سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار آموزشی

تاثیر شگفت آور طب سنتی در درمان بیماری کرونا

☘️ موضوعی بسیار مهم و امید بخش 😌 در خصوص درمان کرونا با راهکارهای طب سنتی
منبع: خبرگزاری تسنیم.
مطلب زیر را به طور کامل مطالعه و نشر حداکثری بدهید 🙏


✅ تقریباً تمام بیمارانی که روش‌های درمانی طب سنتی را برای درمان کرونا انتخاب کرده‌اند، ظرف مدت کوتاهی درمان شده‌اند و آمار مرگ‌ومیر میان این دسته از بیماران نزدیک به صفر بوده است.

به گزارش سافت گذر به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ حدود هشت ماه از شیوع ویروس منحوس کرونا در کشورمان می‌‌گذرد؛ ویروسی که تاکنون جان بیش از 29 هزار نفر از هموطنان‌‌مان را گرفته و هزینه‌‌های زیادی به حوزه بهداشتی و درمانی کشور تحمیل کرده است.

اواخر اسفند ماه سال گذشته بود که در نشستی ویدئوکنفرانسی با حضور متخصصان طب سنتی کشورمان و طب سنتی چین، متخصصین چینی به بهره‌گیری 90 درصد بیماران از درمان ترکیبی طب رایج و طب سنتی در چین اشاره و بهره‌‌گیری ترکیبی از درمان‌‌های طب سنتی و رایج را از علل "کاهش مرگ‌ومیر بیماران کرونا در چین" اعلام کردند!

در همین زمان، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت کشورمان گفته بود: بحران کرونا نشان داد که نظام سلامت در یک جامعه و نظام اداره یک کشور چه جایگاه ویژه‌ای دارد و فرصتی است برای طب سنتی غنی، فاخر و توانمند بومی کشور که نقش مؤثر خود در حوزه سلامت را نشان دهد.

وی با اشاره به دستورالعمل‌های تهیه‌‌شده در این زمینه و اقدامات در دست انجام در بیمارستان‌ها، این نوید را داده بود که طب سنتی کشورمان می‌تواند کنار و همراه طب کلاسیک، به خدمت به مردم، به‌عنوان وظیفه اصلی نظام سلامت، بپردازد.

در فروردین‌‌ ماه سال جاری وزیر بهداشت طی پیامی با اشاره به این‌‌که در هجمه بی‌وقفه و درمان‌ناپذیر ویروس کرونا، کشور چین از تمام ظرفیت‌ها به‌خصوص گیاهان دارویی و شیوه‌های دیگر طب سنتی و جایگزین نیز کنار روش‌‌های مدرن بهره برده است، اعلام کرد "توصیه شده پزشکان و دانشمندان طب سنتی در دانشگاه‌‌های علوم پزشکی کشور در کنار دیگر متخصصین بالینی و علوم پایه در امور تحقیقاتی بیماری فعالیت کنند."

اما اکنون با وجود گذشت هشت ماه از شیوع بیماری کرونا در کشور، هنوز در بخش رسمی نظام سلامت کشورمان از ظرفیت‌های گسترده طب سنتی در حوزه پیشگیری و درمان همه‌گیری کرونا، هیچ استفاده‌ای نشده است اما با توجه به اقبال زیاد توده مردم به روش‌های ساده و مؤثر درمانی طب سنتی، مراجعات خودجوش مردمی به اساتید طب سنتی(خارج از نظام رسمی درمانی کشورمان) برای درمان کرونا بسیار زیاد بوده است و جالب اینکه تقریباً تمام بیمارانی که روش‌های درمانی طب سنتی را برای درمان خود انتخاب کرده‌اند، ظرف مدت کوتاهی درمان شده‌اند و آمار مرگ‌ومیر میان این دسته از بیماران نزدیک به صفر بوده است.

دکتر حسن اکبری، پزشک متخصص پاتولوژی و پژوهشگر طب سنتی در این باره می‌‌گوید: من از جمله کسانی بودم که به بیمارستان رفتم و از آن‌‌ها خواهش کردم یک بخش را به‌طور کامل در اختیار ما قرار دهند تا ما با روش‌های طب سنتی بیماران را درمان کنیم اما با این درخواست موافقت نکردند! راهکار این بود که یک مرکز درمانی را در اختیار متخصصین طب سنتی در حوزه کرونا قرار دهند و رئیس یکی از دانشکده‌‌های طب سنتی را به‌عنوان مدیر آن مجموعه انتخاب کنند و برخی از افراد مبتلا به کرونا را نیز با تمایل خود به‌طور آزادانه انتخاب کنند که در آن بخش درمان شوند و سپس یک مطالعه علمی صورت می‌‌گرفت تا متوجه تأثیر روش‌‌های طب سنتی بر درمان کرونا شویم اما جلوی این طرح مفید‌فایده گرفته شد.

وی با انتقاد از عدم توجه کافی به مبانی طب سنتی در رژیم غذایی بیماران بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان‌‌ها می‌‌افزاید: در بیمارستان‌‌ها شاهد این هستیم که به بیماران کرونایی برنج سفید، ماست، قارچ، ماهی و... می‌‌دهند که در شرایط بیماری به تضعیف سیستم ایمنی دامن می‌‌زند.

اکبری با اشاره به کم‌‌توجهی مسئولان نظام سلامت به نقش طب سنتی در درمان بیماران کرونایی گفت: باید امکانات دانشگاهی به متخصصین طب سنتی داده شود تا بتوانند تأثیر مواد غذایی مورد ادعا را بر بیماری‌‌ها بررسی کنند.

از زمان شیوع گسترده کرونا در کشورمان، چرایی عدم به‌کارگیری مؤثر متخصصین طب ایرانی و روش‌های درمانی آن در سطح بیمارستان‌‌های کشور با وجود مرگ‌ومیر بالای بیماران مبتلا به کووید19، سؤال اصلی کارشناسان و توده مردم از مسئولان ارشد نظام سلامت کشورمان بوده است.

برخی از متخصصان طب سنتی کشورمان طی این مدت، با نوشتن نامه‌‌هایی انتقاد خود را نسبت به چرایی عدم بهره‌‌مندی از ظرفیت‌‌های موجود در کشورمان در حوزه طب سنتی اعلام و تصریح کردند که یکی از علل بالا بودن مرگ‌ومیر بیماری کرونا در کشور، مورد غفلت قرار گرفتن ظرفیت‌‌های طب سنتی است زیرا با تقویت سیستم ایمنی و بهبود کیفیت تغذیه بیماران از طریق روش‌های خاص درمانی طب سنتی، می‌‌توان تا حد بسیار بالایی از مرگ‌ومیر بیماران کرونایی کاست.

این مسئله، مورد اذعان و اعتراف بسیاری از مسئولان ارشد وزارت بهداشت نیز بوده است؛ اخیراً همزمان با روز جهانی غذا، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تأکید کرد که "اصلاح الگوی غذایی در پیشگیری از ابتلا به کرونا و کاهش شدت بیماری و حتی کاهش مرگ‌‌ومیر ناشی از بیماری بسیار حائز اهمیت است."

معاونت درمان وزارت بهداشت نیز پیش از این بارها تأکید کرده بود که "مؤثرترین عاملی که باعث نجات جان بیماران در بیمارستان‌‌ها می‌‌شود مراقبت‌‌های پزشکی است و نه تجویز داروها!"

با وجود این اظهارنظرها و اعتراف مسئولان وزارت بهداشت به تأثیر مراقبت‌‌های پزشکی و تغذیه‌‌ای بر پیشگیری و درمان و کاهش مرگ‌‌ومیرهای کرونایی، گشت‌وگذاری در بیمارستان‌‌های پذیرنده کرونا نشان از کم‌‌توجهی به نقش مهم تغذیه در بهبود بیماران بستری دارد و صرفاً درمان‌‌های پزشکی نوین در اولویت روش‌‌های درمانی بیماران کرونایی قرار دارد و بهره‌‌مندی از ظرفیت‌‌های غنی طب سنتی جایگاهی در بیمارستان‌های کشور در این شرایط بحرانی ندارد!

عدم توجه به ظرفیت‌های درمانی طب سنتی در درمان بیماران کرونا در حالی است که چند روز پیش دکتر ایرج حریرچی، معاون‌کل وزارت بهداشت اذعان داشت که "تا به امروز اکثر داروهای شیمیایی تجویزی بر درمان بیماری کرونا مؤثر نبوده‌اند و در بسیاری از کشورها از جمله کشور ما از آن‌‌جا که عوارض داروهای ویروسی بسیار بالاست، بخشی از مرگ‌ومیرهای کرونا به‌دلیل عوارض این داروهای تجویزی بوده است!"

معاونت درمان وزارت بهداشت در یک نشست خبری با بیان این‌‌که "کادر درمان ما با استفاده درست از تجهیزات غیرتهاجمی تنفسی و دادن مایعات و... به بیماران باعث کاهش مرگ‌ومیر بیماران می‌‌شوند" از ارائه آموزش‌‌های کوتاه‌‌مدت در این زمینه به کادر درمان خبر داد.

دکتر آرمان زرگران، مشاور امور بین‌الملل دفتر طب ایرانی درباره پژوهش‌های موفق درمانی اساتید طب سنتی در حوزه درمان بیماران کرونایی گفته است: "تعداد هیئت علمی طب ایرانی حدود سه‌دهم درصد کل هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است اما یک‌چهارم طرح‌های کووید19 که موفق شدند کد اخلاق دریافت کنند،‌ متعلق به طب سنتی است که این نشان‌دهنده پتانسیل و دغدغه زیادی است که متخصصین این حوزه دارند که در این فضا با نگاه علمی وارد شدند؛ در زمان حاضر بسیاری از این طرح‌ها روی حجم نمونه‌‌های بالا مانند 300 و یا تعداد بیشتری از بیماران تست شد و جواب مثبت در برخی پارامترها و تسریع بهبودی داده است که ما در دفتر طب ایرانی آنها را رصد می‌کنیم و گزارش اولش را آماده کردیم و به مقامات مربوطه ارائه کردیم تا از مسیر معاونت درمان و سپس ستاد کرونا و کمیته علمی مربوطه وارد چرخه درمان شود."

وی موضع وزارت بهداشت برای درمان‌‌های دارویی گیاهی در کرونا را موضع پژوهشی دانسته و ابراز کرده است: "موضع وزارت بهداشت در حوزه طب سنتی موضع پژوهش است یعنی گفتند طب سنتی در حوزه پژوهش اثربخشی خود را نشان دهد و ما هم همین مسیر را رفتیم و در پژوهش نتایج‌مان در حال بیرون آمدن است و این نتایج وقتی جمع‌بندی شود در قالب گزارش‌های متقن و مفصل خدمت مقامات مربوطه در ستاد مقابله با کرونا پیشنهاد خواهد شد و مسئولان مربوطه درباره‌اش تصمیم خواهند گرفت."

بنابراین اظهارات، تا به امروز مسئله استفاده از توانمندی‌های گسترده طب سنتی در درمان بیماران کرونایی در بخش رسمی و بیمارستانی نظام سلامت کشورمان محدود به انجام برخی پژوهش‌ها و ارائه آنها به مسئولان ارشد وزارت بهداشت بوده است! و هنوز هیچ اقدام جدی برای استفاده عملی از طب سنتی در سطح بیمارستان‌‌های کشور صورت نگرفته است.

البته عدم بهره‌‌مندی از ظرفیت‌‌های علمی و توانمندی‌‌های کشور در زمینه طب سنتی، تنها محدود به بیمارستان‌‌ها نمی‌‌شود و گزارش‌‌های میدانی نشان می‌‌دهد سلامتکده‌‌های طب سنتی که زیر نظر وزارت بهداشت فعالیت می‌‌کنند نیز نقش پررنگی در نظام سلامت کشور ندارند و تا به امروز اظهارات مسئولان وزارت بهداشت مبنی بر لزوم تقویت جایگاه طب سنتی در کشور، به چند "شعار" و ژست رسانه‌ای در حمایت لسانی از طب سنتی محدود بوده است!

در همین راستا، دکتر احمدرضا شریفی؛ متخصص طب سنتی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله(عج) به تسنیم گفت: حدود 60 سلامتکده در زمینه طب سنتی داریم که حدود 10 سلامتکده‌‌ در تهران است اما اطلاع‌‌رسانی مناسبی در این زمینه صورت نگرفته است؛ وزارت بهداشت باید علاوه بر اطلاع‌‌رسانی، تربیت دانشجوهای طب سنتی را بیشتر مورد حمایت قرار دهد و مقدمات ورود به این رشته را تسهیل کند.

چند روز پیش، علیرضا زاکانی؛ رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به وزیر بهداشت با اشاره به رتبه پنجم ایران در چاپ مقالات علمی در حیطه طب سنتی و گیاهان دارویی، تأکید کرد: "تضعیف جایگاه دانشگاهی طب ایرانی و کمرنگ کردن پژوهش و کارهای بین‌رشته‌ای در مقوله طب سنتی، نه‌تنها کمکی به حل مسئله نکرده بلکه بستر را برای بروز و نمود جریان‌های غیرعلمی، بیش از پیش فراهم خواهد ساخت و با توجه به ماده 74 قانون برنامه ششم توسعه، وزارت بهداشت، مکلف است تا نسبت به ادغام خدمات تأییدشده طب سنتی در نظام سلامت اقدام کند."

وزیر بهداشت اخیراً در افتتاح طرح پایلوت ادغام خدمات طب ایرانی در نظام شبکه بهداشت با اظهار این‌‌که "طب سنتی ما باید در آموزش علوم پزشکی جا باز کند"، اعتراف کرده بود: "ما در زمان حاضر در دانشگاه‌های علوم پزشکی، "پزشک" تربیت می‌کنیم نه حکیم! دانشجوی علوم پزشکی از فرهنگ گذشته‌اش بریده شده است و با دانشمندان طب قدیم آشنایی چندانی ندارد."

در پایان، باید به این نکته مهم و کلیدی اشاره کرد که از زمان آغاز شیوع کرونا در کشور،  نظام سلامت کشورمان در بخش‌های مختلف بیمارستانی و درمانی خود عملاً هیچ استفاده‌ای از ظرفیت‌های درمانی طب سنتی برای درمان بیماران کرونایی نداشته است اما توده مردمی که آشنایی مختصری با حوزه طب سنتی داشته‌اند با مراجعه به اساتید مربوطه طب سنتی در خارج از نظام سلامت رسمی کشور، نتایج بسیار شگرفی در درمان بیماران کرونایی با مرگ‌ومیر نزدیک به صفر، عایدشان شده است!

تجربه بسیار موفق چین در درمان بیماران کرونایی و کاهش چشمگیر مرگ‌ و میر کووید19 در آن کشور با استفاده از طب سنتی چین، خود گواه بزرگی بر این حقیقت تلخ است که "پشت‌پا زدن مسئولان ارشد نظام سلامت کشورمان به طب سنتی ایرانی و عدم استفاده از توانمندی‌های آزموده‌شده طب سنتی در درمان بیماران کرونایی تا به امروز جان هزاران نفر از مردم کشورمان را به‌تاراج برده و توده مردم، با از دست دادن جان عزیزان خود، بهای این لجاجت و مخالفت مسئولان امر با طب سنتی را پس داده‌اند!"

لینک منبع خبر:
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1399/07/23/2369250

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 47864 گروه خبری: اخبار آموزشی منبع خبر: tasnimnews.com تاریخ خبر: 1399/07/24 تعداد مشاهده: 3170
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

بهترین راه پیشگیری و درمان کرونا در طب سنتی بخور جوش شیرین هست که دکتر روازاده معرفی کردن.

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
گلچین سخنرانی های آیت الله جاودان

گلچین سخنرانی های آیت الله جاودان

آیت الله جاودان سال 98

سخنرانی حجت الاسلام سید حسین مومنی با موضوع مطیع امر خدا بودن

سخنرانی حجت الاسلام سید حسین مومنی با موضوع مطیع امر خدا بودن

مطیع امر خدا بودن سخنران سید حسین مومنی

سخنرانی حجت الاسلام سید احمد خاتمی با موضوع تجربه ی زندگی دینی

سخنرانی حجت الاسلام سید احمد خاتمی با موضوع تجربه ی زندگی دینی

سخنرانی سید احمد خاتمی با موضوع تجربه ی زندگی دینی در پرتو الگو پذیری از حضرت فاطمه (س)

شناگر حرفه ای باشیم

شناگر حرفه ای باشیم

شنا برای تفریح و مسابقه

Sniper Elite III + Update v1.13 + v1.14 incl DLC

Sniper Elite III + Update v1.13 + v1.14 incl DLC

تک‌تیرانداز حرفه‌ای 3 | دارای دی‌ال‌سی Target Hitler Hunt the Grey Wolf و 4 بسته‌ی افزایشی دیگر بصورت پیش‌فرض

طریقه اشتراک  اینترنت از طریق وایرلس

طریقه اشتراک اینترنت از طریق وایرلس

آموزش اشتراک گذاری اینترنت بین لپ تاپ و گوشی موبایل از طریق Wireless

مداحی حاج محمود کریمی سال 93

مداحی حاج محمود کریمی سال 93

مداحی کریمی سال 93

آموزش تبدیل CD و DVD نصب ویندوز به فلش USB

آموزش تبدیل CD و DVD نصب ویندوز به فلش USB

راهنمای کامل و فارسی و تصویری ساخت یک فلش USB بوت از یک CD یا DVD ویندوز

نخستین گزارش مستند از نهضت عاشورا

نخستین گزارش مستند از نهضت عاشورا

مقتل الحسین علیه السلام تالیف ابی مخنف

Panda Dome Premium 22.03.00

Panda Dome Premium 22.03.00

آنتی ویروس پاندا

سفر مصر جلال آل احمد

سفر مصر جلال آل احمد

سفرنامه مصر و فلسطین

Green Screen Wizard Professional 15.0

Green Screen Wizard Professional 15.0

حذف پس زمینه پرده سبز عکس

Ballance

Ballance

بالانس

Poppy Playtime (All 4 Chapters)

Poppy Playtime (All 4 Chapters)

پاپی پلی تایم

Sora

Sora

سُرا

HTC Camera 9.20.927459 for Android +7.0

HTC Camera 9.20.927459 for Android +7.0

دوربین شرکت HTC برای اندروید

Android Programming Basics

Android Programming Basics

مبانی برنامه نویسی اندروید

Hide It Pro 8.0.5 for Android +3.0

Hide It Pro 8.0.5 for Android +3.0

مخفی کردن تصاویر، ویدئوها، صداها، اطلاعات شخصی، پیام ها،.....

Automating Manufacturing Systems with PLCs

Automating Manufacturing Systems with PLCs

Learning PLC Automated Control Process

اهمیت حجاب در جامعه

اهمیت حجاب در جامعه

پرسش هایی درباره حجاب

Scribus 1.6.3

Scribus 1.6.3

نشر رومیزی

Hidden Object Crosswords 2

Hidden Object Crosswords 2

یافتن اشیاء پنهان بصورت جدولی

نسبت ما با ولی خدا و کاروان حسینی با سخنرانی حجت الاسلام سید احمد میردامادی- 5 جلسه

نسبت ما با ولی خدا و کاروان حسینی با سخنرانی حجت الاسلام سید احمد میردامادی- 5 جلسه

حاج آقا سیدمحمدمهدی میردامادی با موضوع نسبت ما با ولی خدا و کاروان حسینی

Tiny Call Confirm Plus+ 4.3.0 for Android +2.2

Tiny Call Confirm Plus+ 4.3.0 for Android +2.2

جلوگیری از تماس های تصادفی

Skylar and Plux Adventure On Clover Island

Skylar and Plux Adventure On Clover Island

اکشن پلتفرمر

The Grapes of Wrath

The Grapes of Wrath

خوشه های خشم

آموزش SPSS

آموزش SPSS

آموزش SPSS

oO

oO

دایره‌ها

Baldo: The Guardian Owls The Three Fairies

Baldo: The Guardian Owls The Three Fairies

بالدو

کلاهبردی در دنیای اینترنت

کلاهبردی در دنیای اینترنت

همه چیز درباره کلاهبرداری‌های اینترنتی

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان درمورد علائم ظهور

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان درمورد علائم ظهور

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان با موضوع ولایت

Ubuntu 24.10 (Oracular Oriole) / 24.04.1 LTS

Ubuntu 24.10 (Oracular Oriole) / 24.04.1 LTS

اوبونتو

Infinite Skills – Rhino 5 Advanced Techniques

Infinite Skills – Rhino 5 Advanced Techniques

فیلم آموزش تکنیک های پیشرفته نرم افزار راینو 5

WizFile 3.10

WizFile 3.10

جستجوی سریع فایل در ویندوز

HitmanPro 3.8.42 Build 338

HitmanPro 3.8.42 Build 338

ضد ویروس هیتمن

Antares Auto-Tune Unlimited 2023.12 (x64)

Antares Auto-Tune Unlimited 2023.12 (x64)

تصحیح صدای خوانندگان و موسیقی

The Great Gatsby - Secret Treasure

The Great Gatsby - Secret Treasure

گتسبی بزرگ - گنجینه‌ی مخفی

طرز تهیه پنجاه نوع کیک خانگی

طرز تهیه پنجاه نوع کیک خانگی

پخت کیک حرفه ای و ساده

Parallels Desktop Business Edition 18.1.0.53311 macOS / 17.1.1 / 16.5.0 / 15.1.4 / 14.1.2 / 13.3.1

Parallels Desktop Business Edition 18.1.0.53311 macOS / 17.1.1 / 16.5.0 / 15.1.4 / 14.1.2 / 13.3.1

مجازی سازی در مک پارالل دسکتاپ

مداحی حاج مهدی اکبری سال 98

مداحی حاج مهدی اکبری سال 98

محرم شب اول تا شام غریبان اکبری

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!