کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9165 | مشاهده و دانلود: 737534512 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/11 | اعضاء: 316395 | نظرات: 37891
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

هدیه امروز: با ما به موزه سامسونگ بیایید

به گزارش سافت‌گذر ؛ سامسونگ بی‌شک یکی از بزرگ‌ترین کمپانی‌های الکترونیک و فناوری در دنیاست. این غول دنیای اطلاعات اخیراً نمایشگاهی تأسیس کرده که می‌توانید در ادامه از آن «دیدن» کنید.

 

پیش از این‌که به موزه برسم، توقع‌ام این بود:‌ این شرکت کره‌ای می‌باید همه رویدادهای مهم تکنولوژیکی خود را اعم از شایسته و ناشایسته به معرض نمایش بگذارد.

این موزه در یک مجتمع پنج طبقه در بخش دیجیتال سیتی شهر سووان کره جنوبی واقع است. این محل نبض تپنده کمپانی سامسونگ الکترونیک به حساب آمده و کارش را از زمان ورود برق به این محله آغاز نموده است. سامسونگ نیز با راه‌اندازی خط تولید وسایل الکترونیکی به این کار رونق بخشید. از همین‌جا به‌طور سربسته اعلام کنم که این اتفاقات به تولید صفحه‌نمایش‌های لمسی شفاف سامسونگ کمک بسیاری نموده است.

این موزه از مدتی پیش به روی عموم مردم باز شده، اما ما و سایر رسانه‌های خارجی یک هفته قبل از آغاز به کار موزه از آن بازدیدی داشتیم. ارزشش را داشت که به کره سفر کنیم؟ شاید خیر، اما اگر شما خوره مسائل فناوری هستید و به سئول سفر می‌کنید، حتماً باید از شهر دیجیتال سامسونگ دیدن کنید. هشدار: این تجربه نسبتاً آموزشی است.

تور موزه ابتکارات سامسونگ
مدیرعامل سامسونگ الکترونیک اعلام داشت که عموم مردم این فرصت را دارند که ببینند ما کار را از کجا کلید زدیم؛ طبقه اول مجتمع به این مهم اختصاص یافته است. به جرأت می‌توان گفت ظاهر موزه شیک و مد روز است،‌ اما چیزی که بیش‌تر نظر مرا جلب کرد ابزارهای آموزشی واقع‌گرایانه بود که پیشنه سامسونگ را شرح می‌دادند. از این میان می‌توان به نخستین گوشی‌های استارتک موتورلا و تلوزیون‌های باریک اشاره کرد، البته نباید لامپ‌های رشته‌ای ادیسون و اولین تلوزیون ساخته‌شده به‌دست بشر را از یاد ببریم. همین بودن در این مکان، خود به نحوی موجب افزایش اعتبار موزه سامسونگ می‌شود.

•    این‌جا تنها ویترین نمایش ابتکارات سامسونگ نیست؛ شرکت، طراحی‌ها و محتوای موزه را به گونه‌ای ترتیب داده تا مدارس دانش‌آموزان را برای گردش علمی به این مکان بفرستند.

خطوط طرح‌های موزه شباهت زیادی به فروشگاه‌های «پاپ‌آپ» (مکان‌های خرید موقتی) سامسونگ یا حتی نمایشگاه‌های سی‌ای‌اس CES و ام‌دابلیوسی MWC دارد؛ چراکه گوشه‌ها و مقطع‌ها همه خمیده‌اند. باجه‌های راهنمای رایانه‌ای دارای دکمه‌های متنوعی هستند: از دکمه خاموش/روشن گرفته، تا ضربه‌زن کدهای مورس و صفحات شماره‌گیر تلفن‌های قدیمی که با به کار گرفتن آن‌ها ویدئویی سریع روی دیوار مقابل به نمایش درمی‌آید. این کار بسیار حرفه‌ای صورت گرفته، اما تعجب من بیش‌تر از جزئیات ریزی بود که در ویدئوها موج می‌زد. این‌جا تنها ویترین نمایش ابتکارات سامسونگ نیست؛ شرکت، طراحی‌ها و محتوای موزه را به گونه‌ای ترتیب داده تا مدارس دانش‌آموزان را برای گردش علمی به این مکان بفرستند. موارد آموزنده این‌جا به نسبت ویترین فروشگاه‌های سامسونگ در مرکز سئول بیش‌تر است.

 

به گزارش سافت‌گذر ؛ به طبقه بعد که می‌رسیم همه‌چیز سامسونگی‌تر می‌شود. هدف این طبقه در معرض نمایش قرار دادن حال و گذشته نزدیک است. لذا شاهد مواردی خواهیم بود که سامسونگ را به یک غول بین‌المللی در صعنت الکترونیک تبدیل کرده‌اند:‌ ورود تلوزیون، گوشی‌های همراه، اینترنت و.... تلاش بر این بوده تا تغییرات اجتماعی-فرهنگی و شیوه زندگی که در اثر توسعه صعنت الکترونیک به‌وجود آمده، به تصویر کشیده شود. در غرفه‌هایی که به بررسی مراحل اولیه پرداخته‌اند، تمرکز روی مخترعین است. تاکید موزه بر نقشی است که شرکت‌ها و سازمان‌ها در توسعه و محقق شدن این ایده‌ها ایفا کرده‌اند. روایت این‌گونه دنبال می‌شود که بدون تولید انبوه کمپانی‌های بزرگ، پیشرفت فناوری (و مهم‌تر از آن، محصولات) تا این حد ممکن نمی‌شد؛ شرکت‌ها مچکریم!

•    به این منطقه تجاری-تجاری می‌گویند ولی بیش‌تر شبیه غرفه‌های خالی از بازدیدکننده بود؛ چقدر ابزارک (گجت)، اما ملت هجوم نمی‌بردند.

در طبقه آخر، تبلیغات سامسونگ همه‌جا را پر کرده بود، بااین‌حال چیزهای جالبی نیز به چشم می‌خورد: کسی گلکسی اس 4 ارتشی نمی‌خواهد؟ همچنین می‌توانستید جدیدترین محصولات شرکت را امتحان نمایید. دو میز بود که روی آن «گیر 2» و «گیر فیتس» قرار داشت و می‌توانستید با آن‌ها کار کنید. در جاهای دیگر، شیوه‌های پرداخت با دستگاه‌های کارت‌خوان و بدون تماس به نمایش درآمده بود. به این منطقه شرکت به شرکت B2B می‌گویند ولی بیش‌تر شبیه نمایشگاهی خالی از بازدیدکننده بود. چقدر ابزارک (گجت)، اما هیچ‌کس به طرف آن‌ها هجوم نمی‌برد.

اندکی پایین‌تر، یک سینمای یواچ‌دی خمیده گذاشته بودند. بااین‌حال نمی‌خواهیم با تفسیر این ویترین شاد و شنگول سامسونگ،‌ لذتش را برای آن‌هایی که می‌خواهند برای بازدید بروند، از بین ببریم. محتوای این طبقه تا حدی بی‌روح است، اما امید می‌رود سامسونگ در آینده نزدیک برای این بخش محتوای 4K خوبی آماده کند، البته پس از آن‌که 4Kها بیش‌تر در بازار خودنمایی کردند.

 

موزه سامسونگ تلاش دیگری در جهت بهبود وجهه و اعتبار شرکت است، البته لزوماً چیز بدی از آب درنیامده، ولی سامسونگ دلش می‌خواهد واقعاً آن‌را «ابتکاری» عنوان کند. اگر من بودم می‌گفتم «موزه ابتکارات»، ولی خب اگر شما بودید نام شرکت‌تان را یک‌جوری کنارش درج نمی‌کردید؟ بگذریم.

علی‌الخصوص در بخش گوشی‌های همراه، به مدل‌های اولیه پرداخته شده و موارد ابتکاری اخیر کنار گذاشته شده است. ادعا شده نخستین ال‌سی‌دی تی‌اف‌تی کار سامسونگ است؛ در مورد اولین گوشی پخش کننده ام‌پی‌تری چه حدسی می زنید؟ بله: سامسونگ.

هر جا نگاه می‌کنید نامی از سامسونگ می‌بینید، ولی اعتراف می‌کند توقع من این بود از این هم بیش‌تر نام سامسونگ را ببینم. در این نمایشگاه، درعین‌حالی‌که بسیاری از محصولات اپل و رقیب بومی سامسونگ یعنی ال‌جی، پشت گوش انداخته شده، اما محصولاتی مانند استارتک موتورلا یا رایانه‌های شخصی قدیمی شرکت سایمون Simon حضور دارند. بله، حرکت سنجیده‌ای در به تصویر کشیدن پیشرفت برق‌آسای فناوری و صنعت الکترونیک محسوب می‌شود! اما هر چه باشد، این‌جا یک موزه است و هیچ چیز بهتر از بخش نیمه‌رساناها (شاخه‌ای سودآور که ستون‌فقرات سامسونگ را تشکیل می‌دهد) نمی‌تواند سرعت سرسام‌آور صنعت الکترونیک را به معرض نمایش بگذارد. البته در همین موازات می‌شد نگاهی هم به ترانزیستورهای اولیه و عظیم‌الجثه و همچنین نوادگان عصرحاضر انداخت که بسیار کوچک‌تر و قوی‌تر شده‌اند.

به گزارش سافت‌گذر ؛ موزه را نباید خواند، باید دید. بنابراین برای آن دسته از مخاطبانی که امکان بازدید از موزه سامسونگ را ندارند، تصاویر متنوعی را آماده کرده‌ایم که می‌توانید از دیدن آن‌ها لذت ببرید.

 
32 صفحه‌نمایش متحرک به بازدیدکنندگان خوش‌آمد می‌گویند

 
مساحت این موزه پنج طبقه‌ای 10.950 متر مربع است

 
سالن «عصر مخترعین»

 
تلفن الکساندر گراهام بل (به سال 1875) در پشت صفحه‌نمایش «تعاملی» شفاف

 
ماشین لباسشویی «میتگ» و جاروبرقی «هوور» که الهام‌بخش شاخه لوازم‌خانگی سامسونگ بوده‌اند

 
ویدئویی که پیشینه بازار لوازم‌خانگی را تشریح می‌کند

 
سامسونگ، اپل 2 را نخستین رایانه خانگی می‌داند

 
سامسونگ گوشی‌های همراه قدیمی را معرفی می‌کند: «ارتباط‌گیر شخصی» سایمون آی‌بی‌ام، گوشی دوربین‌دار SCH-V200 سامسونگ

 
شاید در سال 2014 ساعت‌های هوشمند موضوع جذابی باشند، اما سامسونگ این ساعت-گوشی را در سال 1999 عرضه کرد

 
سامسونگ اصول طراحی و ارزش‌های شرکتی‌اش را روی دیوار حکاکی کرده است

 
از رهگذر یک سری جعبه‌ها، سامسونگ تاریخچه خود را بازگو می‌کند

 
آینده‌نگری سامسونگ برای پوشیدنی‌ها شامل: ساعت، لباس،‌ آویزه‌ها و پوشیدنی‌های چشمی

 
نخستین تلوزیون قابل عرضه به عموم در سال 1930 موسوم به «تلوایزر» Televisor ساخته جان لوگی John Logie بیرد

 
اکونو، تلوزیون سیاه سفید سامسونگ در سال 1975؛ این محصول یکی از نخستین موفقیت‌های سامسونگ در زمینه تلویزیون است که تاکید خود را بر صرفه‌جویی در مصرف انرژی گذاشته بود؛ تا سال 1978، معادل 40% بازار کره جنوبی در اختیار سامسونگ بود

 
گلکسی اس 2 با بیش از 40 میلیون فروش، یک محصول بسیار موفق برای سامسونگ بود

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 21393 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: سافت گذر تاریخ خبر: 1393/04/10 تعداد مشاهده: 1991
کلید واژه ها: ,
سافت گذر
نظرات بینندگان

علی جوادی 1393/04/10 11:40
بسیار زیبا
کمپانی ای که اگر نبود مطمئنا علم اینقدر سریع پیشرفت نمیکرد
ممنونم سافی و سامی