کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9161 | مشاهده و دانلود: 735713829 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/10 | اعضاء: 316352 | نظرات: 37889
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

هوش مصنوعی گوگل سیستم کدگذاری مختص به خود را توسعه داد

هوش مصنوعی گوگل بصورت مستقل موفق به توسعه‌ی یک الگوریتم کدگذاری برای محافظت از پیام‌های ارسالی خود شده است.

هوش مصنوعی گوگل سیستم کدگذاری مختص به خود را توسعه داد

به گزارش سافت گذر و به نقل اززومیت؛ تیم Goolge Brain سه سیستم هوش مصنوعی مستقل از هم توسعه داده تا توانایی این سیستم‌ها را برای توسعه‌ی الگوریتم‌های کدگذاری آزمایش کند. دو سیستم از مجموع سه هوش مصنوعی مورد نظر موفق شده‌اند الگوریمی را برای کدگذاری توسعه داده و به رد و بدل پیام با یکدیگر بپردازند، در حالی که هوش مصنوعی سوم قادر به کدگشایی پیام‌ها نشده است. گوگل برِین اعلام کرده که به هدفش از آزمایش مورد نظر رسیده است.

گوگل برین یکی از تیم‌های تحقیقاتی گوگل است که در زمینه‌ی هوش مصنوعی فعالیت می‌کند. این تیم در مانتن ویو مستقر بوده، ساختاری مستقل از تیم دیپ‌مایند دارد که در انگلستان ساکن است. همانطور که اشاره کردیم، این تیم سه سیستم هوش مصنوعی مبتنی بر شبکه‌های عصبی را با نام آلیس، بابا و ایو توسعه داده است. هر یک از این سه هوش مصنوعی دارای شبکه‌ی عصبی هستند که هدف خاص و مستقلی برای آن‌ها تعریف شده است. آلیس باید یک پیام امن برای باب ارسال کند. باب باید این پیام را دریافت کرده و آن را کدگشایی کند. ایو نیز باید با استراق سمع ارتباط باب و آلیس، پیام‌ارسالی را دریافت کرده و پیام را کدگشایی کند. البته باب و آلیس در مقایسه با ایو یک برتری دارند که همان در اختیار داشتن کد اشتراکی برای رمزنگاری متقارن است.

هیچ یک از سیستم‌های هوش مصنوعی در مورد اینکه چگونه باید یک پیام را رمزگذاری کنند، آموزش ندیده‌اند. همچنین روش‌ها و تکنیک‌های رمزنگاری نیز به آن‌ها آموزش داده نشده است. هر سه سیستم هوش مصنوعی توسعه یافنه تنها تابع زیان (Loss function) را در اختیار دارند.

هر سه سیستم هوش مصنوعی آلیس، باب و ایو از یک ساختار مشابه برای معماری شبکه‌ی عصبی خود استفاده می‌کنند، حال آنکه هیچ یک از این شبکه‌های عصبی ارتباطی بایکدیگر نداشته و بصورت مستقل از هم کار می‌کنند. البته اشتراک یک کلید تنها در ارتباط دو سیستم عصبی موسوم به باب و آلیس است.

نتایج به دست آمده از آزمایش‌های صورت گرفته روی این سه سیستم هوش مصنوعی، متنوع است. براساس اطلاعات ارائه شده بعضا باب قادر به بازسازی پیام آلیس نبوده است. البته در بیشتر موارد، آلیس و باب موفق شده‌اند با درصد خطای پایین ارتباط برقرار کرده و با یکدیگر به رد و بدل کردن پیام بپردازند. در برخی از آزمایش‌ها، ایو پیشرفت‌هایی را در مورد حدس زدن صحیح نشان داده، حال آنکه باب و آلیس برای جلوگیری از یافتن کلید کدگشایی، عملکرد خود را بهبود داده‌اند.

هرچند اطلاعاتی در مورد شیوه‌های رمزنگاری مورد استفاده توسط سیستم‌های هوش مصنوعی ارائه نشده، اما دانشمندان به این موضوع اشاره کرده‌اند که طی این آزمایش شبکه‌های عصبی قابلیت خود در خصوص محافظت از پیام‌هایشان را در جریان ارتباط نشان داده‌اند.

محققان گوگل برین اعلام کرده‌اند که مرحله‌ی بعدی از این آزمایش، اعمال کدگذاری و ارتباط امن با استفاده از سایر نوع داده‌ها است. همچنین در مراحل بعد از رمزنگاری غیرمتقارن نیز استفاده خواهد شد تا توانایی شبکه‌های عصبی در این خصوص نیز ارزیابی شود.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 34274 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: زومیت تاریخ خبر: 1395/08/09 تعداد مشاهده: 1872
کلید واژه ها: , , ,
سافت گذر