کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9234 | مشاهده و دانلود: 742311820 | آخرین بروزرسانی: 1403/03/15 | اعضاء: 317031 | نظرات: 37914
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها مبارک باد 💐
تخفیف 20 درصدی لایسنس آنتی ویروس نود 32 فقط تا امشب خرید از اینجا
شهادت رئیس جمهور محبوب و مردمی و هیئت همراه را تسلیت عرض می کنیم. #شهید_جمهور

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32 اورجینال فقط 220 تومان از اینجا

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

تحول در رایانه های لمسی با نمایشگر تاشوی مخترع ایرانی

یک مخترع ایرانی در دانشگاه فنی دامشتات آلمان از ابداع جدید خود، با عنوان فناوری Fold Me (من را تا بزن) می گوید و باور دارد چنین فناوری هایی می تواند شیوه تعامل انسانها را با ابزارهای رایانشی را متحول سازد.

به گزارش سافت گذر به نقل از پارسیک;محمدرضا خلیل بیگی دانشمند و مخترع ایرانی دانشگاه فنی "دارمشتات" آلمان به تازگی با همکاری "یورگن اشتایمل" از موسسه فناوری ماساچوست نمایشگر تاشوی دو طرفه ای را ابداع کرده است که لمسی بوده و کاربر می تواند به صورت تعاملی تصاویر و اشکال نمایش داده شده بر روی دو سطح آن را تغییر دهد.

کاربر می تواند این نمایشگر را که به لولاهای فنری مجهز است، در اندازه های تعیین شده تا زده و از آن به عنوان یک نمایشگر تک صفحه ای، دو صفحه ای یا کتاب مانند استفاده کند. البته تمامی عملکرد این فناوری به 6 دوربین فروسرخ و دو نورافکن دیجیتالی که از تجزیه نوری بالایی برخوردارند، بستگی دارد که بالای این نمایشگر به سقف بسته شده اند.

 

 

 

خلیل بیگی در پاسخ به سوالات خبرگزاری مهر، جزئیات بیشتری را درباره این ابداع جدید لمسی و تعاملی ارائه کرده است:

*چنین طرحی چطور به ذهن شما خطور کرد؟
محمدرضا خلیل بیگی، محقق ایرانی دانشگاه فنی دارمشتات: تا زدن یکی از کارهای رایجی است که به صورت روزانه آن را انجام می دهیم. برای مثال شاید یک تکه کاغذ، روزنامه و یا نقشه را تا بزنید تا آن را به اندازه ابعاد کیف یا جیب خود درآورید، به این شکل آن جسم متراکم تر شده و حمل آن آسانتر خواهد بود. همچنین شاید شما بخواهید بخشی از یک تکه کاغذ را تا بزنید تا بر روی پشت آن کاری انجام دهید در حالی که بخش جلویی کاغذ نیز در برابر چشمانتان آشکار باشد.

پیشرفتهای اخیر در زمینه فناوری نمایشگر صفحه ای باریک نشان می دهد که در آینده ای نزدیک ما شاهد ابزارهای رایانه ای دستی خواهیم بود که تصویر و احساس کاغذهای معمولی را به نمایش گذاشته و به ما القا خواهند کرد. این به آن معنی است که چنین فناوری هایی، تا حد ممکن به باریکی و انعطاف پذیری کاغذ نزدیک خواهند شد و می توان آنها را به راحتی تا زده و یا لوله کرد. از این رو در حدود دو سال پیش ما تفکر درباره ابزاری با ویژگی هایی مشابه این رایانه ها و همچنین بررسی چگونگی تعامل فعالیتهای کاغذی روزانه ما (مثل تا زدن یا لوله کردن کاغذ) با محتوی دیجیتال را آغاز کردیم.

به گزارش سافت گذر به نقل از پارسیک;سال گذشته ابزاری به نام Xpaaand که نمایشگر قابل لوله شدن بود را ابداع کردیم و امسال بر روی حرکت تا زدن متمرکز شده و موفق به ابداع "من را تا بزن" (Fold Me)، ابزار رایانش دستی که هر دو طرف آن ویژگی های یک نمایشگر را دارد، شدیم. با استفاده از لولاهای از پیش مشخص شده کاربران می توانند با تازدن نمایشگر به صورت فعالانه به تغییر ابعاد و شکل نمایشگر بپردازند در حالی که به محتوی دیجیتال نیز دسترسی خواهند داشت.

 

 

 

* این فناوری دقیقا چگونه کار می کند و چه ویژگی های تکنیکی دارد؟ نقش نشانه های خاکستری رنگ بر روی این صفحه های سفید چیست؟
- فناوری نمایشگر باریک در این سیستم هنوز در دست مطالعه و بررسی قرار داشته و هنوز محدود به فضای لابراتوار است. انتظار می رود شرکتهایی مانند سونی و سامسونگ چنین نمایشگرهای باریکی را طی سه تا پنج سال آینده تولید کنند. از این رو به منظور بررسی تکنیکهای تعاملی نوین کنونی ما باید از نمایشگری غیر فعال و خنثی استفاده کنیم که محتوی دیجیتال از بالا بر روی آن تابانده می شود، بگذارید جزئیات این فناوری را درباره سیستم Fold Me توضیح دهم.

آنچه ما در ابتدا انجام دادیم طراحی نمونه فیزیکی برای ابزارهای تا شدنی آینده بود. این کار به صورت ویژه نیازمند طراحی لولاهایی بود که برای ساخت آنها از آهن رباها و تسمه هایی استفاده کرده و به این شکل صفحه ها را به هم وصل کردیم. اینکار امکان تا زدن صفحات را در هر جهتی به وجود می آورد.

سپس به منظور تاباندن محتوی دیجیتال شفاف بر روی صفحه این نمایشگر باید ابزار را در فضای سه بعدی ردیابی می کردیم. از این رو ما چندین نشانگر یکپارچه و بازتابنده بر روی صفحه ها نصب کردیم تا با کمک آنها موقعیت سه بعدی صفحه ها توسط دوربینهای فروسرخ که بالای این سیستم نصب شده اند ردیابی و ثبت شود. ما از این اطلاعات ردیابی برای تعریف ابزار در فضای سه بعدی استفاده کرده و سپس آن را برای تنظیم تابش دقیق محتوی دیجیتال از طریق پروژکتورها بر روی سطح Fold Me استفاده کردیم.

* آیا Fold Me دارای یک سیستم عامل یا نرم افزاری خاص است زیرا کاملا هوشمند به نظر می رسد؟
- نرم افزار به کار گرفته شده در این فناوری را می توان به دو قسمت تقسیم کرد: 1- نرم افزار ردیاب که در واقع حرکات مختلف تا شدگی و همچنین لمس شدگی را شناسایی می کند. 2- برنامه های جانبی پیشرفته ای که بر اساس اطلاعات دریافتی ردیابها برنامه های مختلف را بر روی ابزار به نمایش می گذارند.

 

 

 

* آیا با توجه به نیاز به وجود سیستم دوربینهای فروسرخ و نورافکنها، این فناوری در این مرحله از توسعه برای کاربر دارای محدودیتهای حرکتی خواهد بود؟
- بله، همانطور که قبلا هم توضیح دادم این فناوری در حال حاضر محدود به تجهیزات لابراتواری با حجم پرتو افکنی محدود و تعیین شده است. با این همه این محدودیت به ما کمک می کند تا ابزارهای کاملا کاربردی آینده را هم اکنون درک کنیم. این به ویژه از آن جهت مهم است که ما اکنون می توانیم انواع مختلفی از ابزارهای تاشدنی را طراحی کرده و متصور شویم، همانطور که در Fold Me سه نوع مختلف را در اندازه های مختلف به وجود آورده ایم. همچنین می توانیم شیوه ها و تکنیکهای مختلف تعاملی را برای ارزیابی توسط کاربران ارائه کنیم.

به گزارش سافت گذر به نقل از پارسیک;این ابداع از نظر شما چگونه می تواند آینده رایانش شخصی و یا ارتباطات را متحول سازد؟
- ما باور داریم که شیوه های مبتنی بر تغییر شکل تعامل، از قبیل تا زدن، خمیدن یا لوله کردن ابزارهای دستی رایانش، متناسب با قدرت لمسی آنها، می تواند به اندازه ای قابل توجه شیوه های تعامل انسان با چنین ابزارهای را متحول سازد. همانطور که در Fold Me نشان دادیم ترکیبی از تا زدن و قدرت بالای درک لمس می تواند احتمال کاربردهای وسیعتری را برای تعامل با محتوی دیجیتال فراهم آورد.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 7918 گروه خبری: اخبار موبایل و تبلت منبع خبر: پارسیک تاریخ خبر: 1390/12/04 تعداد مشاهده: 1373
کلید واژه ها: بدون کلید واژه
سافت گذر
نظرات بینندگان

gharibe.bd 1390/12/05 20:13
چرا اینقدر دیر این خبر رو منتشر میکنید ؟ این خبر تقریبا واسه دو هفته ی پیش هست
ali68124 1390/12/05 19:00
ما می توانیم
حمید رضا کرمیان 1390/12/05 11:47
تکنولوژی خوبی به نظر میاد پارسال سونی مانیتوری را ساخت که قابلیت جمع شدن دارد و می توان به شکل یک قرقره در آورد ولی به درد تبلت ها نمی خورد ولی این فناوری با تبلت ها سازگاری کاملی دارد ساخت این فناوری آینده ی تبلت ها را کاملا تغییر داد.
ناشناس 1390/12/05 10:51
سلام دوستان
داخل خبر که نوشته :
"البته تمامی عملکرد این فناوری به 6 دوربین فروسرخ و دو نورافکن دیجیتالی که از تجزیه نوری بالایی برخوردارند، بستگی دارد که بالای این نمایشگر به سقف بسته شده اند."
پس قاعدتا باید نور روی انگشت طرف افتاده باشه...

خبر رو قشنگ بخونید دانشمندان عزیز
-----------------------------------------------
جناب پرفسور اگه قراره از جایی دیگه تصویر بیاد
دیگه نمیشه به این گفت نمایشگر !
این خبر کلا عجیله !
-----------------------------------------------
عزیز من چرا @%@^ بازی در میاری؟!!

همون صفحه آهنیه و تکه فلزی که دوستان فرمودند، وقتی همون نوره بتابه بهش ، مثل یه صفحه ی تاچ عمل میکنه!
اگه صفحه یا اون نوره نباشه چنین نوع نمایشی امکان پذیر نیست . یعنی مکمل همدیگه هستند.
داداش من اگه میشد که نور ویدئو پروژکتور رو مینداختند روی پرده و ازش به عنوان یه صفحه ی تاچ استفاده می کردند.
شما فرض کن با این اختراع یه چنین امکانی ایجاد خواهد شد که اون پرده ی تاج باشه.....افتاد داداش؟ ! :ِدی دی

محمد 1390/12/05 04:14
ناشناس 1390/12/04 19:56
سلام دوستان
داخل خبر که نوشته :
"البته تمامی عملکرد این فناوری به 6 دوربین فروسرخ و دو نورافکن دیجیتالی که از تجزیه نوری بالایی برخوردارند، بستگی دارد که بالای این نمایشگر به سقف بسته شده اند."
پس قاعدتا باید نور روی انگشت طرف افتاده باشه...

خبر رو قشنگ بخونید دانشمندان عزیز
-----------------------------------------------
جناب پرفسور اگه قراره از جایی دیگه تصویر بیاد
دیگه نمیشه به این گفت نمایشگر !
این خبر کلا عجیله !
امید 1390/12/04 22:08
به عکس سوم توجه کنید
ایا از پرژکتور روی یه صفحه که دست این آقاست٬ تصویر انداخته نشده!
نگاه کنید به نمیه تاریک دست راستش!

سافت گذز کمی دقت کن!
ناشناس 1390/12/04 19:56
سلام دوستان
داخل خبر که نوشته :
"البته تمامی عملکرد این فناوری به 6 دوربین فروسرخ و دو نورافکن دیجیتالی که از تجزیه نوری بالایی برخوردارند، بستگی دارد که بالای این نمایشگر به سقف بسته شده اند."
پس قاعدتا باید نور روی انگشت طرف افتاده باشه...

خبر رو قشنگ بخونید دانشمندان عزیز
lay:none">pantoprazol 1a pharma pantoprazol diarre pantoprazol bolus
ناشناس 1390/12/04 19:55
واقعأن راست گفتن که هنر نزد ایرانیان است و بس....
البته هنر خالی بندی و دروغ اونم از نوع ضایش!!!
من نمی دونم این خبرا رو کی پخش می کنه!
از سافت گذر هم بعید بود.
امیر 1390/12/04 17:35
با عرض سلام. خدمت همه اونایی که نظر چرت و پرت دادن باید بگم شما همگی با هم @%@# هستید.!!!! بهتره 2باره به طور کامل متن رو بخونید و بهش دقت کنید !!!!! دم این دانشمندمونم گرم !! در ضمن رئیس شرکت اپل (واقعا) الان ایرانیه !؟!؟؟!
majid mashadi 1390/12/04 17:20
من تصویر ضبط شده این خبر را دارم اما یه دورغ واقعیه اگر تو تصویر نگاه کنید تصویر از یک سمت دیگه به این لوح تابانده شده . حتی بعضی قسمتهای تصویر بر روی انگشت شخص وجود دارد.
شهریار 1390/12/04 15:16
اینو که ماکروسافت سال پیش روی بدن انسان تست کرده بود چه برسه به کاغذ! واقعا خسته نباشن ایشون.
ناشناس 1390/12/04 14:32
انگار بعضیا خوابن یا وست خبر خوندن چرت میزنند
عزیزم خبر منبع دارده یعنی چه از کجا آوردید
توجه کن داداش من!!!!!!!!!1
حامد 1390/12/04 14:11
واقعن عکس های مضحک و تابلویی هستن!
خیلی دوست دارم بدونم این خبرا از کجا میان!
اینم دقیقن یه خبریه مثل خبر مدیریت یک ایرانی بر اپل :|lay:none">pantoprazol 1a pharma pantoprazol kur pantoprazol bolus
کمال 1390/12/04 12:55
اون انگشته اقای دانشمند رو خوب ضایع کرد
علی 1390/12/04 12:23
حالا میگیم این خبر صحت داره فکر نمیکنم چیز جدیدی باشه 2تا نمایشگر رو کنار هم گذاشتن که چیزی نیست !!!
رضا 1390/12/04 11:00
کاملا واضح است که این نمایشگر یک تکه فلز بیشتر نیست و به وسیله پروژکتور یا دستگاهی که اسمش رو نمیدونم چیزی مثل دستگاه هایی که توی سینما هست نور رو به اون تکه فلز پخش کردن و به نظر من این خبر دروغه.
امید وارم جواب قانع کننده ای برام فرستاده بشه
Dina_1990ir 1390/12/04 09:50
در تصدیق صحبت دوست خوبم باید بگویم که آنقدر پیر نشدم که فرق پروژکتور و مانیتور رو تشخیص ندم.
حداقل اون بابا انگشتش رو بکشه از صفحه نمایش کنار که حداقل معلوم نشه که پروژکتوره.
poorya 1390/12/04 09:48
انشاا... به فناوری پاره کردن و دوختن نیز برسیم!
.
.
.
.
.
چیه اینجوری نگاه می کنید؟ مگه تا کردن چیز عادی بود.پس خدا را چه دیدی!؟!lay:none">fexofenadin kinder forskningogkaffe.site fexofenadin nebenwirkung
سینا 1390/12/04 09:22
خوش به حال خارجی ها که این دانشمندان ایرانی را دارند