سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار موبایل

اپراتور سوم پایان اردیبهشت سیمکارت‌ واگذار می کند

وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات از واگذاری سیمکارت‌های اپراتور سوم از پایان اردیبهشت خبر داد و اعلام کرد : این اپراتور  صورت آزمایشی فعالیت خود را آغاز می‌کند.

رضا تقی‌پور در نخستین جشنواره ملی ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات ایران با تبریک روز جهانی ارتباطات به ارائه گزارش عملکرد این وزارتخانه پرداخت و اظهار داشت: امروز واگذاری تلفن ثابت در همه نقاط کشور به‌روز  شده و تعداد مشترکان  تلفن همراه به 56 میلیون‌ و 555 هزار رسیده که این میزان ضریب نفوذ 72 درصد را نشان می دهد.
وی  با تشریح اقدامات انجام شده در روستاهای کشور گفت: در طول پنج سال گذشته فعالیت‌های زیادی در این راستا انجام داده این درحالیست که در آغاز دولت نهم، 923 دفتر ICT روستایی  ایجاد شده بودولی هم اکنون خدمات پست‌ بانک، بانک و خدمات پستی و مخابراتی و بسیاری از خدمات دولت الکترونیکی در روستاها ارایه می‌شود.
 وزیر ارتباطات با بیان اینکه در بیش از 90 درصد در روستاها تلفن خانگی در منازل موجود است، تصریح کرد: درحال حاضر ارتباطات روستایی بیش از 97 درصد ازروستاها برقرار شده است.
وی با بیان اینکه با تبدیل این دفاتر به پیشخوان دولت امیدواریم روزبه‌روز بر حجم این خدمات در روستاها اضافه شود اظهار داشت : هم اکنون تعداد دفاتر روستایی  به حدود 10هزار و70 دفتر رسیده و در بحث دولت الکترونیکی امروز 863 خدمت از طریق پورتال IRAN.IR به مردم ارایه می‌شود.
 تقی پور با بیان اینکه به موازات گسترش  دفاتر روستایی زیرساخت در کشور نیز توسعه می‌یابد، خاطر نشان کرد: هم اکنون پورت‌های اینترنت پرسرعت امروز به بیش از 11 میلیون‌ و450 هزار پورت افزایش یافته  است.
 وزیر ارتباطات در بخشی دیگر از سخنانش  به موضوع افزایش پهنای باند کشور اشاره کرد و آن را یکی دیگر از موضوعات قابل  توجه دانست .
 به گفته وی این میزان پهنای باند به 43 گیگابیت در ثانیه افزایش یافته و وضعیت زیرساخت کشور در بخش فیبر نوری اصلی به 46 هزار کیلومتر رسیده و فیبر نوری داخل استان‌ها که علاوه بر تعداد 46 هزار کیلومتر است، به میزان 80 هزار کیلومتر رسیده است و امروز شبکه فیبر نوری در کشور به مرز 100 درصد نزدیک شده است. در حوزه ظرفیت شبکه انتقال نیز با افزایش چندین برابری خوشبختانه تمام نیازها برطرف شده است.
تقی پور با بیان اینکه  ترانزیت پهنای باند از شمال به جنوب و از شرق به غرب امروز ظرفیت قابل توجهی دارد اظهار داشت: ظرفیت انتقال این ظرفیت در سال 89 به 292 هزار خط ای‌وان افزایش پیدا کرده است.
وی از تأمین پهنای باند کشورهای همسایه مثل عراق و افغانستان نیز علاوه بر نیاز داخل کشور خبر داد وگفت: پهنای باند تا پایان برنامه پنجم ظرفیت فعلی به 20 برابر افزایش خواهد یافت؛ یعنی به حدود 500 گیکابیت در ثانیه خواهد رسید.
وزیر ارتباطات  بااشاره به ارتقاء تکنولوژی تلفن همراه  از نسل دو به 75/2  خاطر نشان کرد: با وجود اپراتور سوم، تکنولوژی نسل سوم ارایه خواهد شد.
وی  با بیان اینکه امروز شش اپراتور در زمینه ارایه خدمات ارتباطات سیار فعال هستند، ادامه داد: اپراتور اول به عنوان بزرگ‌ترین اپراتور بیش از 52 هزار و600 روستا و هزار و 104 شهر را تحت پوشش خود قرار داده است.
 به گفته تقی پور هم اکنون اپراتور دوم  بیش از 18 میلیون مشترک دارد و در هزار و680 شهر و دهستان سرویس می‌دهد و پوشش جمعیتی آن به  77 درصدرسید.
وی با بیان اینکه از پایان اردیبهشت سیمکارت‌های اپراتور سوم به صورت آزمایشی فعالیت خود را آغاز می‌کنند و به‌صورت محدودی در اختیار قرار می‌گیرند، گفت: بعد از طی مراحل آزمایشی این سیمکارت‌ها به صورت عمومی به شهروندان ارایه می‌شود.
وزیر ارتباطات در ادامه با بیان اینکه هفت اپراتور اصلی برای ارایه خدمات ارتباطات ماهواره‌یی در کشور وجود دارد، گفت: 11 شرکت ندا و 6 اپراتور که خدمات سیار را ارایه می‌دهند و 5 اپراتور جدید که خدمات وایمکس ارایه می‌کنند و اقداماتی این‌چنینی در حال انجام و گسترش است.
تقی‌پور در پایان با اشاره به اقدامات اساسی فن‌آوری اطلاعات در کشور اشاره کرد و گفت: در این راستا 12 کمیته فعال شده و در کارگروه مدیریت فن‌آوری اطلاعات و امنیت این کمیته‌ها فعالیت می‌کنند که امیدوارم با سعی و تلاش روزبه‌روز بتوانیم با ارایه خدمات بیشتر شعار اصلی دولت را تحقق ببخشیم و جامه عمل بپوشانیم.
وی با تاکید بر اینکه دولت دهم هدف خود را رسیدن به دولت الکترونیکی قرار داده و در این راستا با تدوین چشم‌انداز لازم برای رسیدن به افق 1404 جهت‌گیری‌های اصلی خود را مشخص کرده ،  اظهار داشت: امروز توسعه ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات در ابعاد مختلف اقتصادی و توانمندسازی کشور در عرصه‌های مختلف و بنیان‌گذاری اقتصاد دانش‌بنیان و در بحث امنیت ملی و حفظ محیط زیست سعی شده برنامه‌های متنوعی در بحث دولت الکترونیکی تدوین شود.
وی با اشاره به اینکه چابک‌سازی دولت عدالت‌محور با استفاده از خدمات الکترونیکی مهم‌ترین هدف برنامه در دولت دهم است، گفت: امیدواریم با تلاش همه دست‌اندرکاران این حوزه بتوانیم در پایان دولت حاضر اهدافی که مقرر شده را جامه عمل بپوشانیم.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 5200 گروه خبری: اخبار موبایل منبع خبر: tct تاریخ خبر: 1390/02/28 تعداد مشاهده: 1732
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
SolidWorks 2016 SP5 x64

SolidWorks 2016 SP5 x64

سالیدورکس 2016

Device Info HW+ 5.5.2 for Android 4.0.3

Device Info HW+ 5.5.2 for Android 4.0.3

اطلاعات کامل سخت افزار موبایل

Beyond Sync 7.5.60.1392

Beyond Sync 7.5.60.1392

سینک کردن فایل ها و فولدرها

My Alarm Clock  2.73.1 for Android +2.3

My Alarm Clock 2.73.1 for Android +2.3

آلارم و زنگ هشدار

Passware Kit Forensic 2022.1.0

Passware Kit Forensic 2022.1.0

بیرون کشیدن پسورد کیت فورنسیک

AMS Photo Collage Maker 9.35

AMS Photo Collage Maker 9.35

ساخت کلاژ

چطور یک سخنرانی بسیار خوب داشته باشیم

چطور یک سخنرانی بسیار خوب داشته باشیم

اعتماد به نفس در صحبت و سخنرانی

بعثت احمد مختار - مداحی حاج محمود کریمی مبعث رسول اکرم صل الله علیه و آله

بعثت احمد مختار - مداحی حاج محمود کریمی مبعث رسول اکرم صل الله علیه و آله

مداحی محمود کریمی عید مبعث

Lithium Music Player 3.03 for Android +4.1

Lithium Music Player 3.03 for Android +4.1

موزیک پلیر اندروید

نگهداری بوقلون

نگهداری بوقلون

پرورش بوقلمون

Teslagrad v1.3.1

Teslagrad v1.3.1

تِسلاگراد - نسخه‌ی جدید 8 زبانه

Amphora

Amphora

آمفورا

Rage Runner v1.4.2

Rage Runner v1.4.2

رانِش دیوانه‌وار

آموزش نرم افزار معماری LUMION

آموزش نرم افزار معماری LUMION

لیمون

mp3DirectCut 2.37

mp3DirectCut 2.37

برش فایل صوتی

GoNNER

GoNNER

گانر

Hack 'n' Slash

Hack 'n' Slash

هک و تغییر دلخواه در روند گیم‌پلی

BingGPT 0.3.7 Win/Mac/linux + Portable

BingGPT 0.3.7 Win/Mac/linux + Portable

بینگ جی پی تی

باغ زیبا بسازیم

باغ زیبا بسازیم

روش های جدید باغ داری

دنیا؛ خانه امتحان از زبان آیت الله مصباح یزدی

دنیا؛ خانه امتحان از زبان آیت الله مصباح یزدی

دنیا؛ خانه امتحان از زبان آیت الله مصباح یزدی

Emsisoft Anti-Malware 2025.5.0.12672

Emsisoft Anti-Malware 2025.5.0.12672

آنتی ویروس امسی سافت

دوره آموزش ادوبی آدیشن Adobe Audition به زبان فارسی

دوره آموزش ادوبی آدیشن Adobe Audition به زبان فارسی

آموزش فارسی Adobe Audition

Google Photos 7.44.0.803164237 for Android +6.0

Google Photos 7.44.0.803164237 for Android +6.0

گالری گوگل

Borland C++ 5.02 & Compiler 5.5

Borland C++ 5.02 & Compiler 5.5

ابزار برنامه‌نویسی و کامپایلر Borland C++

آموزش GIS

آموزش GIS

آموزش جی آی اس

شرح فراز «رحمت موصوله و آیه مخزونه» زیارت جامعه کبیره از آیت الله میرباقری

شرح فراز «رحمت موصوله و آیه مخزونه» زیارت جامعه کبیره از آیت الله میرباقری

آیت الله میرباقری با موضوع شرح فراز زیارت جامعه کبیره

Audacity 3.7.5

Audacity 3.7.5

نرم افزار رایگان ویرایشگر صوتی و ضبط صدا

AquaSoft Stages 2025 16.1.02

AquaSoft Stages 2025 16.1.02

ساخت و ویرایش انواع فایل های مالتی مدیا

روش‌هایی علمی برای افزایش بهره‌وری و لذت‌بردن از کار

روش‌هایی علمی برای افزایش بهره‌وری و لذت‌بردن از کار

لذت کار کردن

3 جلسه ویژگی ها و فضایل اصحاب و یاران اباعبدالله الحسین از حجت الاسلام والمسلمین رفیعی

3 جلسه ویژگی ها و فضایل اصحاب و یاران اباعبدالله الحسین از حجت الاسلام والمسلمین رفیعی

حاج آقا رفیعی با موضوع ویژگی ها و فضایل اصحاب و یاران اباعبدالله الحسین

XL Converter 1.2.1

XL Converter 1.2.1

تبدیل فرمت و کاهش حجم عکس‌

فایل صوتی سه‌‌‌‌‌‌‌‌بعدی آرایشگاه مجازی

فایل صوتی سه‌‌‌‌‌‌‌‌بعدی آرایشگاه مجازی

صدای سه بعدی آرایشگاه مجازی

ImageGlass 9.3.1.518 (x64)

ImageGlass 9.3.1.518 (x64)

مشاهده عکس

رویاپردازی با یک دوربین

رویاپردازی با یک دوربین

تصویربرداری حرفه ای خیابانی

Pitiri 1977

Pitiri 1977

پسر ماجراجو

IZArc 4.6

IZArc 4.6

فشرده سازی فایل ها

سخنرانی حجت الاسلام انصاریان  با موضوع نگاه امام علی (علیه السلام) به دنیا- 2 جلسه

سخنرانی حجت الاسلام انصاریان با موضوع نگاه امام علی (علیه السلام) به دنیا- 2 جلسه

حاج آقا انصاریان با موضوع نگاه امام علی (ع) به دنیا

Wifi File Transfer Pro 1.10 for Android +2.3

Wifi File Transfer Pro 1.10 for Android +2.3

نقل انتقال اطلاعات با وایرلس

Wo Long Fallen Dynasty – Deluxe Edition

Wo Long Fallen Dynasty – Deluxe Edition

اکشن برای کامپیوتر

5 جلسه سخنرانی حجت الاسلام حامد کاشانی با موضوع ابعاد انقلاب فاطمی

5 جلسه سخنرانی حجت الاسلام حامد کاشانی با موضوع ابعاد انقلاب فاطمی

سخنرانی ابعاد انقلاب فاطمی با حامد کاشانی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!