سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
آیکون جستجو در سایت سافت گذر
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت ماه رجب، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار مناسبت ها

دو روایت از نحوه شهادت رئوف آل محمد، علی بن موسی الرضا(ع)

اباصلت هروی می گوید: وقتی مأمون از محضر امام علیه السلام خارج شد من داخل شدم. همین که حضرت مرا دید به من فرمود: « یَا أَبَا الصَّلْتِ قَدْ فَعَلُوهَا » ؛ اباصلت! بالاخره کارخودشان را کردند. اباصلت می گوید: بعد از این جمله شنیدم که حضرت شروع به حمد و ستایش الهی کرد.
در گزارشهای رسیده، دو سبب برای شهادت امام رضا علیه السلام ذکر گردیده است.

گزارش اول: آب انار مسموم

عبد اللَّه بن بشیر نقل می کند: مأمون به من دستور داد تا ناخنهایم را بیش از حد معمول بلند كنم و در این مورد به کسی هم چیزی نگویم. من نیز چنان كردم.

روزی مرا خواست و چیزى شبیه به تمر هندى به من داد و گفت: این را با دو دست خود خوب بمال و ورز بده. من نیز چنان كردم. سپس برخاست و مرا تنها گذاشت و نزد حضرت رضا علیه السّلام رفت و گفت: حال شما چگونه است؟ فرمود: امیدوارم امروز بهتر شوم، مأمون گفت: من نیز بحمداللَّه امروز خوبم. سپس مامون پرسید: آیا امروز پرستاران و خدمتگزاران خدمت شما رسیده اند؟ حضرت فرمود: نه.

مأمون قیافه ای خشمناك به خود گرفت و بر سر خادمان خود فریاد زد (كه چرا رسیدگى به حال آن حضرت نكرده‏اند).

بعد هم گفت: همین الآن آب انار را بگیر و بخور كه براى رفع این بیمارى چاره ای جز خوردن آن نیست. عبداللَّه بن بشیر می گوید: مأمون به من گفت: براى ما انار بیاور. من هم آوردم. بعد مأمون رو کرد به من و گفت: با دست خود آن را فشار بده و آبش را بگیر. من هم این کار را کردم. مأمون آن آب انار را با دست خود به حضرت رضا علیه السلام خورانید و همان باعث شهادت حضرتش شد. ایشان پس از نوشیدن آن آب انار مسمومی که مأمون به او نوشانید دو روز بیشتر زنده نبودند. (1)


گزارش دوم: انگور آغشته به سَمّ

از محمد بن جَهْم‏ نقل شده که امام رضا علیه السلام به انگور علاقه مند بود. [زمانی که مأمون آهنگ قتل او را کرد] مقدارى انگور براى آن حضرت تهیه كردند و چند روز با سوزنهاى زهر آلود كه به کاری ترین زهرها آلوده شده بودند حبه های آن را آلوده به سمّ کردند. آنگاه آنها را حضور امام رضا علیه السلام آوردند. حضرت رضا علیه السلام پس از تناول انگور زهر آلود رنجور شده و بدین وسیله به شهادت رسید. (2)

اباصلت هروی می گوید: وقتی مأمون از محضر امام علیه السلام خارج شد من داخل شدم. همین که حضرت مرا دید به من فرمود: « یَا أَبَا الصَّلْتِ قَدْ فَعَلُوهَا » ؛ اباصلت! بالاخره کارخودشان را کردند. اباصلت می گوید: بعد از این جمله شنیدم که حضرت شروع به حمد و ستایش الهی کرد. (3)

 
مراسم و محل دفن آن حضرت

شیخ مفید (ره) می نویسد:

پس از شهادت امام رضا علیه السلام؛ مأمون یک شبانه روز خبر شهادت ایشان را مخفی کرد. بعد از آن سراغ محمد بن جعفر (عموی آن حضرت) و جماعتی از آل ابی طالب که در خراسان بودند فرستاد. چون حاضر شدند خبر رحلت آن حضرت را به ایشان داد و شروع به گریستن کرد. مأمون خود را بسیار بی تاب نشان داد.

 او جنازه آن بزرگوار را صحیح و سالم نشان ایشان داد و آنگاه خطاب به آن جسد مطهر كرده گفت: اى برادر بر من دشوار است تو را در این حال ببینم. من آرزو داشتم كه پیش از تو بمیرم (و تو جانشین من باشى) ولى خدا نخواست. سپس دستور داد آن حضرت را غسل داده كفن و حنوط كنند و خود جنازه را برداشت و به همین جایى كه اكنون حضرت مدفون است آورد و به خاك سپرد.

همین محل در آن زمان، خانه حمید بن قحطبه بود که در دهى از شهر طوس به نام سناباد (نزدیكى نوقان) قرار داشت. قبر هارون الرشید (پدر مأمون) هم همانجا بود. قبر شریف حضرت رضا علیه السّلام رو به قبله و جلوتر از قبر هارون قرار گرفته است. (4)

 
پاسخ به یک سوال مهم

شاید این سوال به ذهن بیاید که آیا فاصله ای به این نزدیکی که میان قبر هارون (قاتل امام کاظم علیه السلام) و قبر شریف امام رضا علیه السلام وجود می تواند آثار و برکاتی را از آن حضرت برای آن ملعون به همراه داشته باشد؟

پاسخ این است که اگر عقاید فردی از جهت اصول دین و اعتقاد به امامت و ولایت حضرات معصومین درست باشد و در عمل دچار کاستی ها و معاصی شده باشد چنین همجواری ایی می تواند موثر باشد ( نمونه های فراوانی از این دست رخ داده و نقل هم شده است)

اما اگر فردی از نظر عقیده و عمل جرثومه فساد و انحراف بود و مانند هارون جنایتی به مانند قتل امام معصوم علیه السلام در پرونده اش ثبت شده بود ؛ چنین کسی به محض جدا شدن از این دنیا بلافاصله وارد جهنم برزخی می شود.

در روایت آمده است انسان که از دنیا می رود اگر اهل ایمان عمل صالح باشد قبر او (یعنی عالم برزخی که او با انتقال از این دنیا وارد آنجا می شود) باغی از باغهای بهشت خواهد بود و اگر اهل کفر و فساد بود قبرش گودالی از گودالهای جهنم.

امام صادق علیه السلام فرمود:

إِنَّ لِلْقَبْرِ كَلَاماً فِی كُلِّ یَوْمٍ یَقُولُ ... أَنَا رَوْضَةٌ مِنْ رِیَاضِ الْجَنَّةِ أَوْ حُفْرَةٌ مِنْ حُفَرِ النَّارِ. (5)

قبر، عبارتی دارد که هر روز (مرتب) تکرار می کند؛ می گوید: من باغی از باغهای بهشت یا گودالی از گودالهای جهنم هستم.

البته واضح است این دوگانگی و اختلاف به نسبت افرادی هستند که در آن وارد می شوند.

نمونه ای واقعی برای این روایت که قرآن از آن خبر می دهد.

قرآن کریم در مورد قوم کافر و فاسد حضرت نوح علیه السلام تعبیری به کار می برد که ما را در فهم این روایت و آن قانون کلی بسیار یاری می کند. قرآن می فرماید: قوم کافر و جبّار نوح علیه السلام بعد از عصیان و نافرمانی گرفتار عذاب الهی شده و در آب فراوان غرق شدند و همینکه در آب غرق شدند و مردند وارد آتش جهنم شدند.«أُغْرِقُوا فَأُدْخِلُوا ناراً» (6) غرق شدند و بلافاصله وارد آتش شدند.

یعنی با اینکه محل مرگ و دفن آنها آب بود اما آنها بلافاصله پس از هلاکت وارد جهنم برزخی خود شدند.

جریان هارون و مامون و دیگر ظالمان عالم نیز هینگونه است یعنی بلافاصله پس از مرگشان وارد جهنم برزخی خود می شوند و قرار گرفتن جسم پلیدشان در کنار حضرات معصومین علیهم السلام تاثیری در سوز و گداز آنها ندارد.

به علاوه اینکه خداوند متعال با جمله ای که به پیامبرش می فرماید کاملا روشن می کند که اگر کسی اهل ایمان و عمل صالح مبتنی بر آن ایمان نبود دعا و طلب مغفرت کسی حتی برترین مخلوقات الهی یعنی رسول خدا صلی الله علیه وآله هم در مورد او اثر نخواهد کرد.

«اسْتَغْفِرْ لَهُمْ أَوْ لا تَسْتَغْفِرْ لَهُمْ إِنْ تَسْتَغْفِرْ لَهُمْ سَبْعینَ مَرَّةً فَلَنْ یَغْفِرَ اللَّهُ لَهُمْ ذلِكَ بِأَنَّهُمْ كَفَرُوا بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ وَ اللَّهُ لا یَهْدِی الْقَوْمَ الْفاسِقینَ» (7)

چه براى آنان آمرزش بخواهى؛ چه نخواهى [یكسان است‏] اگر براى آنان هفتاد بار هم آمرزش بخواهى، خدا هرگز آنان را نخواهد آمرزید؛ زیرا آنان به خدا و پیامبرش كفر ورزیدند و خدا گروه فاسقان را هدایت نمى‏كند.

 

پی نوشت:

1. الإرشاد فی معرفة حجج الله على العباد، ج‏2، ص: 270

2. همان ص270-271

3. همان ص 270

4. همان ص 271

5. الكافی، ج‏3، ص: 242

6. آیه 25 سوره نوح علیه السلام

7. آیه 79 سوره توبه
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 7382 گروه خبری: اخبار مناسبت ها منبع خبر: mashreghnews.ir تاریخ خبر: 1390/11/04 تعداد مشاهده: 1805
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
SAO Launcher PRO 4.0.3 for Adnroid +4.0

SAO Launcher PRO 4.0.3 for Adnroid +4.0

لانچر ویژه اندروید

AutoCAD 2007 SP2 / 2011 SP2 x86/x64 + Portable 2010

AutoCAD 2007 SP2 / 2011 SP2 x86/x64 + Portable 2010

نسخه‌ی 2011 قویترین نرم افزار نقشه کشی

Asura

Asura

اکشن نقش آفرینی

Classic children's stories from the Middle East.

Classic children's stories from the Middle East.

علاءالدین و چراغ جادو

Alcohol 120% v2.1.1.2201

Alcohol 120% v2.1.1.2201

درایو مجازی و رایت DVD

Lynda - Executive Leadership Fundamentals

Lynda - Executive Leadership Fundamentals

فیلم آموزش آشنایی با اصول رهبری و مدیریت اجرایی در زمینه‌های تجاری

IDM UltraFinder 24.0.0.14

IDM UltraFinder 24.0.0.14

جستجو و حذف فایل های تکراری

شبهات امامت و ولایت  فقیه

شبهات امامت و ولایت فقیه

اثبات ولایت فقیه

Ambiera RocketCake Professional 6.4.1

Ambiera RocketCake Professional 6.4.1

طراحی سایت بدون کدنویسی

جستجو در اینترنت

جستجو در اینترنت

آموزش تحقیق در اینترنت

سخنرانی به مناسبت میلاد کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها

سخنرانی به مناسبت میلاد کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها

سخنرانی ولادت حضرت معصومه

!The Most Relaxing Piano Album in the World...Ever

!The Most Relaxing Piano Album in the World...Ever

بهترین های موسیقی بی کلام پیانو کلاسیک

آموزش تصویری نرم افزار Driver Genius Professional Edition

آموزش تصویری نرم افزار Driver Genius Professional Edition

آموزش دراور جنیوس

همراه بانک سپه نسخه 2.18.37 برای اندروید

همراه بانک سپه نسخه 2.18.37 برای اندروید

همراه بانک سپه

شخصیت‌شناسی حضرت معصومه (س) از حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد

شخصیت‌شناسی حضرت معصومه (س) از حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد

حاج آقا علی نظری منفرد با موضوع شخصیت‌شناسی حضرت معصومه (س)

Trap Them - Sniper Edition

Trap Them - Sniper Edition

آنها را به دام بینداز - نسخه‌ی تک‌تیرانداز

ShellExView 2.01

ShellExView 2.01

مدیریت افزونه‌های پوسته ویندوز

AfterFocus Pro 2.2.3 for Android +4.0

AfterFocus Pro 2.2.3 for Android +4.0

فوکوس بر روی تصاویر

خودآموز طراحی سایت در کمترین زمان

خودآموز طراحی سایت در کمترین زمان

طراحی سایت به زبان ساده

Plaxis Professional 8.6 / 3D Tunnel 1.2 / 3D Foundation 1.6 + Portable 8.5

Plaxis Professional 8.6 / 3D Tunnel 1.2 / 3D Foundation 1.6 + Portable 8.5

مهمترین نرم افزار های رشته مهندسی ژئوتکنیک (خاک و پی) جهت تحلیل دو بعدی، تغییر شکل و پایداری سنگ و خاک

Adobe InDesign CS5 / CS5.5 ME

Adobe InDesign CS5 / CS5.5 ME

نسخه خاورمیانه (ME) نرم افزار ایندیزاین سی اس فایو جهت نشر دیجیتال با قابلیت تایپ مستقیم فارسی

XnView Sketch 1.4 for Android

XnView Sketch 1.4 for Android

افکت گذاری تصاویر

Call Timer Pro 2.4.8 for Android +2.3

Call Timer Pro 2.4.8 for Android +2.3

تایمر مکالمه، پیام کوتاه و دیتا

نهم دی، روز بصیرت از زبان آیت الله سید احمد علم الهدی

نهم دی، روز بصیرت از زبان آیت الله سید احمد علم الهدی

نهم دی، روز بصیرت از زبان آیت الله سید احمد علم الهدی

روشهای محافظت از کلمات عبور

روشهای محافظت از کلمات عبور

آشنایی با تکنیک هایی جهت محافظت از پسورد

Skybolt Zack + Update

Skybolt Zack + Update

اکشن برای کامپیوتر

Hasleo BitLocker Anywhere 9.8

Hasleo BitLocker Anywhere 9.8

مدیریت بیت لاکر

Virtual Table Tennis 3D Pro 2.7.3 for Android +2.3

Virtual Table Tennis 3D Pro 2.7.3 for Android +2.3

بازی پینگ پنگ

PasteBar 0.7.0

PasteBar 0.7.0

مدیریت کلیپ بورد ویندوز

Nero 2016 Platinum 2016 v17.0.04500 + ContentPack / Nero Video 2016 / Burning ROM & Express / Portable

Nero 2016 Platinum 2016 v17.0.04500 + ContentPack / Nero Video 2016 / Burning ROM & Express / Portable

کاملترین نسخه از برنامه معروف Nero 2016 برای ساخت CD و DVD

مثنوی مولوی

مثنوی مولوی

مثنوی معنوی مولانا جلال‌الدین محمد بلخی

Download Blazer PRO 3.03 for Android

Download Blazer PRO 3.03 for Android

افزایش دهنده سرعت دانلود

6 جلسه شرح فرازهایی از زیارت جامعه ی کبیره از حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی میرباقری

6 جلسه شرح فرازهایی از زیارت جامعه ی کبیره از حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی میرباقری

حاج آقا سیدمحمدمهدی میرباقری با موضوع شرح فرازهایی از زیارت جامعه ی کبیره

Dark Future: Blood Red States + Updates

Dark Future: Blood Red States + Updates

ماشین جنگی

سخنرانی علیرضا پناهیان با موضوع حال خوب - 13 جلسه

سخنرانی علیرضا پناهیان با موضوع حال خوب - 13 جلسه

حال خوب با علیرضا پناهیان

Train Simulator 2015

Train Simulator 2015

شبیه‌ساز قطار 2015 - نسخه‌ی سالم و اصلاح‌شده

تلاوت مجلسی استاد جواد فروغی سوره های نصر ، توحید ، کوثر

تلاوت مجلسی استاد جواد فروغی سوره های نصر ، توحید ، کوثر

تلاوت جواد فروغی سوره کوثر

سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان سال 98

سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان سال 98

محرم شب اول تا شام غریبان پناهیان

Unpacking

Unpacking

فکری و معمایی برای کامپیوتر

Win Toolkit 1.7.0.15 + DISM Installer 1.0.5

Win Toolkit 1.7.0.15 + DISM Installer 1.0.5

سفارشی سازی ویندوز قبل از نصب

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!