگ‌ترین به‌روزرسانی در اندروید است.
اندروید مارشمالو (به انگلیسی: Android Marshmallow) یا اندروید ۶ نسخه‌ای از سیستم عامل اندروید است که در سپتامبر ۲۰۱۵ توسط گوگل معرفی شد.

آخرین به روز رسانی اندروید نسخهٔ ۷ یا «نوقا» (Nougat) می‌باشد که در ماه اوت سال ۲۰۱۶ انتشار یافته است و از دستاوردهای سال ۲۰۱۶ است.

کپی‌رایت و حق امتیاز
حق امتیاز اکثر قسمت‌های اندروید به صورت اپن سورس بر اساس مجوز آپاچی نسخه ۲٫۰ (Apache License 2.0) ارائه می‌گردد. با اینکه سعی می‌شود تا اکثریت قسمت‌های این سیستم عامل بر اساس همین مجوز ارائه گردد، استثناهایی نیز وجود دارد. برای مثال هسته لینوکس موجود در این سیستم عامل با پروانه عمومی همگانی گنو نسخه ۲ (GPLv2) منتشر شده است.

لوگوی اندروید
طراح لوگوی مشهور اندروید «آیرینا بلاک» است. سه سال پیش از آیرینا بلاک و تیم طراحی گوگل تقاضا شد تا لوگویی برای اندروید طراحی کنند که به سرعت با کاربر ارتباط برقرار کند و به آسانی قابل شناسایی باشد؛ همچنین به بلاک گفته شد که این لوگو باید حتماً تصویری از ربات باشد چرا که اندروید به معنای روبات است. آیرینا پس از مطالعه زیاد در مورد اسباب‌بازی‌ها و شخصیت‌های فانتزی و تخیلی در آخر تصمیم گرفت لوگوی اندروید را از یک منبع عجیب الهام بگیرد: دستشویی! هر کسی علامت روی در دستشویی‌ها را دیده و الهام از این علامت‌ها می‌تواند باعث شود در یک نگاه لوگوی اندروید شناخته شود. یک نکته جالب دیگر در مورد لوگوی اندروید این است که گوگل برخلاف دیگر شرکت‌ها که سعی در حفاظت از لوگویشان داشتند تصمیم گرفت تا لوگو را به صورت آزاد و Open Source قرار دهد تا هر کس بتواند آن را به دلخواه خودش تغییر دهد. گوگل در این‌باره می‌گوید: “ما تصمیم گرفتیم این لوگو می‌تواند یک لوگوی اشتراکی و تعاملی باشد که هر کس در دنیا بتواند آن را تغییر دهد. این تصمیم بسیار شجاعانه بود.” شاید با اپلیکیشن Androidify و یا اسباب بازی‌ها و Action Figureهای کوچک اندرویدی بامزه آشنا باشید؛ همه این‌ها به لطف آزاد بودن لوگوی اندروید امکان‌پذیر شده است.
معنای اندروید و تلفظ درست
بنابر ترجمه واژه‌نامهٔ کمبریج، اندروید این‌گونه تعریف شده‌است: «یک ربات (ماشینی که به وسیله کامپیوتر کنترل می‌شود) که به گونه‌ای ساخته شده تا شکل ظاهری شبیه به انسان داشته باشد.» بنا بر این تعریف شاید بتوان کلمه ربات انسان نما را ترجمهٔ مناسبی برای این واژه در نظر گرفت.

تلفظ صحیح این کلمه بر اساس واژه‌نامهٔ کمبریج در هر دو گویش آمریکایی و بریتانیایی اندروید (/ˈæn.drɔɪd/)  می‌باشد و در هیچ‌کدام از این گویش‌ها حرف 'آ' در ابتدای این کلمه به کار نمی‌رود.

ویژگی‌های اندروید
اندروید از تمامی تکنولوژی‌های اتصال (Connectivity) شامل GSM/EDGE, CDMA, EV-DO, UMTS, بلوتوث و وای-فای پشتیبانی می‌کند.
اندروید از فرمت‌های مختلف فایل‌های مالتی مدیا مثل MPEG-4, H.264, MP3, AAC, AMR, JPEG, PNG, GIF پشتیبانی می‌کند.
اندروید برای ارسال پیغام‌های متنی یا همان اس ام اس (SMS) از فرم‌های SMS, MMS و XMPP پشتیبانی می‌کند.
مرورگر موجود در اندروید بر اساس فریم ورک اوپن سورس WebKit توسعه یافته‌است.
اندروید برای ذخیره داده‌ها و مدیریت بانک‌های اطلاعاتی سبک از نرم‌افزار SQLite استفاده می‌کند.
ابزارهای مختلف اندروید برای توسعه دهندگان به راحتی در دسترس است و توسط شرکت گوگل پشتیبانی می‌شوند. این ابزارها شامل کتابخانه‌ها، خطایاب، شبیه‌ساز گوشی و یک پلاگین برای اکلیپس است.
اندروید از سخت‌افزارهای مختلف همچون جی پی اس و دوربین‌های متنوع سنسورهای مخصوص همچون سنسور مجاورت و… پشتیبانی می‌کند.
تصاویر و فایل‌های گرافیکی بوسیله OpenGL پردازش می‌شوند که کیفیت بالاتری خواهند داشت.
با استفاده از تکنولوژی نسبتاً جدید شرکت Adobe با نام AIR نیز می‌توان به توسعه برنامه‌های کاربردی تحت این سیستم عامل پرداخت.

رابطه اندروید و جاوا
نرم‌افزارهای جانبی اندرویدی با استفاده از زبان جاوا نوشته می‌شوند و برای ارتباط با لایه‌های زیرین سیستم عامل می‌توانند از کتابخانه‌های جاوایی اندروید استفاده کنند. بخش رابط کاربری سیستم عامل اندروید با زبان جاوا نوشته شده‌است و بسیاری از برنامه‌های اندروید هم با جاوا نوشته شده‌اند. اما این سیستم عامل، Java Virtual Machine ندارد. برای اجرای برنامه‌های جاوایی روی این سیستم عامل، کدهای جاوا به کدهای Dalvik تبدیل می‌شوند و سپس روی Dalvik vitrual machine اجرا می‌شوند. دالویک یک ماشین مجازی جاوایی است که برای سیستم عامل اندروید بهینه شده‌است تا هم RAM و هم CPU و هم باتری کمتری مصرف کند). برنامه‌های جاوایی معمولی هم که روی گوشی‌های دیگر اجرا می‌شوند با استفاده از نرم‌افزارهای شبیه‌ساز ماشین مجازی جاوا مانند j2ME MIDP Runner روی این سیستم عامل قابل اجرا هستند.

آرت
آرت محیط اجرای جدید اندروید برای برنامه‌های تحت جاوا است که جایگزین دالویک شده است. شرکت گوگل برای اولین بار در اندروید ۴٫۴ آرت را در کنار دالویک قرار داد و کاربران می‌توانستند با مراجعه به تنظیمات آن را فعال کنند.
فرمت فایل‌های پشتیبانی شده

اندروید در حالت پیش‌فرض فایل‌های mp3, aac , ogg , amr , midi , mpeg4 , wav , bmp , gif , png , jpg را پشتیبانی می‌کند. اندروید Adobe Flash را نیز پخش می‌کند و می‌تواند فایل‌های GIF متحرک را با حرکت پخش کند. برای پخش فایل‌های جریان دار مانند صوت و ویدئو نیز می‌توانید از تگ ویدئو html۵ و همچنین تکنولوژی Adobe Flash Streaming استفاده کنید. در نسخه‌های جدید اندروید، موتور جاوااسکریپت مرورگر کروم که سرعت بسیار بالایی در اجرای کدهای جاوا اسکریپت دارد به مرورگر اندروید متصل شده‌است. (در ضمن مرورگر اندروید کدهای HTML۵ را پشتیبانی می‌کند)

قابلیت بررسی دیسک برای عیب
گوگل از همان ابتدا کدهای نذیرfsck_msdos,e2fsck,fsck.exfat به اندورید اضافه نمود که حلال بسیاری از مشکلات در زمینهٔ عیب‌های دیسک‌ها می‌باشد؛ که این قابلیت مشابه قابلیت check disk در سیستم عامل ویندوز می‌باشد. متأسفانه سیستم عامل اندروید به طور مستقیم سیستم فایل NTFS را پشتیبانی نمی‌کند البته فقط VFAT(FAT32) را برای USB OTG پشتیبانی می‌کند.

محیط برنامه‌نویسی اندروید
مجموعه برنامه‌نویسی اندروید یا Android SDK شامل یک دیباگر، کتابخانه‌های اندروید، شبیه‌ساز سیستم عامل، مستندات اندروید و فایل‌های نمونه و آموزشی است که به کاربر در ایجاد برنامه‌ها کمک می‌کند. هم اکنون این SDK بر روی یک سیستم ۳۲ بیتی که لینوکس، ویندوز و یا mac OSX داشته باشد اجرا می‌شود. پیش نیازهای نصب این SDK عبارتند از کیت توسعه جاوا و Apache Ant و python 2.2. برنامه‌های نوشته شده برای اندروید با نسخه‌های مختلف می‌باشد.


مشکل روت در اندروید
روت به معنی دسترسی ریشه به سیستم عامل است و زمانی که یک ابزار اندرویدی روت می‌شود دسترسی کاربر به ابزار مربوطه افزایش می‌یابد، در سیستم عامل لینوکس به کاربری که دسترسی‌های مدیریتی دارد روت و در ویندوز به آن Administrator می‌گویند، در اکثر سیستم عامل‌ها گرفتن دسترسی روت ساده است و به سادگی چند کلیک می‌توان از سیستم عامل دسترسی روت گرفت یا مجوز دسترسی را باطل کرد اما این مسئله در سیستم عامل اندروید به یک معضل واقعی تبدیل شده که گاهی حتی می‌تواند دیوایس اندرویدی مربوطه را برای همیشه خراب کند و در اکثر مواقع روت شدن یا خراب شدن دستگاه اندرویدی قابل برگشت نیست برای مثال با توجه به توسعه اندروید بر مبنای هسته لینوکس می‌توانیم یک سیستم عامل مبتنی بر دبیان را با اندروید مقایسه کنیم: در دبیان کافیست در پنجره ترمینال عبارت sudo su را تایپ کنیم و پسورد را وارد کنیم، بعد از این کار هر دستوری که در ترمینال تایپ کنید با دسترسی روت اجرا خواهد شد، بعد از بستن پنجره ترمینال مجوز دسترسی روت باطل خواهد شد و سیستم عامل مانند سابق با دسترسی محدود به فعالیت خود ادامه می‌دهد در اندروید این پروسه با دانلود درایورهای مربوطه و رام روت شده انجام می‌شود، به این ترتیب که رام روت شده باید جایگزین رام داخلی گوشی شود، این فرایند معمولاً قابل برگشت نیست و ریسک‌هایی نیز به همراه دارد که از جمله آن ریسکها می‌توان به Break شدن دائمی دستگاه اندرویدی اشاره کرد


میزان پراکندگی نسخه‌های اندروید (بر پایه آماری که شرکت گوگل در نوامبر ۲۰۱۶ منتشر کرده)
نسخه ۲٫۲: ۰/۱ درصد
نسخه ۲٫۳: ۱/۳ درصد
نسخه ۴: ۱/۳ درصد
نسخه ۴٫۱–۴٫۲–۴٫۳: ۱۳/۷ درصد
نسخهٔ ۴٫۴: ۲۴/۲ درصد
نسخهٔ ۵٫۰–۵٫۱: ۳۴/۱ درصد
نسخه ۶٫۰–۶٫۰٫۱: ۲۴/۰ درصد
نسخه ۷٫۰–۷٫۱: ۰/۳ درصد
اعضای ویژه
VIP Members

لینک های دانلود فقط برای اعضای ویژه فعال هست

با پرداخت فقط 9900 تومان، به لینک های دانلود این صفحه و تمامی صفحات VIP سایت دسترسی خواهید داشت.

پرداخت ریالی عضویت ویژه

سلام.توی توضیحات گفته نشده که با چه برنامه ای اندروید نویسی میکنین؟اکلیپس؟بیسیک فور اندروید یا....
ایا کسی که جاوا بلد نیست،میتونه کار کنه؟
ممنون از سایت خوبتون

سلام وقت بخیر یه سوال داشتم آیا برای یادگیری اندروید ابتدا باید جاوا رو مسلط باشیم یا میشه مستقیما و بدون پیش زمینه ای اندروید را شروع کرد؟

سلام
خداشاهده یهو هنگ کردم و جا خوردم خیلی دمتون گرم عالی بود بیشتر از این نمونه پست ها بذارید

سلام خیلی ممنونم من آنقدر دنبال یه همچین آموزشی می‌گشتم و میخواستم شروع کنم خدا رو شکر توضیحاتش کامله ممنون از سایت محشر و عالیتون و مرسی از مدرس محترم....سپاسگزارم حق یارتون

واقعا ممنون
خیلی به درد بخوره

سلام و خسته نباشید خدمت مدیران سایت سافت گذر بنده خیلی وقته دنبال چنین آموزشی بودم فوق العاده بود هم سایتتون محشره هم قسمت فیلم های آموزشیتون عاشقش شدم دمتون گرم همیشه موفق و پیروز باشید

سرفصل های این آموزش رو اگه میشه یگید چیا هستن!!ممنون

www.esetupdate.ir
فهرست نرم افزارهای مرتبط
مشاهده بقیه
هشتگ های مرتبط
دانلود اندروید , دانلود آموزش برنامه نویسی , دانلود آموزش اندروید , دانلود فیلم آموزشی اندروید , دانلود آموزش اندروید به زبان فارسی , دانلود رایگان آموزش برنامه نویسی اندروید , دانلود اندروید استودیو , دانلود فیلم آموزش اندروید استودیو , دانلود فیلم آموزش اندروید استودو به زبان فارسی , دانلود آموزش ساخت اپلیکیشن های اندروید به زبان فارسی , دانلود اندروید با android studio , دانلود آموزش برنامه نویسی آندروید pdf , دانلود آموزش برنامه نویسی اندروید از صفر , دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی اندروید , دانلود آموزش برنامه نویسی اندروید به زبان فارسی , دانلود آموزش برنامه نویسی اندروید رایگان , دانلود کلاس آموزش برنامه نویسی اندروید , دانلود آموزش برنامه نویسی اندروید از مبتدی تا پیشرفته , دانلود آموزش ساخت برنامه اندروید بدون برنامه نویسی , دانلود نرم افزار ساخت اپلیکیشن اندروید , دانلود آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید , دانلود ساخت برنامه اندروید با گوشی , دانلود آموزش مقدماتی برنامه نویسی اندروید , دانلود آموزش گام به گام برنامه نویسی اندروید , دانلود appmakr , دانلود ساخت اپلیکیشن اندروید رایگان , دانلود نرم افزار ساخت برنامه اندروید , دانلود ساخت اپلیکیشن اندروید برای سایت , دانلود آموزش اندروید , دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی اندروید با android studio , دانلود آموزش صفر تا صد برنامه نویسی اندروید رایگان , دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی اندروید با eclipse , دانلود آموزش برنامه نویسی با basic4android , دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی اندروید به زبان فارسی , دانلود فیلم آموزش فارسی android studio , دانلود فیلم آموزش اندروید استودیو به زبان فارسی , دانلود کتاب آموزش android studio , دانلود فیلم آموزش android studio , دانلود آموزش android studio , دانلود کتاب آموزش اندروید استودیو فارسی , دانلود آموزش ساخت برنامه اندروید بدون برنامه نویسی , دانلود ساخت برنامه اندروید آنلاین , دانلود آموزش ساخت نرم افزار برای کامپیوتر , دانلود android app development tutorial beginner pdf , دانلود android studio tutorial pdf , دانلود android app development software , دانلود android app development for beginners , دانلود android studio tutorial first app , دانلود how to create android apps for beginners , دانلود android app development books , دانلود android studio vs eclipse , دانلود android development tutorial pdf , دانلود android tutorial for beginners with examples , دانلود android tutorials for beginners , دانلود android tutorial for beginners w3schools , دانلود android tutorial video , دانلود learn android programming step by step , دانلود android tutorial youtube , دانلود android app development courseandroid studio tutorial pdf , دانلود android studio tutorial first app , دانلود android studio tutorial for beginners , دانلود android studio tutorial youtube , دانلود android app development tutorial beginner pdf , دانلود android tutorial for beginners w3schools , دانلود android studio vs eclipse , دانلود android studio for windows ,
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
aFirewall call and sms blocker 5.0.7 for Android +4.4

aFirewall call and sms blocker 5.0.7 for Android +4.4

فایروال پیام کوتاه و تماس

SFV Checker v2.04

SFV Checker v2.04

تأیید صحت فایل ها

Karate Panda

Karate Panda

پاندای کاراته کار

Professional Farmer 2014

Professional Farmer 2014

شبیه‌ساز کشاورزی و دامداری حرفه‌ای 2014

Harry Potter 1

Harry Potter 1

هری پاتر برای کامپیوتر

Camera ZOOM FX Premium 6.3.6 for Android +2.3

Camera ZOOM FX Premium 6.3.6 for Android +2.3

دوربین زوم اف ایکس

Reallusion Cartoon Animator 5.33.3821.1

Reallusion Cartoon Animator 5.33.3821.1

ساخت انیمیشن

Affinity Designer 2.5.5.2636

Affinity Designer 2.5.5.2636

طراحی گرافیک برداری

The Midnight Walk

The Midnight Walk

اکشن و ماجراجویی برای کامپیوتر

کوه جادو شاهکاری منحصر به فرد از توماس مان رمان‌نویس آلمانی

کوه جادو شاهکاری منحصر به فرد از توماس مان رمان‌نویس آلمانی

کوه جادو

Bad Piggies Guide 1.0 for Android +2.1

Bad Piggies Guide 1.0 for Android +2.1

راهنمای بازی خوک های بد

مهم‌ترین مصادر تفسیری شیعی

مهم‌ترین مصادر تفسیری شیعی

تفسیر روایی

LibreCAD 2.2.1

LibreCAD 2.2.1

طراحی مهندسی

پروین اعتصامی نسخه 2.1 برای اندروید 2.3

پروین اعتصامی نسخه 2.1 برای اندروید 2.3

دیوان اشعار به همراه زندگینامه پروین اعتصامی

Udemy - Complete C# Unity Game Developer 3D - 2020/7

Udemy - Complete C# Unity Game Developer 3D - 2020/7

آموزش ساخت بازی سه بُعدی در یونیتی

ساخت هلیکوپترهای فوق سبک کوچک

ساخت هلیکوپترهای فوق سبک کوچک

آشنایی با ساخت هلیکوپترهای یک یا دو نفره

Portable Adobe Illustrator CS6 v16.0.1 x86/x64

Portable Adobe Illustrator CS6 v16.0.1 x86/x64

نسخه پرتابل بهترین نرم افزار طراحی تصاویر به صورت وکتور (بدون کاهش کیفیت در صورت تغییر اندازه)

Artemis Modal Pro v8.0.0.3 (x64)

Artemis Modal Pro v8.0.0.3 (x64)

آنالیز مودال

Vignette 2.1.8 for Android +1.5

Vignette 2.1.8 for Android +1.5

افکت گذاری همزمان با تصویر برداری

Frozen Drift Race

Frozen Drift Race

ماشین مسابقه ای

آموزش نرم افزار  EPLAN

آموزش نرم افزار EPLAN

آموزش ای پلن

سیستم عامل پیشرفته - ویندوز 7 و لینوکس دبیان

سیستم عامل پیشرفته - ویندوز 7 و لینوکس دبیان

windows 7 Linux

FotoSketcher 3.96 (x64)

FotoSketcher 3.96 (x64)

تبدیل عکس به نقاشی

گلچین بهترین مدیحه سرایی حاج میثم مطیعی

گلچین بهترین مدیحه سرایی حاج میثم مطیعی

مولودی حاج میثم مطیعی

Kanz alHaqaeq Library 1.1.3 for Andord

Kanz alHaqaeq Library 1.1.3 for Andord

کتابخانه جامع حضرت آیت الله سید علی حسینی میلانی (مدظله)

cFosSpeed 12.00 Build 2512

cFosSpeed 12.00 Build 2512

افزایش دهنده سرعت اینترنت سی فوس اسپید

مداحی حاج محمود کریمی شب شهادت امام موسی کاظم علیه السلام

مداحی حاج محمود کریمی شب شهادت امام موسی کاظم علیه السلام

مداحی کریمی زمینه چه تک و تنها

جلسات دانشگاهی دکتر میثم مطیعی با موضوع سیره و تاریخ تحلیلی پیامبر اعظم

جلسات دانشگاهی دکتر میثم مطیعی با موضوع سیره و تاریخ تحلیلی پیامبر اعظم

میثم مطیعی

Clones

Clones

کلون‌ها - نسخه‌ی جدید 4 زبانه

ایرانسل من نسخه 8.44.0 برای اندروید

ایرانسل من نسخه 8.44.0 برای اندروید

برنامه مدیریت حساب‌ کاربری ایرانسل

مداحی بنی فاطمه بمناسبت شهادت حضرت زهرا (س)

مداحی بنی فاطمه بمناسبت شهادت حضرت زهرا (س)

مداحی بنی فاطمه

گیم آور

گیم آور

Game Ower

Lynda - Android 4.1 SDK Jelly Bean New Features

Lynda - Android 4.1 SDK Jelly Bean New Features

مجموع فیلمهای آموزشی شرکت لیندا در مورد روش تولید نرم افزارهای اندروید 4.1

Learning Autodesk 3ds Max Design 2010

Learning Autodesk 3ds Max Design 2010

آموزش اتودسک 3دی مکس دیزاین 2010

Sora

Sora

سُرا

Clip Studio Paint EX 2.3.0

Clip Studio Paint EX 2.3.0

طراحی مانگا و کمیک استریپ

Battery Booster 7.2.9 for Android +2.1

Battery Booster 7.2.9 for Android +2.1

مدیریت و کاهش مصرف باتری

Fallout 4 – Next-Gen Update v1.10.980

Fallout 4 – Next-Gen Update v1.10.980

فال آوت

Vault : Hide Pictures, Videos, Gallery & Files Pro 2.79 for Android +4.0

Vault : Hide Pictures, Videos, Gallery & Files Pro 2.79 for Android +4.0

قفل و مخفی کردن فایل

ASP.NET 4 Social Networking

ASP.NET 4 Social Networking

شبکه های اجتماعی ای اس پی دات نت

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!