کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9161 | مشاهده و دانلود: 735293501 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/06 | اعضاء: 316268 | نظرات: 37883
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

فواید و معایب داشتن سرور هاستینگ اختصاصی

برخورداری از یک سرور اختصاصی نه تنها باعث کنترل بیشتر شما بر سرورهای اشتراکی می‌شود بلکه از لحاظ هزینه هم بسیار مقرون به صرفه است.
هم اکنون اغلب کسب و کارهای متوسط جهت رفع نیازهای خود به این نوع میزبانی روی آورده‌اند.

به گزارش سافت گذر به نقل ازایتنا؛ یک سرور اختصاصی درواقع نوعی از سرویس میزبان است که به کلاینت امکان اختصاص کل فضای سرور جهت پاسخگویی به نیازهایش را می‌دهد.
این مطلب بدان معناست که این سرور برخلاف میزبان اشتراکی با هیچ کس دیگری مشترک نیست.

مالکان وب سایت‌ها قادرند با چنین تنظیماتی که عملا با هیچ کس دیگری در اشتراک نیست یک کنترل تمام و کمال روی سرور داشته باشند.
کنترل کامل سرور به این معناست که شما می توانید به آسانی در مورد سیستم عامل و سخت‌افزار دست به انتخاب بزنید. به همین دلایل، هم اکنون این نوع از میزبانی مورد علاقه بسیاری از مالکان وب سایت‌ها می‌باشد.

در هر صورت قبل از اینکه تصمیم عجولانه‌ای بگیرید بهتر است با حساسیت بیشتری به تمام جنبه‌های میزبانی که قرار است برای وب سایت خود برگزینید دقت نمایید.
علاوه بر آن، بررسی نقاط قوت و ضعف هریک از انواع میزبان‌های وب امری ضروری است.

فوايد
یکی از فواید سرورهای اختصاصی، انعطاف پذیری آن در رابطه با فضای ذخیره‌سازی و میزان انتقال داده‌ها است.
در سروروهای اختصاصی، مشخصه‌ها و کاربری‌ها کاملا مشخص هستند و شما می‌توانید از تمام ظرفیت‌های آن بهره ببرید. علاوه بر این، هیج نیازی به خریداری تجهیزات مخصوص نیست زیرا تمامی تجهیزات ضروری مورد نیاز برای خدمات توسط شرکت میزبان وب فراهم می‌آیند.

همچنین استفاده از این نوع میزبان وب برای کسانی که اطلاعات فنی سطح بالایی ندارند بسیار مطلوب‌تر از میزبان‌های نیازمند تعمیر و نگهداری و به‌روزرسانی است. ارتقاء آن نیز به راحتی از طریق سرورهای اختصاصی مشابه و فراهم آورنده میزبان وب میسر است. بعلاوه، شما به راحتی می‌توانید پس از صدور دستور به سایت میزبان، سرور خود را ظرف کمتر از ۲۴ ساعت بهینه‌سازی نمایید.
فراتر از تمامی اینها، یک میزبان سرور اختصاصی از سرعت بسیار بالایی برخوردار است که می‌توان آن را در ظرفیت‌های بسیار بالا خریداری کرد.

معايب
اما از سوی دیگر، شاید بتوان یکی از آشفته‌ترین قسمت‌های یک میزبان اختصاصی مدیریت شده را قیمت آن دانست. خریداری یک میزبان اختصاصی در مقایسه با خرید یک میزبان اشتراکی مستلزم هزینه بالاتری است.
این مسئله به قابل اتکا بودن فراهم آورنده میزبانی وب نیز بستگی دارند زیرا درصورتی که میزبان منتخب شما قابل اطمینان نباشد عملکرد سرور اختصاصی نیز تحت‌الشعاع آن قرار خواهد گرفت.

یکی دیگر از معایب میزبان سرور اختصاصی، بالا رفتن هزینه‌ها همزمان با بالا رفتن میزان انتقال اطلاعات است.
معمولا جهت میزبانی فیزیکی و سخت‌افزاری که سایت روی آن جایگذاری شده است هر ماه تعرفه‌های سنگینی شارژ می‌شود. هرچند که این نوع ساز و کار در مقایسه با سرمایه گذاری های عظیم مورد نیاز جهت راه‌اندازی سرورهای مشترک در کوتاه مدت ارزان به نظر می‌رسد اما در مدت زمان طولانی‌تر سنگین بودن هزینه‌های آن آشکار خواهد شد.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 10983 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itna.ir تاریخ خبر: 1391/06/19 تعداد مشاهده: 1922
سافت گذر