سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

پرمراجعه‌‏ترین وب‌سایت‌های کاربران ایرانی در سال ۱۳۹۰

الکسا وب‏‌سایتی اینترنتی است که مجموعه سرویس‏‌های آنلاینی از جمله رتبه‌‏بندی وب‏‌سایت‏‌های اینترنتی در اختیار کاربران قرار می‏‌دهد.

به گزارش سافت گذر به نقل ازایتنا؛ الکسا علاوه بر اختصاص دادن رتبه جهانی و کشوری به هر وب‏‌سایت، لیستی از وب‏‌سایت‏‌های پرمراجعه هر کشور را نیز ارائه می‏‌کند.
مبنای این رتبه‏‌بندی، برخی ابزارهای اینترنتی محدود است و از این‏‌روی اطلاعات ارائه شده توسط الکسا ممکن است با خطاهایی همراه باشد.
با این وجود، از آنجایی که آمارهای الکسا از جمله معدود امکان‏‌های رتبه‏‌بندی عمومی در اینترنت است، برای مقایسه بین وب‏‌سایت‏‌ها با پذیرش میزانی از خطا از آن استفاده می‏‌شود.

از سال ۱۳۸۶ تاکنون یکی از مطالب ثابت شماره آخر سال مجله دنیای کامپیوتر و ارتباطات، بررسی وب‏‌سایت‏‌های برتر کاربران ایرانی در لیست الکسا بوده است.
این بررسی که با مقایسه لیست برترین‏‌های هر سال با سال‏‌های قبل همراه است، امکان دنبال کردن تحولات وب فارسی و تغییرات رفتار آنلاین کاربران ایرانی در سال‏‌های اخیر را فراهم می‏‌کند.

در پایان سال ۱۳۹۰ لیست ۲۰ وب‏‌سایت‏ برتر بخش ایران در الکسا هرچند با تغییراتی همراه بوده، اما همچنان برمبنای الگوی سال پیش است و از این‏‌روی می‏‌توان گفت تحولی جدی در وب فارسی اتفاق نیفتاده و در پنج سال اخیر روندی ثابت دنبال شده است.


تثبیت صدرنشین‏‌ها

صدر جدول برترین وب‌سایت‌ها تغییری نسبت به سال گذشته ندارد. همانند روزهای پایانی سال ۱۳۸۹، شش وب‌سایت گوگل، یاهو، بلاگفا، میهن‌بلاگ، پیوندها و پرشین‌بلاگ در پایان سال ۱۳۹۰ هم‌چنان پرمراجعه‌ترین وب‌سایت‌های ایران هستند.

سه وب‌سایت اول لیست یعنی گوگل، یاهو و بلاگفا چهارمین سال پیاپی است که به‌همین ترتیب در صدر مراجعه کاربران ایرانی قرار دارند. میهن‌بلاگ نیز برای سومین سال پیاپی در ردۀ چهارم جا خوش کرده است.

وب‌سایت پیوندها نیز که رتبۀ بالایش را مدیون فیلترینگ گسترده وب‌سایت‌ها در ایران است از سال گذشته توانست به رده پنجم برسد و امسال در همان جایگاه قرار دارد. پرشین‌بلاگ هم که در سال‌های اخیر همراه در میان ۱۰ وب‌سایت برتر بوده است، امسال همچون سال گذشته در رتبه ششم قرار دارد.

بعد از این وب‌سایت، پایگاه اینترنتی «ورزش ۳» قرار می‌گیرد. سال گذشته جدول برترین‌ها شاهد حضور وب‌سایت جدیدی باعنوان «فوتبال ۳» بود. این وب‌سایت با تغییر عنوان و دامنه اینترنتی و گسترش فعالیت‌هایش توانسته باعنوان جدید «ورزش ۳» به رده هفتم برسد.

تازه‏واردها: وب‏‌سایت‏‌های بانکداری الکترونیکی
در روزهای پایانی سال ۱۳۹۰ جدول ۲۰ وب‏‌سایت اول شاهد حضور دو تازه وارد است که فعالیت مشابهی دارند. وب‏‌سایت‏‌های بانک ملت و بانک ملی ایران در رده‏‌های ۱۰ و ۱۱ قرار گرفته‏‌اند. در میان چندصد وب‏‌سایت اول، پایگاه‏‌های اینترنتی چند بانک دیگر نیز به چشم می‏‌خورد که نشان از گسترش بانکداری الکترونیکی در ایران است.

انجام امور بانکی از طریق اینترنت به‏‌تدریج در میان کاربران ایرانی جای خود را باز کرده و به فعالیتی عمومی تبدیل می‏‌شود. البته حضور این دو وب‏‌سایت در جایگاه ۱۰ و ۱۱ لیست برترین‏‌ها در زمان بررسی پایان سال را می‏‌توان در ارتباط با مراجعه مقطعی و گسترده شهروندان برای دریافت خدمات خاصی دانست.
همان‏طور که در برخی روزهای سال، پایگاه سازمان سنجش با هجوم گسترده تعداد زیادی از کاربران مواجه می‏‌شود و این وب‏‌سایت در جدول صعودی مقطعی دارد، پایگاه‏‌های بانک ملی و ملت نیز در برخی زمان‏‌ها از جمله در روزهای پایانی سال به دلیل ارائه برخی خدمات با مراجعه قابل توجهی مواجه می‏‌شوند که در طول سال تداوم ندارد.

بازگشت فیس‏‌بوک و یوتیوب
دو وب‌سایت اجتماعی یوتیوب و فیس‏‌بوک که از سال ۱۳۸۸ در ایران فیلتر شده و از لیست برترین‏‌ها خارج شده بودند، امسال علی‏رغم تداوم فیلترینگ به لیست ۲۰ وب‏‌سایت اول بازگشته‏‌اند.
یوتیوب سال ۱۳۸۶ در رده دهم و سال ۱۳۸۷ در رده ششم وب‏‌سایت‏‌های پرمراجعه ایرانیان قرار داشت و حال بعد از گذشته سه سال مجددا با رتبه بیستم در میان برترین‏‌ها جا گرفته است.
فیس‏‌بوک نیز در سال ۱۳۸۷ در رده دهم قرار داشت و در پایان سال ۱۳۹۰ رتبه هجدهم را به خود اختصاص داده است.
فیس‏‌بوک و یوتیوب در کنار ویکی‏پدیا، سه وب‏‌سایت رسانه اجتماعی مطرح دنیا هستند که در میان ۲۰ و‏ب‌سایت برتر ایرانی قرار دارند.
به این لیست وب‏‌سایت‏‌های ایرانی بلاگفا، میهن‏‌بلاگ، پرشین‏‌بلاگ، بلاگ‏‌اسکای و کلوب نیز اضافه می‏‌شوند تا شمار رسانه‏‌های اجتماعی در لیست برترین‏‌ها به عدد هشت برسد.
به این لیست می‏‌توان وب‏‌سایت‏‌هایی از قبیل گوگل و تبیان را نیز اضافه کرد که بخشی از سرویس‏‌های تعریف‏‌شده در دامنه آنها «اجتماعی» است.

سقوط ابزارهای وبلاگ‏‌نویسی
تحول قابل توجه دیگر در لیست ۲۰ وب‏‌سایت اول سقوط سه ابزار وبلاگ‏‌نویسی است که سال‏‌ها جایگاه ثابتی در میان برترین‏‌های ایرانیان داشتند.
دو سرویس وبلاگ جهانی بلاگر و وردپرس که از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۹ همواره در میان ۲۰ وب‏‌سایت اول قرار داشتند از این لیست خارج شده‏‌اند.
این دو وب‏‌سایت در پایان سال ۱۳۹۰ در ایران فیلتر بوده‏‌اند. وبگذر نیز که وب‏‌سایت ارائه‏‌دهنده ابزارهای اینترنتی به‏‌خصوص برای وبلاگ‏‌هاست پس از سه سال پیاپی جایگاه خود در میان ۲۰ وب‏سایت برتر را از دست داده است.

تنزل رتبه این سه وب‏‌سایت را می‏‌توان نشانه‏‌ای از کاهش توجه به وبلاگ‏‌نویسی دانست. در دو-سه سال اخیر، وبلاگ‏‌نویسی در دنیا با کاهش استقبال کاربران مواجه بوده و در مقابل شبکه‏‌های اجتماعی آنلاین رشد قابل توجهی داشته‏‌اند. این الگوی جهانی، در ایران نیز قابل مشاهده است و لیست ۲۰ وب‏‌سایت برتر ایران را دستخوش تغییراتی کرده است.

از سوی دیگر سقوط وب‏‌سایت رسمی وردپرس از ردۀ ۱۶ به ۲۵۶ در مدت یک‏‌سال، به گسترش وب‏‌سایت‏‌های فارسی‏‌زبان ارائه‏‌دهنده خدمات وردپرس نیز مربوط است. چندین وب‏‌سایت مربوط به وردپرس از سوی کاربران ایرانی علاقمند به این نرم‏‌افزارِ متن‏‌بازِ مدیریتِ محتوا راه‏‌اندازی شده و با ارائه نسخه فارسی، کاربران را از مراجعه به وب‏‌سایت اصلی بی‏‌نیاز کرده‏‌اند.


خروج خبرگزاری فارس از لیست برترین‏‌ها

خبرگزاری فارس به‏‌عنوان تنها خبرگزاری رسمی ایرانی که در چهار سال گذشته همواره در میان ۲۰ وب‏‌سایت اول قرار داشته از لیست برترین‏‌ها خارج شده است. البته تنزل رتبه خبرگزاری فارس چندان زیاد نیست از و رده ۱۴ام به ۲۲ام رسیده است.
بدین ترتیب «تابناک» تنها وب‏‌سایت خبری باقی‏مانده در جمع برترین‏‌هاست. هم‌زمان با خارج شدن خبرگزاری فارس از جمع ۲۰ وب‏‌سایت برتر، پایگاهی باعنوان «برترین‏‌ها» با رسیدن به رتبه ۱۷ برای اولین بار در لیست قرار گرفته است.
«مجله اینترنتی برترین‏‌ها» ساختاری شبیه به پایگاه‏‌هایی دارد که در ایران باعنوان «وب‏‌سایت‏‌های زرد» شناخته می‏‌شوند. در این وب‏‌سایت‏‌ها ترکیبی از خبرهای جنجالی و جذاب برای عموم کاربران و مطالب کاربردی ارائه می‏‌شود.

جابه‌‏جایی وب‏‌سایت‌های اشتراک‏‌گذاری فایل
رده‏‌های پایین‏‌تر لیست ۲۰تایی‏‌ها شاهد چند تغییر جزیی دیگر نیز بوده است. وب‌‏‏سایت‏‌های به‏‌اشتراک‏‌گذاری فایل از محبوبیت قابل توجهی در میان کاربران برخوردار هستند و همواره چندین نمونه از آنها در لیست برترین‏‌ها قرار دارد.
در پایان سال ۱۳۸۹ پایگاه ایرانی پرشین‏‌گیگ و پایگاه خارجی مدیافایر در این لیست قرار داشتند که با تنزل به رتبه‏‌های ۳۸ و ۲۹ از لیست خارج شده‏‌اند. در مقابل وب‏‌سایت میهن‌‏‏دانلود به رتبه ۱۵ رسیده است که البته ساختاری متفاوت با وب‏‌سایت‏‌های به‏‌اشتراک‏‌گذاری عمومی دارد و مجموعه‏‌ای از فایل‏‌های متفاوت را برای دانلود ارائه می‏‌دهد.

آخرین تغییر لیست نیز خروج موتور جست‏‌وجوی بینگ و ورود لغت‏‌نامه آنلاین بابیلون به لیست ۲۰تایی‏‌ها است.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 8412 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itna.ir تاریخ خبر: 1391/01/15 تعداد مشاهده: 1772
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

البته آمار واقعی رو باید زمانی دید که فیلترینگ نباشه

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Farm Frenzy 4 v1.0

Farm Frenzy 4 v1.0

هیجان مزرعه داری 4

Giana Sisters - Twisted Dreams 1.1

Giana Sisters - Twisted Dreams 1.1

خواهران جیانا - رویاهای در هم پیچیده

Train Simple - DSLR Fundamentals

Train Simple - DSLR Fundamentals

فیلم آموزش آشنایی با دوربین‌های دی‌اس‌ال‌آر کانن و نیکون

آموزش سریع انیمیشن با Flash CS3

آموزش سریع انیمیشن با Flash CS3

آموزش انیمیشن با فلش سی اس3

Pro Basketball Manager 2016

Pro Basketball Manager 2016

مدیریت بسکتبال 2016

چگونگی علاقه به مطالعه

چگونگی علاقه به مطالعه

راهکارهای تقویت مطالعه

Revo Registry Cleaner Pro 1.2.5

Revo Registry Cleaner Pro 1.2.5

پاکسازی رجیستری

Autodesk Inventor Professional 2026 / 2025 / 2024 / 2023.2 / 2022.4 / 2021.3.3 / 2020.4 / 2019.4 / 2018.3.5 + LT

Autodesk Inventor Professional 2026 / 2025 / 2024 / 2023.2 / 2022.4 / 2021.3.3 / 2020.4 / 2019.4 / 2018.3.5 + LT

اتودسک مدلینگ

TeamViewer 15.64.689 / QuickSupport 15.62.652 / Host 15.64.698 for Android +5.1

TeamViewer 15.64.689 / QuickSupport 15.62.652 / Host 15.64.698 for Android +5.1

تیم ویور برای اندروید

کلیپ پربیننده‌ترین ویدئوهای سال

کلیپ پربیننده‌ترین ویدئوهای سال

پربازدیدترین ویدیوها

DFX Music Player Enhancer Pro 1.30 for Android +4.1

DFX Music Player Enhancer Pro 1.30 for Android +4.1

موزیک پلیر با 45 پیش تنظیم برای تقویت و افکت گذاری صدا

Bulk Rename Utility 4.0.0.6 Commercial

Bulk Rename Utility 4.0.0.6 Commercial

تغییر نام دسته‌جمعی فایل‌ها

Immortal Redneck - Infinite Tower

Immortal Redneck - Infinite Tower

اکشن شوتر سه بعدی

مداحی مهدی رعنایی سال 98

مداحی مهدی رعنایی سال 98

محرم شب اول تا شام غریبان رعنایی

Udemy - Linux Administration: The Complete Linux Bootcamp for 2022

Udemy - Linux Administration: The Complete Linux Bootcamp for 2022

دوره آموزش کامل لینوکس

بانک جامع اشعار مداحان جلد 1 تا 15

بانک جامع اشعار مداحان جلد 1 تا 15

اشعار مذهبی برای مداحی

تاسیس مدرسه عالی دارلفنون

تاسیس مدرسه عالی دارلفنون

سومین مدرسه از نوع مدارس جدید در ایران

20XX + Update v1.2.0 Hotfix

20XX + Update v1.2.0 Hotfix

اکشن

Backgammon Classic v7.2

Backgammon Classic v7.2

تخته نرد - بَک‌گامون کلاسیک نسخه‌ی 7.2

در جمع همکاران و رئیستان براحتی صحبت کنید

در جمع همکاران و رئیستان براحتی صحبت کنید

براحتی کالایی را بفروشید

پنجمین مجموعه‌ی نرم‌افزارهای سافت‌گذر

پنجمین مجموعه‌ی نرم‌افزارهای سافت‌گذر

مجموعه‌ی جدیدترین نرم‌افزارهای کاربردی سافت‌گذر + رایت دیجیتال + اتوران پیشرفته + دفترچه راهنمای فارسی + قابلیت جستجوی کلی و جزئی

Dicey Dungeons + Update v1.2

Dicey Dungeons + Update v1.2

بهترین بازی های معمایی

Where is My Mickey 1.1.0 for Android

Where is My Mickey 1.1.0 for Android

بازی میکی موس من کجاست؟

داستان جذاب انگلیسی

داستان جذاب انگلیسی

جهان غیب

EaseUS RecExperts Pro 4.0.4

EaseUS RecExperts Pro 4.0.4

فیلمبرداری از دسکتاپ

Rescue Me 1.13 for Android

Rescue Me 1.13 for Android

بازی من را نجات بده

Filmworkz Nucoda 2025.1.006

Filmworkz Nucoda 2025.1.006

اصلاح رنگ فیلم

Insanity's Blade

Insanity's Blade

تیغ جنون

Caynax Alarm Clock PRO 10.0.4 PRO for Android +4.0

Caynax Alarm Clock PRO 10.0.4 PRO for Android +4.0

زنگ هشدار کینکس

Singapore education system

Singapore education system

رهبری مدرسه و تغییر آموزش در کشور سنگاپور

Kitaro - Caravansary

Kitaro - Caravansary

اهنگ از کیتارو

Udemy - Adobe Photoshop CC: A Beginner to Advanced Photoshop Course

Udemy - Adobe Photoshop CC: A Beginner to Advanced Photoshop Course

دوره آموزش کامل فتوشاپ

شهیدان؛ افتخار بشریت از زبان آیت الله مصباح یزدی

شهیدان؛ افتخار بشریت از زبان آیت الله مصباح یزدی

شهیدان؛ افتخار بشریت از زبان آیت الله مصباح یزدی

کلینیک درمان حسادت

کلینیک درمان حسادت

درمان حسادت

Sketch Guru 1.4.2 for Android

Sketch Guru 1.4.2 for Android

طراحی با رنگ ها

Lucky Patcher 11.8.9 For Android +4.0

Lucky Patcher 11.8.9 For Android +4.0

لاکی پچر

wekhed ویک هد جایگزین ایرانی توئیتر

wekhed ویک هد جایگزین ایرانی توئیتر

ویک هد

کهن‌ترین کتب حدیثی شیعه

کهن‌ترین کتب حدیثی شیعه

بَصائِرُ الدَّرَجاتِ الکُبْری فی فَضائلِ آلِ مُحمّد

اجوبة الاستفتائات آیت الله العظمی امام خامنه‌ای

اجوبة الاستفتائات آیت الله العظمی امام خامنه‌ای

پرسش و پاسخهای مسائل شرعی ویژه آندروید

Glacier 3 The Meltdown

Glacier 3 The Meltdown

ماشین جنگی Glacier 3 The Meltdown

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!