کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9150 | مشاهده و دانلود: 734093481 | آخرین بروزرسانی: 1403/01/31 | اعضاء: 316128 | نظرات: 37879
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت امیرالمومنین علی ابن ابی طالب علیه السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
 
[مشاهده نتایج]

آینده بازاریابی محتوا چگونه است

چه تفاوتی بین اندروید خام، اندروید گو و اندروید وان وجود دارد؟ همه آنها نسخه هایی از اندروید و بر آمده از گوگل هستند و با هم اشتراکات بسیاری دارند. با این حال تولید کنندگان مختلف گوشی های هوشمند انتخاب های متفاوتی را برای دستگاه های مختلف بر می گزینند. در ادامه به تفاوت های این سه نسخه می پردازیم.

در واقع این تغییرات شامل نحوه ارائه به روز رسانی های امنیتی، اپلیکیشن های از پیش نصب شده روی دستگاه ها و ... هستند.

آینده بازاریابی محتوا چگونه است

ابتدا لازم است به این موضوع اشاره کنیم که منظور از اندروید خام (Stock) آن نسخه هایی است که گوگل به همراه سخت افزار های ساخت خود ارائه می کند. با این حال این نسخه در گوشی های هوشمند نکسوس گوگل متفاوت از آن چیزی است که روی گوشی های پیکسل این شرکت عرضه می شود.

از آنجایی که اکنون دیگر دیوایس های سری نکسوس عرضه نمی شوند، در این مطلب منظور از اندروید خام، آن نمونه هایی است که در گوشی های پیکسل ارائه می گردند.

ابتدا بیایید تجربه رابط کاربری که بیشتر تولید کننده های گوشی های اندرویدی در اختیار کاربران می گذارند را بررسی نماییم.

تجربه معمول اندروید
کمپانی هایی از جمله سامسونگ، ال جی، هواوی و ... از نسخه های پروژه کد منبع باز اندروید (AOSP) بهره می برند و تغییرات دلخواه خود را در آن اعمال می کنند. در واقع می توان گفت هر فردی می تواند از این نسخه اولیه ارائه شده توسط گوگل بهره ببرد و برای گوشی هوشمند و یا هر سخت افزار دیگری، نسخه دلخواه خود را توسعه دهد.


البته نباید فراموش کرد که گوگل خدمات ویژه خود از جمله فروشگاه گوگل پلِی و نیز اپ هایی از جمله یوتیوب و گوگل مپس را نیز ارائه می دهد. با این حال این خدمات در نسخه AOSP ارائه نمی شوند.

به عبارت دیگر باید گفت که اگر می خواهید یک گوشی هوشمند اندروید معمول داشته باشید، باید از کدهای منبع گوگل استفاده کنید. البته در این صورت نیاز به گواهینامه های ویژه ای دارید که بر اساس آنها گوگل به شما اجازه استفاده از اپ های خودش را بدهد. این گواهینامه ها به نام «Google Mobile Services» یا «خدمات موبایل گوگل» شناخته می شوند.

در AOSP خدمات فروشگاه گوگل پلی به طور پیش فرض ارائه نمی شود
بسیاری از تولید کننده های گوشی های هوشمند اندرویدی ظاهر و در عین حال بهبودهای ویژه مد نظر خود را در نسخه AOSP اعمال می کنند. به عنوان نمونه رابط های کاربری TouchWiz سامسونگ، EMUI هواوی و سنس HTC نمونه ای از تغییرات اعمال شده در سیستم عامل اندروید هستند که به دلخواه سازنده تغییرات و بهبودهای مورد نظر در آنها اعمال شده است.

اندروید خام


این نسخه از سیستم عامل گوگل همان نمونه ای است که در دستگاه های سری نکسوس از جمله گوشی های نکسوس 5X و نکسوس 6P شاهد بوده ایم. ولی اکنون می توانیم هر نسخه اندرویدی که روی سری پیکسل گوگل عرضه می شود را به عنوان اندروید خام در نظر بگیریم.

نسخه خام اندروید فاقد اپلیکیشن های زائد است
گجت های بهره مند از این نسخه، سیستم عامل را به طور مستقیم از گوگل دریافت می کنند. به این ترتیب هرگاه گوگل تغییری را در این نسخه ها اعمال کند، کاربران سری پیکسل در بین اولین هایی خواهند بود که آخرین نسخه اندروید خام را دریافت می کنند.

یکی از دلایل اقبال بسیاری از کاربران به این نسخه، خالی بودن آن از اپلیکیشن های زائد (bloatware) است که به طور معمول بسیاری از سازندگان گوشی ها روی محصولات خود نصب می نمایند. بسیاری از این اپ های زائد تجربه کاربران را تحت تأثیر منفی قرار داده و موجب کند شدن گوشی های هوشمند می شوند. همچنین اگرچه بسیاری از این اپ ها مفید هستند، ولی برخی از آنها هیچگاه توسط کاربران مورد استفاده قرار نمی گیرند.

اندروید وان


این نسخه اولین بار در سال 2014 در هندوستان رونمایی شد و قرار بود گوشی های هوشمند اقتصادی را هدف قرار دهد. در طول این سال ها به مرور این نسخه تکامل پیدا کرد تا اینکه در بسیاری از گوشی های رده بالاتر از جمله Moto X4 ارائه شد.

گوگل برای گجت های بهره مند از اندورید وان سرویس توسعه نرم افزار ویژه خود را به تولید گنندگان گوشی ها ارائه می کند. به این ترتیب گوگل برای مدت زمان مشخصِ توافق شده، به روز رسانی هایی که شامل موارد امنیتی هستند را به طور مستقیم به گوشی ها می فرستد.

به این ترتیب می توان گفت که اندورید وان همان تجربه اندورید خام را در اختیار کاربران قرار می دهد. البته واژه های خام و وان گاهی به جای یکدیگر به کار می روند.



با این حال باید اشاره کرد که اندروید وان یک سرویس پولی است. در واقع وان خدمتی بر مبنای پروژه کد منبع باز اندروید است که گوگل با دریافت مبلغی مشخص آن را در اختیار سازندگانی از جمله نوکیا قرار می دهد. نوکیا اکنون بزرگترین شرکتی است که از نسخه وان بهره می برد.

گوگل با ارائه نسخه های رایگان اندروید کاربران بیشتری را جذب می کند تا به این ترتیب ترافیک بیشتری را به سمت موتور جستجوی خود روانه کند، با استفاده از اپ ها تبلیغات بیشتری را به کاربران نمایش دهد و در نهایت درآمد اضافه تری را کسب نماید. ولی با برنامه اندروید وان، گوگل بخشی از درآمد خود را از طریق ارائه این نسخه از سیستم عامل کسب می کند و به این ترتیب روش در آمدزایی جدیدی را به کسب و کار خود افزوده است.

اندروید گو


این نسخه را می توان به عنوان جایگزینی برای پروژه اندروید وان در نظر گرفت. گو نیز مشابه با هدف اولیه اندروید وان، گوشی های هوشمند اقتصادی را هدف گرفته است.

اپ های ویژه اندروید گو با نام نسخه Go یا Lite در گوگل پلِی عرضه می شوند
گو نسخه سبک شده ای از اندروید بوده و به همین دلیل فاقد بسیاری از اپلیکیشن های از پیش نصب شده است. به همین دلیل اپلیکیشن های ویژه این سیستم عامل تحت عنوان نسخه های Go یا Lite در فروشگاه گوگل پلِی برای آن در نظر گرفته شده.

به عنوان نمونه «گوگل مپس گو» و «جیمیل گو» برای آنها ارائه شده است. این برنامه ها به طور ویژه برای اجرا در گوشی های با قدرت سخت افزاری ضعیف توسعه داده شده اند.


یکی از تفاوت های عمده اندروید وان و اندروید گو این است که نسخه گو بر خلاف نسخه وان به طور مستقیم توسط گوگل به دستگاه های کاربران ارائه نمی شود. گوگل این نسخه را به تولید کنندگانی از جمله نوکیا ارسال می کند و پس از آن نوکیا این نسخه را به کاربران خود عرضه می نماید. با این حال به علت اینکه در این میان تولید کننده به عنوان واسطه عمل می کند، عرضه کمی به تأخیر می افتد.

اندروید گو فعلاً در تعداد کمی از کشورهای بیشتر توسعه یافته عرضه شده، البته انتظار می رود در آینده این روند تغییر کند.

تفاوت های نسخه های مختلف اندروید در گجت ها


برای مقایسه تفاوت ها وبسایت Android Authority سه موبایل زیر، مبتنی بر این 3 نسخه را مورد بررسی قرار داده و نتایج حاصل شده را ارائه کرده:

گوشی هوشمند پیکسل گوگل با اندروید 8.1 نسخه خام به همراه آپدیت امنیتی ماه آوریل
گوشی موتورولا موتو اکس 4 با اندروید 8.0 نسخه وان به همراه آپدیت امنیتی ماه مارس
گوشی نوکیا 1 با اندروید 8.1 نسخه گو به همراه آپدیت امنیتی ماه ژانویه
این سه نسخه تفاوت هایی در ظاهر نیز با یکدیگر دارند. به عنوان نمونه نحوه نمایش ویجت ها، والپیپرها و رنگ ها در هر نسخه با دیگری متفاوت است.

گوشی های بهره مند از اندروید وان از جمله موتو اکس 4 دارای بیشترین تعداد اپلیکیشن های از پیش نصب شده هستند. از این ها می توان به Google Translate اشاره کرد. از سوی دیگر پیکسل که از اندروید خام بهره می برد، کمترین میزان اپ های از پیش نصب شده را دارد. روی نوکیا وان نیز با اندروید گو اپ های بسیار کمی از پیش نصب شده اند.

برخی از اپ های نصب شده روی 3 دستگاه مشابه هستند در حالی که برخی دیگر از جمله برنامه دوربین، بسته به قدرت سخت افزاری هر گوشی، با دیگری متفاوت است.

جمع بندی
به طور خلاصه می توان گفت که نسخه خام اندروید مستقیماً برای گجت های خود گوگل (به عنوان نمونه گوشی های پیکسل) و توسط همین شرکت عرضه می شوند. گوگل برای عرضه به روز رسانی ها و وصله های امنیتی این دستگاه ها مسئول است.

اندروید وان هم مستقیماً توسط گوگل عرضه می شود، ولی تاکنون برای سخت افزارهای ارائه شده توسط شرکت های به غیر از گوگل در نظر گرفته شده. گوشی های بهره مند از این نسخه، به روز رسانی ها و وصله های امنیتی را مستقیماً توسط گوگل دریافت می کند.

اندروید گو جایگرین اندروید وان شده و هدف آن فراهم کردن تجربه ای بهینه شده روی دستگاه های با سخت افزار ضعیف تر است. با این حال برخلاف دو نسخه دیگر، به روز رسانی ها و وصله ها توسط تولید کننده دستگاه ارائه می شوند.آشنایی با تغییرات احتمالی محتوا و شناخت ابزارهای مناسب تولید محتوای جدید، بهترین راه افزایش آمادگی برای رقابت و موفقیت در بازار آینده است.


حوزه‌ بازاریابی همواره در حال تغییر و تحول است. رقبای جدید، تکنولوژی جدید، استراتژی‌های جدید و چشم‌اندازهای جدید مشتری‌ها معمولا باعث تغییرات بزرگ در کمپین‌ها می‌شوند و راهی جز همراهی با آن‌ها وجود ندارد. بازاریابی محتوا نیز از این قاعده مستثنا نیست. امروزه بازاریابی محتوا به اندازه‌ای محبوب است که به‌عنوان راه حل مستقلی در بازاریابی‌های دشوار مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین گسترش پلت‌فرم‌های خواندن که امروزه به آسانی در دسترس هستند، تولید و توزیع محتوا را بسیار آسان‌تر کرده‌اند. بنابراین اهمیت بازاریابی محتوا بیش از پیش شده است. از طرفی مشتری‌ها مانند گذشته علاقه و اعتماد زیادی به روش‌های سنتی بازاریابی نشان نمی‌دهند. حال این سؤال پیش می‌آید که آینده‌ی بازاریابی محتوا به چه صورت خواهد بود و آیا ما آمادگی لازم برای تغییرات آن را داریم یا خیر؟

content marketing
تغییرات بازاریابی محتوا در آینده‌ چگونه است
محتوای تعاملی: استفاده از واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) در حال افزایش است و احتمال می‌رود انقلاب محتوا با تکنولوژی پیشرفته‌ی این ابزارها در ارتباط باشد. اما اگر این اتفاق هم رخ ندهد، آینده‌ی محتوا بدون شک به صورت تعاملی خواهد بود. مردم دوست دارند به‌جای استفاده از محتوا با آن درگیر شوند. بنابراین تولید محتوا به شکل سنتی امروزی پاسخگوی نیاز مردم نخواهد بود.

محتوای مبتنی بر صدا: در آینده شاهد این خواهیم بود که مردم بیشتر به سمت محتوای صوتی جذب شوند. درنتیجه پادکست‌ها از محبوبیت بیشتری برخوردار خواهند شد. گوش دادن به پادکست‌ها با تلفن همراه بسیار راحت است. همچنین بازاریابان متوجه شده‌اند ضبط آن‌ها هزینه‌ی چندانی ندارد. درنتیجه انتظار می‌رود محبوبیت پادکست‌ها در آینده افزایش پیدا کند. ظهور دستگاه‌های صوتی هوشمند و جستجوهای مبتنی بر صدا دلیل دیگر تغییر مسیر مردم به سمت محتوای صوتی است.

منسوخ شدن محتوای اشتباه: محبوبیت بازاریابی محتوا منجر به تولید حجم بالایی از محتوای کم‌ارزش در تمامی صنایع شده است. امروزه حجم وسیعی از محتوا در اختیار مردم قرار گرفته است و به‌زودی حساسیت آن‌ها برای انتخاب محتوای مورد نظر افزایش پیدا خواهد کرد. محتوای اشتباه یا محتوایی که ایده‌ یا تحقیق خاصی در مورد آن انجام نشده است به‌زودی منسوخ خواهد شد و بازخورد کمتری نسبت به محتواهای کم حجم اما با ارزش خواهد داشت.

شخصیت و اعتبار: اعتبار یکی دیگر از ویژگی‌هایی است که انقلاب بزرگی در بازاریابی محتوا ایجاد خواهد کرد. مردم به برندها و شرکت‌ها اعتماد ندارند، آن‌ها به سایر مردم و محتوایی که به دست آن‌ها نوشته می‌شود اعتماد دارند. درنتیجه نقش محتوایی که توسط انسان‌های قابل اعتماد نوشته می‌شود بیشتر خواهد شد. هرقدر مردم اعتماد کمتری به شرکت و تبلیغات آن داشته باشند اهمیت اشتراک‌گذاری داستان‌های شخصی بیشتر می‌شود.

content marketing
تغییرات چه موقع رخ خواهند داد
این تغییرات چه موقع اعمال خواهند شد؟ تغییراتی که مورد آن‌ها صحبت کردیم در حال حاضر در حال وقوع هستند. بلندگوهای هوشمند حضور گسترده‌ای در بازار پیدا کرده‌اند و محبوبیت جستجوهای صوتی، اهمیت محتوای مبتنی بر صدا را افزایش داده است. همچنین کاهش قیمت هدست‌های واقعیت مجازی مصرف‌کنندگان بیشتری را به استفاده از این ابزار تشویق کرده است. پیش‌بینی می‌شود در چند سال یا چند دهه‌ی آینده شاهد اعمال تمام تغییرات ذکرشده در صنعت بازاریابی محتوا باشیم. البته شاید تغییرات آن دقیقا مطابق پیش‌بینی نباشد اما بدون شک اتفاق‌های بزرگی در این صنعت رخ خواهد داد.

content marketing
ارزیابی آمادگی
بعد از بررسی تغییرات احتمالی بازاریابی محتوا، بهترین کار ارزیابی آمادگی محتوای فعلی برای آینده است. شرکتی که همگام با تغییرات پیش نرود جایی در بازار رقابت نخواهد داشت. بنابراین برندی که آمادگی لازم برای تغییرات را ندارد، بدون شک کار را برای رقیبان خود راحت‌تر می‌کند. بررسی و ارزیابی عملکرد در چهار دسته‌بندی زیر دید بهتری نسبت به‌جایگاه فعلی برند می‌دهد:

۱- تنوع: یکی از بهترین راه‌های آماده شدن برای تغییرات این است که برای تولید انواع محتوا و استراتژی استفاده از آن‌ها آماده باشید. در این صورت دیگر نگران جواب ندادن یک استراتژی نیستید و با سرمایه‌گذاری روی سایر راه حل‌ها شانس موفقیت را افزایش خواهید داد.

۲- افزایش اطلاعات: آیا اخبار مرتبط با بازاریابی محتوا را دنبال می‌کنید؟ آیا نظارت دقیق و منظمی روی رقبای خود دارید؟ هرقدر اخبار مرتبط با بازاریابی محتوا را بیشتر دنبال کنید، اطلاعات بیشتری در مورد ترندهای آن پیدا خواهید کرد. درنتیجه احتمال اینکه از رقبا جا بمانید کمتر خواهد شد.

۳- چابکی تغییر مسیر: آیا شرکت شما می‌تواند در شرایط بحرانی مسیر حرکت خود را عوض کند؟ چابکی یک شرکت با ارزیابی فرآیندها اندازه‌گیری می‌شود. این فرآیندها تا چه اندازه دقیق هستند و آیا به اعضای تیم اجازه داده می‌شود خلاقیت بیشتری نشان دهند؟ هر قدر فرآیندها انعطاف‌پذیری و آمادگی بیشتری برای تغییرات داشته باشند بهتر است.

۴ –استعداد: درنهایت استعداد اعضای تیم و کارمندان خود را در نظر بگیرید. مهم نیست اعضای تیم به صورت تمام‌وقت در شرکت حضور دارند یا کارمندان دورکار هستند. افراد تیم باید با استعداد و با تجربه بوده و علاقه‌ی زیادی به یاد گرفتن مهارت‌های جدید داشته باشند. افرادی که ویژگی‌هایی غیر از این داشته باشند سرعت کل تیم را پایین می‌آورند و نقش پررنگی در پیشرفت شرکت نخواهند داشت.

آیا برای تغییراتی که در بازاریابی محتوا رخ خواهد داد آماده هستید؟ هنوز هیچ‌کس دقیق نمی‌داند این تغییرات به چه صورت هستند و چه موقع اتفاق خواهند افتاد. اما می‌دانیم که این اتفاق به‌زودی خواهد افتاد و شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند بهتر است از حالا آماده باشند. اگر فکر می‌کنید آمادگی و ابزار کافی برای روبه‌رو شدن با تغییرات ندارید، بهتر است از همین حالا به فکر راه حل باشید.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 41334 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: زومیت تاریخ خبر: 1397/02/12 تعداد مشاهده: 2325
کلید واژه ها:
سافت گذر