کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9162 | مشاهده و دانلود: 735484591 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/08 | اعضاء: 316287 | نظرات: 37884
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

گوگل چگونه اپلیکیشن‌های مخرب را شناسایی می‌کند؟

گوگل برای شناسایی و از بین بردن اپلیکیشن‌های مخرب در سیستم عامل اندروید، الگوریتم خاص و امنی را به کار می‌گیرد.

گوگل چگونه اپلیکیشن‌های مخرب را شناسایی می‌کند؟

به گزارش سافت گذر و به نقل اززومیت؛اندروید قابلیت امنیتی با نام Verify apps دارد که به‌طور منظم، فعالیت‌های دستگاه‌ هوشمند کاربر و اپلیکیشن‌هایی را که نصب می‌شوند، بررسی می‌کند و در صورت مشاهده‌ی فعالیت مشکوک، آن را اطلاع می‌دهد. بخشی از بررسی‌های دوره‌ای این سیستم، روزانه در صدها هزار دستگاه اندرویدی انجام می‌شود. علاوه بر آن، تعداد نامعلوم اپلیکیشن‌هایی که از مارکت‌های غیر رسمی نصب شده‌اند، بررسی و آنالیز می‌شوند. اما گجت‌های هوشمندی نیز وجود دارند که به دلایل نامعلوم نمی‌توان آن‌ها را با این سیستم چک کرد.

این دستگاه‌های اندرویدی با اصطلاحِ Dead Or Insecureا(DOI) شناخته می‌شوند. سیستم کنترل اپلیکیشن‌ها به دلایل مختلف نمی‌تواند به این گجت‌ها دسترسی داشته باشد؛ به‌عنوان مثال ممکن است دستگاه دیگر قابل استفاده نباشد و یا به بدافزاری آلوده شده باشد که اجازه‌ی دسترسی را از سیستم امنیتی Verify apps گرفته است. زمانی که دستگاهی به حالت DOI برود، می‌توان از آن برای شناسایی اپلیکیشن آلوده که از منبع غیر امن نصب شده است، استفاده کرد.

به‌عنوان مثال اگر کاربر اپلیکیشنی از منبعی ناشناس نصب کند و گوشی هوشمند او همچنان با سیستم بازرسی امنیتی در ارتباط باشد، این دستگاه با عنوان Retained یا محفوظ شناخته می‌شود. اگر این ارتباط قطع شود، دستگاه برچسب DOI می‌خورد. گوگل با استفاده از درصد مقایسه‌ای دستگاه‌های DOI و Retained پس از نصب هر اپلیکیشن، نسبت به اعلام مشکوک بودن یا مخرب بودن آن اقدام می‌کند.

فرمول زیر برای امتیاز دادن به اپلیکیشن استفاده می‌شود:

فرمول گوگل

در این فرمول:

N = تعداد دستگاه‌هایی که اپلیکیشن را دانلود کرده‌اند.

x = تعداد دستگاه‌های Retained پس از نصب اپلیکیشن.

p = احتمال این‌که دستگاه دانلود کننده‌ی اپلیکیشن در حالت Retained بماند.

اپلیکیشن‌های با نرخ دانلود بالا و تعداد دستگاه‌های Retained کم، برای بررسی‌های بیشتر وارد مرحله‌ی آزمایش می‌شوند تا خطرات احتمالی آن‌ها کشف شود. اگر اپلیکیشنی پس از این مرحله به‌عنوان آلوده و مخرب شناسایی شود، سیستم Verify apps برای پاک‌سازی آثار آن و جلوگیری از نصب‌های آینده اقدام می‌کند.

البته تا زمانی که کاربر اپلیکیشن‌های مورد نیاز خود را از مارکت مطمئن گوگل یعنی گوگل پلی دانلود و نصب کند، نگرانی خاصی وجود نخواهد داشت. سیستم Verify apps تنها یک لایه‌ی اضافه است که برای امنیت بیشتر استفاده می‌شود.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 35318 گروه خبری: اخبار نرم افزار منبع خبر: زومیت تاریخ خبر: 1395/11/04 تعداد مشاهده: 1634
سافت گذر