سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
آیکون جستجو در سایت سافت گذر
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت ماه رجب، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

دلایل اثبات بی خطر بودن پارازیتهای ماهواره ای

مدیرکل صدور پروانه سرویس های رادیویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مورد اثبات بی خطر بودن پارازیتهای ماهواره ای که به امواج تداخلگرا موسوم هستند توضیح داد.

پارازیتهای ماهواره ای

به گزارش سافت گذر به نقل ازفارس،  عظیم فرد امروز در کارگاه آموزشی مدیریت طیف فرکانس که در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد به تشریح انواع سیگنال ها و استفاده کننده های امواج رادیویی پرداخت و به ابهامات موجود در زمینه مضرات امواج رادیویی پاسخ گفت.

مدیرکل صدور پروانه سرویس های رادیویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در تشریح ایمنی تشعشع امواج رادیویی، با بیان اینکه امواج و اشعه در دو نوع اشعه های یونیزه و غیریونیزه تقسیم می شوند گفت: اشعه های یونیزه مانند اشعه های آلفا، گاما و بتا دارای فوتون قوی بوده و از مواد رادیواکیتو ساطع می شوند که می توانند مولکول را به یون تبدیل کنند اما اشعه های غیریونساز که به امواج رادیویی معروفند قوی نبوده و یون تولید نمی کنند و فقط تولید گرما می‌کنند.

وی با بیان اینکه بخشی که امواج رادیویی در آن قرار می گیرد بخش کوچکی از طیف فرکانس را تشکیل می دهد افزود: انواع شبکه های موبایل، پخش صدا، تلویزیون و هوانوردی امواج رادیویی دارند که در دسته امواج غیریونساز قرار می گیرند.

فرد کاربردهای پرقدرت طیف امواج رادیویی را به ۳ دسته پخش همگانی رادیو در باند VHF در شهر که ۱۰ به توان ۲٫۵ میکروولت توان تولید می کنند، پخش همگانی تلویزیونی که ۱۰ به توان ۳ میکروولت تولید می کند و شبکه های موبایل که در حد دهم میلی ولت است تقسیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: به هر میزان که فناوری بالاتر رود قدرت تشعشع آن پایین می آید و این امر به خاطر استفاده کمتر از باطری ها و توان پایین تر تکنولوژی در راستای حرکت به سمت فناوری سبز است.

 فرد با اشاره به سیگنال یک گوشی موبایل، که حداکثر توان رادیویی آن ۲ ولت در زمان برقراری ارتباط است خاطرنشان کرد: هرچه گوشی افراد جدیدتر و دارای تکنولوژی بالاتر مانند ۳G و ۴G باشد توان مصرفی گوشی پایین تر می آید.

وی افزود: آنچه که مسلم است اینکه امواج رادیویی شبکه های موبایلی فقط گرما ایجاد می کنند و یونساز نیستند. به این معنی که این امواج در توان بسیار بالا نیز در سطح پوست گرما تولید می کنند و در این میان چشم انسان حساس تر از سایر اعضای بدن است که در این جریان القایی می تواند آسیب پذیرتر باشد.

این مقام مسئول با اشاره به تحقیقات صورت گرفته در این زمینه تاکید کرد: البته فرکانس های رادیویی براساس تحقیقات کمیسیون بین المللی حفاظت در مقابل تابش غیریونیزه، تبدیل به دمای جوش نشده و با توان بالا نیز فقط تولید گرما می‌کنند. در این میان چنانچه بدن در معرض این میدان الکترومغناطیسی قرار گیرد گرم شدن سر در زمانی که بیش از ۱۵ دقیقه به صورت مداوم با تلفن همراه صحبت شود به اثبات رسیده است.

 فرد با اشاره به ابهامات در زمینه اثرات بیولوژیکی میدانهای مغناطیسی غیریونساز گفت: میدان الکتریکی باید ۲ تا ۱۰ کیلوولت قدرت داشته باشد تا اثرات بیولوژیکی آن ظاهر شود و این درحالی است که یک مولکول برای یونیزه شدن ۱۰ تا ۲۵ الکترود ولت انرژی لازم دارد که در این راستا امکان یونیزه کردن امواج رادیویی اصلا وجود ندارد.

وی با بیان اینکه حدود استانداردهای بین المللی امواج مخابراتی در حد دهم میلی ولت است گفت: براساس استادارد ملی ایران حدود پرتوگیری شغلی، پرتوگیری مردم و پرتوکاران GSM بر اثر شدت میدان مغناطیسی اعلام شده و در همین حال تجهیزات به کار گرفته شده در شبکه هایی که فضای فرکانسی را اشغال می کنند براساس نرخ جذب انرژی امواج رادیویی – SAR – نظارت و مانیتور می شوند.

مدیرکل صدور پروانه سرویس های رادیویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه یک بدن در مقابل چندین تجمع تشعشعی قرار می گیرد ادامه داد: علاوه بر اندازه گیری حد تشعشع در آزمایشگاه، اندازه گیری میدانی در محیط زندگی مردم نیز صورت می گیرد و تاکنون از سوی سازمانهای جهانی نیز مستندی که بتواند ثابت کند این امواج رادیویی برای افرادی که در معرض آن قرار گرفته اند مشکلاتی به وجود آمده اعلام نشده است.

 فرد در مورد ابهامات موجود در خصوص مضرات پارازیتهای ماهواره ای با تاکید براینکه امواج رادیویی نمی توانند تولید یون کنند حتی اگر برای ایجاد تداخل طراحی شده باشد افزود: باید فرکانس ۱۰ به توان ۶ برابر افزایش یابد تا یونیزه شود و این درحالی است که در ایجاد تداخل بر روی ماهواره ها نیازی به تولید این مقدار توان نیست و با یک باطری نیمه قلمی هم می‌توان روی ماهواره ها پارازیت انداخت.

وی با بیان اینکه امواج ماهواره ای قابلیت تبدیل به یون ندارند و فقط گرما ایجاد می کنند افزود: امواج تداخلگرا که به پارازیت موسوم هستند فقط گیرنده ها را مختل می کنندو سیگنالهای تداخلی با یک حد تشعشع بیشتر از ماهواره، می توانند گیرنده های ماهواره ای را اشباع کرده و گیرنده را از دسترس خارج کنند.

این مقام مسئول در رگولاتوری تصریح کرد: توان سیگنالهای ماهواره ای که به زمین می رسد خیلی ضعیف است و به راحتی گیرنده ماهواره را از کار می اندازد و لازم نیست سیگنال قدرتمندی تولید شود که گیرنده ماهواره ای را از کار بیاندازد.

مدیرکل صدور پروانه سرویس های رادیویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه هم اکنون ۴۱ سرویس رادیویی در کشور فعال هستند و تشعشعات زیاد با توانهای مختلف شناسایی می شوند اظهار داشت: روزانه فرکانس های مختلفی از انواع ماهواره ها، تلویزیون، رادیو، موبایل، رادارهای پلیس ، آمبولانس ها و خطوط هوایی دریافت می شود که عمدتا بدون تداخل در حال فعالیت هستند اما مدیریت این طیف فرکانسی الزامی بوده و بر عهده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.

وی با تاکید بر اینکه مدیریت طیف فرکانس نیازمند بانک اطلاعاتی برای اندازه گیری سیگنالها است افزود: در این راستا تعامل با کشورهای همسایه نیز الزامی است براین اساس هم اکنون با ۷ کشور عربی و کشورهای همسایه در شمال و غرب ایران هماهنگی فرکانسی داریم تا تداخلی در خصوص فعالیتهای فرکانسی به وجود نیاید.

 فرد با اشاره به مدیریت امواج رادیویی در مواقع اتفاقات مترقبه مانند سیل، طوفان، آتشفشان، زلزله، سونامی، اپیدمی های درمانی، عملیات امداد، مقابله با جرایم و حملات سازمان یافته ادامه داد: در این زمینه کشورهایی که شبکه های رادیویی بهم نزدیک شده دارند هم پیمان شده اند که در زمان وقوع این اتفاقات به یکدیگر کمک کنند.

این مقام مسئول در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به لزوم دریافت مجوز برای استفاده از کالاهایی که در حوزه طیف فرکانس به کار می روند ادامه داد: برخی از کالاها همچون تلفن های بی سیم خانگی، مودم های وای فای بیرونی، RFID ها و بی سیم های واکی تاکی نیاز به دریافت مجوز و صدور پروانه ندارند و مجاز به استفاده هستند اما برخی خدمات و کالاها با توجه به نیاز کاربران نیازمند دریافت پروانه هستند تا بتوان طیف فرکانس آن را اندازه گیری کرد.

دکتر فرد گفت: کالاهای وارداتی که در حوزه فضای فرکانسی کشور به کار گرفته می شوند باید از حداقل استاندارد برخوردار باشند و در آزمایشگاه مورد تایید ما، گواهی تایید نمونه دریافت کنند.

وی با بیان اینکه قوی ترین سیگنال بر هر فرد گوشی موبایل است افزود: هم اکنون چند ۱۰ هزار وای فای غیرمجاز در شهر تهران شناسایی شده است.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 24532 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: برسام تاریخ خبر: 1393/10/18 تعداد مشاهده: 1885
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

یادش بخیر پروفسور محمود احمدی نژاد هم کلی دلیل و آیه و مدرک رو کرد که:
1. نحریمها باعث پیشرفت و سربلندی کشورمون شده
2. بنزین تولید داخل سالم ترین نوع بنزین موجود در جهانه و تا چندسال دیگر کشورهای دیگر از ما بنزین میخرن
.
.
.
.
تو این مملکت هر کسی هر چیزی رو بخواد بگه درسته کلی مدرک میاره که حرفم درسته ما مردم بدبخت فقط باید صبر کنیم ورق برگرده تا یکی پیدا بشه مثلا بگه اون بنزینه بود که خیلی سالم بود سرطان زاست سرطان!!!!
البته عیب نداره آب از سر ما گذشته
پارازیت خوبه
الودگی هوا هم خوبه
سبزیهای سیراب شده با فاضلاب هم خوبه
روغن پالم هم خوبه
واکس میوه هم خوبه
اون چیزی که بده سالم زندگی کردنه میفهمین سالم زندگی کردنlay:none">prednisolon blodsocker ogvitaminerfor.site prednisolon graviditet

تا چند روز دیگه منتظر دلایل مفید بودن پارازیت برای سلامتی روح و روان و جسم هستیم.

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Gem Miner 2 v1.6 for Android +2.0

Gem Miner 2 v1.6 for Android +2.0

بازی معدن چی

IVT BlueSoleil 10.0.498.0 / 8.0.395.0

IVT BlueSoleil 10.0.498.0 / 8.0.395.0

بلوسولیل مدیریت دریافت و ارسال از طریق بلوتوث

اندیشه های کارل مارکس

اندیشه های کارل مارکس

Pre-capitalist Economic Formulations

ThinkFree Mobile Pro6.5.140429 for Android +4.0

ThinkFree Mobile Pro6.5.140429 for Android +4.0

نمایش، ویرایش فایلهای آفیس و PDF

سخنرانی حجت الاسلام سید احمد خاتمی با موضوع تجربه ی زندگی دینی

سخنرانی حجت الاسلام سید احمد خاتمی با موضوع تجربه ی زندگی دینی

سخنرانی سید احمد خاتمی با موضوع تجربه ی زندگی دینی در پرتو الگو پذیری از حضرت فاطمه (س)

سخنرانی های حجت الاسلام پناهیان

سخنرانی های حجت الاسلام پناهیان

حجت الاسلام پناهیان سال اخیر

Euro Fishing + Update 1 and 2

Euro Fishing + Update 1 and 2

شبیه‌ساز ماهیگیری در اروپا

مفاهیم اصلی ژنتیک

مفاهیم اصلی ژنتیک

سلول و عناصر ژنتیکی سلولی

CarX Street + Update v1.10.0 incl DLC

CarX Street + Update v1.10.0 incl DLC

کار ایکس استریت

شکوفایی توانایی ها و نبوغ

شکوفایی توانایی ها و نبوغ

خودشناسی و خودشکوفایی

EasyBoot v6.6.0.800 Retail

EasyBoot v6.6.0.800 Retail

نرم افزار ساخت دیسک های بوت گرافیکی و چندگانه

Intel Quartus Prime Standard Edition 18.1 v18.1.0.625 / Pro Edition 18.1.0.222

Intel Quartus Prime Standard Edition 18.1 v18.1.0.625 / Pro Edition 18.1.0.222

طراحی حرفه ای آلترا

Parcel

Parcel

بسته

Pico Brothers Sound Buttons 1.00 for Symbian

Pico Brothers Sound Buttons 1.00 for Symbian

نرم افزار 101 صدای خاص با فشردن 101 دکمه با تصاویر مختلف برای سیمبین

OpenGL 2.0.0 / OpenGL Extension Viewer 6.3.2

OpenGL 2.0.0 / OpenGL Extension Viewer 6.3.2

اپن جی ال

Ice land 2

Ice land 2

سرزمین یخ 2

تلاوت مجلسی استاد یوسف افراش سوره مبارکه نصر

تلاوت مجلسی استاد یوسف افراش سوره مبارکه نصر

تلاوت یوسف افراش سوره نصر

Harry Potter 5

Harry Potter 5

هری پاتر برای کامپیوتر

ABBYY FineReader Corporate 16.0.14.7295

ABBYY FineReader Corporate 16.0.14.7295

ابی فاین ریدر

TurboFTP Server 4.42.2837 (x64)

TurboFTP Server 4.42.2837 (x64)

مدیریت فایل‌

طراحی شخصیت با نرم افزار سویش مکس

طراحی شخصیت با نرم افزار سویش مکس

طراحی شخصیت با سویش مکس

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع زندگی امام سجاد علیه السلام

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع زندگی امام سجاد علیه السلام

سخنرانی زندگی امام سجاد علیه السلام با ناصر رفیعی

Car Mechanic Simulator 2014 Complete Edition

Car Mechanic Simulator 2014 Complete Edition

شبیه‌ساز مکانیک و تعمیرات خودرو 2014 - نسخه‌ی کامل

پشت صحنه مبارزات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

پشت صحنه مبارزات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

قدرت های مالی در آمریکا

Timely Alarm Clock 1.3.2 for Android +4.0.3

Timely Alarm Clock 1.3.2 for Android +4.0.3

زنگ هشدار هوشمند اندروید

Siemens Simcenter Flotherm + XT 2412.0 / 12.2

Siemens Simcenter Flotherm + XT 2412.0 / 12.2

شبیه ساز انتقال حرارت

مولودی خوانی حاج محمود کریمی میلاد امام حسین امام سجاد حضرت اباالفضل علیهم السلام

مولودی خوانی حاج محمود کریمی میلاد امام حسین امام سجاد حضرت اباالفضل علیهم السلام

مداحی کریمی میلاد امام حسین امام سجاد حضرت اباالفضل

Learning Web Design: A Beginner’s Guide to HTML, CSS, JavaScript, and Web Graphics

Learning Web Design: A Beginner’s Guide to HTML, CSS, JavaScript, and Web Graphics

آموزش طراحی وب: راهنمای مبتدی برای HTML ، CSS ، JavaScript و Web Graphics

اکسل به زبان ساده

اکسل به زبان ساده

یادگیری اکسل

بازی های نوستالژیک سافت گذر 1389

بازی های نوستالژیک سافت گذر 1389

قدیمی

Little Big Workshop - The Evil DLC

Little Big Workshop - The Evil DLC

مدیریتی

همراه بانک رفاه نسخه 4.2.2 برای اندروید

همراه بانک رفاه نسخه 4.2.2 برای اندروید

دانلود نرم افزار پرداخت از طریق تلفن همراه بانک رفاه کارگران

IDM+ 16.0 for Android +4.0

IDM+ 16.0 for Android +4.0

آی دی ام پلاس

Amphora

Amphora

آمفورا

GiliSoft Audio Recorder Pro 15.0

GiliSoft Audio Recorder Pro 15.0

ریکوردر جیلی‌سافت

Rolling Head 1.0 for Android

Rolling Head 1.0 for Android

نبرد سَرها

Professional Assembly Language

Professional Assembly Language

اسمبلی

سخنرانی آیت الله جوادی آملی با موضوع تفسیر آیات ۱۲ و ۱۳ سوره انعام

سخنرانی آیت الله جوادی آملی با موضوع تفسیر آیات ۱۲ و ۱۳ سوره انعام

سخنرانی آیت الله جوادی آملی با موضوع تفسیر آیات ۱۲ و ۱۳ سوره انعام

EverythingMe Launcher 4.328.16571 for Android +4.0

EverythingMe Launcher 4.328.16571 for Android +4.0

لانچر با دسته بندی

Exportizer Enterprise 10.2.8.591

Exportizer Enterprise 10.2.8.591

استخراج و تبدیل داده‌ها