سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

ده دلیل برای اینکه هنوز اندروید بسیار بهتر از iOS است!

حتماً می‌دانید که سیستم‌عامل موبایلی اندروید گوگل عنوان محبوب‌ترین سیستم‌عامل موبایلی را داراست و با این‌که iOS در نسخه آخر خود امکانات جدیدی را به سیستم‌عاملش اضافه‌ کرده است کماکان به نظر من اندروید با فاصله زیادی از بسیاری جنبه‌ها از سیستم‌عامل اپلی رقیب جلوتر است. در این مقاله قصد داریم ده برتری بزرگ اندروید را بر iOS برایتان مطرح کنیم.

Android-vs-iOS

یک – تنوع گجت‌ها

به گزارش سافت‌گذر به نقل از فارنت؛ منظورمان از تنوع گجت‌ها این است که برای هر سلیقه‌ای در میان گجت‌های اندرویدی بالاخره یک یا چند دستگاه پیدا می‌شود. اگر بخواهید از iOS استفاده کنید تنها انتخاب شما در گوشی‌ها iPhone 5 و تنها انتخاب در تبلت‌ها نیز iPad است در صورتی که پرچم‌داران اندرویدی از کمپانی‌هایی مانند سامسونگ، اچ‌تی‌سی، ال‌جی، ایسوس، موتورولا، سونی و … هر کدام ویژگی‌های متفاوتی را عرضه می‌کنند.

Variety-of-devices

به طور مثال گلکسی اس ۳ با وجود سخت‌افزار قدرتمند امکانات نرم‌افزاری منحصر به فردی مانند اجرای هم‌زمان دو اپلیکیشن، روشن نگاه داشتن صفحه هنگام نگاه کردن و بسیاری امکانات جالب دیگر را به همراه دارد. اچ‌تی‌سی Butterfly با بهره‌گیری از یکی از قوی‌ترین پردازنده‌های موبایلی و صفحه‌نمایش فول اچ‌دی و همچنین طراحی جذاب مورد توجه کاربران است، نکسوس ۴ ال‌جی یک تجربه خالص گوگلی را با طراحی جالب به همراه دارد و اکسپریا زد سونی یکی از بهترین‌های طراحی بوده که صفحه نمایش خارق‌العاده و خاصیت ضدآب دارد.

اگر علاقمند به صفحه‌نمایش بزرگ باشید گلکسی نوت ۲ و اگر یک مدل جمع و جور را می‌پسندید اکسپریا مینی می‌تواند برایتان مناسب باشد. در دنیای اندروید اگر به کیبرد سخت‌افزاری نیاز داشته باشید به راحتی یک گوشی مناسب می‌یابید و حتی گوشی‌های دوسیم‌کارته نیز وجود دارند.

در مورد تبلت‌ها نیز همان‌طور است؛ به طور مثال نکسوس ۱۰ با پردازنده فوق‌العاده قدرتمند، صفحه‌نمایش حتی برتر از رتینای آیپد۴ و تجربه خالص گوگلی در کنار گلکسی نوت ۱۰٫۱ با امکانات نرم‌افزاری خارق‌العاده و قلم مفید S Pen قرار دارد. دنیای هفت اینچی‌ها نیز نکسوس ۷ را در کنار بعضی تبلت‌ها با قابلیت تماس صوتی در خود دارد.

Price-points

دو – تنوع قیمتی

در گوشی‌های اندرویدی آن‌قدر تنوع قیمتی وجود دارد که هر فرد با هر بودجه‌ای می‌تواند یک گوشی اندرویدی تهیه کند. درست است که با یک گوشی اندرویدی ۴۰۰ هزار تومانی به هیچ‌عنوان نمی‌توانید تجربه‌ای مشابه استفاده از آیفون ۵ را داشته باشید اما همه‌ی افراد به این همه امکانات نیاز ندارند. همچنین کماکان گوشی‌های گران قیمت (شاید نه به گرانی آیفون) را می‌توانید بیابید که حتی امکانات بهتری از آیفون ۵ را در اختیارتان می‌گذارند.

Android-customization

سه – شخصی سازی

به نظر من مهم‌ترین برتری اندروید بر iOS امکان شخصی سازی بالاست. در شرایطی که در iOS تنها کاری که می‌توانید انجام دهید تعویض والپیپر است اندروید می‌تواند چنان قدرت شخصی‌سازی را برایتان فراهم کند که هر روز گوشی‌تان کاملاً متفاوت از روز قبل به نظر برسد. چندمورد از مهم‌ترین آن‌ها به این شرح است:

کیبرد: با این‌که کیبرد iOS کیبرد مناسبی است اما کیبردهایی مانند SwiftKey و Swype تایپ متون را بسیار سریع‌تر از حالت سنتی کرده‌اند و با تم‌های مختلف می‌توانند تایپ را برایتان جذاب کنند.

کنترل دقیق پردازنده: در اندروید با کمی مهارت و البته ریسک می‌توانید به راحتی سرعت پردازنده و GPU دستگاهتان را به همراه ولتاژ تنظیم کنید تا در مواقع نیاز سرعتی بالاتر از حد معمول داشته باشید و در شرایط خاص کمترین مصرف شارژ را از باتری ببرید.

لانچرها: لانچرهای اندرویدی قابلیت تعیین تعداد و اندازه آیکن‌ها، تغییر آیکن، کشوی اپلیکیشن‌ها و … را می‌دهند که در ادامه بیشتر به آن می‌پردازیم.

لایو والپیپرها: والپیپرهای متحرک یا لایو با اینکه کمی مصرف شارژ گوشی را افزایش می‌دهند اما زیبایی خاصی به محیط کاربری می‌دهند. برخی از این لایو والپیپر ها با توجه به شرایط زمانی تغییر می‌کنند و هنگامی که پیام جدیدی دارید شکل خاصی را روی صفحه نمایش داده و با لمس صفحه عکس العمل نشان می‌دهند.

Customization

اگر کمی حوصله و استعداد داشته باشید می‌توانید رابط کاربری گوشی خود را مانند تصاویر بالا فوق‌العاده زیبا و چشم‌گیر کنید.

Android-Widgets

چهار – ویجت‌ها

یکی دیگر از برتری‌های مهم اندروید را می‌توان در ویجت‌های متنوع آن دید. جایی که در iOS باید با یافتن آیکن اپلیکیشن وارد آن شوید و به دنبال تنظیمات یا دکمه مورد نظرتان بگردید در اندروید به راحتی می‌توانید با یک لمس یا نگاه اطلاعات آب و هوایی را ببینید، جدیدترین ایمیل‌ها و پیامک‌ها را بخوانید، موزیک را کنترل کنید، وای‌فای را خاموش و روشن کنید، قرارهای تقویمتان را مشاهده کنید، با شخص خاصی تماس بگیرید، اخبار را مشاهده کنید و بسیاری امکانات دیگر.

ویجت‌ها همچنین به زیبایی محیط کاربری کمک می‌کنند و با استفاده از ویجت‌های متنوع به طور مثال ساعت یا آب و هوا می‌توانید نگاه هر بیننده‌ای را جذب کنید.

Android-Launchers

پنج – لانچرها و صفحه‌قفل‌های مختلف

با استفاده از لانچرهای مختلف در اندروید هر کاربر با توجه به سلیقه خود می‌توانید یک محیط ساده و سریع را داشته باشد و یا یک رابط کاربری سه بعدی و جذاب را انتخاب کنید. لانچرها مختلف دارای تنظیماتی برای آیکن‌ها، فولدرها، کشوی اپلیکیشن‌ها، انیمیشن مرور صفحات، Gesture های مفید و … هستند.

Android-Lockscreen

صفحه قفل اندروید ۴٫۲ امکان قرار دادن ویجت های مفیدی مانند جیمیل و پیامک ها را فراهم کرده است؛ همچنین با نصب اپلیکیشن‌های مختلف می‌توانید لاک اسکرین گوشی خود را به هر شکل دلخواه و جذابی از صفحه‌قفل نسخه‌های مختلف اندروید تا iOS، بلک‌بری و … درآورید و یا لاک‌اسکرین مورد علاقه خود را بسازید.

شش- کاستوم‌ رام ها و کرنل‌ها

با تعویض رام در حقیقت سیستم‌عامل گجت اندرویدیتان را می‌توانید تعویض کنید. بسیاری از گوشی‌های قدیمی اندرویدی را می‌توان با تعویض رام به آخرین نسخه اندروید آپدیت کرد. همچنین رام‌های مختلف بسیار مشهوری مانند CyanogenMod، AOKP و MIUI امکانات بسیار متنوع و محیط کاربری متفاوتی را در اختیارتان می‌گذارند. در کاستوم رام‌ها معمولاً اپلیکیشن‌های اضافه حذف شده اند و توییک‌ها و بهینه‌سازی‌های زیادی انجام شده تا نهایت سرعت و امکانات را داشته باشید. به طور مثال هر رام ظاهر و تم به خصوصی دارد، در برخی رام‌ها امکانات منحصر به فرد بعضی گوشی‌ها مانند Beats Audio در اچ‌تی‌سی و BRAVIA Engine و X-Loud از سونی را می‌توانید به هر گوشی یا تبلتی اضافه کنید.

Android-Custom-ROMS

با تعویض کرنل می‌توانید به راحتی پردازنده خود را آورکلاک یا آندرکلاک کنید، بین سرعت بالاتر و مصرف شارژ بهینه یکی را انتخاب کنید و حتی در برخی کرنل‌ها مانند Siyah در گلکسی اس ۲ و ۳ درست مانند کامپیوتر دو رام را همزمان داشته باشید و در هنگام روشن کردن گوشی یکی را انتخاب کنید.

JellyBean-notifications

هفت – نوتیفیکیشن سنتر بهتر

با این‌که اپل با الهام یا شاید بتوان گفت تقلید از اندروید در نسخه‌های جدید iOS نوتیفیکیشن سنتر را اضافه کرد اما هنوز نوتیفیکیشن سنتر اندروید برتری‌های زیادی دارد. در نسخه جدید اندروید این نوتیفیکیشن‌ها را می‌توانید تک‌تک محو کنید، با دو انگشت محتوایشان را ببینید، تنظیماتی مانند وای‌فای و بلوتوث را از آنجا کنترل کنید و حتی شکل و شمایل و تصویر پس زمینه‌ای برای این قسمت با نصب برخی برنامه‌ها انتخاب کنید.

AppStore-vs-Google-Play

هشت – اپلیکیشن‌ها و بازی‌های رایگان بیشتر

با اینکه به طور کلی می‌توان گفت کیفیت اپلیکیشن‌های رایگان در اپ‌استور اپل بالاتر است اما تعداد اپلیکیشن‌های رایگان در اندروید بیشتر است و بسیاری اپلیکیشن‌ها با استفاده از تبلیغات به صورت رایگان عرضه می‌شوند. خوشبختانه اپلیکیشن‌های رایگان دیگری مانند AdFree می‌توانند این تبلیغات را نیز حذف کنند.

Google-Services

نه – تجربه کامل‌تر گوگلی

اگر از کاربرانی هستید که از سرویس‌های عالی Gmail، Google Drive، Google Maps، Google Chrome، Google+، Google Music، YouTube و … استفاده می‌کنید استفاده از یک گجت اندرویدی هماهنگی و همگام‌سازی بسیار بهتری را برایتان فراهم می‌کند. یک مثال واضح در این رابطه تلاش اپل برای جایگزینی اپلیکیشن مسیریابی Apple Maps به جای گوگل است که انتقاد شدید کاربران را به همراه داشت.

Hugo-Barra

ده – سرعت پیشرفت بالاتر

با وجود این‌که اندروید از نسخه اولیه امکان مالتی‌تسکینگ و نوتیفیکیشن را داشت اما اپل در نسخه‌های اخیر این قابلیت‌ها را آن هم به صورت محدودتر به iOS اضافه کرده است. سرعت اضافه شدن امکانات به اندروید بسیار بیشتر از iOS است. امکاناتی مانند استفاده چندکاربره از تبلت، باز کردن قفل با تشخیص چهره، تایپ صوتی آفلاین، عکاسی PhotoSphere و … که به تازگی به اندروید پیوسته‌اند ممکن است تا سال‌ها برای کاربران iOS عرضه نشود.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 13413 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: farnet.ir تاریخ خبر: 1391/11/23 تعداد مشاهده: 2048
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

من دوتاشو دارم هم ایفون 4s و هم اندروید ....بنظر من خدایش اندروید بهتر

گرچه من درحال حاضر کاربر هیچکدوم ازاین دو سیستم عامل نیستم ولی قبلا کاربر هردو بودم راستش برعکس این مقاله که بنظرم بیشتر به حواشی پرداخته دقیقا تنها نقطه قوت اپل سیستم عاملشه!! واین نقطه قوت نقاط ضعفی مثل عدم تنوع و قیمت بالا رو تا حدود زیادی پوشش میده میگید چطور؟ خب الان میگم:
ببینید اپل در حالیکه در روی کاغذ محصولاتش دارای سخت افزار ضعیفتری نسبت به رقبای اندرویدی هستن(پردازنده دو هسته ای 1.2در برابر پردازنده های 4 هسته ای 1.5 به بالای رقبا)ولی بازهم بهتر و روانتر برنامه ها رو اجرا میکنه شما از گوشیهای ارزون اندرویدی نام بردین بدون اینکه به این اشاره کنید که کلیه بازیها و برنامه های گرافیکی فقط روی گوشیهای قوی و گرون اندرویدی قابل اجرا هستن و فقط برنامه های کاربردی متوسط و غیر گرافیکی رو تمام اندرویدها اجرا میکنن در حالیکه من تجربه شخصی خودم رو میگم که یک آیپاد تاچ 3جی داشتم که مطلعید پردازنده 600مگاهرتز داره ولی هنوزم حتی با اومدن ایفون 5 و تغییر سایز صفحه میتونم بگم بیش از 95درصد برنامه ها و بازیهای اپ استور رو پشتیبانی میکنه واگه با محصولات اپل کار کرده باشین و البته جیل بریک نکرده باشین و از رجیسترها فقط استفاده کرده باشین مسلما میدونید که اونها یا یک برنامه رو اجرا نمیکنن یا بدون باگ و گیر اجرا میکنن و به این میگن معجزه سیستم عامل برای سخت افزار ضعیف و همچنین پشتیبانی قوی چرا ؟ چون تک و توک گوشیهای اندروید همدوره ایپاد تاچ سری 3جی الان مدتهاست که هیچ برنامه یا بازی براشون ارائه نمیشن و عملا از دور خارجن(اولین اندرویدها که نقریبا ششماه بعد از ایپاد تاچ 3جی اومدن اندروید1.6بودن که هیچ کارایی ندارن و عموما اپدیت هم نمیشن)
اما همه به کنار مهمترین عامل یعنی امنیت؛خب تعدد نرم افزار و به اصطلاح سورس باز بودن یعنی همین آمار خنده آور ولی وحشتناک 30درصد بدافزار!!! یعنی از 3 تا برنامه اندرویدی (تازه تو گوگل استور که معمولا از بقیه مارکتها بهتره)یکیش بدافزاره!!!خب انتخاب با شماست!!

فقط اندروید...آی او اس درست شده سیمبین نوکیا;یعنی فقط هر وقت آپدیت میشه فقط اسم عوض میکنه

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Learning Cisco 2.1 for Android +2.2

Learning Cisco 2.1 for Android +2.2

آشنایی و آموزش مقدماتی cisco برای اندروید

MultiOS-USB 0.9.9

MultiOS-USB 0.9.9

نصب چند سیستم عامل با فلش مموری

سخنرانی آیت الله شهید دستغیب با موضوع درک حقیقت عالم پس از مرگ

سخنرانی آیت الله شهید دستغیب با موضوع درک حقیقت عالم پس از مرگ

سخنرانی درک حقیقت عالم پس از مرگ با آیت الله دستغیب

!Zuma's Revenge

!Zuma's Revenge

انتقام جویی زوما

معادلات انیشتین

معادلات انیشتین

پیش بینی انیشتین از عصر ما

Krautscape

Krautscape

ماشین سواری هوایی

Boris FX CrumplePop Pro 2024.0.12 (x64)

Boris FX CrumplePop Pro 2024.0.12 (x64)

حذف نویز صدا

Simply HDR 3.99 for Android +4.0

Simply HDR 3.99 for Android +4.0

به سادگی تصاویر خود را بهینه کنید!

سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان سال 98

سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان سال 98

محرم شب اول تا شام غریبان پناهیان

Marine Miracle 1.5.7 for Android

Marine Miracle 1.5.7 for Android

لایو والپیپر دریای کاغذی

ImageMeter - Photo measure full 3.6.1 for Android +4.0

ImageMeter - Photo measure full 3.6.1 for Android +4.0

تعیین اندازه و مقیاس اشیا

Draw Rider 9.3 for Android +2.3

Draw Rider 9.3 for Android +2.3

بازی دوچرخه سواری

Policing and Minority Communities

Policing and Minority Communities

حکومت و گروه های اقلیت

VMware vCenter Converter Standalone 6.2.0 Build 8466193

VMware vCenter Converter Standalone 6.2.0 Build 8466193

وی سنتر کانورتر

آموزش کاربردی Fedora 20  برای مبتدیان

آموزش کاربردی Fedora 20 برای مبتدیان

آموزش فدورا

ویدئوی آموزش سریع روش حل مشکل باز نشدن سایت سافت‌گذر  به دلیل بلاک شدن توسط ESET

ویدئوی آموزش سریع روش حل مشکل باز نشدن سایت سافت‌گذر به دلیل بلاک شدن توسط ESET

آموزش نحوه قرار دادن سایت در لیست سفید آنتی‌ویروس ESET

Mailbird 3.0.13

Mailbird 3.0.13

مدیریت ایمیل‌

Super Keyboard Pro 1.7.1 for Android

Super Keyboard Pro 1.7.1 for Android

کیبرد با پشتیبانی از زبان فارسی

HD Caller ID Pro 3.1.2 for Android +2.3

HD Caller ID Pro 3.1.2 for Android +2.3

نمایش تمام صفحه تصویر تماس گیرنده

Feist

Feist

فیست

Lynda - Spring 5.0 and Spring Boot 2.0 New Features

Lynda - Spring 5.0 and Spring Boot 2.0 New Features

آموزش اسپرینگ 5 و اسپرینگ بوت 2

WebMinds FileCleaner Pro 6.0.0 Build 352

WebMinds FileCleaner Pro 6.0.0 Build 352

پاکسازی سیستم

BootManager Donate 3.9.2 for Android +2.3

BootManager Donate 3.9.2 for Android +2.3

مدیریت استارت آپ

midas NFX 2023 R1 / 2022R1 / 2021R2 / 2020R2 / 2019R3

midas NFX 2023 R1 / 2022R1 / 2021R2 / 2020R2 / 2019R3

شبیه سازی دینامیک میداس ان اف ایکس

Virtua Tennis Challenge 4.5.4 for Android

Virtua Tennis Challenge 4.5.4 for Android

بازی تنیس

Adobe Substance 3D Sampler 5.0.3

Adobe Substance 3D Sampler 5.0.3

ساخت متریال و تکسچر از روی عکس واقعی

اقتصاد جهان در سال 2021

اقتصاد جهان در سال 2021

مجله The Economist USA

Post Master

Post Master

شبیه‌ساز پُست و نامه‌رسانی

مجموعه فیلم‌های آموزش کامل CCNA به زبان فارسی

مجموعه فیلم‌های آموزش کامل CCNA به زبان فارسی

آموزش مدرک CCNA

سخنرانی حجت ااسلام ناصر رفیعی

سخنرانی حجت ااسلام ناصر رفیعی

وفات حضرت خدیجه

Pegasun System Utilities 8.2 Multilingual

Pegasun System Utilities 8.2 Multilingual

بهینه ساز ویندوز

MEGASTUNT Mayhem Pro 1.5.0

MEGASTUNT Mayhem Pro 1.5.0

بازی مسابقات ماشین های شاسی بلند

Beyond Eyes

Beyond Eyes

فراسوی چشم‌ها

CorelDRAW Graphics Suite X8 v18.2.0.840 / 2017 v19.1.0.448 Retail x86/x64

CorelDRAW Graphics Suite X8 v18.2.0.840 / 2017 v19.1.0.448 Retail x86/x64

کورل دراو

Parnian Office 7.2.1

Parnian Office 7.2.1

تقویم شمسی و امکانات فارسی برای مایکروسافت آفیس

BSPlayer Full 3.21.250 + All Codec for Android +5.0

BSPlayer Full 3.21.250 + All Codec for Android +5.0

پلیر قدرتمند اندروید 4 با امکانات بالا

The Little Match Girl

The Little Match Girl

دخترک کبریت فروش

Magnifico

Magnifico

باشکوه

UglyBooth 1.8 for Android +2.3

UglyBooth 1.8 for Android +2.3

چهره خود را زشت کنید!!

Pluralsight (TrainSignal) - CompTIA Project+ Part 1 / Part 2

Pluralsight (TrainSignal) - CompTIA Project+ Part 1 / Part 2

مجموعه‌ی 2 دوره آموزش تصویری مدرک بین‌المللی CompTIA Project+

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!