به گزارش سافت گذر، در یک هفته گذشته خبرهای مختلفی در مورد تغییر لوگوی فایرفاکس به گوشمان رسیده اما با خبری که تازه منتشر شده، خیال طرفداران این مرورگر تا حدودی راحت شده است.
پس از آنکه اعتراضات به حذف تصویر روباه از آیکون فایرفاکس بالا گرفت، شرکت موزیلا اعلام کرد که اتفاق خاصی نخواهد افتاد.
این کمپانی می گوید که لوگویی که ساخته بر اساس بازخوردهای دریافت شده از کاربران در سال های گذشته می باشد. در سال 2019 لوگوی فایرفاکس آپدیت شد و برند شرکت سازنده به آن اضافه گردید.
موزیلا ادامه می دهد:«« چیزی که اتفاقات اخیر نشان داد آن است که بسیاری از طرفداران فایرفاکس به هیچ عنوان از این مرورگر استفاده نمی کنند زیرا اگر این گونه بود، حتماً می دانستند که تصویر روباه همچنان در این آیکون وجود دارد. به علاوه، متوجه شدیم که چگونه یک شایعه کوچک و نادرست خیلی راحت منتشر می شود. با توجه به اینکه ما در زمینه مبارزه با انتشار اخبار کذب و نادرست جدی هستیم، بیایید ببینیم این اتفاقات چگونه رخ دادند. قسمت پایینی تصویر، یعنی جایی که تصویر روباه به دور کره زمین بنفش رنگ چرخیده، لوگوی فعلی مرورگر ما را تشکیل می دهد. پایین سمت راست تصویر که نشان دهنده سنگ آتش زنه است نیز لوگوی موزیلا می باشد تا به نوعی نمایانگر محصولات ما باشند. در واقع این قسمت از لوگو در هوم اسکرین دسکتاپ یا سایر وسایل دیده نمی شوند. هنوز تصویر روباه را از لوگوی خود حذف نکرده ایم و برنامه ای هم برای انجام این کار نداریم. بسیاری از افراد سعی کرده اند لوگو را تغییر دهند ولی وقتی این کار را انجام دادند، شایعات زیادی دست به دست شد و کسی هم نمی توانست آنها را متوقف کند. این شایعات حتی در اینستاگرام و Reddit هم منتشر و آن قدر گسترده شدند که نحوه کنترل آنها از دست خارج شد. ما تا کنون در مورد جلوگیری از انتشار اخبار کذب خبرهای زیادی نوشته ایم و به این نتیجه رسیده ایم این شایعات همیشه یک شکل نیستند. البته در همه مواقع تیترهای کذب جلب توجه نمی کنند زیرا برخی اوقات یادداشت ها هم به این شایعات دامن می زنند و بعضاً واقعیت را نیز تحت الشعاع قرار می دهند. در نهایت، لوگوها یک موضوع کاملاً شخصی هستند. برخی ها به آنها علاقه دارند و ما نیز در این مورد کاملاً جدی هستیم. به تازگی نظرات بسیاری از شما را شنیده ایم. نگران نباشید زیرا قرار نیست اتفاقی برای روباه روی لوگوی فایرفاکس بیفتد بنابراین شایعاتی که در اینترنت شنیده اید درست نیستند»».
منبع: blog.mozilla.org