سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

جدیدترین آمار از تعداد ایرانی‎های عضو فیس بوک

موسسه تحقیقاتی "پیو" (Pew) با انتشار آماری، از کاهش گرایش کاربران اینترنت به فیسبوک و افزایش بسته شدن حساب‌های کاربری در این شبکه اجتماعی به دلایل مختلف خبر داده است.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از سیتنا، دو سوم بزرگسالان آمریکایی که کاربر اینترنت هستند (حدود ٪67) کاربر فیسبوک نیز هستند. از این روی، سایت فیسبوک شبکه اجتماعی غالب در این کشور به شمار می‌رود. یافته‌های تازه از پروژه اینترنت و زندگی آمریکاییِ مرکز پژوهشی "پیو حاکی از آن است که جمعیت کاربران فیسبوک دستخوش نوسانات قابل توجهی شده است:

  • ٪61 از کاربران کنونی فیسبوک ادعا می‌کنند که هر از گاهی در گذشته به مدت چند هفته یا بیشتر به خواست خود از فیسبوک کناره‌گیری کرده‌اند.
  • ٪20 از بزرگسالان آنلاین که در حال حاضر از فیسبوک استفاده نمی‌کنند می‌گویند که زمانی از این سایت استفاده می‌کردند، اما دیگر استفاده نمی‌کنند.
  • ٪8 از بزرگسالان آنلاین که در حال حاضر از فیسبوک استفاده نمی‌کنند تمایل دارند در آینده دوباره به کاربران فیسبوک بپیوندند.

از ٪61 درصد از کاربرانی که مدتی از فیسبوک کناره‌گیری کردند خواستیم با واژگان خود علت این کناره‌گیری را شرح دهند، و آن‌ها دلایل متعددی را عنوان کردند. بیشتر این افراد (٪21) گفتند که "کناره‌گیری‌شان از فیسبوک" به دلیل مشغله زیادشان یا نداشتن زمان کافی برای اختصاص دادن به این سایت بوده است. عده‌ای نیز دلیل این اقدام را بی‌علاقگی خود به سایت (٪10)، عدم جذابیت محتوای سایت (٪10)، شایعه‌پراکنی‌های بیش از حد دوستانشان (٪9)، یا نگرانی از اتلاف وقت و نیاز به مدتی استراحت (٪8) عنوان کردند.

 

 

از هر پنج بزرگسال آنلاین یک نفر (٪20) ادعا می‌کنند که قبلاً از فیسبوک استفاده می‌کردند اما دیگر از آن استفاده نمی‌کنند. ما از این گروه نیز خواستیم با واژگان خودش دلیل کناره‌گیریشان را شرح دهند. بیشتر توجیه این افراد شکسته شدن حریم خصوصی آن‌ها، اتلاف وقت، دلزدگی از ارتباطات مجازی گسترده و عدم علاقه به دانستن مسائل شخصی دیگران که معمولا در این شبکه‌ها به اشتراک گذاشته می‌شود، بوده است.

به گفته این کاربران، اینکه برخی از افراد حتی غذایی را که خورده‌اند را نیز به اشتراک می‌گذارند و دیگران نیز شروع به کامنت گذاشتن می‌کنند، بسیار احمقانه و تصنعی به نظر می‌رسد. همچنین اعضای این شبکه از مشکلاتی که در زندگی شخصی و عاطفی خود بدلیل ارتباطات مجازی پیش آمده بود، بسیار نگران و ناراحت هستند.

با این که بسیاری از کاربران فیسبوک زمان‌ اختصاص‌داده خود به این سایت را به دلایل ذکرشده در بالا تنظیم می‌کنند، بخش اعظمی از کاربران شبکه اجتماعی- بنا بر تازه‌ترین یافته‌ها، ٪92 از آن‌ها- پروفایل فیسبوک خود را نگه می‌دارند. یافته‌های دیگر این مطالعه حاکی از اهمیت متداوم شبکه‌های اجتماعی در زندگی آنلاین است:

  • در ماه سپتامبر 2009، حدود ٪47 از بزرگسالان آنلاین از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کردند. امروزه نیز ٪69 درصد از بزرگسالان آنلاین- بیش از نیمی از کل جمعیت بزرگسالان در آمریکا- از نوعی شبکه اجتماعی استفاده می‌کنند. در یک روز معمولی، نزدیک به نیمی از کاربران بزرگسال اینترنت به یک شبکه اجتماعی دسترسی می‌یابند.
  •  کاربران شبکه‌های اجتماعی نسبت به گذشته با بسامد بیشتری به این سایت‌ها دسترسی می‌یابند. در مطالعه جداگانه‌ای در نوامبر 2012، حدود ٪41 از کاربران شبکه‌های اجتماعی ادعا کردند که روزی چند بار به این سایت‌ها وارد می‌شوند- این رقم در آگوست 2011 ٪33 بوده است.

 

* چند میلیون ایرانی عضو فیسبوک هستند؟

فیسبوک در ایران نیز اعضای بسیاری دارد. براساس یکی از آمارهای موجود، بیش از دو میلیون نفر در ایران کاربر فیسبوک هستند که یک میلیون نفر از آنان شهروندان تهرانی هستند. با توجه به جمعیت ایران در مقایسه با کشورهای پرجمعیتی نظیر چین، ایرانیان همچنان نسبت بسیار بالایی از ضریب نفوذ فیسبوک در کاربران اینترنت را به خود اختصاص داده‌اند.

اما بنا بر آمار دیگری که پایگاه World Internet Stats منتشر کرده، جمعیت کاربران فیسبوک در خاورمیانه در حدود 23 میلیون نفر اعلام شده است که کاربران ایرانی 46 درصد آن را تشکیل می‌دهند. بنابراین آمار کاربران ایرانی رقمی در حدود 11 میلیون نفر می‌شود.

بدلیل فیلتر بودن فیسبوک در ایران و اقدام متقابل فیسبوک در حذف نام ایران از لیست کشورهایی که به آن‌ها خدمات می‌دهد، امکان یافتن آمار دقیق کاربران ایرانی این شبکه اجتماعی امکان‌پذیر نیست، اما آمارهای غیر رسمی از 2 میلیون کاربر فعال و حرفه‌ای، و 12 تا 17 میلیون کاربر دیگر حکایت دارد.

 

جدول تفکیکی کاربران اینترنت و فیسبوک در کشورهای خاورمیانه - منبع: Internet World Stats

 

* کاربران فیسبوک چقدر وقت صرف آن می‌کنند؟

بخش اعظمی از کاربرانی که از آن‌ها درمورد مدت زمانی که به فیسبوک اختصاص می‌دهند و ارزش فیسبوک در زندگیشان پرسش شد، گفتند که اهمیت این سایت برایشان همان اندازه است که سال گذشته بوده و حدود نیمی از آن‌ها نیز ادعا کردند مدت زمانی که اکنون به این سایت اختصاص می‌دهند نسبت به سال گذشته تغییری نکرده است. با این حال، آمار و ارقام قابل توجهی وجود دارد که از کاهش ارزش این سایت و استفاده از ان طی سال گذشته حکایت می‌کند.

  • ٪59 از کاربران فیسبوک می‌گویند که اهمیت این شبکه اجتماعی برایشان به نسبت سال گذشته تغییری نکرده است. و ٪53 از کاربران کنونی ادعا می‌کنند مدت زمانی که به این سایت اختصاص می‌دهند نیز به نسبت سال گذشته تغییری نکرده است.
  • ٪28 از کاربران فیسبوک می‌گویند که اهمیت این سایت برایشان به نسبت سال گذشته کمتر شده است. و ٪34 از کاربران کنونی نیز ادعا می‌کنند زمانی که به این سایت اختصاص می‌دهند به نسبت سال گذشته کاهش یافته است.
  • ٪12 از کاربران فیسبوک می‌گویند اهمیت این شبکه اجتماعی برایشان به نسبت سال گذشته افزایش یافته است. و ٪13 از کاربران کنونی ادعا می‌کنند زمانی که به این سایت اختصاص می‌دهند به نسبت سال گذشته افزایش یافته است.

افزایش اهمیت این سایت و زمان اختصاص به آن در زنان به نسبت مردان بیشتر گزارش شده است. حدود ٪16 از کاربران زن (و ٪7 از کاربران مرد) ادعا می‌کنند که اهمیت این سایت برایشان به نسبت سال گذشته افزایش یافته است، و ٪16 از کاربران زن (و ٪9 از کاربران مرد) می‌گویند که اکنون زمان بیشتری را به نسبت سال گذشته به این سایت اختصاص می‌دهند.

از سوی دیگر، حدود ٪42 از کاربران 18 تا 29 ساله و ٪34 از کاربران 30 تا 40 ساله فیسبوک می‌گویند مدت زمانی که به طور روزانه به این سایت اختصاص می‌دهند به نسبت سال گذشته کاهش یافته است- این دو آمار به طور چشمگیری به نسبت ٪23 از کاربران 50 سال به بالا که کاهش استفاده از این سایت را طی مدت زمان مشابه گزارش کرده‌اند بیشتر است.

 

* برنامه‌های آینده برای استفاده از فیسبوک

بیشتر کاربرانی که از آن‌ها درباره برنامه‌شان در سال آینده پرسش شد گفتند که پیش‌بینی‌ می‌کنند میزان استفاده‌شان تغییری نکند. اما حدود یک نفر از هر چهار نفر تصمیم گرفته‌اند استفاده‌شان را از فیسبوک در سال 2013 کاهش دهند:

  •  ٪3 از کاربران فیسبوک می‌گویند که تصمیم دارند زمان بیشتری را در سال آینده به این سایت اختصاص دهند.
  • ٪27 از کاربران فیسبوک می‌گویند که تصمیم دارند زمان کمتری را در سال آینده به این سایت اختصاص دهند.
  • ٪69 از کاربران فیسبوک می‌گویند تصمیم دارند مدت زمان استفاده‌شان از این سایت را در سال آینده تغییری ندهند.

بیشترین احتمال کاهش استفاده در بزرگسالان جوان دیده می‌شود. حدود ٪38 از کاربران 18 تا 29 ساله فیسبوک پیش‌بینی می‌کنند که زمان کمتری را در سال 2013 به این سایت اختصاص دهند، اما اکثر کاربران در تمامی گروه‌های سنی پیش‌بینی می‌کنند این مدت زمان را در سال آینده تغییری ندهند.

شبکه اجتماعی فیس‌بوک در فوریه 2004 وارد دنیای مجازی شد و در آن زمان رقابت با شبکه های قدیمی‌تر چون اورکات، یاهو 360 و بسیاری از شبکه های دوستیابی و اجتماعی دیگر را آغاز کرد و در عین ناباوری در اندک زمانی به پرطرفدارترین شبکه اجتماعی تبدیل شد.

فیس‌بوک هم اکنون در حدود یک میلیارد کاربر دارد و بسیاری فیس‌بوک را پس از چین و هند، سومین کشور پرجمعیت جهان نام گذارده اند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 14329 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: citna.ir تاریخ خبر: 1392/01/22 تعداد مشاهده: 1767
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

خداوکیلی اگه فیسبوک فیلتر نبود ببین چند تا ایرانی عضو داشت :))

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
SnapTime Camera 3.23 For Android +4.4

SnapTime Camera 3.23 For Android +4.4

دوربین شگفت انگیز

PESEdit 2014 Patch 4.4 + Data Pack 6.10

PESEdit 2014 Patch 4.4 + Data Pack 6.10

پچ فوتبال حرفه ای 2014

The Eye

The Eye

ترسناک چشم

کاتلر در مدیریت بازار

کاتلر در مدیریت بازار

آشنایی با کاتلر و بازاریابی در بازار

Autodesk AutoCAD Raster Design 2026 / 2025

Autodesk AutoCAD Raster Design 2026 / 2025

تبدیل تصاویر رستری به اَشکال و فایل های بُرداری در اتوکد

Lynda - Java Advanced Training

Lynda - Java Advanced Training

آموزش تصویری شرکت لیندا در مورد برنامه نوسی پیشرفته زبان جاوا

Swype Keyboard 3.2.4.3020400.50699 for Android +4.0

Swype Keyboard 3.2.4.3020400.50699 for Android +4.0

کیبرد تایپ به صورت Swype

Land of the Bears

Land of the Bears

مستند خرس ها

احمدی‌نژاد، معجزهٔ هزارهٔ سوم  نوشتهٔ فاطمه رجبی

احمدی‌نژاد، معجزهٔ هزارهٔ سوم نوشتهٔ فاطمه رجبی

زندگی و زمانه احمدی نژاد

Spider-Man: The Movie

Spider-Man: The Movie

مرد عنکبوتی

Jelly Bean Keyboard PRO 1.9.8.5 / 1.9.8.7 Free for Android +2.2

Jelly Bean Keyboard PRO 1.9.8.5 / 1.9.8.7 Free for Android +2.2

کیبرد اندروید Jelly Bean برای تمامی نسخه ها

Microsoft PC Manager 3.8.10.0

Microsoft PC Manager 3.8.10.0

بهینه سازی ویندوز

Learn JavaScript Farsi

Learn JavaScript Farsi

آموزش فارسی جاوا اسکریپت

EaseUS CleanGenius 3.0.3

EaseUS CleanGenius 3.0.3

پاکسازی و بهینه سازی ویندوز

کاریکاتورهای انگلیسی برای نوآموزان زبان

کاریکاتورهای انگلیسی برای نوآموزان زبان

Socio-political Caricatures

آموزش نرم افزار Msimit Sun Calendar

آموزش نرم افزار Msimit Sun Calendar

آموزش Msimit Sun Calendar

سخنرانی حجت الاسلام صالحی خوانساری با موضوع صفات مومن از دیدگاه امام رضا (ع) - 3 جلسه

سخنرانی حجت الاسلام صالحی خوانساری با موضوع صفات مومن از دیدگاه امام رضا (ع) - 3 جلسه

سخنرانی صفات مومن با حجت الاسلام صالحی خوانساری

Effortless English Complete Lessons

Effortless English Complete Lessons

آموزش زبان افورتلس Aj Hoge

Macro Recorder 3.0.48

Macro Recorder 3.0.48

ضبط و اجرای خودکار فعالیت ها در ویندوز

StopWatch & Timer Plus 1.27 for Android +3.0

StopWatch & Timer Plus 1.27 for Android +3.0

تایمر پیشرفته اندروید

Green Hell - Animal Husbandry

Green Hell - Animal Husbandry

تلاش برای بقا برای کامپیوتر

Planet Earth II

Planet Earth II

مستند سیاره زمین 2 با کیفیت عالی

Wave Alarm 3.1 for Android +2.3

Wave Alarm 3.1 for Android +2.3

ساعت دیجیتال و زنگ هشدار

Lua Player Pro 3.5.3 for Android +4.1

Lua Player Pro 3.5.3 for Android +4.1

ویدئو پلیر متحرک

همراه بانک سپه نسخه 2.16.24 برای اندروید

همراه بانک سپه نسخه 2.16.24 برای اندروید

همراه بانک سپه

تفسیر دعاهای روزانه ماه رمضان

تفسیر دعاهای روزانه ماه رمضان

معنای دعاهای روزانه ماه رمضان

Easy learning algebra

Easy learning algebra

چکیده جبر

Proteus 1.2

Proteus 1.2

پروتئوس

الجزیره الخضراء عرض و نقد

الجزیره الخضراء عرض و نقد

جزیرة خضرا

فرایند مهندسی نرم افزار(RUP)

فرایند مهندسی نرم افزار(RUP)

فرایند مهندسی نرم افزار روپ

حکایت‌ها و داستانها و ضرب‌المثل‌های اخلاق گرایانه برای کودکان

حکایت‌ها و داستانها و ضرب‌المثل‌های اخلاق گرایانه برای کودکان

کتاب بسیار جالب و خواندنی برای کودکان و نوجوانان

اسلام و دموکراسی محمد قطب

اسلام و دموکراسی محمد قطب

معرفی دموکراسی و ریشه‌ و خواستگاه تفکرات دموکراتیک

SlickEdit Pro 2024 29.0.2

SlickEdit Pro 2024 29.0.2

ویرایشگر کد حرفه‌ای

War Hospital + Updates

War Hospital + Updates

شبیه ساز بیمارستان

Passware Kit Forensic 2022.1.0

Passware Kit Forensic 2022.1.0

بیرون کشیدن پسورد کیت فورنسیک

تقویم رسمی سال 1400

تقویم رسمی سال 1400

تقویم سال 1400 هجری- شمسی

Fishing: Barents Sea - Line and Net Ships + Update v1.1.7.2

Fishing: Barents Sea - Line and Net Ships + Update v1.1.7.2

شبیه ساز ماهیگیری

Audify Notification Reader 3.6.0 for Android +4.4

Audify Notification Reader 3.6.0 for Android +4.4

خواندن صوتی اعلان گوشی

آموزش سریع کد ایگنایتر

آموزش سریع کد ایگنایتر

آموزش ایگنایتر

سخنرانی حجت الاسلام سید حسین مومنی با موضوع مطیع امر خدا بودن

سخنرانی حجت الاسلام سید حسین مومنی با موضوع مطیع امر خدا بودن

مطیع امر خدا بودن سخنران سید حسین مومنی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!