به گزارش سافت گذر، به نظر می رسد برنامه اوبر برای واگذاری بخش شرق آسیا به کمپانی Grab جدی باشد.
بر اساس گزارشی که بلومبرگ و رویترز ارائه کرده اند، اوبر طی توافقنامه ای، سهام شرق آسیای خود را به رقیبش یعنی Grab می فروشد. بر اساس این توافقنامه، در ازای 25 تا 30 درصد تجارت ترکیبی، تمام فعالیت های اوبر به شرکت نامبرده تحویل خواهد شد.
البته هیچ کدام از این دو شرکت چنین توافقنامه ای را تأیید نکرده اند ولی به نظر می رسد امروز این خبر رسانه ای شود.
این واگذاری در کمتر از 2 سال پس از ظهور Didi Chuxing در چین و Yandex در روسیه اتفاق افتاده است.
در تمام این رخدادها، اوبر یک کار کرده و آن هم واگذاری بخش صنعت خود به کمپانی موفق تر در هر منطقه بوده است. البته این شرکت در ازای این خدمت، بخشی از موفقیت شرکت رقیب را نیز کسب کرده است تا رقابت میان اوبر و کمپانی دیگر دو سر باخت نشود.
بنابراین، Didi با سرمایه گذاری در Grab و در دست گیری اوبر، از رقابت علیه شرکت هموطن خود جلوگیری کرده است.
اوبر، شرکتی است که اگر بخش های کم درآمد را حتی واگذار هم بکند، به مشکل نمی خورد.
این کمپانی طی سالیان اخیر، به درآمدهای خود بسیار متکی بوده است و به گفته بسیاری از کارشناسان، چنین رویه ای می تواند برای اعتبار این شرکت خطرناک باشد ولی باز هم برای دستیابی به برنامه بلندمدت، چنین اقداماتی لازم الاجرا بوده است.
منبع: engadget.com